559 job matcher din søgning 559 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CAD Kompagniet A/S
Er du entrepriselederen, som vil være blandt branchens bedste?

CAD Kompagniet A/S søger for Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S i Gilleleje eller Glostrup

Så ligger muligheden for dine fødder! Vi har lige nu en stilling, som entrepriseleder, hvor du sammen med dit hold af dygtige kolleger i vores kabel- og forsyningsafdeling tager hånd om drift og vedligehold af eksisterende el-forsyningsledninger. Forvent en varieret hverdag, hvor du både bruger tid på kontoret, men også er ude på pladserne.

Du er en succes i jobbet inden for det første år, når du:

 • Varetager entrepriseledelsen på eksisterende el-forsyningsledninger (fra 0,4 kV til 400 kV), hvor vi har modtaget fejlmelding fra kunden. Du jonglerer løbende med mange små sager.
 • Agerer det solide bindeled mellem kontoret og produktionsfolkene på vores sager.
 • Du tager dig selvstændigt af vores egenproduktion og sikrer at vi når i mål inden for den forventede tid.
CAD Kompagniet A/S
Thoms Låse & SikringscenterAlsidig låsesmed

Thoms Låse & Sikringscenter, Odense

Har du erfaring med låsearbejde og tyverisikring? Kan du arbejde selvstændigt og samtidig indgå i et mindre team? Vi søger en låsesmed til fuldtidsstilling.

Vores kunder er privat- og erhvervskunder på Fyn. Det er vores mål at yde den bedste kundeservice inden for branchen.

Vi søger en omgængelig kollega, som har lyst til at indgå i et firma, hvor vi har det godt med hinanden. Du er selvkørende, og du har høj faglig stolthed. Du trives med meget alsidige opgaver og er god til at tale med kunder og forstå deres behov.

Lindoe Offshore Renewables Center
Testspecialister til verdens førende anlæg for fuld-skala test af vindmøller

Lindoe Offshore Renewables Center, Munkebo

Lindø Offshore Renewables Center – LORC udbygger driften af sine testfaciliteter på Lindø og søger 3-5 nye medarbejdere til at indgå i de team der varetager driften af faciliteterne.

Som test specialist hos LORC vil du indgå i et tværfagligt team af dedikerede medarbejdere, der tester vindmølle naceller for nogle af markedets største producenter.

LORC’s state-of-the-art tre faciliteter udgør et spændende og komplekst testcenter, hvor vi med den nyeste teknologi arbejder med store tunge test-opgaver for vindmølleproducenterne.

Da vore testanlæg i perioder kører i døgndrift forventer vi, at du er indstillet på skifteholdsarbejde og er parat til at indgå i vagt- og tilkaldeordninger. Det er derfor ønskeligt, at du har eller tager bopæl indenfor køreafstand til vore testfaciliteter beliggende på Lindø i Munkebo.

Lindoe Offshore Renewables Center
CBRE Corporate Outsourcing ApS
Critical Services Technician

CBRE Corporate Outsourcing ApS, København

Ønsker du at blive en del af CBRE Global Workplace Solutions, hvis kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder? Vil du være med til at opretholde vores høje serviceniveau, og medvirke til fortsat at udvikle vores afdeling og tage det til nye højder? Så er dette job måske noget for dig.

Tekniker søges til at indgå i 24/7 vagtordning hos vores kunde, en stor global IT-virksomhed. Du vil som tekniker indgå i skiftehold i et team på 10 personer med forskellige tekniske baggrunde og kompetencer. Teamet er ansvarligt for at overvåge og sikre at driften altid kører optimalt.

De primære arbejdsopgaver vil typisk omfatte tekniske drifts- og vedligeholdelses opgaver herunder:

 • Køleanlæg
 • Nødstrømsanlæg, herunder UPS og generatoranlæg
 • Ventilation
CBRE Corporate Outsourcing ApS
Verdo
Elektriker til Erhvervsservice

Verdo, Aabyhøj

Verdo A/S

Vi søger vi lige nu to elektrikere, til at indgå i vores team. Du får et spændende og selvstændigt arbejde med serviceopgaver samt mindre projekter for vores erhvervskunder. Vi udfører el-opgaver indenfor reparation, renovation og ombygning af erhvervsejendomme og kontorer.

Du vil blive en del af en velfungerende afdeling med dygtige og erfarne folk. Der er 16 ansatte som primært består af elektrikere. Vi vægter relationen til vore kunder højt, og det er derfor også vigtigt, at du formår at udføre dit arbejde omhyggeligt og korrekt.

Du vil skulle løse forskelligartede opgaver hos vores erhvervskunder, herunder mindre tilbygninger og renovationsprojekter. Du vil komme til at arbejde med engagerede kolleger, hvor tonen er uformel og humoristisk.

Verdo
Camping-Parken, Herning A/SServicetekniker

Camping-Parken, Herning A/S

Er du fleksibel, udadvendt og parat til at yde den bedste service over for vores kunder og kollegaer, så har du muligheden for at blive en del af et serviceminded og dygtigt værkstedsteam.

Dine arbejdsområder omfatter blandt andet:

 • Klargøring af såvel nye som brugte køretøjer
 • Montering af udstyr
 • Servicering samt reparationer på køretøjer
 • Teknisk fejlfinding, bl.a. inden for el-styring

Hos Camping Parken tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kollegaer og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer.

Danova ApSVirksomhed i vækst søger to selvkørende assistenter

Danova ApS, Silkeborg

Danova er i rivende udvikling. Vi har travlt, og vi har derfor brug for to nye kollegaer til omgående ansættelse. Måske er du én af vores nye assistenter til en fuldtidsstilling til vores afdeling i Jylland?

Jobbet består primært i at assistere til idriftsættelse af flow og niveaumålere i spildevandsrør, samt batteriskift og forefaldende arbejde. Du skal derfor forvente, at der er en del kørsel rundt i hele landet. Vi kender ikke altid dagen i morgen, så du skal være parat til, at arbejdsdagen til tider er lidt længere end normalt. Og måske kræver kørsel rundt i landet også et par årlige overnatninger.

Vi skal nok sørge for at give dig en god og grundig oplæring. Det vil ske fra vores kontor på Sjælland, af 1 uges varighed ad gangen. Og efter en til tre uger, er du klar til at assistere.

SG Armaturen A/SProjektkonsulent/Projektleder

SG Armaturen A/S, Odense

Vi har forrygende travlt, så til vores kontor i Odense søger vi en projektkonsulent/projektleder, som vil få ansvaret for den tekniske support/rådgivning samt ikke mindst projektering af projekter, og den løbende opfølgning og koordinering med de eksterne sælgere. Ønsker du at blive en del af en af nordens største og mest innovative belysningsproducenter – ja, så hold dig ikke tilbage med at læse videre.

SG Armaturen A/S søger en udadvendt person, som kan holde mange bolde i luften, og som er klar til at få tildelt en række ansvarsområder. Din rolle bliver at svare på tekniske spørgsmål, til projektering og lysberegning af belysningsprojekter. Desuden vil du være en del af at udvikle vores salgsmateriale, teknisk dokumentation etc.

Siemens A/S
CTS-tekniker til Serviceafdelingen

Siemens A/S, Ballerup

Er du fuld af gåpåmod, og ønsker du arbejde med nye, avancerede teknologier?

Siemens A/S Dine primære opgaver er at servicere kundernes CTS-anlæg, opgradere eksisterende systemer, ændre automatik efter vores kunders ønsker samt udarbejde test og dokumentation. Derudover vil dine opgaver være at:

 • Sikre høj kundetilfredshed ved at servicere anlæg således, at de opfylder kundernes krav
 • Udskifte og opgradere eksisterende undercentraler
 • Sikre en god dialog med kunden og andre interessenter
Siemens A/S
Prokan RekrutteringEl-beregner til kalkulationskontor

Prokan Rekruttering søger for Overgaard Kalkulation i Tilst

Overgaard kalkulation er en moderne el-kalkulationskontor med 60 års erfaring, der arbejder både med kalkulation og el-projektering. Kunderne spænder vidt fra el-installatører, entreprenører, rådgivende ingeniører, og til offentlige og private kunder.

Du tilbydes en stilling i et fagligt stærkt miljø, stor adspredelse i arbejdsopgaverne, indflydelse på den faglige udvikling, være med til at præge den digitale omstilling, som er en vedvarende proces i forhold til udviklingen

Man regner på alle former for el-installationer. Det forventes at du kan arbejde selvstændigt med den enkelte opgave, med mulighed for sparring med kollegaer hvis der er behov for det. Du vil få den direkte kontakt med kunden på den enkelte opgave, dette skal sikre via dialog med rådgiver og entreprenører, at opgaven bliver kalkuleret og leveret til tiden.

CK Teknik A/S
Teknisk Servicekonsulent

CK Teknik A/S, Grindsted

CK Teknik A/S er en stærk nichevirksomhed med en førende markedsposition inden for maskiner og anlæg til EPS (Skumplast) produktion. Vi er de bedste i branchen og leverer innovative løsninger til kunder i hele verden og er en virksomhed i stor vækst.

Vi tilbyder nu en attraktiv stilling som Teknisk Servicekonsulent, da vores nuværende kollega efter 35 år har valgt at gå på efterløn.

Du får efter en grundig oplæring i en central rolle og bliver den ansvarlige for at give vores kunder en udsøgt service, når de kontakter os på enten telefon eller mail. Dine primære opgaver vil bl.a. være:

 • Teknisk rådgivning og sparring med kunder
 • Reservedelsbestilling til kunder og lager
 • Telefonisk support ved fejlfinding
CK Teknik A/S
Hartmanns A/SCTS/BMS specialist til Rigshospitalet - Center for Ejendomme

Hartmanns A/S søger for Region Hovedstaden

Er du specialist og kan se sammenhænge i systemer og vil du have en nøglerolle i Rigshospitalets fremtidige CTS/BMS system, der skal sikre den optimale drift, så skal du endelig læse videre.

Center for Ejendomme søger en kollega til Drift og Teknik 1 med daglig arbejdsgang på Rigshospitalet Blegdamsvej.

Du vil blive del af en stab på ca. 65 medarbejdere, hvor din faglige kunnen, indflydelse og gode kommunikationsevner er vigtige parametre. Du får en arbejdsplads med gode kolleger, hvor der er plads til den enkelte, og hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt.

Gem
DEAS
DEAS søger viceværter med fokus på flyttesyn i Århus

DEAS

Vi søger to serviceteknikere der kan indgå i vores Facility Services afdeling i og omkring Århus, med fokus på god service og sans for detaljen.

I Århus er vi inddelt i 3 teams, der dækker hver sit geografiske område. Hvert team består af både gartnere, viceværter og synsmedarbejdere, og løfter tilsammen alle opgaver i området. I dagligdagen har hver person i teamet sine egne ansvarsområder, og i flok løfter man de større opgaver.

Jobbet er meget alsidigt og indeholder blandt andet:

 • Ind og fraflyttersyn.
 • Gennemgang af mangelliste og kvalitetssikring af flyttelejligheder.
 • Tilsyn og opfølgning på ejendomme i tomgang.
DEAS
Gem
DEAS
DEAS søger en teknisk vicevært til Østjylland

DEAS

Vi søger en teknisk stærk vicevært der kan passe store komplekse ejendomme.

Vi forventer at finde en kandidat der tager ejerskab på sine ejendomme, og er fleksibel, selvstændig og god til samarbejde med kollegaer og kunder, med fokus på god service. Og løfter tilsammen alle opgaver i området. I dagligdagen har hver person i teamet sine egne ansvarsområder.

Jobbet er meget alsidigt og indeholder blandt andet:

 • Tilsyn med forsyningsinstallationer og tekniske anlæg.
 • Vedligeholdelse af bygninger og tekniske anlæg.
 • Mindre reparationer, inden for el, VVS og tømreropgaver.
DEAS
DAMM Cellular Systems A/S
Ingeniør/tekniker med erfaring i test af elektronik og elektronikproduktion

DAMM Cellular Systems A/S

DAMM har udviklet radiokommunikationsløsninger i 40 år, hvilket har gjort os til en af de førende leverandører på markedet. Vi søger nu en ingeniør/tekniker, der har lyst til at arbejde med højteknologi og det nyeste produktionsudstyr – en, som har lyst til at deltage aktivt i projektarbejde med udviklingsingeniørerne. Er det dig?

Som vores nye produktionstekniker er du overordnet ansvarlig for virksomhedens produktionsgrundlag og test-setup, og du vil i det daglige være ansvarlig for at yde teknisk support til produktionen i tæt samarbejde med udviklingsafdelingen.

De primære arbejdsopgaver

 • Indkøring af nye produkter – deltagelse i design review (DFM)
 • Programmere og vedligeholde testsoftware. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med et eller flere programmeringssprog: C#/.net, Python, Delphi/Pascal samt kommunikation via USB og Ethernet
 • Produktionsforberedelse og opfølgning
DAMM Cellular Systems A/S
Hellerup Elektrikeren ApS
Serviceelektriker

Hellerup Elektrikeren ApS

Du vil komme til at arbejde med mange forskellige slags opgaver inden for el-faget, da vi løser el-opgaver i private boliger, på ejendomme, i erhverv og i offentlige institutioner. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og være pligtopfyldende omkring udførelsen af dine arbejdsopgaver.

Om dig:

 • Du er uddannet elektriker, gerne med nogle års erfaring fra lignende stilling.
 • Du må gerne have teknisk erfaring.
 • Du er den omstillingsparate type, som er fokuseret på at hjælpe.
 • Du har overblikket ved styring af egne opgaver.

Vi er et velfungerende firma, der udfører mange typer el-opgaver, store som små. Du vil blive en del af et team, der har en god faglig sparring.

Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag - Kommuneqarfik Sermersooq søger én vicevært til Rådhuset i Nuuk/job-nr. 567/21

Kommuneqarfik Sermersooq

Kan det være noget for dig at står for tilsyn af forsyningsinstallationer og tekniske anlæg for Kommuneqarfik Sermersooqs rådhus i Nuuk? Har du hænder, der er gode til at fikse de praktiske en vicevært skal kunne?

Viceværtens væsentligste arbejdsopgaver er at holde tilsyn med forsyningsinstallationer og tekniske anlæg, herunder elektronisk styret anlæg. Medvirke til planlægning af langsigtede vedligeholdelsesplan. Rekvirere mindre bygningsvedligehold af leverandører samt at være tilsynsførende under vedligeholdelsesarbejdet. Brugerservice ved ommøblering, lampeopsætning, ophængning af billeder og lignende forefaldende arbejde. Tilsyn af rengøring og snerydning ved indgange samt ved nødudgange til Kommuneqarfik Sermersooqs administrationsbygninger.

Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Eltel Networks A/S
Eltel søger medarbejdere til fiberinstallationer i Storkøbenhavn / Nordsjælland

Eltel Networks A/S

Vi søger læringsivrige, glade og ansvarsfulde kolleger, til vores teams der arbejder med nye installationer af fiberforbindelser. Arbejdsopgaverne er afvekslende og udføres primært omkring Storkøbenhavn/ Nordsjælland. Du vil referere til en dygtig teamleder og vil i det daglige have tæt kontakt med både kollegerne i dit team og vores kunder.

Eltel

Vores team består af teamledere, koordinatorer og fiberteknikere, og vi har alle en forskellig baggrund. Vi er elektrikere, kokke, butiksassistenter, og ufaglærte. Ja vi kommer alle steder fra! Med andre ord kan alle med den rette arbejdsånd og ”hænderne skruet rigtigt på”, arbejde med fibernet.

Så har du viljen, lysten og modet på at prøve kræfter i vores branche, så er din baggrund ikke afgørende, da du får en grundig sidemandsoplæring. I Eltel uddanner vi vores medarbejdere til specialister.

Eltel Networks A/S
Gem
Teknik Bureauet ApSTEAMLEDER TIL EL-TEAMET

Teknik Bureauet ApS søger for kunde

Teknik Bureauet søger en dygtig og erfaren teamleder, for en af vores kunder i Nordsjælland

Har du solid ledererfaring og kan du stå i spidsen for et hold dygtige elektrikere i produktionen og motivere dem til at yde deres bedste? Så er det måske dig vi leder efter.

Som teamleder har du ansvar for koordinering af teamets ressourcer, så kapaciteten udnyttes bedst muligt, samtidig med at alle deadlines nås uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du er desuden med til at udvikle og implementere nye systemer og tiltag i virksomheden.

Teamet består af 25 elektrikere og 2 montageledere og du vil indgå i et ledelsesteam på 4 teamledere i produktionsteamet. De samarbejder, bakker hinanden op og sparrer på tværs omkring stort og småt.

Indrykket:
POULSENDriftstekniker til et af Danmarks mest moderne biogasanlæg

POULSEN søger for Nature Energy Månsson A/S i Brande

Vil du være med til at sikre kvaliteten og sikkerheden i en virksomhed, der bidrager engageret og massivt til Danmarks grønne omstilling? Har du lyst til at udvikle dig både personligt og professionelt, og kan du både tage initiativ og tage fat? Så kan du være den driftstekniker, vi søger til Nature Energy Månsson A/S i Brande.

Med direkte reference til anlæggets driftsleder indgår du både i den daglige drift og overvågning af produktionen. Dine arbejdsopgaver omfatter desuden vedligehold og optimering af produktionsudstyr, procesoperative opgaver samt prøvetagning og analyse af forskellige biomasser.

Din baggrund kan være maskinmester, elektriker, mekaniker, mejeritekniker, smed eller et andet håndværk. Har du erfaring fra et produktions- eller procesanlæg, er det et ekstra plus.