37 job matcher din søgning 37 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Procraft ApSINDRETNINGSARKITEKT / INDUSTRIEL DESIGNER

Procraft ApS, Hedensted

MED GRAFISK FLAIR OG BEN I NÆSEN

Hos Procraft designer, indretter, projektstyrer og monterer vi primært indenfor skoleverdenen, men har også en række andre specialopgaver.

Vi søger en kreativ blæksprutte, der optimalt kan:

 • Tegne og indrette læringsmiljøer i 3D
 • Udvikle og modne vores produkter med sans for detaljen. Gerne på teknisk niveau
 • Stå for vores visuelle identitet og kommunikation på Web og SOME
hummel
Kreativ Konstruktør til hummel Sport

hummel, Aarhus

HUMMEL SPORT SØGER EN KONSTRUKTØR/TEKNIKER, DER BRÆNDER FOR AT ARBEJDE MED UDVIKLING AF UNIKKE KUNDETILPASSEDE SPORTSPRODUKTER I ET STÆRKT OG PROFESSIONELT PRODUKTTEAM.

Hos hummel SPORT bliver du efter en grundig oplæring koblet på et udviklingsteam, hvor I sammen har ansvaret for jeres egne projekter. Med fokus på funktionalitet og høj kvalitet, har du som konstruktør ansvaret for oprettelse af modeller, udarbejdelse af måleskemaer, afprøvning og tilretning, samt kommentering af prøver fra de første protoprøver til den færdige produktion.

Du er i daglig kontakt til leverandører hovedsageligt i Asien pr. mail og telefon. Derfor er du et vigtigt bindeled og sørger for en professionel og konstruktiv dialog med leverandørerne i udviklings- og produktionsprocessen.

hummel
Salling GroupDesigner til VRS

Salling Group, Brabrand

Har du lysten, ambitionerne og drivet til at levere resultater, der sikrer, at vores kunder altid finder et kommercielt, moderigtigt og fristende sortiment hos os. Så har vi den perfekte udfordring til dig.

Som designer i Salling group tekstil er du involveret i hele processen, fra ideen opstår til varen er solgt i vores butikker. Din indflydelse vil være synlig i vores kollektioner og du har alle muligheder for at være med til at skabe vores succes og de gode resultater.

Du skal planlægge på lang sigt, hjælpe indkøberne på kort sigt med at købe exspres.

Hos os får du et alsidigt og selvstændigt ansvar, du indgår i et designteam, som sammen sørger for kollektioner på tværs af tekstil spiller sammen farvemæssigt og giver et flot varespejl i vores butikker.

Opgaver:

 • Trend research på tværs af tekstil.
 • Planlægning af kollektioner i samarbejde med designteamet, 8 årlige kollektioner.
 • Udarbejde arbejdstegninger
Spring Copenhagen ApSDansk designbrand søger projekt- & designmanager

Spring Copenhagen ApS, København

Har du passion for at bringe nye livsstilsprodukter på markedet, hvor du kan bruge din erfaring med både produktudvikling, sortimentsudvikling og sourcing af designprodukter? Og vil du med på en spændende rejse med et af dansk designs nye brands? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega.

Vi søger en internationalt orienteret kollega, der har erfaring med hele værdikæden. Du skal være med til at udvikle nye produktlinjer og få dem til at blive til virkelighed. Du bliver samtidig bindeled mellem producenter, designere og andre samarbejdspartnere, hvor du sikrer fremdrift, implementering af produkter, kvalitet, miljøvenlighed og gode aftaler.

Du skal have lyst til at arbejde i et mindre team, hvor det går stærkt, og din evne til at prioritere er vigtig. Du skal kunne holde tempo og struktur på dine opgaver, så du når i mål i en travl hverdag.

Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Thuesen Jensen A/S
Kreativ og engageret Visual Merchandiser

Thuesen Jensen A/S, Glostrup

Er du en udadvendt og ambitiøs Visual Merchandiser, der samtidig har erfaring med kitchen living & dining, så er du måske den profil, som vi søger.

