105 job matcher din søgning 105 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Easyday ApS
Talentfuld frontend-udvikler med en stærk grafisk profil

Easyday ApS, Herning

Har du sans for detaljen? Kan du konvertere kundernes ønsker til visionære, individuelle og brugervenlige webløsninger, og brænder du for at udvikle løsninger fra øverste hylde?

Så er det måske dig, der skal være en del af vores high performing team.

Easyday er en mindre softwarevirksomhed, der udvikler webløsninger på eget CMS – EasyCMS. Vi har allerede en bred og spændende kundeportefølje, som vi hver dag brænder for at servicere.

FIRMANAVN

Som vores nye talentfulde frontend-udvikler kommer du til at arbejde tæt sammen med vores team af front- og backend-udviklere. Vores kunders webløsninger er ofte deres vigtigste kommunikations- og/eller salgsplatforme, hvorfor det er afgørende at du som en selvfølge er på forkant med udviklingen.

Udadtil har du en tæt dialog med vores kunder, og bidrager til at give dem løsninger fra øverste hylde pakket ind i god kundesupport og -service.

Easyday ApS
TEMP TEAM A/SGrafiker med koordinerende evner

TEMP TEAM A/S søger for Brandfix i Viby J.

Har du en grafisk baggrund, og mestrer du at producere trykfiler af høj kvalitet?

TEMP-TEAM søger på vegne af BrandFix en grafiker, der får en koordinerende rolle i arbejdet med at producere tryksager. BrandFix er Nordens hurtigst voksende beautydistributør. Beautybrands er vores passion, og vi sikrer, at håndplukkede beautyprodukter er tilgængelige i hele Skandinavien. BrandFix får beautybrands til at shine og vores potentiale er stort.

BrandFix blev stiftet i 2015 og er allerede i 2020 kåret som Gazelle virksomhed, som en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder.

Du kommer som grafiker til at være en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med produktudvikling. Her vil du have ansvar for at gøre de udviklede designs klar til tryk. Det er derfor vigtigt, at du formår at holde overblik, løfte og afslutte opgaver.

Online Comet ApSContent creator gerne med SEO-erfaring

Online Comet ApS, Aalborg

Har du flair for tekstforfatning?

Er du en skarp formidler der ved, hvad der skal til for at skabe godt indhold? Er du selvkørende og kan selv finde frem til det indhold, der skaber værdi for virksomhed og kunder? Så har vi jobbet til dig!

Primære arbejdsopgaver:

 • At eksekvere på on-page SEO – herunder producere og opdatering af blogindlæg
 • At udarbejde artikler, nyheder, kategoritekster, metatekster m.m.
 • At skrive sælgende og SEO-optimerede tekster til vores hjemmeside
Projekt SVI SØGER MULTIMEDIEDESIGNER

Projekt S, København

Vi søger et positivt, kreativt og nytænkende hoved, der er god til at arbejde selvstændigt. Derudover forventer vi at du er struktureret og har et drive som mærkes.

Du kan arbejde hjemmefra lige når det passer dig, og kan forvente ca. 25 timer pr. uge med mulighed for udvidelse af stillingen.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOMRÅDER VIL VÆRE:

 • Udforme billede- og videocontent samt animationer med udgangspunkt i vores visuelle identitet.
 • Varetage sociale medier.
 • Strategiplan, layout og design.
Nordicals, København
Fagligt stærk Marketing Manager med kreative kompetencer (Barselsvikariat)

Nordicals, København

Brænder din hjerne og dit hjerte for marketing på taktisk og operationelt niveau? Excellerer du i at udtænke effektive marketingplaner, designe annoncer med visuel æstetik, grafisk finesse og skarpe budskaber, og kan du samtidig håndtere planlægningen og eksekveringen af faglige- og sociale events?

Du bliver kollega til ambitiøse og veluddannede medarbejdere med et indgående kendskab til erhvervsejendomme og den finansielle sektor. Med reference til vores COO og i tæt samarbejde med en dygtig marketing- og kommunikationsafdeling, bliver dit primære ansvar at stå i spidsen for at koordinere, planlægge og eksekvere en bred pallette af marketingopgaver på både taktisk og operationelt niveau.

