29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Lund HR ApSSælger til håndværkerbutik

Lund HR ApS søger for Roslev Trælasthandel A/S i Holstebro

Vi oplever meget stor kundetilgang og omsætningsvækst og har derfor brug for yderligere kræfter i vores håndværkerbutik.

Kunderne er professionelle håndværkere, entreprenører samt industrikunder, og vi har brug for dig, der har lyst til at give vores kunder den bedste kundeoplevelse. Du fordeler din tid nogenlunde ligeligt mellem opsøgende salg ude hos kunderne og betjening af kunderne i butikken. Du er således i stand til selvstændigt at planlægge din dag og se muligheder hos såvel eksisterende kunder som i nye kundeemner.

Det er naturligt for dig at besøge håndværkere og byggepladser, ligesom du forstår vigtigheden af et tæt samarbejde med dine øvrige kollegaer. Du står selv for udarbejdelse af tilbud og opfølgning på disse.

VELUX A/S
Medarbejdere til træproduktion

VELUX A/S, Østbirk

Har du erfaring med at arbejde med træ? Bor du i Østbirk eller omegn? Og drømmer du om at prøve kræfter med fremstillingen af ovenlysvinduer hos VELUX? Så se her!

Velux A/S

Grundet travlhed søger vi nye medarbejdere til vores træproduktion til daghold på vores fabrik i Østbirk. Du får i samarbejde med dine kolleger ansvar for at sikre, at vi fastholder den høje kvalitet i produktionen og løbende optimerer vores indsats.

Opgaverne i afdelingen dækker blandt andet over formning af træet med kehler, skære og afkorte ved hjælp af dobbelttapper, reparationer og klargøring til komponenter med boremaskinerne.

VELUX A/S
Østerbro Tømmerhandel ApS2 sælgere til Vejby Tømmerhandel

Østerbro Tømmerhandel ApS

Vi søger 2 ekstra sælgere til vores afdeling i Vejby, som er en afdeling i rivende udvikling – Vejby Tømmerhandel er en attraktiv forretning i Nordsjælland med et rigtig godt kundegrundlag og en stab af kolleger, som er vant til at løfte i flok og give kunderne 1. klasses service og rådgivning.

Hos Vejby Tømmerhandel er alle salgsmedarbejderne involveret i en bred vifte af opgaver i salget og serviceringen af kunderne - lige fra opsøgende salg, servicering af eksisterende kunder, vareindkøb og lagerstyring.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Salg, ekspedition og tilbudsgivning til professionelle og private kunder
 • Telefonisk og personlig rådgivning
 • Opsøgende salg
Østerbro Tømmerhandel ApS2 sælgere til Søborg Tømmerhandel

Østerbro Tømmerhandel ApS

Vi søger 2 ekstra sælgere til vores afdeling i Søborg, som er en afdeling i rivende udvikling – godt beliggende i København med et stort kundegrundlag og tæt på centrale indfaldsveje – nemt og bekvemt for både kunder og medarbejdere.

Hos Søborg Tømmerhandel er alle salgsmedarbejderne involveret i en bred vifte af opgaver i salget og serviceringen af kunderne - lige fra opsøgende salg, servicering af eksisterende kunder, vareindkøb og lagerstyring.

Du bliver en del af et dygtigt og engageret team, hvor alle sætter en ære i at yde en god service og rådgivning til ALLE vores kunder – private og professionelle.

Du kan forvente et spændende job med gode udviklingsmuligheder, gode kolleger, og en daglig omgangstone som er fri, god og uformel.

 XL-BYG,
Trælastmedarbejder

XL-BYG, Odense

XL-Centerbyg søger en frisk og motiveret medarbejder, der brænder for at yde en høj service til vore kunder.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Kundebetjening
 • Ordreregistrering/indkøb
 • Varemodtagelse

Du har erfaring med kundebetjening gerne med beskæftigelse indenfor branchen.

Du kan arbejde med IT på brugerniveau. Har du et truckcertifikat er det en fordel, men ikke et krav.

