140 job matcher din søgning 140 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Innovatorium Herning A/SEJENDOMSSERVICETEKNIKER/TEKNISK SERVICEMEDARBEJDER

Innovatorium Herning A/S

Innovatorium A/S søger snarest en topmotiveret og serviceminded ejendomsservicetekniker/teknisk servicemedarbejder med bred teknisk viden og kompetence, og som har lyst til at yde en aktiv indsats og gøre en forskel i hverdagen.

Stillingen indeholder bl.a. følgende opgaver:

 • Mindre håndværksmæssige opgaver
 • Tilsyn med diverse anlæg, herunder varme-, ventilations-, køle- og CTS-anlæg
 • Betjening og opdatering af ADK og AIA samt ITV
 • Support på PC og AV-udstyr

Vi tilbyder en plads i Innovatoriums centrale serviceteam, som udgør kernen i huset, og som er dem virksomhederne går til med praktiske spørgsmål af enhver art.

Du får en arbejdsplads i et spændende og dynamisk kontorhus, som emmer af liv, positivitet og interessante virksomheder, som deles om de fælles rammer og faciliteter.

Handbjerghus EfterskolePedel søges til Handbjerghus Efterskole

Handbjerghus Efterskole, Thyholm

Vi er på udkig efter en engageret og dygtig pedel med håndværksmæssig baggrund. Du skal have flair for vedligehold og evne til at finde praktiske løsninger. Et aktivt efterskolemiljø med et engageret personale byder på mange små og større udfordringer, hvor der skal tænkes ud af boksen.

Vi søger en glad og imødekommende person, der kan lide at være en del af et team.

To dage ligner sjældent hinanden. Derfor er det nødvendigt, at du er god til at arbejde selvstændigt og kan håndtere at have mange opgaver på din to-do liste. Vi forestiller os, at du har ordenssans og er god til at skabe overblik. Du skal leve med ofte at blive forstyrret og alligevel kunne løse de planlagte opgaver.

Kereby ApS
Vicevært

Kereby ApS, Valby

Som ejendomsservicetekniker hos Kereby har du selvstændigt ansvaret for dine ejendomme, samtidig med at du indgår i tæt samarbejde med dine kollegaer i driftsafdelingen, byggeafdelingen samt administrationen. Vi søger med andre ord en holdspiller, som trives med mange forskellige opgaver.

Med reference til en af vores driftsledere bliver du en del af et engageret team, hvor ambitionerne er høje og samarbejdet stærkt. Sammen støtter vi hinanden og sørger for, at vores lejere er stolte af at bo i vores ejendomme. Vi stiller store krav til ordentlighed og kvalitet, hvorfor det er vigtigt for os, at du er ansvarsbevidst og serviceorienteret. Dine primære opgaver

Som vores nye ejendomsservicetekniker/vicevært får du ansvar for følgende opgaver:

 • Tilsyn, drift og renholdelse af ejendomme
 • Lettere håndværksmæssige opgaver
 • Vedligeholdelse af bygninger og anlæg samt grønne arealer
Kereby ApS
Boligkontoret DanmarkEjendomsfunktionær til fællesdriften i Lillerød Boligforening (genopslag)

Boligkontoret Danmark, Allerød

Sammen med vores tre velfungerende teams af ejendomsfunktionærer, en driftssekretær og en driftsleder bliver du ansvarlig for at yde en positiv og god service til beboerne og for den daglige drift og vedligeholdelse af bygninger og udearealer i vores 13 boligafdelinger.

Fællesdrift betyder, at vi løser opgaverne på tværs af vores boligafdelinger under hensyn til boligafdelingernes behov og medarbejdernes kompetencer. Vores udgangspunkt er fællesdriftens ejendomskontor, som ligger Uglevang 2A i Allerød.

Balder Danmark
Teknisk ansvarlig til hotel

Balder Danmark, København

Vi søger en dygtig, ambitiøs og IT-kyndig teknisk ansvarlig til ét af vores hyggelige hoteller beliggende i København. Som teknisk ansvarlig får du ansvaret for alt hvad vedrører hotellets IT og tekniske installationer og får derved et kæmpe ansvar for, at alt fungerer døgnet rundt således, at gæsten får en god oplevelse ved at bo på vores hotel. Udover tekniske problemstillinger udgør det håndværksmæssige en stor del af jobbet, hvorfor vi søger en håndværker med flair for IT og teknik.

Du skal have lysten til at være en problemknuser og sparringspartner til hotellets medarbejdere og ledelse, samt yde optimal service overfor vores kollegaer og gæster.

Balder Danmark
Gem
Nordisk Polering ApSRutinerede vinduespudsere søges. Vi tilbyder også oplæring/omskoling Sjælland/Storkøbenhavn

Nordisk Polering ApS

Fordi du har erfaring som vinduespudser, ved du hvad det kræver at levere høj kvalitet hver dag, og du kender til glæden ved at yde en professionel og stabil service. Vi udvider og har brug for flere hænder.

Vi tilbyder nye i faget nødvendig omskoling/oplæring, du bliver introduceret til håndværket, og i løbet af kort tid vil du være en del af vores dygtige team.

Vores kunder bor på hele Sjælland og vi har mange opgaver i København, det er muligt at køre ud fra egen bopæl i gulpladebil.

NEXT Uddannelse KøbenhavnFaglærer til ejendomsserviceteknikeruddannelsen

NEXT Uddannelse København, Glostrup

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

NEXT Byggeri søger en ejendomsservicetekniker med interesse i at specialisere sig inden for dele af branchens specialer. Du skal varetage den praktiske og teoretiske undervisning på ejendomsserviceteknikeruddannelsen både på grundforløb og hovedforløb samt på vores AMU-uddannelser. Vores elever har forskellige forudsætninger, og vores mål er fagligt at udvikle hver enkelt elev bedst muligt. Du kommer til at indgå i et team med 10 kolleger og ledelse, der i fællesskab varetager evaluering og udvikling af uddannelsen, undervisningen og lærersamarbejdet om elevernes læring og trivsel.

Newsec Property Asset Management Denmark A/SDRIFTSLEDER TIL NEWSECS VURDERING & FLYTTESYNSTEAM I LYNGBY

Newsec Property Asset Management Denmark A/S

Til vores vurdering & flyttesynsteam søger vi en dygtig driftsleder, med erfaring i andelsboligvurderinger og gerne i ind-og fraflytningssyn, til tiltrædelse snarest muligt.

Som driftsleder får du ansvaret for at tilrettelægge og løse de daglige opgaver sammen med dine kollegaer i vurdering og flytteteamet. Du bliver Newsecs ansigt udadtil med et primært ansvar for andelsboligvurderinger samt kommunikation med ejendomsadministrator, sælger og foreningsbestyrelser.

Som vurderingsansvarlig har du ansvaret for tilrettelæggelse af dine opgaver i samarbejde med vores driftskoordinatorer, således at sælger, køber og bestyrelser får løbende tilbagemeldinger, og vi lever op til vores retningslinjer.

fsbVi søger en Ejendomsfunktionær (barselsvikar) til Amager Vest

fsb

Vi søger en barselsvikar til stillingen som ejendomsfunktionær ved Amager Vest, omhandlende afdelingerne Skyttehusene, Fælledhaven, Artillerihuset og Kronehaverne som alle ligger i Ørestaden og omfatter i alt ca. 530 lejemål. Området udvikles løbende og nye afdelinger kommer til.

Du skal besidde ordenssans og have sans for detaljen, når du udfører dit arbejde. Er du også en glad og positiv sjæl, gerne med humoristisk sans, vil det være en fordel.

Arbejdet består primært i

 • Renholdelse og vedligeholdelse af fællesarealer og udearealer
 • Vedligeholdelse af opgange og kældre
 • Omdeling af information til beboerne
fsb
ROCKWOOL International A/SFacility Manager

ROCKWOOL International A/S, Hedehusene

Do you want to use your stakeholder management skills to help us clean up a factory site, become more energy-efficient and cater to electric cars?

You will be involved in 3 major changes which we are making to take even more responsibility for the climate: the demolition of our original factory to clean the site, energy-efficient renovation of our office building and the implementation of electric charging stations on all parking lots.

In these projects, your task will be to be in close contact with colleagues in different departments as well as external parties like architects and public authorities, as you will help us drive the processes forward through their various stages. Working this way will be an important part of your job over the next 5 years, since we have several other major projects lined up.

Gem
Heimstaden Danmark A/S
Serviceteknikere med håndværkersnilde - Sorø-Slagelse-Skælskør

Heimstaden Danmark A/S

Kan du fikse alt fra køkkenskabe til vandhaner? Er du positiv, udadvendt og har hænderne godt skruet på?

Vi har travlt med at skabe de bedste boligbetingelser for vores beboere og søger derfor nye kolleger til vores team af serviceteknikere – både faglærte og ufaglærte.

Som sericetekniker i Heimstadens Tekniske lægger vi stor vægt på, at du kan dit håndværk til fingerspidserne.

Du bliver en vigtig spiller for den daglige drift, vedligehold og servicering på et udvalg af vores ejendomme, hvor du også har din daglige gang. Du sørger for, at ejendommene altid lever op til Heimstaden-standarden, og derudover forstår du at møde og servicere vores beboere på en god og konstruktiv måde.

Heimstaden Danmark A/S
Gem
Boligforeningen 3BBoligsociale medarbejdere til ny boligsocial helhedsplan på Amager

Boligforeningen 3B

Drives du af lysten til at skabe sociale forandringer? … Og er du god til at se andres ressourcer og til at facilitere processer, der sikrer, at alle er med? Så er du måske en af de fem medarbejdere, som vi søger til den boligsociale helhedsplan på Amager.

Fra 2022 starter en ny boligsocial helhedsplan på Amager. Helhedsplanen omfatter 19 almene boligafdelinger (4.135 lejemål og 9.027 beboere) og strækker sig geografisk fra den sydlige del af Urbanplanen til den nordlige ende af Holmbladsgade. Helhedsplanen skal over fire år forbedre vilkår for beboere indenfor indsatsområder som uddannelse, beskæftigelse, kriminalitetsforebyggelse samt medborgerskab og social sammenhængskraft. 3B søger derfor fem medarbejdere med projektledererfaring til vores nye boligsociale team.

FORCE Technology
Serviceminded ejendomsfunktionær med teknisk snilde

FORCE Technology, Kgs. Lyngby

Sætter du en ære i at passe og pleje de bygninger, du har ansvaret for? Er du en god og hjælpsom kollega, som kan planlægge sin tid effektivt? Så er du måske vores nye kollega i facility teamet!

Facilitys fornemmeste opgave er at sørge for, at vores lokationer kører som på skinner, og at vores kollegaer har de bedste omgivelser at udføre deres – ofte meget tekniske – opgaver i. Vi er et team af blandt andet receptionister, ejendomsfunktionærer, rengøringsassistenter og planlægningsspecialister, der vægter godt kollegialt sammenhold og effektiv service højt.

FORCE Technology har til huse mange steder i landet, og du vil sammen med dine kollegaer stå for drift- og vedligeholdelse af vores ejendomme i Lyngby, Hørsholm og Brøndby. Du får fast base i Lyngby, men vil skulle udføre opgaver på alle 3 lokationer.

FORCE Technology
Gråsten AndelsboligforeningEjendomsfunktionær/Servicemedarbejder

Gråsten Andelsboligforening

Gråsten Andelsboligforening søger en ejendomsfunktionær/servicemedarbejder til serviceopgaver i boligerne m.v. Du vil blive en del af vores team af ejendomsfunktionærer i Gråsten. I Gråsten Andelsboligforening er der 8 ansatte. Hvor de 6 er i teknisk afdeling.

Kan du lide at arbejde med boliger, byggeri og mennesker. Så er her en stilling i en spændende og alsidig hverdag.

Vi tilbyder en stilling i et spændende miljø, hvor du selv kan være med til at sætte dit eget præg på din stilling. Du bliver en del af et engageret og kompetent kollegateam i en dynamisk organisation.

Stillingen omfatter bl.a. følgende arbejdsopgaver

 • Drifts- og vedligeholdsopgaver i vores boliger.
 • Klargøring af fraflyttede boliger.
 • Snedker og tømrer opgaver i og uden for boligerne.
Østfyns MuseerTeknisk servicemedarbejder

Østfyns Museer, Kerteminde

Har du en håndværksmæssig baggrund, eller er du blot praktisk anlagt? Så er det måske dig, vi søger.

Østfyns Museer søger en medarbejder på min. 30 timer pr. uge til at varetage forefaldende praktiske opgaver.

Dine væsentligste opgaver:

 • Mindre vedligeholdelsesopgaver på bygninger.
 • Deltage ved opsætning af udstillinger på Farvergården, Toldboden, Borgmestergården, Nyborg Slot og lejlighedsvis museets andre udstillingssteder.
 • Bistå med praktisk hjælp i forbindelse med events i Nyborg og Kerteminde.
 • Ansvar for Farvergården og Toldbodens haver.
 • Forefaldende opgaver i øvrigt.
fsbVi søger en driftslederassistent til Amager Vest

fsb

Kan du holde mange bolde i luften - samtidig med at du smiler og er nærværende? Brænder du for planlægning af driftsopgaver og beboerservice? - så er du muligvis den driftslederassistent vi mangler!

Amager Vest består af afdelingerne Skyttehusene, Fælledhaven, Artillerihuset og Kronehaverne som alle ligger i Ørestaden og omfatter i alt ca. 530 lejemål. Området udvikles løbende og nye afdelinger kommer til.

Vi tilbyder

 • en arbejdsplads i rivende udvikling
 • løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer
 • gode muligheder for kurser, efteruddannelse og personlig udvikling
fsb
SOSU H København
SOSU H søger teknisk servicemedarbejder til vores afdeling i Brøndby

SOSU H København

Er du serviceminded, imødekommende og dygtig til dit håndværk? Og har du lyst til at yde en vigtig indsats på Danmarks største SOSU-skole? Så er du måske SOSU H’s nye teknisk servicemedarbejder

Til vores afdeling i Brøndby søger vi en dygtig og serviceminded teknisk servicemedarbejder, der kan indgå i vores velfungerende serviceteam. Teamet består pt. af 10 medarbejdere og en serviceleder.

Vi mangler en god kollega, der kan hjælpe os med de mange daglige drift- og vedligeholdelsesopgaver og som også har mod på at møde kollegaer og elever med et smil.

Opgaverne er mange og varierede, men du vil primært skulle varetage:

 • Vedligeholdelse af vores udeområder
 • Indendørs reparationsopgaver samt mindre håndværksmæssige opgaver
 • Servicering af kollegaer, f.eks. til bordopstilling og lignende i undervisningslokalerne
SOSU H København
V. Tastesen A/SMaler/driftsmedarbejder

V. Tastesen A/S, Odense

Tasfo Selskaberne er i vækst og søger en all-round maler og en all-round håndværker til alsidig stilling. Du ansættes som maler/all-round håndværker til drift og vedligeholdelse af Tasfo Selskabernes ejendomsportefølje med udgangspunkt i Odense.

Du vil få titel af driftsmedarbejder med blandt andet følgende arbejdsopgaver:

 • Istandsættelse af lejemål
 • Vedligeholdelse af ejendommene
 • Renoveringsopgaver i lejligheder og lejemål
 • Viceværtopgaver
 • Vedligeholdelse af udenomsarealer
 • Holde orden i fællesrum og på fællesarealer
 • Alt muligt andet
Boligkontoret Danmark
Boligselskabet Nordsjælland søger en serviceorienteret driftsleder til Fællesdriften

Boligkontoret Danmark

Boligselskabet Nordsjælland er et udviklingsorienteret boligselskab med fokus på sunde og attraktive boliger og høj kvalitet i service. Her arbejder vi hver dag på at styrke den lokale fællesdrift, der omfatter mere end 1.200 boliger, for at tilbyde vores mange beboere en god service og gode bomiljøer.

Du får en spændende stilling, hvor du som leder af fællesdriften blandt andet varetager ledelsen af Boligselskabet Nordsjællands 13 ejendomsfunktionærer herunder koordinering og uddelegering af daglige driftsopgaver. Du får ligeledes ansvaret for planlægning og optimering af arbejdsgange.

Du støttes i det daglige arbejde af 2 driftssekretærer, der tager sig af beboerhenvendelser og igangsættelse af arbejder, ligesom der iblandt ejendomsfunktionærgruppen er udpeget en tovholder til håndteringen af større driftsopgaver på tværs af alle afdelingerne i fællesdriften.

Boligkontoret Danmark
Gem
Frederiksborg Almene BoligforeningSelvkørende ejendomsassistent

Frederiksborg Almene Boligforening, Hillerød

Til 3 af Frederiksborg Almene Boligforeningsafdelinger søger vi snarest muligt en erfaren, engageret og selvstændig ejendomsassistent som har fokus på pasning af afdelingernes udearealer og kontakt med beboerne.

Som ejendomsassistent er du i denne stilling ene mand om afdelingerne. Du tilrettelægger arbejdet i samarbejde med ejendomsmesteren, der har sin daglige gang i en nærliggende afdeling.

Dine primære ansvarsområder er pasning af afdelingernes udearealer og grønne områder, som afdelingerne vægter højt, samt løsning af mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver i boligerne. Du står derfor for den nære beboerservice.