Nordicals, København
SkilteCentret
Er du vores nye grafiker?

SkilteCentret, Viborg

Er du en grafisk ildsjæl med overblik og gå-på-mod? Så er det måske dig, vi kan tilbyde stillingen som grafiker i én af Danmarks mest spændende grafiske virksomheder.

Vi har travlt og er derfor på udkig efter en ny kollega med masser af energi og godt humør. Vi søger en grafiker, der kan styre opgaverne sikkert i mål fra overdragelsen fra husets projektledere, arkitekter og designere, ligesom du kan hjælpe besøgende kunder med grafiske ad hoc-opgaver.

Vi forestiller os at du:

 • er en dygtig grafiker, dtp’er, multimediedesigner eller lignende
 • elsker kontakt til kunder (både telefonisk, skriftligt og personligt)
 • har erfaring fra et tidligere job med at klargøre grafiske filer til produktion
SkilteCentret
Jysk Fynske Medier P/S
Digital Kundesupporter til Medieaktivering

Jysk Fynske Medier P/S, Odense

Er dit servicegen i orden, og har du interesse for digitale medier? Har du flair for IT, er struktureret og har lyst til at prøve kræfter med en række spændende opgaver indenfor digital annoncering? Så er det dig vi søger til medieaktivering hos Jysk Fynske Medier i Odense.

Som Digital Kundesupporter i medieaktiveringen har du ansvar for at drive og monitorere digitale bannerkampagner, og yde service samt teknisk support internt for vores mediekonsulenter. Du vil indgå i et mindre team, der deler opgaverne mellem sig, og arbejder tæt sammen med supportcenteret og øvrige afdelinger.

Hvad kommer du til at lave:

 • Booking og optimering af digitale bannerkampagner på tværs af alle vores nyhedssites, GulogGratis.dk og SoMe.
 • Følge op på, at igangværende kampagner performer som planlagt
 • Teknisk support for medierådgivere
Outdoor Media A/SSkiltetekniker

Outdoor Media A/S, Glostrup

Hos Outdoor Media varetager vi alle opgaver indenfor den grafiske branche, men er specialister i bilindpakninger. Du vil indgå i et engageret og passioneret team af fagfolk, der brænder for det de laver.

Vores målsætning er at levere det bedste resultat, og give kunden den bedste oplevelse. Vi er blevet større og stærkere som virksomhed, og søger derfor en skiltetekniker, som har mod på et job hos os.

Arbejdsopgaver:

 • Fuldindpakninger og dekorationer af biler, varevogne, lastbiler, mm.
 • Afrensning og adskilning af biler for klargøring inden foliemontering.
 • Montering og opsætning af skilte, facade-dekorationer og vindues-dekorationer.
 • Opsætning og montering af div. folieopgaver:
Asmodee Nordics A/S
Marketing Assistant for Nordic Boardgame & Toy Market distributor

Asmodee Nordics A/S, Hvidovre

Asmodee Nordics is looking for an energetic, positive, and change-ready marketing assistant who is not afraid to take on various marketing tasks with a smile and with a flair for social media.

Primary tasks and responsibilities include:

 • Various marketing tasks such as: minor graphic work, proofreading (marketing materials and board game rules), coordination of POS material, sending images to retailers, maintaining our picture database, creating sales sheets, adapting product texts and many various ad hoc tasks
 • Asmodee Nordics A/S
 • Social Media: support the rest of the marketing team by creating/adapting content, plan and execute campaigns, and analysis of our social media efforts
Fri Selskabet ApSDigital Marketing Specialist

Fri Selskabet ApS, Hinnerup

Har du erfaring med online markedsføring, gerne indenfor SoMe performance ads, og ønsker du at blive en del af Danmarks førende cykelkæde. Så er du måske vores nye digitale marketing specialist.

Som Digital Marketing Specialisthos Fri BikeShop vil du indgå i et stærkt team, som arbejder i et meget højt fagligt data-drevet gear. Vi tester nye muligheder og udvikler konstant vores marketing-motor, således vi altid performer bedst muligt. Vi er bl.a. i gang med implementering af en CDP løsning, som du vil være med til at sikre.

Din rolle i teamet vil være den, som er med til at få tingene til at ske og samtidig højne det faglige niveau ved at være knivskarp indenfor digitale marketing discipliner.

PANDORA A/SUX Designer (Colleague Experience)

PANDORA A/S, Copenhagen

Applying UX design to support Pandora’s strategic ambition to employ the happiest, most empowered and digitally enabled employees.

Pandora are investing in that vision of our future, with digital and our employees placed at the heart of how Pandora is positioned for future growth. Process simplification, intuitive interfaces, making work easier, design applied for better outcomes and user experiences.

Working in Pandora’s new Colleague Experience product team, you will be acting as an advocate for the user and the value of customer/employee experience. Building rich data and relevant insights to truly understand what Pandoras employees want and need from their digital tools at work.

PANDORA A/S
PANDORA A/SUX Designer

PANDORA A/S, Copenhagen

At Pandora we have huge ambitions for the digital experience we offer to our customers and staff.

We are looking for Designers who relish making what seems complex, simple. Who want to use and broaden your full range of skills in Design Thinking, Research, Analysis, Content Design and Emotional Design techniques.

As UX Designer, you will provide critical in-house UX leadership across our digital technology stack, contributing to and maintaining consistent UX design standards across products. In this role, you will collaborate with other UX Designers to ensure designs and direction are aligned with each other and to collect feedback. You will also work closely with the Development team to provide information or guidance on designs as needed, and review and validate what has been developed.

PANDORA A/S
MekoprintBogbinder/bogbinderassistent

Mekoprint A/S, Støvring

Interesserer du dig for maskiner og trykkeri? Har du lyst til at være i en dansk virksomhed, hvor du har mulighed for at få ansvar, så er det måske dig, vi leder efter. Vi søger efter en medarbejder, der ønsker at arbejde på vores division, Graphic Electronics, hvor du bliver en del af et stærkt team, hvor folk arbejder sammen om at finde de perfekte løsninger - lyder det som noget for dig?

I Mekoprint, Graphic Electronics, er vi førende inden for udvikling og produktion af kundetilpassede betjeningsløsninger, elektrisk ledende tryk på fleksible folier samt industrielle grafiske løsninger i tæt samarbejde med danske og internationale kunder.

Du vil blive en del af et mindre team i en større dansk virksomhed. Dit tilknyttede team består af 15 kollegaer, der alle er specialiseret inden for tryk, og arbejder med blandt andet færdiggørelsen af emner, pakke og inspektion.

Mekoprint A/S
Teach First Danmark
Digital markedsføringsansvarlig

Teach First Danmark, København

Kan du skabe fængende visuelt indhold til sociale medier og ramme din målgruppe via relevante digitale kanaler? Og har du samtidig styr på e-mail marketing, betalt annoncering og hjemmesideredigering? Så har du nu muligheden for at blive en del af Teach First Danmark og engagere nogle af landets dygtigste bachelorer og kandidater til at undervise og løfte de børn i Danmark, som har mest brug for det.

Du får et stort ansvar og en vigtig rolle i at styrke kendskabet til Teach First Danmark og vores toårige graduate-program for nogle af landets dygtigste og mest motiverede bachelorer og kandidater på tværs af uddannelsesretninger.

Det vil blive din opgave at udvikle vores digitale markedsføring, så flest mulige i vores målgruppe får kendskab til programmet og søger det.

FlashfotovideoButikspersonale med fotoerfaring

Flashfotovideo, Glostrup

Vi er en virksomhed i stærk vækst og udvider på mange områder og vi søger derfor nu ekstra personale til forskellige funktioner, hvad betyder, at du får tilknytning til og oplæring i en del forskellige områder.

Vi tilbyder meget varierende opgaver:

 • Ekspedition i butikken
 • Foruden ekspedition på tlf. og mail
 • Der skal lægges varer på hjemmesiden/webshoppen
 • Forsendelsesfunktioner som pakning, modtagelse af varer
 • Produktion af annoncer (typisk i photoshop eller lignende)
 • Billede- og videoproduktion til siden

Se vores lokaler her

KPMG P/S
Head of Future Experience Design - KPMG NewTech

KPMG P/S, København

Are you ready to define the future of experience design? Do you believe that tomorrow can be a better place – if we design it right? Is it your ambition to connect the latest technologies with human insights?

You will be in a unique position to work with advanced tools, unique brand experiences, advanced services, e-commerce, future connected retail, brand and experience stores, augmented reality, augmented intelligence, customer service, conversational AI and UI, virtual assistant and mobile solutions.

KPMG P/S

Your role is key to our success and your main focus areas will be to:

 • define our strategic and conceptual offerings, activities and deliverables – and thereby our value proposition
 • build a team consisting of product, service and experience designers, both by coaching experts and developing talents
 • build a valuable position through trend research, client networking and thought leadership
KPMG P/S
Gem
Sinnerup
Grafisk Trainee

Sinnerup, Harrislee, Tyskland

Vi søger en grafisk trainee til vores marketingafdeling lige syd for grænsen, i Harrislee Tyskland

Som grafisk trainee hos SINNERUP vil du blive en del af et engageret design team, der hver dag arbejder med at skabe og videreudvikle Sinnerups visuelle identitet.

Kort info om virksomheden: Sinnerup er en anerkendt livsstilskæde, der både har butikker i alle danske større byer, en webshop og 2 butikker i Nordtyskland. Vi er en multibrand virksomhed, der forhandler både eksterne og egne brands. Her finder du alt inden for livsstil, design/brugskunst, møbler og mode.

Hvilke opgaver skal løses:

 • Diverse grafik små opgaver til webshop og butiks-markedsføring
 • Tilrette og gemme billeder i forskellige formater, til presse/ trykte medier og webshop
 • Layout af grafik til sociale medier
Sinnerup
RealMæglerne
Kreativ grafisk designer

RealMæglerne, Albertslund

Hos RealMæglerne har vi gennem de seneste år været gennem i en rivende udvikling, og vi er nu klar til næste step. Til denne rejse søger vi en kreativ person, som med stor indflydelse på RealMæglernes kampagner, vil kunne sætte et stort præg på kædens brand og visuelle identitet.

Din indstilling, samarbejdsevner, proaktivitet og dit talent er naturligvis det vigtigste, men jobbet kræver projektledelse, stor dialog med bureauer og ikke mindst dialog med forretningerne rundt omkring i landet.

Kan du skabe spændende og engagerende content? Så er det dig, vi har brug for!

RealMæglerne
Netcompany
Vi søger en fagligt stærk videojournalist til at styrke Netcompanys globale brand

Netcompany, København

Vi søger en videojournalist, videograf eller lignende, som kan hjælpe os med at styrke vores brand som en af IT-branchens mest succesfulde virksomheder. Du skal have din faglige værktøjskasse i orden og brænde for både at dokumentere og producere foto og video af vores mange events og dygtige medarbejdere i hele Europa.

Som vores nye videojournalist får du muligheden for at understøtte Netcompanys brand gennem video- og fotoproduktion til vores mange kanaler. Vi værner om vores visuelle udtryk og vil i endnu højere grad gerne sikre, at vores høje standard går igen – uanset hvad og hvor du filmer og fotograferer.

Dine primære opgaver:

 • Ansvarlig for at skyde og producere fotos og video til vores interne og eksterne kanaler og platforme
 • Udvikle nye koncepter og kampagner i samarbejde med brandingteamet
Norlys
Er du vores nye grafiker – med digital slagkraft og kreativ nerve?

Norlys, Aarhus

Evner du at se det mulige i det umulige? Har du godt overblik og masser af fantasi? Tænker du i billeder, og kan du holde både grafikken og kunden for øje på samme tid? Så læs endelig med, for vi har travlt og leder efter en ny holdkammerat.

Du er en stærk grafisk designer, og din hjerne genererer lystigt ideer og koncepter, selv når du sover. Du har et digitalt mindset, men mestrer også klassiske grafiske opgaver. Du er superbruger i Adobe Creative Cloud-programmerne og er klar til at strø dine faglige guldkorn om dig, når du hjælper med:

 • Materiale til online og offline medier
 • Grafik og animationer
 • Rugbrødsopgaver som rentegning og opsætning af breve
 • Design af grafiske elementer til magasiner, annoncer, SoMe, displaybannere m.m.
Norlys