157 job matcher din søgning 157 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danova ApSVirksomhed i vækst søger to selvkørende assistenter

Danova ApS, Silkeborg

Danova er i rivende udvikling. Vi har travlt, og vi har derfor brug for to nye kollegaer til omgående ansættelse. Måske er du én af vores nye assistenter til en fuldtidsstilling til vores afdeling i Jylland?

Jobbet består primært i at assistere til idriftsættelse af flow og niveaumålere i spildevandsrør, samt batteriskift og forefaldende arbejde. Du skal derfor forvente, at der er en del kørsel rundt i hele landet. Vi kender ikke altid dagen i morgen, så du skal være parat til, at arbejdsdagen til tider er lidt længere end normalt. Og måske kræver kørsel rundt i landet også et par årlige overnatninger.

Vi skal nok sørge for at give dig en god og grundig oplæring. Det vil ske fra vores kontor på Sjælland, af 1 uges varighed ad gangen. Og efter en til tre uger, er du klar til at assistere.

Coop Danmark A/STeknisk områdeansvarlig, øst

Coop Danmark A/S, Albertslund

Teknisk afdeling er forankret i Coop Ejendomme og er blandt andet faglig garant for at tekniske installationer lever op til Coop standarder. Du vil indgå i et team på 3 tekniske konsulenter i samme funktion, med primært fokus på opfølgning af drift og vedligeholdelse, samt udskiftning og ombygning af ventilation, vand, varme og el- installationer.

Ansvarsområder i stillingen

 • Ansvar for service og udskiftning af tekniske installationer (ventilation, klimakøling, varmeanlæg, vandanlæg, CTS, og el- installationer)
 • Tekniske udbudsbeskrivelser/beregninger til tekniske projekter
 • Assistere og vejlede butikker ved drift og optimering af tekniske installationer

Vi tilbyder

 • Fagligt udfordrende, afvekslende og selvstændige opgaver
 • Seriøsitet og en uhøjtidelig omgangstone
 • Mulighed for hjemmearbejdsplads
Gem
PeopleFocus ApSDriftsleder

PeopleFocus ApS søger for Nibe Varmeværk A.m.b.a.

PeopleFocus ApS søger en faglig dygtig og motiverende lederprofil til Nibe Varmeværk.

Kan du se dig selv i en teknisk moderne og serviceorienteret virksomhed, hvor du med stor grad af frihed evner at sikre optimering af driften i en foranderlig hverdag? Kan du samtidig lede og inddrage dine kompetente kollegaer og skabe fælles ejerskabsfølelse? Så er det måske dig, vi søger.

Nibe Varmeværk er et forbrugerejet fjernvarmeværk, der står for hovedparten af varmeforsyningen til Nibe by. Aktuelt har de ca. 2070 forbrugere tilkoblet. Nibe Varmeværk er et meget moderne varmeværk, som blandt flere andre tiltag, er i gang med at indføre et helt nyt styresystem.

Primære ansvarsområder er blandt andet:

 • At sikre en optimal teknisk og økonomisk drift af værket
 • At lede og motivere 2-3 kollegaer og selv deltage aktivt i det daglige arbejde
 • At være en aktiv og kompetent sparringspartner for de øvrige ansatte
Brødrene A & O Johansen A/S
Salgsmedarbejder til AO's håndværkerbutik i Kastrup

Brødrene A & O Johansen A/S

Ser du kundebetjening som et naturligt springbræt til en spændende og udfordrende salgskarriere, er det måske dig, vi står og mangler!

Din primære opgave vil være at opbygge og vedligeholde en tæt relation til de nuværende og potentielle kunder i området. Derudover vil diskbetjening, sortiments- og lagerpleje, opfyldning af varer, trimning og oprydning, samt åbning og lukning af butikken være en del af dine faste arbejdsrutiner.

Den ideelle kandidat:

Brødrene A & O Johansen
 • Har branchekendskab indenfor VVS eller el
 • Har lyst til at gøre AO endnu stærkere
 • Kan sørge for at kunderne får en god oplevelse når de besøger os – dette gælder både i forhold til kundeekspedition og at de rigtige varer er på hylden
Brødrene A & O Johansen A/S
Sanistål A/S
Sanistål søger flere interne sælgere i Vallensbæk

Sanistål A/S

Er du klar til en hverdag med fart på, hvor kunden og din trivsel er i fokus? Er du god til at afdække kundernes behov indenfor VVS-produkter? Kan du omsætte behovet til de rette løsninger, der skaber værdi for kunden og Sanistål?

Bliv en del af Sanistål og få:

 • en unik mulighed for at komme med på et salgshold, hvor vi har dedikeret fokus på at omsætte kundens behov til de rette produkter og konceptløsninger og udnytte de digitale muligheder, der giver værdi for kunden og os
 • ansvar for udvalgte kunder, som du plejer og dyrker relationen til, sammen med de eksterne sælgere
 • branchens bedste kolleger, der altid har din ryg.
Sanistål A/S
Gem
Flayen ExecutiveSalgsingeniør til industriel virksomhed (Jylland/Fyn)

Flayen Executive søger for kunde

Flayen Executive søger på vegne af en produktions- og servicevirksomhed i HVAC-branchen en udekørende salgsingeniør, som skal udvikle og sikre virksomheden kunder i Jylland og på Fyn. Virksomheden er solidt repræsenteret i hovedstadsområdet og ønsker nu at udvide sin geografiske dækning.

Som udekørende salgsingeniør på et nyt marked, kommer du til at spille en helt afgørende og selvstændig rolle i en ambitiøs vækstvirksomhed, som bygger på kvalitet og service, der skaber værdi for virksomhedens kunder.

Virksomheden udvikler, sælger og servicerer tekniske anlæg i HVAC-markedet. Kunderne skal typisk findes blandt større VVS-firmaer, boligselskaber, rådgivende ingeniører og i industrien.

Confidence Search ApSPROJEKTLEDER - ENERGIANLÆG

Confidence Search ApS søger for Linka Group i Lem

Stillingen som projektleder refererer til virksomhedens driftsdirektør, og du vil få en central rolle i virksomhedens organisation, hvor du kommer til at lede projektgennemførelse på udvalgte energiprojekter i Danmark og udlandet.<(i>

Du vil ligeledes få væsentlig indflydelse på at definere Linka’s fremtidige projektmodel, hvor ansvarsfordeling, organisatoriske snitflader m.v. kan optimeres med henblik på at opretholde høj kvalitet i den samlede projektleverance. Du vil indgå i et team med erfarne kolleger, som kan tilbyde væsentlig sparring.

Virksomheden tilbyder dig en central, koordinerende rolle i et stærkt team, som har en uformel tilgang til at yde professionel service. Du får store muligheder for at præge din egen stilling, og der vil være en stor grad af frihed og ansvar.

Region Hovedstaden
Ventilationstekniker til Drifts- og Teknikafdelingen på Hvidovre hospital

Region Hovedstaden

Er du teknisk velfunderet, og har du erfaring med drift og vedligeholdelse af store ventilationsanlæg?

Så er du måske vores nye kollega.

Amager & Hvidovre Hospital søger snarest en ventilationstekniker til drifts- og vedligeholdelse af hospitalets mange ventilationsanlæg.

Hvidovre Hospital har et betydeligt omfang af tekniske installationer indenfor et samlet etageareal på ca. 250.000 m2.

Arbejdsopgaverne udføres under ledelse af Drifts- og Teknikafdelingen.

Afdelingen har ansvar for drift og vedligeholdelse af installationer for el, varme, ventilation, damp, transport, trykluft, medicinske gasser, brandsikring, adgangskontrol, samt mangfoldige anlæg for madlavning, vask og sterilisation.

Region Hovedstaden
Brødrene A & O Johansen A/S
Salgsmedarbejder med kompetencer indenfor VVS søges til AO Aalborg

Brødrene A & O Johansen A/S

Brødrene A & O Johansen

Ser du kundebetjening som et naturligt springbræt til en spændende og udfordrende salgskarriere, er det måske dig, vi står og mangler!

Om jobbet:

 • Stillingen har base i butikken i Aalborg, hvor du sammen med butikslederen og det øvrige team, sørger for at kunderne får en god oplevelse, når de besøger os.
 • Vi forventer, at du kan sørge for, at opbygge en tæt relation til de nuværende og potentielle kunder, så kunden ser AO som en god samarbejdspartner.
 • Derudover vil sortiments- og lagerpleje, opfyldning af varer, trimning og oprydning, samt åbning og lukning af butikken være en del af dine faste arbejdsrutiner.

AO tilbyder et selvstændigt job i et spændende, konkurrencepræget og udviklingsorienteret miljø med mulighed for at arbejde med moderne digitale salgsteknikker.

Brødrene A & O Johansen A/S
Energi Ikast Service A/S
Medarbejder søges til drift og vedligehold af fjernvarmenet

Energi Ikast Service A/S, Ikast

Afvekslende arbejdsopgaver * Frie rammer * Gode udviklingsmuligheder

Energi Ikast har knap 300 km fjernvarmeledninger og udbygger hvert år. Sidste år anlagde vi mere end 4.400 meter nye ledninger – er det dig, vi mangler på vores ledningshold?

Energi Ikast

Du kommer til at have en bred vifte af opgaver i forbindelse med drift og vedligehold af vores eksisterende ledningsnet. Du kommer til at udføre smedearbejde, være med i ledningsprojekter, afsøge lækager og meget andet.

Som medarbejder i fjernvarmeafdelingen:

 • Får du et arbejde med gode muligheder for udvikling og efteruddannelse.
 • Kommer du til at arbejde med smedearbejde på fjernvarmenettet i forbindelse med renoveringer, vedligehold og nyanlæg.
 • Vil du være med i planlægning og udførelse af ledningsprojekter i samarbejde med dine kollegaer på ledningsholdet og afdelingens distributionsleder.
Energi Ikast Service A/S
EXHAUSTO A/S
Intern Servicetekniker

EXHAUSTO A/S, Langeskov

EXHAUSTO A/S er en professionel leverandør og samarbejdspartner, når det gælder ventilationsløsninger. Vi udfører professionel rådgivning om vores produkter og systemløsninger, der sikrer et godt indeklima primært inden for segmenterne – bolig-, skole- og kontorventilation.

EXHAUSTO søger en intern servicetekniker, der med reference til virksomhedens servicechef får til opgave at yde teknisk support fra vores kontor i Langeskov.

Dine hovedopgaver vil være følgende:

 • Teknisk rådgivning på service- og ventilationstekniske spørgsmål for danske kunder
 • Salg af EXHAUSTOs produkter og reservedele
 • Registrering af reklamationer i ERP-system
 • Sørge for distributionsordrer på reservedele til servicebiler i samarbejde med udetekniker
Vibocold A/SMONTØR AF KØLEMØBLER

Vibocold A/S, Viborg

Som en del af vores montage team, medvirker du til levering, montering- og etablering af vores løsninger hos vores kunder. Kunderne er typisk indenfor dagligvare, cafe, og restaurant.

Opgaverne udfører du ofte på egen hånd, men det vil også være i samarbejde med vores serviceteknikere og chauffører. Du skal derfor have hænderne ”skruet” godt på, være serviceminded, levere kvalitet og være selvstændig. Du skal være god til at tale med vores kunder, så vi i fællesskab opnår den bedste løsning.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hobro Varmeværk a.m.b.a.Varmeassistent til værkets ledningsafdeling

Hobro Varmeværk a.m.b.a.

Da en af vores medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny kollega i vores ledningsafdeling. Som varmeassistent på Hobro Varmeværk medvirker du aktivt til den grønne omstilling ved at udvide vores ledningsnet, så vi kan tilbyde mere grøn og bæredygtig varme. Herudover sørger du også for at vores flisværk og centraler fungerer optimalt når du har vagt.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Tilsyn og vedligehold på centralerne.
 • Vedligeholdsopgaver og tilsyn på ledningsnettet.
 • Etablering af nye ledningsanlæg.
 • Tilslutninger af nye forbrugere.
 • Renoveringsopgaver på eksisterende ledningsanlæg.
 • Rådighedsvagt hver 4. uge.
Service-rens ApSHåndværker til ventilationsrens m.m. (evt. ufaglært)

Service-rens ApS

Vi søger en fleksibel håndværker (evt. ufaglært) til ventilationsrens m.m. Arbejdet foregår med specialudviklet udstyr indvendigt i kanalerne. Du bliver selvfølgelig oplært i at bruge udstyret, da vi ikke forventer, at du har erfaring fra branchen i forvejen.

Vi forventer, at:

 • Du har kørekort til alm. bil
 • Du taler dansk og gerne bor i Aarhus eller omegn

Arbejdet foregår i hele Danmark, dog primært i Jylland og mest inden for "normal arbejdstid".

Service-rens tilbyder en alsidig arbejdsplads med nye opgaver næsten dagligt. Vi kører normalt 2 i hver bil, så du får en erfaren kollega som makker. Løn med pension tilbydes.

Gem
Bravida Danmark A/S
Ventilationstekniker til serviceafdeling i Aarhus

Bravida Danmark A/S

Vi har travlt og søger dygtige ventilationsteknikere til vores serviceafdeling i Aarhus. Dine arbejdsopgaver er alsidige og vil primært være ventilationsservice, reparationer og indregulering.

Du bliver en del af en yderst velfungerende afdeling med kunden i centrum og høj faglighed. Afdelingen er derudover kendetegnet ved at have et stærkt sammenhold og fokus på at skabe gode løsninger.

Vi tilbyder:

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger.
 • Gode, stabile arbejds- og ansættelsesvilkår.
Bravida Danmark A/S
Landau HeadhuntingCertificeringsleder til landsdækkende kontrolinstans

Landau Headhunting søger for TEKNIQ Kvalitet i Odense

Har du lyst til at blive en del af Danmarks største og mest velkonsoliderede virksomhed af sin slags? Har du gode kommunikationsevner og kan du se dig selv i rollen som faglig leder og sparringspartner til virksomhedens direktør og kolleger?

Så har du her en unik mulighed for at blive en del af udviklingen af en solid kontrolinstans, hvor du i tæt samarbejde med ledelsen skal være med til at understøtte fremtidens kvalitetsledelse i Danmarks tekniske virksomheder.

Du har i jobbet som Certificeringsleder dels en selvstændig opgave i at varetage det overordnede produktansvar i relation til eget kvalitetsledelsessystem og selvstændigt planlægge og afholde audits hos virksomheder i din portefølje og dels en opsøgende rolle i forhold til at yde intern faglig sparring og support. Du vil få det faglige ansvar for GKI-teamet, herunder sikre at de rette kompetencer er til stede.

HOFORDriftsteknikere til Fjernvarme Drift, Ledningsnet

HOFOR, København

Kan du stå for at vedligeholde HOFORs fjernvarmenet og udføre reparationer med vores entreprenører?

Vi søger driftsteknikere, der skal arbejde med vedligehold og renovering af fjernvarmenettet i København.

Som vores nye driftstekniker bliver du en del af sektionen Ledningsnet, hvor du får 40 engagerede kolleger, som arbejder med vores fjernvarmenet, som udbygges og renoveres løbende.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Vedligeholde HOFORs fjernvarmenet
 • Planlægge og udføre reparationer i samarbejde med vores entreprenører
 • Arbejde systematisk med planlægning og dokumentation af ledningsrenoveringer
Gem
TIP Trailer Services Denmark ApS
Kølemontører

TIP Trailer Services Denmark ApS

TIP Trailer Services er en af Europas førende virksomheder inden for trailer leasing, leje, vedligeholdelse og andre værdiskabende løsninger til transport- og logistikkunder i hele Europa. Vi er i fuld gang med at øge vores aktiviteter i Norden, og søger løbende udekørende Kølemontører med tilknytning til vores værksteder i Hirtshals, Tilst, Kolding, Taulov, Padborg eller Taastrup.

Som Kølemontør skal du kunne arbejde selvstændigt, og din dagligdag vil hovedsageligt foregå ude hos kunderne.

Arbejdsopgaverne består i:

 • Reparation, service og vedligehold af alle typer køleanlæg inden for transport
 • Servicering af både egen flåde samt eksterne kunder
TIP Trailer Services Denmark ApS
Gem
Techem Danmark A/S
Techem Danmark A/S vækster og søger installationsteknikere til Øst Danmark

Techem Danmark A/S

Vi tilbyder et udfordrende job i en virksomhed, hvor jobbet er kendetegnet ved høj grad af selvstændighed.

Vi søger dygtige Installationsteknikere, gerne med VVS baggrund, der selvstændigt kan udføre montageopgaver i private og erhvervs lejemål med opsætning og servicering af forbrugsmålere.

Som person er du:

 • Positiv og engageret
 • God til at skabe relationer til kunderne
 • I stand til at bevare hovedet koldt også i stressede situationer
Techem Danmark A/S