XL-BYG
Østerbro Tømmerhandel ApSAfdelingsleder til Hornbæk Tømmerhandel

Østerbro Tømmerhandel ApS

10 års uafbrudt fremgang.
Bliv en del af vores succes!
Vi har forrygende travlt.

Vi søger en ny chef til at lede Hornbæk Tømmerhandel. Vi har travlt med at finde den rigtige til jobbet, hvor du som afdelingsleder får god plads til at sætte dit eget præg på forretningen.

Hornbæk Tømmerhandel er en attraktiv forretning i Nordsjælland placeret centralt i byen – butikken er flot, professionel og velindrettet - med et rigtig godt renommé i lokalområdet. Forretningen har et godt kundegrundlag og en stab af kolleger, som er vant til at løfte i flok og give kunderne 1. klasses service og rådgivning.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Salgs- og omkostningsansvarlig for afdelingen.
 • Ledelse af afdelingens medarbejdere med fortsat salgssucces, den gode stemning for kunder og medarbejdere, som de overordnede målsætninger.
 • Spillende træner i salget og serviceringen af kunderne – også i det opsøgende salg.
STB Byg A/SStruktureret og procesorienteret indkøbsleder

STB Byg A/S, Vejle

Har du vinderkompetencer inden for indkøb, procesplanlægning og byggelogistik til store fagentrepriser murer/tømrer? Kan du bidrage til udvikling af indkøbs- og logistikprocesser, og kan du samtidig sikre eksekveringen heraf i samspil med en ambitiøs indkøbsafdeling hos STB BYG - så har du nu en unik chance.

Med reference til indkøbschefen får du en central rolle i indkøbsafdelingen. Indkøbsfunktionerne går på tværs af virksomheden, idet du periodevist arbejder tæt sammen med dele af den øvrige organisation (tilbuds-/kalkulationsleder, afdelingsleder for håndværkerafdeling, projekt- og byggeledere i entrepriseafdelingen).

Du skal medvirke til struktureringen af virksomhedens indkøbsaftaler samt indkøbs- og byggelogistiske processer, således at der sikres gennemsigtighed, og der skabes en klar kommunikation imellem indkøb og den øvrige organisation.

Gem
Davidsens Tømmerhandel A/STrælastsælger/lagerekspedient til Davidsen byggepladssalg

Davidsens Tømmerhandel A/S, Holbæk og Hedehusene

Brænder du for salg og service? Og har du erfaring fra byggebranchen? Så er det måske dig, vi søger som sælger/lagerekspedient til vores to nye byggepladskontorer i hhv. Holbæk og Hedehusene.

Som trælastsælger/lagerekspedient hos Davidsen byggepladssalg handler det om at servicere og være problemløser på byggepladsen. Det skal være nemt at være kunde hos Davidsen. I den sammenhæng er ingen opgave for lille eller for stor.

Dine primære opgaver bliver blandt andet:

 • Servicering af hele byggepladsen
 • Udbrede hele Davidsens servicepakke til byggepladsen
 • Ordrebehandling – herunder hjemtagelse af kundespecifikke varer
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
10-4 Byggecenter & TømmerhandelTrælastsælger til 10-4 i Ulfborg

10-4 Byggecenter & Tømmerhandel

10-4 Ulfborg søger en trælastsælger til et spændende og alsidigt job i en virksomhed i kraftig vækst.

Du bliver en vigtig del af vores succesfulde trælast-team, hvor du skal yde den bedste service til vores kunder.

Opgaverne vil bl.a. bestå af:

 • Personligt og telefonisk salg og rådgivning
 • Ekspedition i trælasten
 • Tilbudsberegning
SOFTLINE A/S
Teknisk Designer

SOFTLINE A/S, Maribo

Er du idérig, innovativ og kreativ? Er du samtidig teknisk stærkt funderet og god til at omsætte dine ideer til praksis? Kan du lide at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor produktkvalitet er første prioritet?

Så er du måske den tekniske designer, som SOFTLINE A/S søger til produktudvikling af kvalitetsmøbler til det internationale marked. I tæt samarbejde med eksterne designere og vores team er du med til at omsætte gode designideer til færdige møbler. Det er et job, som kombinerer kreativitet, innovation og teknik, og det er vigtigt, at du har flair for design og samtidig er teknisk anlagt.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Udvikling af optimale metal- og skumkonstruktioner
 • Udarbejdelse af arbejdstegninger i hhv. 2D og 3D
 • Opfølgning på kvalitet af det endelige produkt
 • Kommunikation med leverandører i ind- og udland
SOFTLINE A/S
SOFTLINE A/S
Syerske/tilskærer

SOFTLINE A/S, Maribo

Til at understøtte vores positive udvikling søger vi en erfaren syerske / tilskærer m/k til vores udviklingsafdeling, hvor du kommer til at arbejde med udvikling af designmøbler, i et team af kreative kolleger.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Syning med efterfølgende afprøvning på prototypemøbler
 • Kontrol og syning af betræk, der er i produktion
 • Syarbejde af specialordrer
 • Klargøring og igangsætning af nykonstruerede betræk hos leverandører

SOFTLINE A/S designer, udvikler, producerer og sælger kvalitetsmøbler til det internationale marked. Med en stor portefølje af innovative og funktionelle designmøbler er vi blevet et globalt brand, og vores moderne design bliver i dag solgt i mere end 61 lande.

SOFTLINE A/S
Gem
Nerostein Ltd.Medarbejder til opmåling, montering og levering af stenbordplader til køkkener

Nerostein Ltd.

Vi har super travlt og leder derfor efter strukturerede, positive og servicemindede mennesker. Der er et plus, hvis du har erfaring fra køkkenmontering.

Arbejdet består af

 • Opmåling af køkken til bordplade
 • Montering af stenbordplade
 • Service og reparation

Vi tilbyder grundig træning og gode betingelser samt en konkurrencedygtig løn.

Jobindex A/S
Designteknolog til moderne møbelvirksomhed

Jobindex A/S søger for Canett Furniture A/S i Lemvig

Kan du få teknisk dokumentation, kravspecifikationer og produktudvikling til at gå op i en højere enhed?

Så er det lige dig, vi mangler til vores mindre, agile team. Du får en nyoprettet rolle, som du selv er med til at definere, ligesom du er med til at styrke vores kultur.

Nysgerrig?

Læs mere om dit nye job her.

Jobindex A/S
Eva Solo A/S
Product Development Manager til designmøbler

Eva Solo A/S, Måløv

Brænder du for at bringe lækre livsstilsprodukter på markedet og en rolle, hvor du kan bringe din erfaring med både produktudvikling, sortimentsudvikling og sourcing af møbler i spil?

Så er det måske dig, som skal være vores nye kollega.

Har du erfaring med hele værdikæden fra udvikling og sourcing af leverandører til kvalitetssikring, så har vi rammerne til dig, som ønsker at medvirke til at forme og source det fremtidige sortiment for hele vores møbellinje.

Stillingens overordnede succeskriterie er at drive udviklingsprocessen og sikre rettidig markedsintroduktion og indeholder blandt andet følgende:

 • Planlægning, eksekvering og styring af hele sourcing-processen fra designet er godkendt til første levering
 • Tæt samarbejde med ledelsen om den langsigtede linje for produktintroduktioner
 • Fastlæggelse af fremtidigt sortiment i samspil med direktionen
Eva Solo A/S
Expedit a/s
Maskin- og møbelsnedkere søges til inventarproduktion (dag- eller aftenhold)

Expedit a/s, Hadsten

Grundet travlhed søger vi maskin- og møbelsnedkere i Expedits træproduktion. Har du lyst til at arbejde i en af Nordens ledende butiksindretningsvirksomheder, så er nedenstående måske noget for dig.

Vi søger både maskin- og møbelsnedkere, så kom og bliv en del af vores velfungerende og stærke træproduktion på i alt ca. 30 medarbejdere, hvor vi ikke er blege for at gi’ en ekstra hånd med når der er tryk på.

Vores maskinpark består blandt andet af: Sav, NEST, CNC-maskiner (herunder 5-akslet), diverse småmaskiner, Kantlimer og ABD.

I vores træmontage bliver der samlet mange spændende, komplekse og alsidige inventarløsninger i både små og store seriestørrelser.

Expedit a/s
Gem
Kvik A/SMålrettet og erfaren køkkensælger

Kvik A/S, Roskilde

I KVIKS verden er missionen klar: At sælge dansk design inden for køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser.

Filosofien om at give vores kunder mere end de forventer – af både kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen. En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og topmotiverede medarbejdere, og lige nu har vi brug for endnu en erfaren køkkensælger til Kvik Roskilde.

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder.

Du får fast grundløn og attraktiv provisionsordning baseret på dit salg. Tæt samarbejde og sparring med butikkens øvrige sælgere og franchisetager Mikkel Zeiler & Claus Thøgersen.

Kvik A/S
FUMAC A/SVedligeholdelsestekniker til aften- eller nathold

FUMAC A/S, Vinderup

FUMAC søger en selvstændig, struktureret og handlekraftig vedligeholdelsestekniker, der brænder for at arbejde med teknik, maskiner og forebyggende vedligehold på vores højteknologiske møbelfabrik.

Med reference til vores servicetekniker på dagholdet får du ansvaret for at sikre, at vores udstyr altid kører som planlagt via forebyggende vedligehold samt løbende reparationer. Der er tale om et udfordrende job på en 4 dages arbejdsuge på enten aften- eller nathold med meget fleksible arbejdstider efter nærmere aftale.

Du får ansvaret for:

 • Forebyggende vedligehold af vores maskinpark – primært HOMAG
 • Løbende reparationer
 • Mekanisk og elektronisk fejlfinding
 XL-BYG,
Trælastekspedient

XL-BYG, Stenlille

Vi søger en frisk kollega, der kan sælge til og servicere vores mange loyale kunder. Vores kunder er både det private gør-det-selv folk samt de professionelle kunder såsom tømrermestre, murer/kloakmestre samt entreprenører og erhvervskunder.

Det er vigtigt for os, at alle kunder via vores lokale forankring får professionel rådgivning og service, så de kan få succes med deres projekter, du vil derfor komme til at indgå i et team af kompetente og erfarne kollegaer.

Jobbet:

 • Salg til og servicering af vores kunder
 • Tilbudsudarbejdelse samt mængde og materialeberegning af alle typer byggematerialer
 • Tæt samarbejde med øvrige kollegaer tilknyttet vores salgs & trælastekspedition.
XL-BYG
Outrup Vinduer og Døre A/S
En salgsafdeling med lidt mere af det hele søger ny kollega!

Outrup Vinduer og Døre A/S, Nykøbing M.

Salgsafdelingen på Outrup har susende travlt. Det er dejligt! Vi er meget stolte af, at så mange vælger vinduer og døre fra Outrup. Vi værdsætter dog også sundt arbejdsmiljø og søger derfor endnu en kollega til at håndtere den store efterspørgsel!

Outrups salg foregår primært til håndværksmestre og via projektsalg. Som oftest er det kunderne der ringer til os og derfor har vi ikke meget kanvassalg i huset.

Netop fordi vi har meget lidt kontakt til slutkunden, skal vores salgsteam kunne levere den ypperste rådgivning og troværdige kundeservice igennem telefonen og via den håndværker der håndterer opgaven. Vi søger derfor ikke nødvendigvis dig, der er supersælger med forførende salgstaler men til gengæld dig, der mere kendes som en tillidsvækkende relationsskaber, som forstår at lytte til og sætte dig ind i kunders behov.

Outrup Vinduer og Døre A/S