275 job matcher din søgning 275 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PeopleLinkDriftschef

PeopleLink søger for AB Holmegaarden i Nyborg

Drift, nybyg og renovering af almene boliger

Som driftschef hos AB Holmegaarden kommer du til at arbejde med driftsledelse, renoveringsprojekter og byggeprojekter relateret til boligforeningens nuværende og fremtidige boliger.

Der er i alt 18 ansatte i boligorganisationen, hvoraf 6 er ansat i administrationen og 12 er ansat i driften. Med reference til direktøren har du, i rollen som driftschef, ansvar for at lede og udvikle driftsafdelingens medarbejdere, og du har samtidig driftsansvaret for alle foreningens ejendomme, som tæller mere end 1100 lejemål.

Du træder ind i en organisation med engagerede og erfarne kolleger, hvor faglig sparring og et godt samarbejde vægtes højt. Herfra får du en central position, hvor du er med til at sætte kursen for en boligforening, som investerer i fremtiden.

Grundfos A/S
Senior Quality Manager, Quality systems

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to get the main responsibility for our quality systems here at Grundfos? Can you see yourself taking charge of a true cornerstone in ensuring that our organization lives up to all standards? And do you have experience with leadership and want the chance to lead a great team?

Grundfos As our new senior manager of quality systems, your overall responsibility will be to manage our quality systems and the infrastructure of our ISO certified business system. This includes ensuring that the system is maintained, improved upon and developed as necessary as well as compliant with applicable standards. Overall, your responsibility will be to make sure that the system adds value to our organization.

Grundfos A/S
Gem
MT Højgaard A/S
Entrepriseleder - Renovering - Søborg

MT Højgaard A/S

Er du motiveret af at have en central rolle i gennemførelsen af store renoveringsprojekter? Kan du lide at møde udfordringer i øjenhøjde?

Som entrepriseleder bistår du som udgangspunkt projektchefen med den daglige byggepladsledelse, hvilket omfatter styring af alle fagentrepriserne, planlægning, styring og byggepladskoordinering samt løbende opfølgning på kvalitetssikring, arbejdsmiljø og økonomi.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • deltage aktivt som entrepriseleder i gennemførelsen af bygge- og renoveringsprojekter fra start til slut
 • få ansvar for forhandling og kontrahering af fagentrepriser og leverandører i tæt samarbejde med projektchefen
SOFTLINE A/S
Supply Chain Manager

SOFTLINE A/S, Maribo

SOFTLINE A/S er inde i en spændende udvikling, og lige nu opruster vi i organisationen. Du skal stå i spidsen for 35 timelønnede og 8 funktionærer inden for teknisk produktudvikling, planlægning, indkøb, logistik og montage.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Planlægning og styring af driftsopgaver, herunder koordinering mellem udvikling, produktion, logistik og salg
 • Optimere processer og arbejdsgange med fokus på kvalitetssikring, øget kapacitet og lønsomhed.
 • Styrke værdikæden fra indkøb til salg med supply chain-optimering.
 • Udvikling af samarbejdet med nye og eksisterende underleverandører.

SOFTLINE A/S designer, udvikler, producerer og sælger kvalitetsmøbler til det internationale marked. Med en stor portefølje af innovative og funktionelle designmøbler er vi blevet et globalt brand, og vores moderne design bliver i dag solgt i mere end 61 lande.

SOFTLINE A/S
European Energy A/S
Head of Innovation

European Energy A/S, Søborg

Would you like a challenging career with a high degree of exciting tasks and responsibilities? Would it motivate you to be on the frontline of the renewable energy business and to lead our future technology development?

You will head different projects with various internal and external experts, where your primary focus will be to evaluate and develop technologies related to our current and future projects.

You will be responsible for the overall development plans hereunder, partnerships, deadlines, IP rights, risk analysis, economic viability, milestones, and the continuous follow-up on development activities.

European Energy A/S
Gem
MT Højgaard A/S
Projektchef - Renovering - Søborg

MT Højgaard A/S

Kan du styre et renoveringsprojekt i mål fra start til slut? Er du entreprenant helt ud til fingerspidserne og klar til at sidde for bordenden ude i skurvognen? Så er det dig, vi søger som projektchef.

Lige nu søger vi en projektchef med overblik, solid erfaring og et stærkt drive. Det er vigtigt, at du har erfaring med renoveringsprojekter, så du kan håndtere de uforudsete udfordringer, der altid dukker op, når vi renoverer.

Du bliver en del af Renovering & Tømrer Øst, der arbejder med projekter på hele Sjælland, primært centreret omkring Storkøbenhavn.

Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
erwin andersen a/s
Afdelingsleder – karrierestilling

erwin andersen a/s søger for kunde

Udvikling af processer og systemer * Digitalisering af drift * Implementering af KPI´er

Med reference til driftschefen skal du fastlægge og implementere en række KPI´er og sikre effektiviteten i den daglige drift, altid med fokus på at optimere løsninger og forretningsgange, så kunderne oplever værdiskabende samarbejde.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Optimering af udnyttelsesgraden og indtjeningen i afdelingens drift
 • Ændring af processer, systemer og arbejdsgange
 • Sikre at afdelingen tilbyder konkurrencedygtige ydelser i forhold til markedstendenserne
Indrykket:
Hansens Flødeis ApSTeamleder til isproduktion-mejeri

Hansens Flødeis ApS

Har du uddannelse og erfaring med fødevare-produktion - Så tilbyder Hansens Flødeis job på familieejet isfabrik i Jægerspris.

Der er både faste og afvekslende arbejdsopgaver, og som teamleder vil dine arbejdsfunktioner bestå af:

 • Temaleder på et fantastisk hold af dygtige kolleger
 • Planlægning og ansvar for dagens opgaver
 • Operatør på de forskellige produktionslinier

Arbejdstiden er 32-42 timer/uge, mandag til fredag. Mødetiden afhænger af vagtplan og varierer mellem kl 05:00 og kl 09:00. I den travle sommersæsonen er lørdagsarbejde almindeligt.

Norisol A/S
REGIONSDIREKTØR, SJÆLLAND

Norisol A/S, Skovlunde

Teknisk isolering, Energioptimering og Stillads- og facadeentrepriser

Trives du med at have indflydelse på strategier og vækstpotentialer i dit ansvarsområde? Er du en forretningsorienteret praktiker med stærke relationer til dine kunder? Er din lederstil funderet i tillid og sikrer du høj arbejdsglæde blandt dine folk?

Som Direktør for Region Øst, er du en del af Norisols ledergruppe. Du har p.t. 17 funktionærer i direkte reference og 150 timelønnede. Region Øst har et stort vækstpotentiale og du er med til at sætte retningen og drive indsatserne. Du vil primært skulle varetage jobbet med udgangspunkt i vores kontor i Hovedstaden, men med ugentlige arbejdsdage på de øvrige adresser på Sjælland i Skælskør og Kalundborg.

Overblik over dit ansvar og hovedopgaver:

 • Medansvar for udvikling af den fremtidige strategi for regionen
 • P/L-ansvar for din region og personaleansvar (funktionærer og timelønnede)
Norisol A/S
Gem
CAD Kompagniet A/S
Entrepriseledere

CAD Kompagniet A/S søger for Ready Bathroom

Har du lyst til at arbejde som selvstændig entrepriseleder i et team af andre dygtige og dedikerede kolleger? Så er du måske den, vi leder efter.

Ready Bathroom er i vækst – vi har netop ansat to tekniske designer, og nu skal vi til at udvide med to entrepriseledere. En til hver af vores afdelinger på Sjælland og i Jylland, henholdsvis i Vedbæk og i Løsning.

Hvis du har erfaring med kravene i bygningsreglementet samt tidligere arbejdet med præfabrikation, så er det værdsat, men det er ikke et krav.

Vigtigst er, at du er selvkørende i kontraktforhandling, byggeledelse og økonomistyring, så skal resten nok komme med oplæring hos os.

CAD Kompagniet A/S
Banedanmark
Geografisk fagspecialist

Banedanmark, Ringsted

Har du det store overblik, og vil du arbejde med spændende projekter i et dygtigt team?

Til vores team i Kørestrøm Drift, søger vi en dygtig geografisk fagspecialist til køreledningsanlægget på Sjælland eller hovedstaden. Du kommer til at arbejde fra Banedanmarks nye kontor i Ringsted.

Du bliver en del af et fagligt stærkt team med et godt sammenhold, og videndeling kollegerne imellem. Du kommer til at arbejde tæt sammen med en anden kollega om at løfte driftsansvaret for køreledningsanlægget på Sjælland.

Dine opgaver vil, blandt andet, være at tilstandsvurdere køreledningsanlægget baseret på egne eller kollegaers inspektioner og derefter prioritere samt oprette vedligeholdelsesopgaver, som koordineres med vedligeholdelsesentreprenøren.

Banedanmark
Flügger A/S
Technical Lead til Kolding

Flügger A/S

Du har muligheden for at arbejde i vores internationale virksomhed drevet af ambitiøse mennesker, der virkelig brænder for at gøre en forskel i malingindustrien. Sammen stræber vi efter at nå vores vision om at drive en førende, kundeorienteret og skarp forsyningskæde, der leverer værdi og skaber resultater gennem mennesker der har forretning i tankerne og mennesket i fokus.

Er du klar til en unik mulighed for at lede et team på 7 erfarne og dygtige teknikere; At støtte og vejlede dem i håndteringen af ændringer og forbedringer på al installation, reparation og vedligeholdelse af vores udstyr og faciliteter i Kolding. Så er du muligvis den manglende brik i puslespillet i vores Supply Chain Engineering-team. Tag del i rejsen

Dit ansvar vil omfatte overvågning og vedligeholdelse af maskiner, planlægning af reparationsaktiviteter og udvikling af vedligeholdelsesprocedurer.

Flügger A/S
Dansk Kabel TVDKTV-Anlæg søger en Entreprisechef

Dansk Kabel TV

Kan du levere projekter med høj kvalitet til aftalt tid og pris? Kan du ved hjælp af din forretningsforståelse og interesse sikre fortsat glade og tilfredse kunder? Har du en motivation for at være med til at bygge noget stort op? Har disse spørgsmål vakt din interesse, hører vi meget gerne fra dig.

Du kommer til at indgå i tæt samarbejde med den øverste ledelse. Du vil få direkte reference til direktør Michael Staugaard. Din hverdag vil være fyldt med ansvar, og vil især indeholde følgende opgavetyper:

 • Indgå aftaler med evt. underleverandører
 • Overblik over materiel i afdelingen
 • Timegodkendelse i afdelingen
Nobia Denmark A/S
Teamlead, Produktimplementering

Nobia Denmark A/S, Ølgod

– med beslutningskraft, stort drive og engagement

Motiveres du i en koordinerende rolle, og formår du at samarbejde tæt med mange interessenter fra lokale tværfaglige funktioner og fra Region North? Søger du en mulighed for at præge og påvirke flow, processer og arbejdsgange? Og er du stærk analytisk?

Med reference til den nordiske leder af Produktimplementering (PI), får du ansvaret for at videreudvikle PI-funktionen i Nobia i tæt samarbejde med de øvrige PI-teams i Norden. For at styrke vores kundefokus og forbedre vores PI-proces og måde at arbejde på har vi netop etableret et nordisk organisationssetup, der skal sikre alignment i processerne på tværs af fabrikkerne i Norden, vidensdeling samt ressource- og kompetencedeling.

Nobia Denmark A/S
Gem
Kemp & Lauritzen A/S
Ambitiøs serviceleder til Danmarks førende Brand & Sikring afdeling

Kemp & Lauritzen A/S

Vil du være med til at drive og videreudvikle Danmarks største og førende Brand & Sikring afdeling? Og motiveres du af at lede service- og projektopgaver sikkert i mål, samtidig med at du sikrer arbejdsglæden i dit team? Kemp & LauritzenVi leder lige nu efter ambitiøs serviceleder indenfor brandområdet med fokus på vores kunder på Sjælland.

Din dagligdag være inkludere mange forskelligartede opgaver. Det ene øjeblik er du i gang med serviceopgaver, projektstyring og opfølgning, mens du det næste øjeblik er i gang med tilbudsberegning, materialebestilling eller fakturering.

Kemp & Lauritzen A/S
HumanTrust A/S
Service- og projektleder

HumanTrust A/S søger for Dan Delektron A/S i Børkop

Har du mod på en udfordrende ledelsesopgave som driftsansvarlig for serviceafdelingen inkl. 12 montører hos Dan Delektron? Så læs mere om stillingen som service- og projektleder her…

Dan Delektron A/S er et specialistfirma, der arbejder med sikkerhed i el-installationer, særligt inden for lynbeskyttelse, jordingsanlæg, transientbeskyttelse og potentialudligning. Som ny service- og projektleder får du drifts- og ledelsesansvar for montørteams på hhv. Sjælland og Jylland, som p.t. tæller 12 medarbejdere.

Du får følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Ledelsesansvarlig for montørerne inkl. efteruddannelse og sikkerhedskurser
 • Ansvarlig for byggesagsstyring samt planlægning af uge- og månedsplaner
 • Opfølgning på kvalitetssikring og dokumentation for længerevarende projekter
HumanTrust A/S
Selectors ConsultingOperations Manager

Selectors Consulting søger for DSV Prime Cargo A/S i Kolding

synlig hands-on-ledelse - overblik - struktur

Som Operations manager bliver du ansvarlig for den daglige operationelle ledelse af terminalen. Din succes i jobbet skabes bl.a. gennem synlig ledelse af medarbejderne, hvor du sammen med dine teamledere supporterer og koordinerer de daglige indsatser.

Din hverdag vil indeholde mange operationelle opgaver, hvilket betyder, at du både er med til at sætte rammerne og bagefter sikre, at I når i mål. Din ledelsesstil er åben og transparent med en god og tydelig kommunikation.

I fællesskab med teamlederne for de enkelte områder, skal I sikre den optimale drift med fokus på kvalitet og processer. Det betyder, at I skaber gode rutiner for såvel den operationelle drift, som de bagvedliggende administrative opgaver og har tæt dialog med back office, der har den primære dialog med kunderne.

Danfoss Power Solutions ApS
Director of Project Management Office (m/f/d)

Danfoss Power Solutions ApS, Nordborg or Minneapolis

It is the Director of PMO's responsibility to organize, lead and develop project management capability and capacity within the BU globally. You will be the owner of our project roadmaps and you must be able to effectively overcome various “road blocks”.

At the same time, you have the full overview of all running projects regarding scope, time plan, costs and investments. You will also manage cross-functional resource planning and performance reporting on all projects.

Your focus will be on continuous improvement initiatives and more specifically, your will be responsible for:

 • Overall global resource planning process
 • Implementation of BU good practices into PDP tools and NPD process
 • Scoping and execution of Product Development Projects in cooperation with the Competence Centers Core Teams
Danfoss Power Solutions ApS
Borum A/SSERVICECHEF/AFTER SALES SUPPORT MANAGER

Borum A/S, Hadsten

Du vil få det overordnede ansvar for Borums serviceaktiviteter, herunder salg af serviceydelser og reservedele. Som leder har du ansvaret for et team af 4 dedikerede medarbejdere som er på farten rundt i verden, og her skal deres opgaver styres fra hovedkontoret, og evt. sikre koordinering og sparring med relevante kolleger i opgaveløsningen.

Du har ansvaret for reklamationer og garantisager og sikrer løbende overblik og koordinerer indsatser. Du er en naturlig sparringspartner i udviklingsafdelingen, og sidder med i flere arbejdsgrupper i huset.

SOM SERVICECHEF/AFTER SALES SUPPORT MANAGER ER DU ANSVARLIG FOR:

 • Den daglige ledelse af serviceafdelingen
 • Kundesupport via mail/telefon