359 job matcher din søgning 359 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
HJHansen Recycling A/SMaskinoperatør/Shredderfører

HJHansen Recycling A/S, Hadsund

Kan du lide at køre en maskine, så den producerer optimalt – i dette tilfælde en shredder, der neddeler store jern og metalemner. Har du også teknisk snilde og kan lide at reparere maskiner og andet udstyr?

Så har vi et job, der måske er interessant for dig.

Du skal blandt andet:

 • Køre shredderen efter oplæring – derefter dækker du og din kollega shredderproduktionen
 • Reparerere og vedligeholde shredderen og vores andet udstyr i samarbejde med eksterne smede
 • Følge op på produktionen og indtaste i lagersystem
GS-Hydro Danmark A/SProduktionstekniker, CNC rørbukker

GS-Hydro Danmark A/S, Kolding

Vi søger en dygtig og alsidig tekniker med håndværksmæssig baggrund til at drive og udvikle vores CNC rørbukkeafdeling hos GS-Hydro i Kolding.

Lyder dette som noget for dig, så læs videre…

Med reference til Production Manager får du til opgave at betjene vores CNC-styrede rørbukkemaskine samt slutkonfektionering af rør, så de lever op til vores kunders kvalitetskrav og dokumentation.

Som udgangspunkt produceres mindre batchserier, men fremstilling af enkeltstørrelser findes også, hvilket betyder, at du skal kunne navigere i en omskiftelig og dynamisk hverdag med mange bolde i luften samtidig.

Der vil fra ansættelsens begyndelse være en intensiv oplæring inden for rørbukning og de dertilhørende tekniske kvalitetskrav.

APM Terminals – Aarhus A/S
Checkman

APM Terminals – Aarhus A/S

Har du lyst til at arbejde under åben himmel på et containerværksted. Har du en positiv indstilling? Har du fokus på sikkerhed, mens du arbejder? Så er du måske vores nye Checkman.

Vores serviceafdeling er ansvarlig for vedligeholdelse og reparation af containere hos APM Terminals – Aarhus A/S på Aarhus Havn, som er Danmarks største containerterminal og en del af A.P. Møller-Mærsk Gruppen

Vi søger en praktisk orienteret medarbejder, der ikke er bange for at tage fat. Det er ikke et krav, at du har lang praktisk erfaring indenfor container check, men det er vigtigt, at du er interesseret i at blive oplært og arbejde selvstændigt efter endt oplæring.

Din arbejdsdag vil være præget af en fri omgangstone og indflydelse på udførelsen af egne opgaver.

APM Terminals – Aarhus A/S
Rynkeby Foods A/SMAINTENANCE ENGINEER

Rynkeby Foods A/S, Ringe

Er du en ambitiøs og erfaren tekniker med videregående uddannelse, overblik, analytisk sans? Vil du være med til at videreudvikle og optimere vores forbyggende vedligeholdelses-planer? Så er du måske den kandidat, vi søger.

Om jobbet Med reference til teknisk chef, får du en overordnet og central rolle i forhold til at udvikle, definere og implementere forbyggende vedligeholdelseskoncept for Rynkeby’s produktionsanlæg. Jobbet har en stor kontaktflade og indeholder en bred vifte af opgaver. Du får bl.a. ansvar for at:

 • Udarbejde systematiske grundårsagsanalyser på maskinnedbrud
 • Udarbejde life cycle analyser på komponenter og udstyr på hele fabrikken
Rynkeby Foods A/S
Carlsberg
Operatør Dåsekolonne

Carlsberg, Fredericia

Carlsberg Breweries A/S

Til vores tapperier i Fredericia søger vi operatører til dåsekolonne D2 samt ”Flyverteamet”, hvor du i samarbejde med dine kollegaer skal køre et moderne procesanlæg. Lyder det som noget for dig, så læs videre her.

Dine arbejdsopgaver med drift af procesanlæggene inkluderer:

 • Sikre sikkerheden for dig og dine kollegaer, f.eks. lave og løse sikkerhedsobservationer
 • Sikre produktkvaliteten, f.eks.
  • Rengøring af tappe- og procesanlæg samt tilhørende områder
Carlsberg
Medarbejderne
Maskinvedligehold

Medarbejderne søger for ITW Construction Products ApS i Aulum

Har du erfaring fra jernindustrien og produktion, så er her en spændende stilling til dig.

