132 job matcher din søgning 132 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ringsted KommuneUngeliv i Ringsted

Ringsted Kommune

Brænder du for at støtte unge til bedre trivsel? - Kom og bliv en del af vores stærke og engagerede team i Ungeliv!

Ungeliv er et tilbud til unge op til 25 år med udfordringer ift. rusmiddelproblemer og sårbarhed.

Vi søger en kollega med baggrund som pædagog, eller anden socialfaglig relevant uddannelse, evt. med en misbrugs/terapeutisk efteruddannelse.

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring i at arbejde med psykosocial behandling.
 • Har kendskab/erfaring ift. familiebehandling/pårørendegrupper.
 • Har erfaring med dokumentation og udarbejdelse af handleplaner.
Maersk Training A/S
Psychologist

Maersk Training A/S, Svendborg

Do you have what it takes to challenge and impact the largest organisations globally, and are you skilled and passionate about developing people and organisations? – Come join us in Maersk Training, Svendborg.

Key responsibilities:

 • Training and assessment of human factors, individual/team performance-related behaviour.
 • Psychological test and assessments of operational leaders in their functional roles in both the maritime, oil & gas, wind, port & logistics domains. This includes identification and feedback on individual development areas with focus on human factors and readiness for promotion.
 • Conducting Human Factor training in an operational context with the use of simulators.
Maersk Training A/S
BESTSELLER
PEOPLE Business Partner - VILA & PIECES/YAS

BESTSELLER, Skanderborg

Are you an experienced PEOPLE (HR) Business Partner with the skillset to support the strategy at our brands, when it comes to organisational development, PEOPLE processes, employee-related challenges and much more? Then you may be just the new colleague we are looking for.

As PEOPLE Business Partner, you take responsibility for developing and maintaining PEOPLE processes in your brands, ensuring that the PEOPLE function supports the strategy and that tasks are solved in the best way possible.

Based on your solid experience with PEOPLE’s core disciplines – such as PEOPLE development, performance management, compensation & benefits, recruitment and employment law - you challenge, support and develop the business in developing engaged teams, skilled leaders and a high-performance culture.

Sopra Konsulenterne ApSFaglig skarp konsulent til mindre konsulenthus

Sopra Konsulenterne ApS

Vi søger konsulent til projekt om afprøvning af LA2 (Low Arousal 2) som metode til forebyggelse af magtanvendelser på bosteder for voksne med udviklingshæmning. Socialstyrelsen er driftsherrer og projektet bliver sideløbende evalueret af VIVE.

Projektet løber fra januar 2022 til januar 2024, og stillingen følger denne periode. Vi håber på at tilbyde dig en fast stilling efterfølgende.

Projektet er primært et kompetenceudviklingsprojekt, hvor vi kompetenceudvikler seks til otte botilbud for voksne med udviklingshæmning. Bostederne er ikke udvalgt endnu, men vi forventer, at de fordeler sig over hele landet.

Høje-Taastrup KommuneTeamleder i FamilieSporet for Familievejledergruppen

Høje-Taastrup Kommune

Samarbejde, samskabelse og tværfaglighed er nøgleord i dette spændende job

Vil du være med til at styrke fagligheden i et stærkt fællesskab?
Vil du medvirke til at skabe bedre trivsel for børn, unge og familier i Høje-Taastrup Kommune?
Har du lyst til ledelsesopgaven i Familievejledergruppen i tæt samarbejde med Ledelsesteamet i FamilieSporet?

Så er du måske vores nye Teamleder i FamilieSporet?

Vi søger en erfaren, engageret og kompetent Teamleder med lyst til faglig og daglig personaleledelse til vores gruppe af dygtige Familievejledere. Du skal trives med den strategiske og organisatoriske ledelsesopgave såvel som hverdagens drift og faglig understøttelse af opgaverne i FamilieSporet.

Dine primære opgaver som Teamleder samler sig om at sikre og understøtte den daglige drift og personaleledelse med fokus på faglig kvalitet og flow i opgaveløsningen.

Grønlands Selvstyre
Psykolog / Psykoterapeut

Grønlands Selvstyre, Julianehåb

Vi søger lige nu en psykolog eller psykoterapeut til fastansættelse. Stillingen ønskes besat 1. november 2021 eller hurtigst muligt herefter. Studenterrådgivningen består af 5 afdelinger med ca. 12 ansatte fordelt over Ilulissat, Aasiaat, Sisimiut, Nuuk og Qaqortoq. Du vil indgå i et tværfagligt team bestående af psykologer og psykoterapeuter fordelt på de 5 afdelinger. Alle ansatte refererer til chefpsykologen for den landsdækkende Studenterrådgivning.

Som psykolog i Studenterrådgivningen er din primære opgave at varetage psykoterapeutiske forløb med studerende i form af individuelle forløb. Foruden dette er der mulighed for at præge stillingen med opstart af projekter der tjener vores primære målsætning om, at reducere frafald på uddannelserne samt øge trivsel blandt studerende.

Grønlands Selvstyre
Arla Foods amba
Change Consultant

Arla Foods amba, Viby J.

In this position, you will act as an advisor for and driver of a range of projects and strategic tasks. This is a global role where you will collaborate with colleagues across Europe and will interact with a number of senior stakeholders in a complex setup spanning across the global Arla business. The position is based at our Head Office in Aarhus.

We offer a fast paced and value-creating job in a dynamic environment, where you will handle a number of tasks, such as:

 • Prepare presentations and make ad hoc analyses for meetings and as a base for decision-making.
 • Provide support on strategy projects as well as driving and keeping track on strategy execution.
Arla Foods amba
Aarhus Kommune
Arbejdsmiljøkonsulent med stærke organisatoriske kompetencer til barselsvikariat i Organisation og Ledelse

Aarhus Kommune

Vil du være med til at understøtte trivslen og det gode arbejdsmiljø for medarbejdere og ledere i Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse (MSB)? Så har du netop nu muligheden. Vores kollega går på barsel, og vi søger derfor en vikar med arbejdsmiljøfaglig og organisationspsykologisk viden og erfaring.

Som arbejdsmiljøkonsulent indgår du i et tværfagligt team, der tilsammen understøtter arbejdsmiljøarbejdet i MSB. I jobbet er du en vigtig del af både det strategiske og det lokale arbejdsmiljøarbejde, og du vil få et tæt samspil med chefer og ledere i hele ledelseskæden.

Hos os vil du blandt andet komme til at arbejde med, at:

 • Rådgive, vejlede og sparre med ledere og arbejdsmiljørepræsentanter omkring arbejdsmiljø.
 • Facilitere udviklingsforløb på arbejdspladser i MSB med fokus på psykosocialt arbejdsmiljø, trivsel, kultur, samarbejde og lignende.
Gem
AS3 TransitionLEDELSESKONSULENT - København eller Aarhus - Fastansættelse - AS3 Transition

AS3 Transition

Motiveres du af at udvikle ledere? Er din passion at undervise og facilitere gruppeprocesser? Er det vigtigt for dig at være en del af et stærkt fagteam? I AS3 Transition støtter vi ledere og medarbejdere i organisationer indenfor bl.a. trivsel, forandringer og ledelse. Hvis du vil med på en vækstrejse, kan du være den helt rigtige konsulent til opgaveløsning hos vores mange kunder.

Som ledelseskonsulent hos AS3 Transition kommer du til at undervise og coache på både dansk og engelsk, fysisk og online. Din hverdag vil være varieret med mange typer af opgaver:

 • Du gennemfører workshops, webinarer og lederudviklingsforløb indenfor områderne trivsel, forandringsledelse og ledelsesudvikling
 • Du støtter og coacher ledere via personlige og individuelle samtaler
Lejre KommunePsykologer til PPR (Genopslag)

Lejre Kommune, Kirke Såby

Vil du være med til at forme fremtidens PPR i Lejre Kommune? Så skal du vide, at PPR i Lejre Kommune søger to psykologer pr. 1. november 2021. Én fastansættelse og et vikariat.

I PPR i Lejre Kommune er det vigtigt, at medarbejderne får lov til at sætte deres eget præg på deres opgaver, hvorfor vi løbende arbejder med projekter og faglige fokusområder. Uddannelse, udvikling og læring er en fast del af arbejdet hos os, vi er blandt andet i gang med et Compassion forløb i hele PPR samt et forløb i psykologgruppen med et filosofisk og dialogisk fokus på kerneopgaven i PPR.

Vi kan bl.a. tilbyde:

 • Kompetenceudvikling op til autorisationen og efterfølgende med evt. specialisering for øje.
 • Medindflydelse på egne arbejdsopgaver, således at den enkelte har mulighed for at forfølge netop det, der har interesse.
Varde KommunePsykolog søges til PPR-funktion

Varde Kommune

Psykologerne i Råd og Vejledning søger snarest muligt en autoriseret psykolog til fast fuldtidsstilling.

Hos os vil du opleve et stærkt kollegafællesskab med tæt teamsamarbejde, sparring på tværs af fagligheder samt sociale arrangementer. Derudover vil du opleve en arbejdsuge med varierende opgaver, som primært tager udgangspunkt i sparring til det pædagogiske personale i daginstitutioner og skoler, samt psykologiske undersøgelser og deraf følgende administrativt arbejde.

Som autoriseret psykolog vil du indgå i gruppesupervision for autoriserede psykologer med ekstern supervisor. Hvis du ikke er autoriseret, tilbyder vi supervision med henblik på opnåelse af autorisation. Alle nye medarbejdere vil blive tilbudt at indgå i en mentorordning med fokus på oplæring i de daglige arbejdsgange.

Rudersdal KommuneEr du uddannet psykolog og brænder for arbejdet i PPR?

Rudersdal Kommune, Birkerød

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Rudersdal Kommune søger en ny engageret psykolog til alsidig psykologstilling.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer og afhængig af dine interesser og kompetencer, retter opgaverne sig primært mod almenområdet, men med mulighed for også at betjene nogle af vores specialiserede tilbud.

Samlet set lægger vi vægt på, at du:

 • Deler vores værdier omkring børn og unge (som du kan læse om på kommunens hjemmeside)
 • Kan sætte din psykologfaglige viden i spil, så den understøtter praksis
 • Er engageret i at skabe inkluderende læringsmiljøer i samarbejde med de professionelle
 • Har kompetencer og lyst til at samarbejde i et tæt tværfagligt fællesskab
Lata Støtte & Forsorg ApSLeder

Lata Støtte & Forsorg ApS, Albertslund

Er du optaget af det specialiserede socialområde, særligt udsatte voksne? Kan du udvikle og drifte samtidigt? Så kan du blive vores kommende leder.

Vi søger en leder, som kan være med til udvikle og sikre driften i vores tilbud. Vi ser gerne, at du har kendskab og erfaring til det socialpædagogiske område.

Du skal som leder være med til at give medarbejdere og borgere en meningsfuld og udviklende hverdag, hvor du står til rådighed for medarbejderne, så den enkelte føler tryghed, mod og samhørighed i arbejdet.

Du skal arbejde strategisk, også med implementering, være igangsætter og mestre at følge indsatser helt til dørs. Du skal understøtte faglig og organisatorisk udvikling i tæt samspil med særligt din leder makker, men også med organisationens øvrige ledergruppe samt medarbejdere, pårørende og borgere.

Privat Psykiatrisk Center ApSSpeciallæge i psykiatri - vil du være en del af et højt kvalificeret team?

Privat Psykiatrisk Center ApS

Har du lyst til at indgå i et tæt team af dygtige psykiatere, og drømmer du om at udføre dit virke som læge og psykiater under forhold, hvor rammerne og fagligheden hænger sammen, så kvaliteten af arbejdet er i højsædet?

Privat Psykiatrisk Center søger erfarne og dedikerede kollegaer indenfor voksenpsykiatri til samtlige af vores 8 klinikker i Taastrup, Kongens Lyngby, Vejby, Ringsted, Odense, Aalborg, Aarhus og Silkeborg, enten til fuldtids- eller deltidsansættelse.

Du er uddannet speciallæge i psykiatri og har en klinisk alsidighed fra enten hospitals- eller praksissektoren, der gør dig velbevandret i ICD-10. Samtidigt er du drevet af en lyst til at dygtiggøre og udvikle dig samt ønsker at bidrage til at skabe varig bedring for en stadigt større patientgruppe.

Fredensborg Kommune
Spændende barselsvikariat! Fredensborg Kommune søger behandlingskoordinerende psykolog på Møllevejens dagbehandlingsskole til barselsvikariet pr. 1.11.2021

Fredensborg Kommune, Nivå

Brænder du for behandlingsarbejde med og omkring børn, unge og familier, og har du erfaring i forhold til at koordinere, tilrettelægge og varetage bæredygtige behandlingsindsatser? Hvis ja, kunne du meget vel være den psykolog, Fredensborg Kommune aktuelt søger til en fuldtidsstilling på vores interne dagbehandlingsskole, Møllevejens Skole, Spor V & X.

Som behandlingskoordinerende psykolog på Spor V & X kommer du til at arbejde tæt sammen med skolens tre andre behandlingskoordinerende psykologer, med skolens praksisvejleder, med lærere og pædagoger i de enkelte teams, med elevernes familierådgivere, med skoleleder samt (naturligvis) med elevernes familier.

COWI
HR Business Partner, Lyngby

COWI

Are you excited about implementing people initiatives and annual HR processes with a strategic perspective where you translate business strategies into people and organisational priorities and lead the dialogues of these priorities?

In People and Communication, we are more than 130 skilled HR and communication specialists across the globe. You will be part of the HR Business Partner team in Business Line Denmark where we, in close collaboration with COWI's management teams, are responsible for delivering people processes while executing on the strategic people agenda linking strategy with organisation, and business with people.

Your responsibilities will cover:

 • Drive relevant organizational or people related initiatives to support the business agenda.
 • Translate business strategies into people and organisational priorities and resolve people issues to deliver pragmatic outcomes.
COWI
Gem
Midt- og Vestjyllands PolitiSocialfaglig/akademisk medarbejder - Barselsvikariat

Midt- og Vestjyllands Politi, Holstebro

Midt- og Vestjyllands Politi søger en nøgleperson, som et barselsvikariat, der skal indgå i politikredsens nyoprettede specialiserede team og medvirke til at styrke politiets håndtering af sager om vold i nære relationer, voldtægt, stalking og æresrelaterede konflikter og forbrydelser.

Du vil løbende skulle understøtte både efterforskere og forebyggelsesmedarbejdere og medvirke til at forbedre sagsgangene i politikredsen, så politiets møde med ofrene, herunder i anmeldelsessituationen, bygger på nyeste viden og har fokus på de hjælpe- og beskyttelsesforanstaltninger, som kan sættes i værk. Derudover vil du blive ansvarlig for løbende visitation og koordinering af sagerne internt i politikredsen samt løbende henvisning af både ofre og gerningspersoner til at rette henvendelse til de relevante eksterne hjælpeorganisationer.

AS3 Work&CareAUTORISERET PSYKOLOG - Frederiksberg - Fastansættelse

AS3 Work&Care

I AS3 Work&Care søger vi en Autoriseret Psykolog, som har lyst til at blive en del af et større tværfagligt team, hvor vi har fokus på at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger til bedre trivsel og mestring. Du bliver primært tilknyttet vores Center på Frederiksberg.

I AS3 Work&Care har vi mere end 40 fastansatte og 180 freelance psykologer samt bl.a. fysioterapeuter, læger, jobcoaches, som alle har fokus på at få kompetencerne til at spille bedst muligt sammen.

Vi samarbejder med nordiske pensions- og forsikringsselskaber, og din kerneopgave vil være behandling af en bred vifte af psykologiske problemstillinger, der kan være relateret til livsomstændigheder og/eller arbejdsmæssige omstændigheder. Din primære målgruppe er voksne, men efter ønske kan du også varetage forløb med børn og unge.

Center for Autisme
Centerchef

Center for Autisme, Herlev

Kan du lede en socialøkonomisk virksomhed i transformation, hvor du både har det store overblik og samtidig kan navigere på detaljen?

Center for Autisme søger en stærk kompetent, ambitiøs og engageret centerchef med direkte reference til bestyrelsen, der kan videreføre og i samarbejde med bestyrelsesformanden justere en skarp transformationsplan for at forene de gode selvejende fondsperspektiver med de stærkt forretningsmæssige.

I rollen som centerchef har man en hverdag, hvor mange konkurrerende opgaver bejler til chefens opmærksomhed. Det kræver stor erfaring med så vel praktisk velfærdsfaglig driftsledelse, salg og markedsføring samt strategisk ledelse ind i en bestyrelse.

Center for Autisme
Vordingborg KommuneSundhedsfagligt og pædagogisk personale til socialpsykiatrisk botilbud

Vordingborg Kommune, Stege

Har du interesse og erfaring inden for det psykiatriske speciale og har lyst til personlig og faglig udvikling og lyst til at arbejde pædagogisk med borgere, der bor på et bosted, så er det dig vi søger som ny kollega.

Sundhedsfagligt og pædagogisk personale med psykiatrisk erfaring søges til Botilbud Platanvej, Stege i Center for Socialpsykiatri. Stillingerne er på 37 timer ugentligt, i blandede vagter, med arbejde hver anden weekend. Stillingerne er ledig pr. 1/11-21– eller efter aftale.

Botilbud Platanvej er en del af Center for Socialpsykiatri i Vordingborg Kommune og er et socialpsykiatrisk botilbud, der tilbyder målrettet og struktureret længerevarende støtte til voksne borgere med sindslidelser.