538 job matcher din søgning 538 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Camping-Parken, Herning A/SServicetekniker

Camping-Parken, Herning A/S

Er du fleksibel, udadvendt og parat til at yde den bedste service over for vores kunder og kollegaer, så har du muligheden for at blive en del af et serviceminded og dygtigt værkstedsteam.

Dine arbejdsområder omfatter blandt andet:

 • Klargøring af såvel nye som brugte køretøjer
 • Montering af udstyr
 • Servicering samt reparationer på køretøjer
 • Teknisk fejlfinding, bl.a. inden for el-styring

Hos Camping Parken tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kollegaer og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer.

Clever A/S
Installation Partner Manager

Clever A/S, København

Hos Clever sætter vi brugeren i førersædet og former fremtidens e-mobilitetsløsninger, så det er nemt at vælge at køre elbil. Vi har behov for en kollega, der brænder for ladeløsninger og sammen med vores installationspartnere kan sikre højeste kvalitet og effektivitet.

Som Installation Partner Manager i Clever er du ansvarlig for at koordinere og drive samarbejdet med vores installationspartnere, som du opbygger en stærk relation til.

Din fornemmeste opgave vil være at sikre vores SLA-aftaler, koordinere og følge op på de drift- og udviklingsinitiativer, der drives sammen med leverandørerne på tværs af Clevers organisation. Du vil derfor få en bred berøringsflade i Clever fra IT til drift og økonomi.

Clever A/S
VELUX A/S
Faglært tekniker til implementering og optimering af produktionsteknologi

VELUX A/S, Brædstrup

Er du faglært tekniker med speciale i el, automation, proces eller tilsvarende, og har du lyst til at udnytte din faglige ekspertise til implementering af ny teknologi samt optimering af vores produktionsfaciliteter i Danmark, Ungarn, Tyskland, Frankrig og USA?

Så har du nu muligheden for at blive en del af vores Center of Excellence, som fokuserer på vores faciliteter inden for rudeproduktion. Her vil du som teknisk specialist supportere og samarbejde med vores fabrikker i Europa i udviklingen og implementeringen af nye teknologier og produktionsprocesser og derigennem sikre, at vi har den til alle tider passende/fornødne produktionskapacitet.

VELUX A/S
TEMP TEAM A/STeknisk ordrebehandler

TEMP TEAM A/S søger for Eldan Recycling A/S i Faaborg

Den internationale genvindingsvirksomhed Eldan Recycling oplever vækst og søger derfor en teknisk ordrebehandler til deres reservedelsafdeling.

Du vil blive en del af en dedikeret virksomhed, som producerer maskiner, der er skabt for at forbedre miljøet og genbruge forskellige former for materialer.

Reservedelsafdelingen består af tre engagerede og erfarne medarbejdere, som du kommer til at arbejde tæt sammen med.

På en typisk arbejdsdag vil du blive kontaktet af agenter og kunder fra hele verdenen. Det vil være forespørgsler vedrørende reservedele til deres maskiner, som både kan være standardvarer, eller det kan være, at de har brug for din rådgivning til at finde de rette reservedele. Din opgave vil være at udarbejde tilbud og ordrebehandle i it-systemet Axapta.

Danfoss A/S
Automatikfagtekniker (ID: 20744)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss søger en vedligeholder til Nathold i L3, Nordborg.

Vedligeholder teamet i L3 og E20 består at 30 engagerede medarbejdere, som servicerer både Bælgfabrikken og køleventilfabrikken.

Arbejdsopgaver:

 • Udføre systematisk og forebyggende vedligehold samt reparation, herunder dokumentation/opdatering af vedligeholdelsessystemet.
 • Fejlfinding på mekanisk, pneumatisk og elektrisk udstyr samt diverse testudstyr, herunder Helium læksøgning og højtryktest.
 • Medvirke ved procesoptimering, forsøgskørsel og indkøring af nyt udstyr, igennem etablerede metoder og standarder.
 • Holde maskiner og området rent og i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand for derigennem at sikre optimal sikkerhed, kvalitet og drift.
Danfoss A/S
Solid SearchTraktorsælger til Karl Mertz A/S

Solid Search søger for Karl Mertz A/S i Sorø

For vores kunde, Karl Mertz A/S, søger vi en dygtig traktorsælger med placering i Massey Ferguson afdelingen i Sorø, hvor du bliver en del af et dynamisk og hjælpsomt team i rivende udvikling med fokus på godt arbejdsmiljø og god kundeservice.