Som Visual Merchandiser hos Thuesen Jensen, bliver du en del af et kreativt team med masser af spændende opgaver og en afvekslende hverdag.

Din vigtigste opgave vil blive at servicere og inspirere vores udvalgte kunder (f.eks. Magasin, Illums Bolighus, Imerco og Kop & Kande) med at implementere og optimere vores brands i deres butikker. Dit geografiske arbejdsområde bliver Sjælland.

Dine kvalifikationer:

 • Har interesse og flair for trends og boligindretning
 • Er uddannet Visual Merchandiser og har erfaring med VM
 • Har kørekort
Thuesen Jensen A/S
SOFTLINE A/S
Teknisk Designer

SOFTLINE A/S, Maribo

Er du idérig, innovativ og kreativ? Er du samtidig teknisk stærkt funderet og god til at omsætte dine ideer til praksis? Kan du lide at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor produktkvalitet er første prioritet?

Så er du måske den tekniske designer, som SOFTLINE A/S søger til produktudvikling af kvalitetsmøbler til det internationale marked. I tæt samarbejde med eksterne designere og vores team er du med til at omsætte gode designideer til færdige møbler. Det er et job, som kombinerer kreativitet, innovation og teknik, og det er vigtigt, at du har flair for design og samtidig er teknisk anlagt.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Udvikling af optimale metal- og skumkonstruktioner
 • Udarbejdelse af arbejdstegninger i hhv. 2D og 3D
 • Opfølgning på kvalitet af det endelige produkt
 • Kommunikation med leverandører i ind- og udland
SOFTLINE A/S
SOFTLINE A/S
Syerske/tilskærer

SOFTLINE A/S, Maribo

Til at understøtte vores positive udvikling søger vi en erfaren syerske / tilskærer m/k til vores udviklingsafdeling, hvor du kommer til at arbejde med udvikling af designmøbler, i et team af kreative kolleger.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Syning med efterfølgende afprøvning på prototypemøbler
 • Kontrol og syning af betræk, der er i produktion
 • Syarbejde af specialordrer
 • Klargøring og igangsætning af nykonstruerede betræk hos leverandører

SOFTLINE A/S designer, udvikler, producerer og sælger kvalitetsmøbler til det internationale marked. Med en stor portefølje af innovative og funktionelle designmøbler er vi blevet et globalt brand, og vores moderne design bliver i dag solgt i mere end 61 lande.

SOFTLINE A/S
BoShop.dkIndretnings- og salgskonsulent til vores møbelhus i Risskov ved Aarhus

BoShop.dk

Kunne du tænke dig at blive en del af et ambitiøst og nytænkende møbelteam, der hver dag forsøger at gøre tingene lidt bedre og brænder for at være anderledes end traditionelle møbelbutikker?

Jobbet:

 • Selvstændigt ansvar for styling og indretning af butikken. Herunder skabe en oplevelse af sammenhæng og flow, hvor møbler og accessories tager sig bedst ud.
 • Selvstændigt ansvar for udarbejdelse af styling- og indretningsopgaver for kunder.
 • Medansvarlig for servicering og rådgivning af kunder på alle platforme (butik, chat, telefon og mail).

BoShop blev grundlagt i 2007 ud fra et ambitiøst ønske om at udvikle og udfordre det danske møbelmarked og bringe eksklusive og anderledes møbeldesigns ind i danske hjem. Møbler, der passer til ens personlige stil. Møbler af høj kvalitet. Møbler man ikke finder andre steder.

Læs mere om jobbet her!

Magasin
Senior Visual Retail Manager

Magasin, København

Som Senior Visual Retail Manager bliver du en del af et mindre ledelsesteam, hvor vi sætter tempo, ansvarstagen og stærkt sammenhold meget højt. Du vil være ansvarlig for vores kommercielle VM-standards i alle vores forretninger og dertil også udvikling og vedligeholdelse af guidelines og Visual KPI’er til alle vores Magasin-afdelinger i forhold til varepræsentation & housekeeping.

Når du er på fælleskontoret, vil dine opgaver bestå af udvikling og vedligeholdelse af alle vores værktøjer til vores VM Managers & teams i vores 7 forretninger. Du vil være ansvarlig for bestilling og produktion af alle vores POS-materialer; herunder promotion & prisskiltning, branding & instore posters.

Magasin
MekoprintBogbinder/bogbinderassistent

Mekoprint A/S, Støvring

Interesserer du dig for maskiner og trykkeri? Har du lyst til at være i en dansk virksomhed, hvor du har mulighed for at få ansvar, så er det måske dig, vi leder efter. Vi søger efter en medarbejder, der ønsker at arbejde på vores division, Graphic Electronics, hvor du bliver en del af et stærkt team, hvor folk arbejder sammen om at finde de perfekte løsninger - lyder det som noget for dig?

I Mekoprint, Graphic Electronics, er vi førende inden for udvikling og produktion af kundetilpassede betjeningsløsninger, elektrisk ledende tryk på fleksible folier samt industrielle grafiske løsninger i tæt samarbejde med danske og internationale kunder.

Du vil blive en del af et mindre team i en større dansk virksomhed. Dit tilknyttede team består af 15 kollegaer, der alle er specialiseret inden for tryk, og arbejder med blandt andet færdiggørelsen af emner, pakke og inspektion.

Mekoprint A/S
Jobindex A/S
Designteknolog til moderne møbelvirksomhed

Jobindex A/S søger for Canett Furniture A/S i Lemvig

Kan du få teknisk dokumentation, kravspecifikationer og produktudvikling til at gå op i en højere enhed?

Så er det lige dig, vi mangler til vores mindre, agile team. Du får en nyoprettet rolle, som du selv er med til at definere, ligesom du er med til at styrke vores kultur.

Nysgerrig?

Læs mere om dit nye job her.

Jobindex A/S
Veltuff A/SDynamisk & innovativ Grafiker søges til spændende virksomhed i vækst

Veltuff A/S, Vallensbæk

Vil du være med til at udvikle & brande et af markedets hurtigst voksende mærker indenfor arbejdstøj & profilbeklædning? Så er du måske vores nye grafiker?

VELTUFF er på et stadie hvor vi har bruge for at udvide vores grafiske afdeling med endnu en grafiker. Med reference til vores Head of Branding & Marketing skal du være med til at udvikle vores brand med traditionelle midler (kataloger, foldere, visitkort, etc.) samt udvikle og gennemføre en digital branding (LinkedIn, webshop, hjemmeside, etc.).

Du vil med base på kontoret i Vallensbækhave til opgave at designe vores tryksager, vedligeholde vores hjemmeside og drive vores digitale branding, samt støtte vores sælgere med materiale til specifikke kundepræsentationer. Du bliver dermed også bindeleddet mellem ide og trykkeri og skal sørge for at vores brand tager sig bedst muligt ud både online og offline.

Gem
HumanTrust A/S
Art Director

HumanTrust A/S søger for BoConcept A/S i Midtjylland

Become part of a global company and be responsible for creative concepts, campaigns, and content from start to finish, working with a cross-functional marketing team. Does this sound like your dream job?

As the new Art Director, you will be responsible for ensuring consumers buy BoConcept’s products through compelling creative concepts, campaigns, and content. You will lead a cross-functional creative team, which includes partner agencies and freelancers in the conception, design, and execution of visual materials across channels and touchpoints.

You must have extensive experience in brand development and multichannel marketing concepts.

HumanTrust A/S
Ib Laursen ApS
Visual Merchandiser

Ib Laursen ApS, Ribe

Du er kreativ, ambitiøs, engageret og brænder for brugskunst, styling og stil. Du er drivkraften i at formidle vores visuelle profil videre.

Du tager ansvar, er holdspiller og kan holde hovedet koldt, når det går stærkt – og det gør det tit!

Vi søger pr. 1. nov. 2021 en dygtig og passioneret boligstylist, som har øje for trends og tendenser. Én, som nemt kan lade sig inspirere og har nemt til nye idéer. Du følger med i, hvad der rører sig og har stor interesse for interiør.