Medarbejderne ApS søger til vores kunde – Sima Industri/ ITW Construction i Aulum – en m/k til vedligehold af maskinpark samt andet forefaldende vedligehold på fabrikken.

Jobbet og din hverdag består af omstilling og slib af værktøjer til excenter pressere på de 9 produktionslinjer.

Desuden vil jobbet indeholde almindeligt vedligehold af produktionsmaskiner samt service af disse.

Du vil på sigt selv stå for løsning af opgaverne og skal derfor kunne holde tungen lige i munden og vægte opgaverne. Desuden vil der på virksomheden dukke andre vedligeholds-/reparationsopgaver op, som du skal være villig til at løse. Alle hjælper alle for at få en smidig hverdag.

Brüel Systems A/S
Maskinarbejder/Industritekniker

Brüel Systems A/S, Hjørring

På baggrund af stort udviklingsfokus og den affødte vækst, søger vi en medarbejder til vores team af faglærte og dygtige kollegaer på fabrikken i Hjørring.

Bruel Til et varieret og selvstændigt job, med gode arbejdsforhold og faste arbejdstider, tilbyder vi et fast job inden for

 • Fremstilling/montage af maskindele til vores store procesanlæg
 • Udføre forskellige dreje-/fræseopgaver på manuelle maskiner
 • Hjælpe kollegaer under spidsbelastninger, eller når din viden og erfaring kan gøre en forskel
Brüel Systems A/S
Danske Fragtmænd
Reparatør til værksted

Danske Fragtmænd, Taastrup

Elsker du at gøre en forskel og lave tingene rigtig første gang og har du mod på at arbejde i et travlt arbejdsmiljø med dygtige kollegaer? Så er muligheden her nu.

Dine daglige opgaver bliver blandt andet at vedligeholde og reparere virksomhedens tekniske udstyr. Dette omfatter også alle bygningstekniske installationer, som findes i en moderne virksomhed.

Derudover skal du i samarbejde med dine kolleger servicere produktionens treholdsskift på tilkald. Tilkaldevagten kører i turnus og dækker hele produktionsperioden, som starter søndag aften og slutter fredag aften.

Danske Fragtmænd
A/S Ikast BetonvarefabrikSmed/reparatør søges til tagstensanlæg i Ikast

A/S Ikast Betonvarefabrik

Vi har travlt og søger en medarbjder til vores tagstensafdeling. Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med medansvar for den daglige drift af vores produktionsanlæg.

Kvalifikationer:

 • Du er uddannet smed, klejnsmed, entreprenørmaskin- eller landbrugsmekaniker.
 • Du kan selvstændigt løse reparations- og opbygningsopgaver af vidt forskellig karakter.
 • Du har praktisk erfaring med diverse svejseopgaver eller reparation og vedligehold af maskiner/produktionsudstyr
Berry Superfos Randers a/s
Driftstekniker/reparatør til aftenhold

Berry Superfos Randers a/s

Berry Superfos i Randers, hvor vi beskæftiger ca. 200 medarbejdere, producerer plastemballage hovedsagelig til fødevareindustrien.

Til vores driftsafdeling søger vi en medarbejder til reparation af sprøjtestøbemaskiner, robotter samt tilhørende udstyr. Du vil indgå som en aktiv del af en stærk produktionsteknisk afdeling på 40 medarbejdere, hvor vi varetager opgaver inden for vedligeholdelse og reparation af vores produktionsanlæg samt installation og indkøring af nyt udstyr.

Jobbet:

 • Din primære funktion som driftstekniker er fejlfinding og reparation på sprøjtestøbemaskiner, robotter samt tilhørende produktionsudstyr
 • Du arbejder tæt sammen med operatører og øvrige teknikere om at sikre stabil drift og produktion
 • Du forholder dig til produktkvalitet og deltager i at sikre løbende forbedringer for såvel kvalitets- som omkostningsoptimering
Berry Superfos Randers a/s
Nyborg Forsyning & Service A/SVVS/smed til servicering og vedligehold af vandværker og ledningsnet indenfor vand

Nyborg Forsyning & Service A/S

Har du lyst til at arbejde med alsidige og spændende tekniske anlæg indenfor vand.