Sammen med dine dedikerede salgskollegaer sikrer I sammen, at Karl Mertz leverer det forventede salg af både Fendt, Massey Ferguson og Valtra, samt af redskaber fra en lang række kendte kvalitetsmærker.

Målgruppen er primært de enkelte landmænd – store som små. Du skal for det meste arbejde med opsøgende salg og kundepleje.

Solid Search
GS-Hydro Danmark ApSProduktionstekniker, CNC rørbukker

GS-Hydro Danmark ApS, Kolding

Vi søger en dygtig og alsidig tekniker med håndværksmæssig baggrund til at drive og udvikle vores CNC rørbukkeafdeling hos GS-Hydro i Kolding.

Lyder dette som noget for dig, så læs videre…

Med reference til Production Manager får du til opgave at betjene vores CNC-styrede rørbukkemaskine samt slutkonfektionering af rør, så de lever op til vores kunders kvalitetskrav og dokumentation.

Som udgangspunkt produceres mindre batchserier, men fremstilling af enkeltstørrelser findes også, hvilket betyder, at du skal kunne navigere i en omskiftelig og dynamisk hverdag med mange bolde i luften samtidig.

Der vil fra ansættelsens begyndelse være en intensiv oplæring inden for rørbukning og de dertilhørende tekniske kvalitetskrav.

APM Terminals – Aarhus A/S
Checkman

APM Terminals – Aarhus A/S

Har du lyst til at arbejde under åben himmel på et containerværksted. Har du en positiv indstilling? Har du fokus på sikkerhed, mens du arbejder? Så er du måske vores nye Checkman.

Vores serviceafdeling er ansvarlig for vedligeholdelse og reparation af containere hos APM Terminals – Aarhus A/S på Aarhus Havn, som er Danmarks største containerterminal og en del af A.P. Møller-Mærsk Gruppen

Vi søger en praktisk orienteret medarbejder, der ikke er bange for at tage fat. Det er ikke et krav, at du har lang praktisk erfaring indenfor container check, men det er vigtigt, at du er interesseret i at blive oplært og arbejde selvstændigt efter endt oplæring.

Din arbejdsdag vil være præget af en fri omgangstone og indflydelse på udførelsen af egne opgaver.

APM Terminals – Aarhus A/S
Gem
Miele A/S
Servicetekniker til professionelle opvaskemaskiner i bl.a. medico-segmentet

Miele A/S

Miele producerer og sælger hvidevarer af topkvalitet til både det private og professionelle segment, og varemærket er kendt af brugere over hele verden.

Miele

Til vores serviceorganisation skal vi snarest bruge en positiv og præsentabel medarbejder til at indgå i vores gruppe af dygtige serviceteknikere. Med udgangspunkt fra din bopæl skal du pleje og servicere vores kunder og deres Miele-produkter, der primært er opstillet i institutioner, hospitaler, tandlæger, laboratorier, kantiner og virksomheder.

Du bliver virksomhedens ansigt udadtil, og det er vigtigt, at du har en behagelig og serviceminded fremtoning, er faglig dygtig og tillidsvækkende, samt har en god portion menneskelig forståelse. Du skal kunne arbejde selvstændig og være performanceorienteret med et højt ”drive” og dermed en høj stresstærskel.

Miele A/S
Bilcentret Birkerød A/SBilsælger søges til VW

Bilcentret Birkerød A/S

Vi er Volkswagen-forhandlere i Birkerød og Charlottenlund med et årligt salg på ca. 1.200 nye personbiler og 54 kompetente medarbejdere.

Vi søger en sælger

 • der brænder for salg af nye og brugte personbiler
 • der vil give vores kunder den bedste oplevelse og service
 • har kendskab til VW, men intet krav.

Vi forventer

 • du har erfaring inden for bilsalg og dermed kendskab til salgsprocessen
 • IT er en naturlig del af din arbejdsdag
 • du er struktureret og kan holde mange bolde i luften, når det går stærkt (og det gør det ofte).
SVM Automatik A/S
Mekanisk konstruktør i front for kundetilpassede automationsløsninger i verdensklasse

SVM Automatik A/S, Silkeborg

Vil du udvikle avancerede montage- og pakkelinjer til verdens førende farmaproducenter? Er du pertentlig, fagstolt, og vil du være medspiller på et passioneret hold, som hver dag skubber til grænserne for det teknisk mulige? Så kan du nu blive teknisk udfordret og udviklet som mekanisk konstruktør hos SVM.

Vi forestiller os, at du har en baggrund som mekanikingeniør eller lignende. Kan du endda supplere med et svendebrev som f.eks. mekaniker, elektriker, automatiktekniker eller fremvise praktisk erfaring med maskininstallation eller projektbaseret maskinudvikling, er det en klar fordel.

SVM Automatik A/S
Medarbejderne
Maskinvedligehold

Medarbejderne søger for ITW Construction Products ApS i Aulum

Har du erfaring fra jernindustrien og produktion, så er her en spændende stilling til dig.

Medarbejderne ApS søger til vores kunde – Sima Industri/ ITW Construction i Aulum – en m/k til vedligehold af maskinpark samt andet forefaldende vedligehold på fabrikken.

Jobbet og din hverdag består af omstilling og slib af værktøjer til excenter pressere på de 9 produktionslinjer.

Desuden vil jobbet indeholde almindeligt vedligehold af produktionsmaskiner samt service af disse.

Du vil på sigt selv stå for løsning af opgaverne og skal derfor kunne holde tungen lige i munden og vægte opgaverne. Desuden vil der på virksomheden dukke andre vedligeholds-/reparationsopgaver op, som du skal være villig til at løse. Alle hjælper alle for at få en smidig hverdag.

KAR+CO
Product Engineer

KAR+CO søger for Hans Følsgaard A/S i Ry

Support på digitale styringsanlæg i el-produktion.

Hos Hans Følsgaards forretningsenhed PowerTech i Ry, ønsker vi at udvide teamet med en Product Engineer, der sammen med det øvrige team får ansvaret for at supportere kunder med blandt andet programmering af produkter som f.eks. SCADA, HMI, RTU og beskyttelsesrelæer.

Du bidrager til at overvåge og opbygge vores kunders forsyningsnet, så alle komponenter er driftsikre, økonomiske og energieffektive. Samtidig bidrager du til at understøtte vores kunder i dels at leve op til kravene i dag men også at sparre med dem om, hvad fremtiden byder på af decentral produktion og grønne energikilder.

Derudover vil dine opgaver bl.a. være:

 • Kompetent IT-teknisk rådgivning og support
 • Support ved installationer af nyt digitalt udstyr
 • Parametrering og test af SCADA & HMI
KAR+CO
MercantecFagnørd med pædagogisk interesse søges til automatiktekniker-uddannelsen i Viborg

Mercantec

Holder du af at se mennesker udvikle sig? Brænder du for automatik-faget, og vil du gerne give din viden og passion videre? Så er det måske nu din indre underviser skal slippes løs…

Vi mangler en kollega, som har bred praktisk erfaring fra automatik-branchen, som er solidt teoretisk funderet og som har lyst til at nørde sammen med os og vores elever og kursister.

Du kan lide at tale med andre mennesker, og du kan forklare automatikkens komplekse sammenhænge i et klart og let forståeligt sprog.

At du ikke har pædagogisk erfaring eller erfaring med undervisning er helt ok. Vi hjælper dig i gang med lærerrollen blandt andet ved føl-tjeneste hos en erfaren underviser, og vi har naturligvis også fælles undervisningsmaterialer, så du skal ikke starte fra bunden med at udvikle dine egne materialer.

Danske Fragtmænd
Reparatør til værksted

Danske Fragtmænd, Taastrup

Elsker du at gøre en forskel og lave tingene rigtig første gang og har du mod på at arbejde i et travlt arbejdsmiljø med dygtige kollegaer? Så er muligheden her nu.

Dine daglige opgaver bliver blandt andet at vedligeholde og reparere virksomhedens tekniske udstyr. Dette omfatter også alle bygningstekniske installationer, som findes i en moderne virksomhed.

Derudover skal du i samarbejde med dine kolleger servicere produktionens treholdsskift på tilkald. Tilkaldevagten kører i turnus og dækker hele produktionsperioden, som starter søndag aften og slutter fredag aften.

Danske Fragtmænd
DinCykelmekanikerCykelmekaniker til udkørende varevogn

DinCykelmekaniker, Helsingør

Vi søger den bedste cykelmekaniker til vores nye udkørende varevogn! Vores virksomhed er ikke helt den samme som de andre cykelbutikker. Vi har hverken nogen fysisk butik eller et fast værksted. Værkstedet er i varevognen.

Du vil komme til at køre rundt i hele Nordsjælland til alle vores kunder. Om det så er hjemme på deres privatadresse, arbejde eller ude i skoven. Så vil vi altid kunne hjælpe! Det job, som du forhåbentlig er ved at søge her, vil gøre dig til din egen chef. Jobbet hos DinCykelmekaniker består i, at du får din egen varevogn med værktøj og reservedele, og hvad der nu ellers følger med.

Berry Superfos Randers a/s
Driftstekniker/reparatør til aftenhold

Berry Superfos Randers a/s

Berry Superfos i Randers, hvor vi beskæftiger ca. 200 medarbejdere, producerer plastemballage hovedsagelig til fødevareindustrien.

Til vores driftsafdeling søger vi en medarbejder til reparation af sprøjtestøbemaskiner, robotter samt tilhørende udstyr. Du vil indgå som en aktiv del af en stærk produktionsteknisk afdeling på 40 medarbejdere, hvor vi varetager opgaver inden for vedligeholdelse og reparation af vores produktionsanlæg samt installation og indkøring af nyt udstyr.

Jobbet:

 • Din primære funktion som driftstekniker er fejlfinding og reparation på sprøjtestøbemaskiner, robotter samt tilhørende produktionsudstyr
 • Du arbejder tæt sammen med operatører og øvrige teknikere om at sikre stabil drift og produktion
 • Du forholder dig til produktkvalitet og deltager i at sikre løbende forbedringer for såvel kvalitets- som omkostningsoptimering
Berry Superfos Randers a/s
Gem
PeopleFocus ApSDriftsleder

PeopleFocus ApS søger for Nibe Varmeværk A.m.b.a.

PeopleFocus ApS søger en faglig dygtig og motiverende lederprofil til Nibe Varmeværk.

Kan du se dig selv i en teknisk moderne og serviceorienteret virksomhed, hvor du med stor grad af frihed evner at sikre optimering af driften i en foranderlig hverdag? Kan du samtidig lede og inddrage dine kompetente kollegaer og skabe fælles ejerskabsfølelse? Så er det måske dig, vi søger.

Nibe Varmeværk er et forbrugerejet fjernvarmeværk, der står for hovedparten af varmeforsyningen til Nibe by. Aktuelt har de ca. 2070 forbrugere tilkoblet. Nibe Varmeværk er et meget moderne varmeværk, som blandt flere andre tiltag, er i gang med at indføre et helt nyt styresystem.

Primære ansvarsområder er blandt andet:

 • At sikre en optimal teknisk og økonomisk drift af værket
 • At lede og motivere 2-3 kollegaer og selv deltage aktivt i det daglige arbejde
 • At være en aktiv og kompetent sparringspartner for de øvrige ansatte
JKSProfil med el-teknisk supportgen søges til udviklingsafdeling hos BouMatic i Skjern

JKS søger for Boumatic A/S

Søger du en stilling hvor du kan kombinere din viden indenfor det el-tekniske område med en rolle som både support- og udviklingsressource? Og ønsker du en udfordrende og anderledes stilling indenfor el og automation med fokus på kvalitet og dokumentation? Så er det dig, vi søger til jobbet som el-tekniker til BouMatic i Skjern.

Som el-tekniker får du medansvaret for BouMatics produktudvikling og den tekniske support, som virksomheden yder til sit forhandlernetværk og deres serviceteknikere i Europa.

JKS
LundbeckProcess Technican

Lundbeck, København

Hvis du motiveres af tekniske udfordringer og kan arbejde struktureret med problemløsning så, søger vi en dygtig tekniker gerne med erfaring fra Pakkelinjer og en GMP reguleret produktion. I Finished Goods Production - Packaging har vi klare ambitioner om at blive endnu bedre, samt at tage digitalisering til næste niveau på vores højt teknologiske pakkelinjer.

Dine primære opgaver består af fejlsøgning, reparationer af maskiner, samt vedligeholdelse i produktionsområdet. Du vil derudover bidrage til implementeringen af en bred vifte af projekter som skal løfte produktionen op på næste niveau. Derudover skal du sikre god kommunikation mellem dine kollegaer men også til managers- og projektledere om aktuelle problemstillinger og indgå i de daglige.