Primære opgaver:

 • Planlægning og styling i forbindelse med fotoshoots inhouse og på location til 4 årlige kataloger
 • Opstilling af showroom, truck og messestande i ind- og udland, der må påregnes 20-30 rejsedage om året
 • Ansvar for vareprøver
Ib Laursen ApS
Normal A/SNORMAL søger Store Designer

Normal A/S, Skanderborg

Vil du være med til at skabe fundamentet for fremtidig vækst, og vil du spille en væsentlig rolle i Danmarks sjoveste og mest nytænkende detailhandelskæde? Så er du måske vores nye kollega.

Stillingen som Store Designer er nyoprettet og opstår, fordi mængden af etableringsprojekter er stigende, og fordi vi ønsker at udbygge vores interne kompetencer på tegningsområdet. Det bliver dit ansvar at sikre det rette tegningsgrundlag for interne og eksterne projektledere, håndværkere og myndigheder. Du kommer til at spille en central rolle i vores etablerings-setup.

Opgaver og ansvar:

 • Tegning af butiksindretning for nye NORMAL-butikker i Europa
 • Skabe overblik over og udarbejde det samlede konstruktions- og tegningsbehov pr. byggesag
 • Med øje for detaljen sikrer du korrekt tegningsleverance, der overholder vores tidsplan
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Syerske til Amitsialak Qeqertarsuatsiaat/job-nr. 521/21

Kommuneqarfik Sermersooq

Har du evner inden for syning/fremstilling af nationaldragter? Vil du være med til at lave videreudvikling i den genetablerede systue i Qeqertarsuatsiaat?

Arbejdet vil indeholde:

 • Producere traditionelle skindprodukter til nationaldragten med udgangspunkt i lokale råvarer. Fra garvning af skind til mønsterdesign.
 • Udvikle produkter fremstillet af skind og finde på nye produkter, man kan lave.
 • Tilrettelæggelse af opgaver, planlægning og udførelse af opgaver i samarbejde med kolleger.
Kommuneqarfik Sermersooq
RosemundeINDKØBSASSISTENT

Rosemunde, Vedbæk

JOBBET

 • Assistere ved diverse designopgaver og produktudvikling.
 • Ansvar for løbende vedligeholdelse af stamdata i PDM og vores lagerstyringssystem.
 • Placering af special orders og opfølgning på prøver og levering.

Som person er du detaljeorienteret og arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver.

En dynamisk arbejdsplads med højt til loftet, masser af udfordringer og plads til initiativer. Du vil indgå i et engageret og veletableret team, hvor vi arbejder effektivt og hjælper hinanden, så vi når vores mål.

Vero Moda
Creative Project Manager

Vero Moda, Aarhus

Are you creative and experienced within managing photo shoots? Do you strive for a strong visual expression in your work which you achieve through good planning and a proactive approach? Would you like to put your mark on VERO MODA’s and MAMALICIOUS’ visual expression and brand DNA worldwide?

Then we might have the perfect career opportunity for you in VERO MODA’s International Brand & Customer Experience department.

As Creative Project Manager, your primary task will be to plan and execute photo shoots - this includes both creative shoots as well as model shoots. You take part in the entire process and develop mood boards, model booking, take care of the styling, coordinate photo shoots and review and approve the photos.

Vero Moda
BTX Group A/S
Modelkonstruktør

BTX Group A/S, Brande

I vores team, som primært arbejder med de tre brands Brandtex, B. Copenhagen og B. Coastline, mangler vi en modelkonstruktør. De tre brands indeholder alle produktkategorier inden for modetøj til voksne kvinder, og er kendt for at levere varer af høj kvalitet, både hvad angår pasform, materialer og det færdige produkt.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Konstruktion og graduering
 • Kommentering af samples
 • Test af nye kvaliteter

Opgaverne er fordelt på få personer, og det er derfor vigtigt, at vi samarbejder og hjælper hinanden. Du bidrager til vores fælles succes med selvstændighed, engagement, entusiasme og ikke mindst godt humør. Du arbejder målrettet, er struktureret og fleksibel, så du er med til at sikre, at vi overholder deadlines.