Vil du medvirke til at sikre fremtidens vandforsyning med klima, sundhed og miljø gennem en effektiv vandforsyning og sikre et lavt forbrug af energi? Vi søger en selvstændig medarbejder, som trives med frihed under ansvar, lyst til at arbejde med renovering og nyanlæg af vandledningsnettet og vandværker samt løse opgaver i fællesskab med engagerede kollegaer i en driftsafdeling.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Deltage i den daglige drift og service af boringer, vandværker og trykforøger.
 • Ledningsarbejder i forbindelse med ny anlæg og renoveringer på vandledningsnettet.
 • Betjening af maskiner og udstyr.
Tetra Pak Processing Systems A/SSmed

Tetra Pak Processing Systems A/S, Aalborg

Til vores produktion af mikseranlæg og procesudstyr til fødevareindustrien søger vi en kvalitetsbevidst, nysgerrig og selvstændig smed.

Tetra Pak (Scanima) i Aalborg har ca. 65 ansatte, hvor du vil blive en del af produktionen, som består af ca. 30 medarbejdere. Her vil du indgå i et team med stort sammenhold, og hvor der er fokus på trivsel på arbejdspladsen.

Du kommer til at lave rør- og mekanisk montage på alt fra små opgaver til komplette produktionsanlæg. Ligeledes bliver du involveret i mekaniske opgaver som f.eks. komponentmontage og svejsemæssige opgaver som f.eks. rørsvejs. Du indgår i montagen af mikseranlæg inkl. opmåling, rørbuk, svejs og slutmontage af samlede anlæg. Derudover består arbejdet af test af miksere, fejlfinding, samt rette fejl bl.a. i samarbejde med de personer, der tester og opbygger programmer til maskinen.

Daka Denmark A/S
Procesoperatør til en af Danmarks største genanvendelsesvirksomheder

Daka Denmark A/S, Randers

Vil du være med til at sikre optimal drift på en af Randers’ mest traditionsrige fabrikker? Har du lyst til en afvekslende hverdag under ordnede forhold og inden for gode stabile rammer? Så kan denne stilling som procesoperatør hos Daka SecAnim være noget for dig.

Vi søger en ny kollega i procesoperatørteamet, der har ansvaret for driften af vores procesanlæg. I teamet er vi 22 kollegaer, som arbejder i selvstyrende produktionsteams.

Dine opgaver vil i hovedtræk være:

 • Overvågning og drift af procesanlæg, prøveudtagning og driftsanalyser
 • Løbende rengøring af procesanlæg samt lokaler
Daka Denmark A/S
VELUX A/S
Vedligeholdelsestekniker til Velterm

VELUX A/S, Brædstrup

Vil du være med til at vedligeholde og sparre på den nyeste teknologi inden for produktionsudstyr til ovenlysvinduer? Og motiveres du af at gøre en forskel for dine kolleger hver eneste dag?

Så er du måske vores nye tekniker i vedligeholdelsesteamet hos Velterm. Vi er en del af VELUX Gruppen, og vi sørger både for, at den daglige drift kører og beskæftiger os med indkøring og udvikling af nyt udstyr eller nye processer.

Velux A/S

Som tekniker skal du blandt andet:

 • yde support til produktionen
 • lave forebyggende vedligehold
 • lave fysisk fejlfinding på maskiner
VELUX A/S
System TM A/S
Klejnsmed

System TM A/S, Odder

Da System TM fortsat er i en positiv udvikling, søger vi en klejnsmed til vores produktionsafdeling

Som klejnsmed kommer du til at indgå i vores team for fremstilling af dele til projektmontagen. Arbejdet vil bestå af klargøring og opsvejsning af maskindele.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende job. Det forventes desuden, at du kan arbejde selvstændigt, har en god tegningsforståelse, og at du lægger vægt på den håndværksmæssige udførelse.

System TM tilbyder til gengæld stor indflydelse på egne opgaver, frihed under ansvar og fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem arbejds- og familieliv/fritid, da vi er af den overbevisning, at trivsel og fleksibilitet er nøglen til at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere – og de bedste medarbejdere giver de bedste resultater.

System TM A/S
SAMTANK A/S
Drifts- og vedligeholdelsestekniker

SAMTANK A/S, Aarhus

Samtank er i udvikling og søger derfor en teknisk orienteret og fleksibel medarbejder til vores tankanlæg i Aarhus.

Her bliver du en del af vores drifts- og vedligeholdelsesafdeling på 4 kollegaer, der sikrer at Aarhus lageret kører sikkert, fejlfrit og at gældende love og regler overholdes. Vi går op i faglighed og arbejdsglæde / humør.

Du vil møde nye udfordringer hver dag, da vi har mange forskellige arbejdsopgaver, som stiller krav til din faglige kunnen – både mekanisk og el-teknisk. Dine hovedopgaver vil være:

 • Drift og vedligeholdelse af anlæggene.
 • Losning og lastning af tankskibe.
 • Udførelse af tekniske opgaver og projekter

Desuden vil der være administrativt arbejde i forbindelse med dokumentation af løsninger og vedligeholdelsesarbejder. Du deltager i en vagtordning, som sikrer at Samtank Aarhus er operationel uden for normal arbejdstid (24/7).

SAMTANK A/S
Lalandia BillundServicetekniker - Aquadome Lalandia i Billund

Lalandia Billund

Fleksibel og serviceminded servicetekniker søges til gode håndværksmæssige opgaver i vores Aquadome teknik.

Du er helt klar til at være en del af vores team, hvor vi hver dag spiller hinanden bedre. Teknisk afdeling i Lalandia Billund varetager den tekniske drift og vedligeholdelse af bygninger, feriehuse, tekniske anlæg, veje, stier og grønne områder.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Daglig drift af teknik og vandbehandling i Aquadome
 • Teknisk vedligeholdelse
 • Daglig kontrol af faciliteterne i Aquadome, herunder sikkerhedsgennemgang i samarbejde med teamleder i Aquadome
 • Sikring af at de fastlagte standarder til stadighed overholdes
MatchMind Industritekniker til Trier Industries, aften- eller nathold

MatchMind søger for Trier Industries i Viborg

Trier Industries er totalleverandør af specialmaskiner, produktionsudstyr, intern transport, materialehåndtering, tilhørende PC- eller PLC styringer, værktøjsfremstilling, spåntagende bearbejdning, montage og reparationsopgaver - og de er højt specialiserede inden for drejning og fræs.

Du er uddannet industritekniker eller CNC-tekniker, men kan også være tillært. Uanset din baggrund, så er det vigtigste, at du har den praktiske relevante erfaring som industritekniker og erfaring med programmering af drejebænke og fræsere - og gerne bearbejdningscentre samt betjeningen af disse. Desuden har du erfaring med enten aften- eller nathold og trives med arbejdstiderne.

AAK Denmark A/S
Service Technician

AAK Denmark A/S, Aarhus

Har du flair for og lyst til at arbejde med teknisk vedligehold?

Gennem årtier har AAK i Aarhus opbygget helt særlige kompetencer omkring ekstraktion og fraktionering af vegetabilsk olie til fødevareindustrien og er nu leverandør til søsterfabrikker over hele verden. Du bliver en del af Serviceafdelingen og det team, der har ansvar for det mekaniske vedligehold. Udfordringerne er mange, rutineopgaverne er få, og to dage er sjældent ens.

Jobbet som mekanisk reparatør indebærer følgende:

 • Fejlfinding, udbedring, mekanisk og elektrisk vedligehold på automatiserede procesanlæg
 • Deltagelse i planlagte vedligeholdelsesstop samt rådighedsvagtordningen
 • Deltagelse i sikkerhedsarbejdet på sitet
AAK Denmark A/S
AAK Denmark A/S
Maskinarbejder/industritekniker

AAK Denmark A/S, Aarhus

Har du flair for og lyst til at arbejde med reparationer samt fremstille reservedele i foranderlig hverdag?

I Aarhus er vi specialister i fremstilling af olier og fedtstoffer til chokolade- og konfektureindustrien. Vi producerer og sælger vores produkter udelukkende Business to Business, og vores kundeportefølje spænder fra små lokale producenter til store globale spillere på markedet.

Udfordringerne er mange, rutineopgaverne er få, og to dage er sjældent ens. Jobbet som maskinarbejder i Serviceafdelingen indebærer blandt andet følgende:

 • Fremstilling af reservedele til lageret
 • Ad hoc-reparation af anlægsdele
 • Vedligehold af værkstedets maskiner
AAK Denmark A/S