301 job matcher din søgning 301 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
HJHansen Recycling A/SKranfører til recycling-virksomhed

HJHansen Recycling A/S, Hadsund

Kunne du tænke dig et alsidigt job med håndtering af jern- og metalskrot til recycling?

Hverdagen varierer en del og arbejdet foregår mest udendørs.

Arbejdet består blandt andet i at:

 • køre med kran og truck
 • sortere jern og metaller
 • kvalitetskontrollere varer
 • læsse lastbiler
Lolland Kommune
Skibsfører til Lolland Færgefart

Lolland Kommune, Torrig L

Har du lyst til at arbejde i et aktivt og udfordrende miljø, hvor samarbejde, ansvarlighed, faglig dygtighed og god service er naturlige egenskaber for dig som person? Har du erfaring fra den mindre skibsfart eller sejlet oceanerne tynde med større skibe, men kan se dig selv i jobbet på mindre færger? Så er det dig, vi leder efter!

Lolland Færgefart står for driften af Lolland Kommunes tre færgeruter, som besejler øerne Fejø, Femø og Askø fra henholdsvis Kragenæs og Bandholm samt en turbåd på Maribo sø. Færgefarten har ca. 50 ansatte, som hovedsageligt består af styrmænd, skibsførere, billetpersonale og dagmænd.

Det forventes, at du er i i besiddelse af følgende kvalifikationer:

 • Min. uddannet som sætteskipper. STCW bevis som fører.
 • Duelighedsbevis i motorpasning.
 • Radiocertifikat min. VHF ROC.
Fitness & Healthcare Group A/S
Chauffør til levering af fitnessudstyr og maskiner

Fitness & Healthcare Group A/S, Ballerup

Vi søger en stærk, fleksibel og serviceminded kollega til vores serviceafdeling i Ballerup.

Du skal levere fitnessudstyr på Sjælland, Fyn, Jylland og øerne, og du bliver en del af en serviceafdeling på 20 personer fordelt på kontor i Ballerup og serviceteknikere i hele landet. Det er en funktionærstilling med gode arbejdsvilkår.

Opgaverne omfatter bl.a.:

 • Pakning og læsning af bil forud for leverancerne
 • Levering, både alene og i samarbejde med installationsteams
 • Opstilling og simple samleopgaver
 • Emballage- og affaldshåndtering
Fitness & Healthcare Group A/S
I/S NorforsErfaren maskinfører

I/S Norfors, Kvistgård

Vi søger en kollega til at deltage i de daglige driftsopgaver på Genbrugsgården i Kvistgård, som modtager jord og affald fra Norfors genbrugspladser til viderebehandling.

Arbejdsopgaverne er meget varierende og omfatter blandt andet:

 • Kørsel med kompaktor, gummiged, gravemaskine, dumper, traktor og truck på Genbrugsgården.
 • Kundebetjening.
 • Vedligeholdelse af kørende materiel samt plads og bygninger.

Vi tilbyder:

 • En varieret dagligdag med spændende opgaver.
 • Fast arbejdstid.
 • Gode kolleger og et udviklende miljø.
Gem
MomentTruckfører til Horsens

Moment søger for kunde

Har du truckkort og søger du et fysisk fuldtidsjob på dag- eller aftenhold? Så er det måske dig vi søger til vores kunde i Horsens.

Du kommer til at arbejde på lageret i Horsens, hvor du bliver en del af et team, der arbejder mod fælles mål. Din primære opgave bliver at plukke møbler på truck, som skal ud til kunderne. Da der er tale om mange tunge varer, er det afgørende, at du søger et fysisk job. Du søger desuden et job, hvor du har lyst til at arbejde samt gøre en forskel i din arbejdsdag. Teamet som du bliver en del af, arbejder i fællesskab på at opnå målsætninger, og det er derfor vigtigt, at du motiveres af at yde dit bedste. Der er tale om en et ubegrænset vikariat.

