17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Etikk ApSGardin-/markisemontør

Etikk ApS, Glostrup

Har du hænderne rigtigt skruet på, og vil du være med til at sikre, at kunderne får et fantastisk resultat, når deres gardiner eller markiser skal monteres?

Du har muligheden for at blive gardin-/markisemontør i EtiKK, og dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Afhente gardiner/markiser på lageret for at køre ud til kunderne og montere dem til perfektion
 • Sikre at kunderne oplever en professionel og behagelig attitude og forståelse for detaljerne, så resultatet spiller fuldstændig
 • Sikre at kunderne føler sig taget alvorligt og vise, at hver enkelt kundesag er enormt vigtig for os

Vi tilbyder konkurrencedygtig løn og bonusordning samt firmabil og telefon.

SOFTLINE A/S
Syerske/tilskærer

SOFTLINE A/S, Maribo

Til at understøtte vores positive udvikling søger vi en erfaren syerske / tilskærer m/k til vores udviklingsafdeling, hvor du kommer til at arbejde med udvikling af designmøbler, i et team af kreative kolleger.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Syning med efterfølgende afprøvning på prototypemøbler
 • Kontrol og syning af betræk, der er i produktion
 • Syarbejde af specialordrer
 • Klargøring og igangsætning af nykonstruerede betræk hos leverandører

SOFTLINE A/S designer, udvikler, producerer og sælger kvalitetsmøbler til det internationale marked. Med en stor portefølje af innovative og funktionelle designmøbler er vi blevet et globalt brand, og vores moderne design bliver i dag solgt i mere end 61 lande.

SOFTLINE A/S
ONLY
Sales Supporter Division west

ONLY, Brande

Fashion, tempo og en dynamisk hverdag – lyder det som noget for dig? Kan du yde en stærk support samtidig med at finde de små detaljer der hjælper vores sælgere med at yde deres bedste?

Hvis du motiveres af at arbejde i et internationalt miljø og bruge dine gode sprogkundskaber på daglig basis, så er du måske ONLYs nye Sales Supporter til region vest (NL, BE, UK, IR og CAN)!

Du vil blive en del af vores Brick & Mortar team (Wholesale), hvor vi arbejder med vores Vesteuropæiske markeder. Du vil møde et team med engagerede kollegaer, som alle er kendetegnet af dedikation, og som altid har fokus på at udvikle forretningen. Du vil opleve et stærkt sammenhold i afdelingen og åbenhed og dynamik er kendetegnende for miljøet på kontoret.

Ole Lynggaard Copenhagen
Guldsmed til vores produktion

Ole Lynggaard Copenhagen, Hellerup

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er et internationalt luksusmærke med en passion for unikke designs og udsøgt håndværk.

Du vil indgå i vores produktion på vores hovedkontor i Hellerup. Her bliver du en del af et større team af guldsmede, som alle deler passionen for vores smykker. Som guldsmed hos OLE LYNGGAARD COPENHAGEN brænder du for at levere høj kvalitet og trives med at være en del af et team med fælles værdier og målsætninger, hvor sparring og videns udveksling er en del af hverdagen. Du nyder at have en travl hverdag, hvor prioritetsrækkefølgen kan ændres, og hvor omstillingsparathed nøgleordet.

Dine opgaver vil primært være:

 • Produktion af smykker efter støb
 • Indgå i arbejdsprocesser i tæt samarbejde med dine kollegaer
 • Løbende kvalitetskontrol i processen, samt af det færdige produkt
Ole Lynggaard Copenhagen
Vibholm guld og sølv ApSButiksansvarlig

Vibholm guld og sølv ApS, Esbjerg

Vi søger en stærk leder, der brænder for salg/service og lederskab

Vibholm Guld & Sølv er i rivende udvikling. Vi er branchens største og førende inden for salg af smykker og ure.

Vi tilbyder dig

 • En alsidig arbejdsplads med alle de rigtige mærker inden for smykker og ure.
 • Et job hvor du har ansvaret for din egen hverdag, og hvor alle ideer kan blive til virkelighed
 • At blive en del af en uformel virksomhed hvor godt samarbejde og initiativ vægtes højt
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Syerske til Amitsialak Qeqertarsuatsiaat/job-nr. 521/21

Kommuneqarfik Sermersooq

Har du evner inden for syning/fremstilling af nationaldragter? Vil du være med til at lave videreudvikling i den genetablerede systue i Qeqertarsuatsiaat?

Arbejdet vil indeholde:

 • Producere traditionelle skindprodukter til nationaldragten med udgangspunkt i lokale råvarer. Fra garvning af skind til mønsterdesign.
 • Udvikle produkter fremstillet af skind og finde på nye produkter, man kan lave.
 • Tilrettelæggelse af opgaver, planlægning og udførelse af opgaver i samarbejde med kolleger.
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
RosemundeINDKØBSASSISTENT

Rosemunde, Vedbæk

JOBBET

 • Assistere ved diverse designopgaver og produktudvikling.
 • Ansvar for løbende vedligeholdelse af stamdata i PDM og vores lagerstyringssystem.
 • Placering af special orders og opfølgning på prøver og levering.

Som person er du detaljeorienteret og arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver.

En dynamisk arbejdsplads med højt til loftet, masser af udfordringer og plads til initiativer. Du vil indgå i et engageret og veletableret team, hvor vi arbejder effektivt og hjælper hinanden, så vi når vores mål.

BTX Group A/S
Modelkonstruktør

BTX Group A/S, Brande

I vores team, som primært arbejder med de tre brands Brandtex, B. Copenhagen og B. Coastline, mangler vi en modelkonstruktør. De tre brands indeholder alle produktkategorier inden for modetøj til voksne kvinder, og er kendt for at levere varer af høj kvalitet, både hvad angår pasform, materialer og det færdige produkt.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Konstruktion og graduering
 • Kommentering af samples
 • Test af nye kvaliteter

Opgaverne er fordelt på få personer, og det er derfor vigtigt, at vi samarbejder og hjælper hinanden. Du bidrager til vores fælles succes med selvstændighed, engagement, entusiasme og ikke mindst godt humør. Du arbejder målrettet, er struktureret og fleksibel, så du er med til at sikre, at vi overholder deadlines.

ONLY
Design Responsible

ONLY, Brande

Er du en erfaren designer med passion og stor kreativitet, og motiveres du af at have et bredt ansvar for både produktudvikling, DNA og hele konceptet bag et fremadstormende sportsbrand? Så er det dig vi leder efter til stillingen som Design Responsible i ONLY PLAY!

Du bliver ansvarlig for designprocessen, hvor du sammen med produktteamet binder helheden af trend og produkter sammen. Det er dig, der sætter retningen for trenden og sikrer det rette udtryk i henhold til vores DNA, hvad enten det vedrører produkter, SoMe eller andre visuelle materialer. Du er involveret i hele designprocessen fra idé til det færdige produkt og sikrer, at vores styles konstant udvikles og optimeres i relation til trends, hastighed, pris og kvalitet. Du tager initiativ og får omsat kreative idéer til handling, og dermed er du med til at skabe spændende og kommercielle kollektioner.

Jacqueline de Yong
Designer

Jacqueline de Yong, Brande

Er du vores nye designer der kan komme med tempo, god energi og ny kreativitet? Vi leder efter en passioneret designer, der ønsker at være en del af kernen i vores kreative design-team i en international og dynamisk modevirksomhed.

Som designer i Jacqueline de Yong får du ansvaret for at designe og udvikle styles til vores 8 årlige kollektioner. Det bliver din opgave at sikre, at vi konstant er på forkant med, hvad vores kunder efterspørger, og derfor er trend research ikke bare en stor del af dit arbejde, men også din passion!

Vores team såvel som resten af Jacqueline de Yong er kendetegnet ved et ambitiøst og uformelt arbejdsmiljø, hvor samarbejde, tempo og handling er nøgleord i en flad organisation. Du kan se frem til at blive en del af en kultur, hvor der er kort fra tanke til handling, og hvor det kollegiale og det kreative arbejdsmiljø vægter højt.

ONLY
Designer - Woven

ONLY, Brande

Er du en erfaren designer og drømmer du at kunne bruge dine faglige og personlige kompetencer fuldt ud hver dag? Har du lyst til at stå i spidsen for det kreative udtryk på en bærende produktkategori, hvor der er plads til at lege med detaljer, farver og kvaliteter?

Som designer hos ONLY vil du, sammen med dine passionerede og energiske kolleger i produktudviklingsteamet, få ansvaret for udarbejdelsen af vores kollektioner med fokus på Woven. Vi arbejder med mange styles og koncepter, og med otte årlige kollektioner vil du altid have mange bolde i luften. Vores afdeling er kendetegnet ved et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, hvor samarbejde, faglighed og nytænkning er nøgleord.

Arbejdsområder

 • Ansvar for udviklingen af styles inden for produktkategorien Woven
 • Trend-research på online platforme såvel som fra inspirationsture i ind-og udland
 • Sourcing af spændende kvaliteter og trim
Gem
Blomsterbinder
Blomstersmeden søger akut en Blomsterbinder til snarlig ansættelse.
BLOMSTERSMEDEN V/JOAN YDERSKOV, Jyderup
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Håndsyerske eller syerske søges til polstermøbelfabrik
Er du håndsyerske med symaskineerfaring, uddannet syerske eller har du anden relevant baggrund og erfaring, er det dig vi har brug for hos Brdr.
Brdr Petersens Polstermøbelfabrik ApS, Fredericia
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Blomsterdekoratør/Blomsterbinder
For blomsterbutik i Svendborg søger vi en dygtig Blomsterdekoratør / Blomsterbinder snarest muligt - 15 til 20 timer pr. uge.
Jobcenter Svendborg kommune, Svendborg
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Gardinmontør
R2 Gardiner søger ny gardin montør.
R2 Gardiner ApS, Viborg
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Blomsterdekoratør/blomsterbinder søges
AM Blomster søger en uddannet blomsterdekoratør eller en binder med mange års erfaring, fuldtid og med tiltrædelse snarest.
A M Blomster, Pandrup
Jobcenter
Indrykket: