580 job matcher din søgning 580 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CAD Kompagniet A/S
Projektlederen som driver kabelprojekter efter alle kunstens regler

CAD Kompagniet A/S søger for Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S i Gilleleje

Er det dig? Så har du en plads på vores hold! Lige nu er vi på udkig efter vores næste projektleder, som motiveres af en central og selvstændig rolle, hvor du får ansvaret for egne kabelprojekter fra start til slut.

Som projektleder i vores kabel- og forsyningsafdeling er du en succes de første 12 måneder, når du:

 • Driver egne kabelprojekter (0,4 kV til 10 kV), både nyanlæg såvel som vedligeholdelse af eksisterende.
 • Skaber gode relationer og er foregangsmand for god dialog med involverede parter, som oplever dig som tillidsvækkende, proaktiv og professionel.
 • Sætter dit præg og er med til at opbygge vores afdeling. Du bidrager aktivt med din viden, så vi sammen, løbende optimerer og udvikler.
CAD Kompagniet A/S
HusCompagniet A/STo projekterende bygningskonstruktører - Aarhus

HusCompagniet A/S

Er du bygningskonstruktør – gerne med baggrund som murer eller tømrer? Så er her chancen for at skitsere huse i et job, hvor din tekniske viden og praktiske erfaring gør drømme til virkelighed.

Som projekterende bygningskonstruktør er du med i både det rådgivende og projekterende arbejde. Du er med i processen fra start til slut, og ofte deltager du i kundemøder sammen med byggerådgiveren. Din dag foregår med at tale med kunderne, hjælpe dem igennem processen og tegne deres drømmehus.

Dine opgaver er:

 • skitsering af huse
 • projektering og konstruktion i Autodesk Revit
 • udarbejdelse af byggeansøgninger
HusCompagniet A/SProjekterende bygningskonstruktør/opmåler - Viborg

HusCompagniet A/S

Er du bygningskonstruktør – gerne med baggrund som murer, tømrer eller kalkulatør? Så har vi en udfordring klar til dig, hvor din tekniske viden og praktiske erfaring gør drømme til virkelighed.

Stillingen er todelt som henholdsvis projekterende bygningskonstruktør samt opmåler, hvor du vil fordele tiden ligeligt mellem de to områder. Som projekterende bygningskonstruktør er du med i både det rådgivende og projekterende arbejde.

Du er med i processen fra start til slut, og ofte deltager du i kundemøder sammen med byggerådgiveren. Din dag foregår med at tale med kunderne, hjælpe dem igennem processen og tegne deres drømmehus til dem.

HusCompagniet A/SByggeleder - Aarhus

HusCompagniet A/S

Vil du lede byggeprojekter for det største byggefirma inden for enfamiliehuse i Danmark, der er kåret som Årets Husbygger 5. år i træk?

Som byggeleder får du det overordnede ansvar for byggeprojekterne fra første spadestik til aflevering af projektet. Størstedelen af din tid bruger du ude på byggepladserne, hvor du som regel leder 10-12 byggesager og 30-40 håndværkere på en gang. Du fører tilsyn med byggeriet, og det indebærer, at du:

 • udarbejder tidsplaner
 • afholder byggemøder og løbende er i dialog med både kunder, leverandører og håndværkere om projektets forløb, materialeleverancer og koordinering af arbejdskraft
 • følger op på tidsplanerne og reviderer efter behov
HusCompagniet A/SByggeleder - Herning

HusCompagniet A/S

Vil du lede byggeprojekter for det største byggefirma inden for enfamiliehuse i Danmark, der er kåret som Årets Husbygger 5. år i træk?

Som byggeleder får du det overordnede ansvar for byggeprojekterne fra første spadestik til aflevering af projektet. Størstedelen af din tid bruger du ude på byggepladserne, hvor du som regel leder 10-15 byggesager og 30-40 håndværkere på en gang. Du fører tilsyn med byggeriet, og det indebærer, at du:

 • udarbejder tidsplaner
 • afholder byggemøder og løbende er i dialog med både kunder, leverandører og håndværkere om projektets forløb, materialeleverancer og koordinering af arbejdskraft
Vejdirektoratet
Ingeniør til måling af vejes tilstand til Vejdirektoratet i Fløng

Vejdirektoratet

I Vejdirektoratet udfører vi en lang række vejtekniske målinger, der benyttes både i forbindelse med driften af statsvejsnettet og til kontrol af nye belægningsarbejder. Har du erfaring med måleteknik, processer, kvalitetskontrol og databearbejdning? Så er det måske dig, vi har brug for til at være med til at løse og afrapportere på disse opgaver.

Vejdirektoratet

Dine primære arbejdsopgaver bliver relateret til Vejdirektoratets målekøretøjer, hvor du vil få ansvar for kvaliteten i håndteringen af måledata, samt rådgive og bistå med programmering i forbindelse med automatisering af datavalidering.

Du vil kunne forvente at blive involveret i arbejdet med at sikre, at flåden af vejteknisk måleudstyr hele tiden opfylder Vejdirektoratets behov, og at nye instrumenter og metoder løbende indføres. Der vil også være en del skriftlig afrapportering af resultater og analyser til interne og eksterne modtagere.

Vejdirektoratet
Banedanmark
Assisterende projektleder

Banedanmark, København

Vil du være med til at sikre en attraktiv grøn jernbane?

Som assisterende projektleder har du sammen med en erfaren projektleder ansvaret for nogle af vores anlægsprojekter. Du skal hjælpe med at lede et projektteam bestående af højt specialiserede projektmedarbejdere, der både kommer til at udfordre og støtte dig. De vil bistå med faglighed på de fag, som du ikke nødvendigvis er erfaren med.

Du hjælper med at styre projekterne gennem både projekteringsfaser og udførelsesfasen. Sammen styrer I både tid, økonomi og kvalitet. Sammen med projektlederen løfter du ansvaret for at forberede, udbyde, forhandle samt indgå rådgiver- og entreprenørkontrakter, herunder varetagelse af den løbende kontraktstyring.

Banedanmark
Greve KommuneByggesagsbehandler

Greve Kommune

Vi søger en byggesagsbehandler, der trives med at arbejde selvstændigt, men samtidig er en god holdspiller.

Vi kan tilbyde en stilling inden for byggesagsområdet, hvor du vil indgå i byggesagsteamets daglige arbejde med byggesagsbehandling af forskellige typer byggerier. Du kommer til at arbejde i et dynamisk og fagligt stærkt team med en stor viden samt med fokus på intern vidensdeling.

Vores byggesagsbehandler varetager bl.a. følgende opgaver:

 • Byggesagsbehandling af byggeri i forhold til byggelovgivning og anden relevant lovgivning, herunder planloven, naturbeskyttelsesloven og vej- og miljølovgivningen mv.
 • Behandling af dispensationer i forhold til bygningsreglementet/byggeloven og planloven
 • Behandling af forespørgsler, forhåndsdialog, klager mv.
 • Sagsbehandling vedrørende udstykning og andre matrikulære forhold
Codan Forsikring A/SBygningskonsulent

Codan Forsikring A/S, Aarhus

Med udgangspunkt fra Codan-kontoret i Søften skal du primært betjene vores kunder inden for privat- og erhvervsområdet.

Opgaverne vil bestå i taksation og skadebehandling udført fra skrivebordet – altid så vores kunder bliver positivt overraskede over en professionel og imødekommende kundeservice.

Du skal have kendskab til reparationsmetoder indenfor byggeri og godt kendskab til flere faggrene indenfor byggeriet. Dine primære opgaver vil være at taksere og sagsbehandle ud fra foto og anden form for dokumentation.

Dagligdagen bærer i høj grad præg af, at din faglighed kommer i spil. Du går altid efter en løsning, og træffer selvstændige beslutninger indenfor gældende rammer.

Gem
Sika Danmark A/S
Sælger/konsulent | Distrikt Midt-/Nordjylland

Sika Danmark A/S

Har du et stort drive, er du god til at åbne ”døre” og kan du skabe personlige salgsresultater via vores forhandlere? Så er du måske vores nye kollega.

Med fokus på fuge- og limløsninger bliver du i samarbejde med en kollega ansvarlig for salg til trælaster og byggemarkeder i distrikt Midt- og Nordjylland. Med dit høje energiniveau og vores stærke produktprogram er du med til at skabe vækst for os og vores kunder. Du er samtidig med til at sikre gode og rigtige placeringer i butikkerne, sørge for kampagneopsætning og deltager i såvel store planlagte messer som mindre lokale messer og håndværkerdage.

Du arbejder ud fra dit hjemmekontor og planlægger selv din arbejdsdag. Du bidrager til dit eget og teamets salgsbudget. Samarbejde er afgørende, og vi bruger hinanden dagligt til at sparre omkring fx kunder, leads og salgsmuligheder.

Sika Danmark A/S
Codan Forsikring A/SKvalitets- og udviklingsansvarlig til vores håndværkernetværk

Codan Forsikring A/S, Aarhus

Vi leder efter en kvalitets- og udviklingsansvarlig til ledelse og styring af vores netværk af håndværkere. Med udgangspunkt fra Codan-kontoret i Søften får du ansvaret for den videre udvikling af Codans håndværkernetværk.

Al skadebehandling foregår via vores skadesystem ScalePoint og du vil skulle samarbejde med sagsbehandlere, interne og eksterne bygningskonsulenter samt vores netværk af håndværkere i hele Danmark med henblik på løbende at styre, lede og udvikle håndværkernetværket samt vedligeholde vores interne håndværker-informationsplatform.

Du skal kontinuerligt være med til at udvikle et optimalt samarbejde med både eksisterende og nye håndværkere til vores netværk.

JKSArbejdsmiljø- og miljøkoordinator søges til Industri Beton, afd. Perstrup i Kolind

JKS søger for Industri Beton A/S

Har du erfaring med regler og lovgivning på arbejdsmiljøområdet? Vil du understøtte det strategiske og operationelle arbejde med miljø og arbejdsmiljø på tværs af organisationen? Og drives du af at skabe resultater ved at motivere medarbejderne til at overholde retningslinjer, procedurer og regler for begge områder?

I en nyoprettet stilling med reference til Industri Betons HQSE-manager skal du medvirke til at styrke arbejdsmiljø- og miljøindsatsen i alle vores afdelinger. Du får det daglige ansvar for de praktiske miljø- og arbejdsmiljøopgaver i tæt samarbejde med ledelsen på koncernens lokationer og i vores montage.

JKS
EBK HUSE A/SBYGGELEDER TIL EKSKLUSIVE FRITIDSHUSE

EBK HUSE A/S

EBK HUSE A/S søger til vores afdeling i Skødstrup en erfaren byggeleder til opførelse af vores kvalitets fritidshuse.

JOBBET

 • Du er bygherres primære kontaktperson i byggeforløbet.
 • Du er ansvarlig for at styre, koordinere, planlægge og kvalitetssikre byggesager frem til aflevering af det færdige hus til bygherren.
 • Du er ansvarlig for udarbejdelse af udbud og akkorder, færdigmelding af byggeri mv.
Energinet
Arbejdsmiljøkoordinator med offshore erfaring

Energinet, Fredericia eller Ballerup

Vil du være med til at skabe de absolut bedste rammer for arbejdsmiljøet på Energinets projekter? Vi søger en arbejdsmiljøkoordinator med stor offshoreerfaring til at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø i vores anlægsprojekter. Hos Energinet har vi ansvaret for at anlægge og vedligeholde det overordnede el- og gastransmissionsnet i hele Danmark, og vi gennemfører en stor portefølje af projekter i el- og gastransmissionsnettet.

Energinet

Som arbejdsmiljøkoordinator bliver du tilknyttet afdelingen ”Projekt QHS”, der varetager arbejdsmiljø, sikkerhed og kvalitet på Energinets projekter - både onshore og offshore. I denne stilling vil dit primære arbejdsområde være offshore-projekter, men du vil i perioder også kobles på onshore-projekter.

Energinet
AktivPersonale A/SEngageret og dygtig projektleder søges

AktivPersonale A/S søger for JTN Stål i Holstebro

Er du en løsningsorienteret projektleder, der brænder for koordinering og styring af projekter? – og kan du se dig selv i et spændende, udviklende og afvekslende job i en virksomhed med en stærk og positiv udvikling? – så er det dig, vi søger!

Som Projektleder hos JTN Stål vil du referere direkte til virksomhedens ledelse og komme til at arbejde i en organisation med en flad struktur, højt til loftet og frihed under ansvar og få en spændende stilling med stort ansvar og mange opgavetyper.

Du bliver tovholder og koordinator igennem hele projektfasen, og det bliver dit ansvar, at det arbejde, der udføres, er i overensstemmelse med projektbeskrivelsen og det aftalte i forhold til kvalitet og økonomi.

Du skal kunne styre projektfasen fra A til Z, overholde tidsplaner og bevare overblikket med koordinering af mandskab, materialer og med andre håndværkere.

Banedanmark
Projektleder til komplekse anlægsprojekter

Banedanmark, København

Vil du være med til at sikre en attraktiv og grøn jernbane?

Med en omsætning på fem mia. kr. og en projektportefølje på over 250 projekter er Banedanmark en af Danmarks største bygherrer. Vi søger projektledere med erfaring med komplekse anlægsprojekter til at gennemføre Infrastrukturplan 2035 – den politiske vision for en grøn og bæredygtig bane, som binder Danmark bedre sammen.

Du skal styre projekterne gennem både projekteringsfaser og udførelsesfasen med ansvar for både tid, økonomi og kvalitet. Det er således bl.a. dit ansvar at forberede, udbyde, forhandle samt indgå rådgiver- og entreprenørkontrakter herunder varetagelse af den løbende kontraktstyring.

Banedanmark
Qeqqata KommuniaBygningsingeniør til Området for Teknik- og Miljø i Sisimiut

Qeqqata Kommunia

Stillingen er organisatorisk placeret i driftsafdelingen, hvor teamet består af bygningsingeniøren, bygningsmyndigheden og miljømedarbejderen med reference til driftslederen. Området for Teknik- og Miljø har p.t. 16 medarbejdere.

Bygningsingeniørens daglige arbejdsopgaver er projektrelaterede fællessager med resten af Teknik- og Miljø og varetagelse af drift- og vedligeholdelsesprojekter på kommunale bygninger.

Væsentligste arbejdsopgaver:

 • Tilsyn af mindre byggeopgaver.
 • Planlægning og implementering af systematisk vedligehold.
 • Kontrol og tilsyn af planlagt vedligeholdelse.
 • Varetagelse af bygherreoplæg, projektering, udbud, byggestyring, tilsyn, aflevering og gennemgang for mindre renoverings- og vedligeholdelses projekter af kommunale bygninger under OTM.
Gem
Banedanmark
Sporteknikere til Sydjylland og Fyn

Banedanmark

Trives du i det fri, og vil du være med til at vedligeholde Banedanmarks jernbanespor?

Som sportekniker bliver du en del af Banedanmark Infrastruktur Vedligehold Vest, Sydjylland/Fyn, der har ansvaret for alle tilstandsbaserede vedligeholdelsesopgaver inden for spor i Sydjylland og Fyn

Vi udfører tilstandsopgaver, og du kommer til at indgå i vores sporteam med tjenestested i Odense eller Fredericia. Du får et alsidigt job, i et hektisk miljø, hvor du vil indgå i et team af dygtige og engagerede kolleger.

Der er tale om både dagarbejde og natarbejde på hverdage og arbejde lørdage samt søn- og helligdage vil også forekomme. Jobbet som sportekniker er fysisk krævende og aktivt, så dét skal du naturligvis være indstillet på.

Banedanmark
Vejdirektoratet
GIS-koordinator (genopslag)

Vejdirektoratet, Skanderborg

Vejdirektoratet søger en GIS-koordinator, som får en vigtig rolle i at sikre, at vores myndighedsopgaver og projekter understøttes af de rigtige løsninger.

Du kommer til at indgå i et udviklingsorienteret GIS-team med seks dygtige kollegaer, der sammen driver, tilpasser og supporterer et antal GIS-værktøjer. Din primære opgave vil være at koordinere opgaverne i teamet samt at indgå som bindeled mellem GIS-teamet og den øvrige organisation i forbindelse med udviklingsprojekter.

Vejdirektoratet

Du vil også løse konkrete GIS-opgaver på lige fod med de andre i teamet, ligesom du vil få ansvar for ressourceplanlægning og budgetopfølgning på GIS-teamets opgaver.

Vi ser gerne, at du er systematisk og analytisk, og at du samtidig kan kommunikere og formidle både udad og indad i organisationen. Du trives i et miljø, hvor hverdagen indimellem er uforudsigelig.

Vejdirektoratet
Alfa Laval Kolding A/STeknisk Projekt Koordinator

Alfa Laval Kolding A/S, Kolding

Har du erfaring med koordinering af tekniske projekter og kundespecifikke løsninger og har du lyst til at arbejde med at sikre høj kvalitet i vores kundeprojekter? Så er stillingen som Teknisk Projekt Koordinator hos Alfa Laval Nordic i Kolding måske noget for dig.

Du bliver ansvarlig for at lede og sikre velgennemførte projekter til aftalt tid. Du vil være kontaktpunkt for vores kunder i eksekveringsfasen. Opgaverne vil omfatte projektmøder, planlægning af idriftsættelse, sikre korrekt overdragelse til vores serviceafdeling samt endelig overtagelsesaccept fra kunden.

Med reference til lederen for Teknisk Support bliver du en del af et kompetent og velfungerende team, der sælger separationsudstyr til de nordiske lande. Du vil blive del af et team med en uformel omgangstone, hvor god kundeservice har absolut førsteprioritet.

Alfa Laval Kolding A/S