Indrykket:
Moment Erfaren rækketruckfører til DSV

Moment søger for DSV i Hedehusene

Energisk lagermedarbejder med truckkort til en fantastisk arbejdsplads i Hedehusene. Trives du med forskellige typer opgaver? Så læs mere her.

Der er tale om et job hos vores kunde, DSV, hvor du bliver en del af et stort team, som har fokus på et godt arbejdsmiljø. Det er afgørende, at du har lyst til at arbejde og gøre en forskel i din arbejdsdag, da man i fællesskab skal være med til at opnå teamets målsætninger. Du skal derfor motiveres af at performe og yde dit bedste, da du vil blive målt på din produktivitet.

Peter Skafte ApS
Øl-chauffør søges til start i november

Peter Skafte ApS, Brøndby

Som øl-chauffør hos Peter Skafte leverer du øl og sodavand til erhvervskunder samt udbringer og opsætter fadølsanlæg til festlige lejligheder. Vi kører med både 12 tons MAN lastbiler og varevogne med 2 tons trailer. Området er hele Storkøbenhavn og omegn. Du læsser selv bilen om morgenen og læsser af igen om eftermiddagen. På vores lager hjælper du også med at sætte varer på plads samt vedligehold, reparation og rengøring af fadølsanlæg.

Meget af arbejdstiden er du på egen hånd og må derfor kunne klare dig selv. Det er vigtigt, at du selv i pressede situationer kan bevare det gode humør og optræde venligt og høfligt over for både kunder og samarbejdspartnere.

Peter Skafte ApS
Norva24 Danmark A/S
Chauffører til slamsugning og industriservice

Norva24 Danmark A/S, Kolding

Norva24 er med over 1000 medarbejdere Nordeuropas største leverandør af ydelser inden for kloak- og industriservice samt TV-inspektion.

Med mere end 180 medarbejdere fordelt på lokationer på tværs af Danmark, er markant lokal tilstedeværelse et væsentligt parameter for succes, hvilket vores slogan Vi hjælper altid! også signalerer.

Du får ansvaret for at betjene kunder primært i Syd- og Sønderjylland med slamsugning og tilhørende opgaver inden for kloak og vedligehold eller betjene industrikunder med mammut- og tørstofsuger. Vores kunder spænder fra private, over industrivirksomheder til boligselskaber, som alle forventer høj service og fleksibilitet.

MomentInstallationskoordinator

Moment søger for Fitness & Healthcare Group i Ballerup

Nyder du at have en bred kontaktflade? Så er det måske dig vi søger som installationskoordinator til fitnessudstyr og maskiner hos Fitness & Healthcare Group i Ballerup.

Din opgave bliver at sørge for leverancen sammen med dine kollegaer i indkøb, salg, lager og service. Du får en central rolle, da du skal sørge for, at kunden får sit udstyr leveret på rette sted til aftalt tid. Dine opgaver kommer bl.a. til at indebære:

 • Ugentlige leveringsmøder med indkøb, lager og salg.
 • Leveringsaftaler med kunderne og evt. inspektion af faciliteter inden levering
 • Allokering af interne og eksterne ressourcer til opgaverne
 • Opfølgning på leveringer i Navision og Sales Force samt daglig support til salg og lager i forbindelse med leveringer
Marius Pedersen A/S
Chauffører til kørsel med kranbil – Region Sjælland

Marius Pedersen A/S, Vordingborg og Ringsted

Vær med på holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed

Vores regionskontorer i Vordingborg og Ringsted søger servicemindede chauffører til kørsel med kranbil. Regionen råder samlet over ca. 80 biler og beskæftiger p.t. 100 medarbejdere.

Vi tilbyder

 • et interessant og afvekslende helårsjob i en dynamisk virksomhed
 • et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone
 • løn efter gældende overenskomst.
Marius Pedersen A/S
Marius Pedersen A/S
Chauffør til kørsel med liftbil – Region Sjælland

Marius Pedersen A/S, Ringsted

Vær med på holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed

Vores regionskontor i Ringsted har travlt, og vi søger derfor en serviceminded chauffør til kørsel med liftbil. Regionen råder over ca. 80 biler og beskæftiger p.t. 100 medarbejdere.

Ansættelsen har varierende ugentlig arbejdstid, derfor er det vigtigt, at du er fleksibel. Arbejdsdagen starter typisk kl. 6.00.

Vi tilbyder

 • et interessant og afvekslende job i en dynamisk virksomhed
 • et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone
 • løn efter landsoverenskomst – baseret på timeløn.
Marius Pedersen A/S
Behandlingsskolerne ApS
Vi søger erfarne servicemedarbejdere til døgninstitutionen Marianelund både i Kvistgård og i Fredensborg

Behandlingsskolerne ApS

Vil du være med til at skabe de bedst mulige rammer for unge borgere med særlige behov? Og vil du samtidig være med til at sætte dit præg på en arbejdsplads i udvikling og vækst? Så læs videre!

Behandlingsskolerne

Vi ønsker os et antal servicemedarbejdere, som kan lide at have mange berøringsflader, variation i opgaver, sætter en ære i at arbejde selvstændigt og måske inddrage vores borgere i arbejdet.

Med ansættelse som servicemedarbejder på Marianelund skal du løse faste og uforudsete opgaver og i stillingen vil du være:

 • Ansvarlig for rengøring af døgninstitutionen Marianelund
 • Assistent i vores køkken, ved behov
 • Behjælpelig med lettere plejeopgaver
 • Med til at løse transport- og andre forefaldende driftsopgaver
Behandlingsskolerne ApS
Kring & Nielsen ApS
Medarbejder søges til logistiske transport- opgaver for brugtbilsforretning i vækst!

Kring & Nielsen ApS, Horsens

Kan du være virksomhedens øjne ude i marken? Besidder du en høj arbejdsmoral og trives med at køre på de danske veje? Så kan det være lige netop dig vi leder efter!

Vi søger en medarbejder til at være chauffør i vores nyere Renault Master med dertilhørende autotrailer. Du skal derfor have kørekort til B / BE (Person- og varebil på indtil 3.500 kg og stort påhængskøretøj på over 750 kg).

Arbejdsopgaverne vil hovedsageligt bestå af logistisk transport af solgte/købte biler samt andre ad hoc-opgaver så som kørsel af biler til syn og vask m.m.

Du vil indgå i vores friske og dynamiske team, hvor der er højt til loftet, og hvor vi løfter i flok.

TyreTrust A/SDanmarks største dækhotel søger truckfører til vores afdeling i Køge

TyreTrust A/S

TYRETRUST A/S er en "servicepartner" for bilhuse, autohuse, værksteder og dækbranchen. Vores værdigrundlag er enkelt – "Vores kunder skal ganske enkelt spare tid og penge". Vi henter, bringer, opbevarer, vasker, afbalancerer og klargør vores kunders hjul. Derudover tilbyder vi også at skifte de nedslidte dæk til engros priser.

Som Truckfører hos os, skal du afhente specifikke kundeordrer via trådløs pluk og aflæsse ”retur” hjul på lokationer. Her har vi den nyeste TSP smalgangstruck fra Crown til at hjælpe os. Ergonomien er i top og trucken kan selv finde de pladser hvor hjulene skal plukkes.

Vi er i en sæsonbetonet branche og der vil forekomme overarbejde, hvorfor du skal have en fleksibel indstilling til dine arbejdstider. Du trives med lagerarbejde og selvstændighed, har sans for detaljen og besidder en vis mængde ordenssans.

Grønlands PolitiFartøjsfører til vores nye politifartøjer (genopslag)

Grønlands Politi, Nuuk

Grønlands Politi søger en motiveret og dygtig medarbejder til vores politistationer i Nuuk, der både skal fungere som driftsmedarbejder på den enkelte politistation, men samtidig fungere som fartøjsfører på Grønlands politis nye politifartøjer.

Der estimeres, at ca. 2/3 af arbejdstiden vil skulle bruges på opgaver på land, mens ca. 1/3 af arbejdstiden vil skulle bruges på opgaver på fartøjerne.

Det daglige fysiske arbejdssted er som udgangspunkt den lokale politistation, hvor man dagligt deltager i fortrinsvis administrative arbejdsopgaver, blandt andet

 • Forkyndelse af officielle dokumenter
 • Tolkning og kopiering
 • Postkørsel, herunder kuvertering og frankering
Lagkagehuset
Chauffør (kørekort kat. C)

Lagkagehuset, Viborg

Vi søger en ansvarsfuld og betænksom chauffør, der står klar til at levere kvalitetsbagværk fra bageri til butik.

Jobbet som chauffør i Lagkagehuset Viborg vil primært bestå af at køre bagværk, konditorvarer og mange øvrige produkter mellem vores produktionsbagerier og butikker. Uanset om det er i bageriet eller i butikken, vil du møde et kompetent og passioneret hold, hvor I sammen skaber en arbejdsplads med betænksomhed, præcision og socialt samvær.

Vi har høje kvalitetsstandarder, hvilket betyder, at vi søger samvittighedsfulde og dedikerede chauffører, der forstår at tage ansvar og at arbejde selvstændigt, så vi sammen når vores fælles mål: at blive et bedre bageri for alle!

Lagkagehuset
PlantoramaDeltidsmedarbejder, Plantorama Hørsholm

Plantorama

Vi søger en deltidsmedarbejder til Plantorama Hørsholm, der har lyst til at udbringe vores hjemmeleveringsordrer.

I stillingen som deltidsmedarbejder bliver dine arbejdsopgaver:

 • Udkørsel af varer til kunden
 • Andet forefaldende arbejde i hele centret

Du er et ordensmenneske og trives med en hverdag i højt tempo. Du har stort fokus på kundeoplevelsen og sætter en ære i at levere varer til kunderne med et stort smil. Derudover er du fleksibel og arbejdsom, og er indstillet på at hjælpe dine kollegaer i travle perioder.

Gem
MåtteXpressen
Vognmand

MåtteXpressen

Kunne du tænke dig at få en vigtig rolle hos en bæredygtig virksomhed i vækst? Som vognmand hos MåtteXpressen har du gode indtjeningsmuligheder på mellem kr. 500.000 og kr. 650.000 ex. moms i omsætning pr. bil.

Vi er en landsdækkende, svanemærket servicevirksomhed, der specialiserer sig inden for bæredygtige måtteserviceløsninger til virksomheder. Vi søger løbende nye vognmænd til kørsel i hele landet. Jobbet som vognmand består i at servicere vores kunder med måtteservice. Du vil få en fast kundekreds, der består af en bred vifte af kunder som fx butikker, store virksomheder og institutioner.

Vi søger dig, der er selvstændig vognmand og har en mindre vognmandsforretning. Vognmandstilladelse påkræves, og kørslen er hovedsageligt baseret på 3500 kg. biler, som du selv stiller til rådighed. Liftbiler er ikke egnede til formålet.

MåtteXpressen
Gem
LKN Byg A/SEntreprenør

LKN Byg A/S

Arbejdet er afvekslende men med en del fjernevarmeopgaver og udføres på forskellige arbejdspladser på Fyn og i Trekantsområdet.

Vi forventer at du :

 • Har erfaring med varierende entreprenøropgaver samt kørsel med mindre maskiner.
 • Kan tage ansvar for egne opgaver og se fremad
 • Du er stabil, kvalitetsbevidst, ansvarsfuld, løsningsorienteret og fleksibel.
 • Kloaktrin 1 og 2 vil være en fordel
 • BE-kørekort en fordel, men ikke et krav.
 • Du har et godt humør og er en "holdspiller"

Vi tilbyder :

 • Gode kollegaer hvor vi hjælper hinanden.
 • God tone og respekt for hinanden
 • God løn og pension samt firmabil
 • En "flad" ledelsesstruktur, hvor der ikke er langt fra marken til kontoret.
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: