72 job matcher din søgning 72 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex A/S
Salgschef med solide ambitioner

Jobindex A/S søger for Adibus A/S i Viborg

Til vores medieportal under navnet bookascreen.dk søger vi en ambitiøs salgschef.

Du bliver ansat i Adibus A/S, som er en velkonsolideret virksomhed med prædikater som AAA og 5 x Gazelle. Du vil få et tæt samarbejde med direktøren for reklame- og medieforretningen samt kollegaer på tværs af virksomhederne Adibus A/S, FS2 reklame A/S og Eventgames A/S.

Du viser vejen ved selv at trække i salgstøjet og supplerer når og hvor det måtte kræves. Du får desuden det overordnede ansvar for at udbygge og tilgodese vores koncessioners ønske om en høj og stabil reklamebelægning. Du bliver den ”spillende træner”, der skal få teamet til at yde sit bedste, så vores ambitioner om at skabe en god arbejdsplads forenes med at opnå endnu bedre resultater.

Jobindex A/S
Gem
Coop365Salgschef Fakta/Coop365, Herning, Silkeborg og omegn

Coop365

Fakta/Coop365 søger en salgschef med stærk lederprofil til Herning, Silkeborg og omegn. Som salgschef vil du stå i spidsen for udviklingen af 16 butikker. Du bliver bl.a. ansvarlig for at nå budgetmål for distriktet, og du varetager et tungt ledelsesmæssigt ansvar.

Dine primære opgaver er:

 • Omsætte kædens strategier til konkrete handlinger for dit distrikt.
 • Skabe resultater på en troværdig og motiverende måde.
 • Sparringspartner og rollemodel for dine butikker.

Vi tilbyder:

 • At du bliver en del af salgschefgruppen, som består af i alt 24 salgschefer, heraf 11 i vest.
 • Et spændende og alsidigt job med stor frihed og fleksibilitet i en af Danmarks mest attraktive og spændende detailkæder.
 • En grundig onboarding og gode udviklingsmuligheder samt mulighed for at gøre karriere.
Elite Rekruttering
CSO til Treetops

Elite Rekruttering søger for Treetops i Vamdrup

Er du den aktive CSO, som brænder for salg og smagen af succes? Kan du motivere og inspirere, og drives du af at skabe resultater og performance? Så har Treetops en unik mulighed for den ambitiøse og målrettede CSO.

Som CSO for Treetops bliver du ansvarlig for opbygningen af salget i Europa af kvalitetsprodukter indenfor kompositterrasser, hegn, akustikløsninger til loft/væg og fibercement facadeplank og plader. Virksomheden er allerede godt etableret i Skandinavien og har lavet aftale med en af Europa’s største aktører indenfor byggemarkeder i Tyskland. Rammerne er sat, og forventningerne er høje til den nye CSO.

Vi tilbyder en spændende stilling i en økonomisk og international stærk og hurtig voksende virksomhed, der vandt Gazelle prisen i 2018, 2019 & 2020.

Tvis Køkkencenter Holstebro v/Hans Jørgen KobberupEr du en passioneret leder, og kan du få dit team til at performe på højt niveau?

Tvis Køkkencenter Holstebro v/Hans Jørgen Kobberup

Hos Tvis Køkkencenter Holstebro har vi rygende travlt, og for at kunne yde bedst mulig service til vores kunder – søger vi en erfaren, kreativ og engageret salgschef, som kan være med til at udvikle vores forretning – og sikre forsat vækst.

Først og fremmest er du en dygtig sælger, som brænder for at give kunderne en købsoplevelse ud over det sædvanlige. Kunderne skal føle sig inspirerede når, de kommer i butikken, og du skal sammen med teamet sikre, at I har gennemslagskraft og er vedholden i at nå jeres resultater.

For at få succes i dette job, skal du have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundernes ønsker og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandskab – samt sikre at salgsteamet er med på din rejse og værdier.

People ExecutiveGlobal Sales Director, District Energy

People Executive søger for Frese A/S i Slagelse

Vil du gerne eje salgsstrategien samt product & portfolio management for et segment med stort markedspotentiale? Har du erfaring med OEM- og projektsalg? Og kan du øge fokus samt drive vækst til nye højder gennem produktudvikling og stærke internationale kundesamarbejder?

Som en del af ledergruppen og med reference til CEO får du det overordnede ansvar for at forretningsudvikle District Energy-segmentet globalt. Du driver salget af ventiler og løsninger til fjernvarmeoperatører og producenter af udstyr til fjernvarmeindustrien i samarbejde med dit team bestående 8-10 teknisk kommercielle mellemledere og medarbejdere fordelt i Danmark, Tyskland, UK og Kina – et team som skal øges betragteligt i de kommende 1-2 år.

ISG Danmark
Visionary and dynamic Sales and Marketing Director

ISG Danmark recruiting on behalf of Q-Interline A/S in Roskilde

For Q-Interline we are recruiting a Sales and Marketing Director to join their team based in Tølløse, just outside of Copenhagen, Denmark. This is a new position created to support our ambitions of becoming a main player in dairy, food and agricultural segments through new markets in Europe and North America.

The position will be responsible for driving continued top line growth in our international business. To fill it, we are looking for a person with relevant and sales and marketing management experience, a thorough understanding of our the industry and a proven track record of entering new markets. Your responsibilities will include:

 • Optimize and expand our European sales presence in new selected areas
 • Develop and implement sales and marketing strategies and initiatives
 • Generate new sales through identification of new customers directly and through distributors
Falck Danmark A/S
Head of Auto

Falck Danmark A/S, Copenhagen

We are currently looking for a Head of Auto, with a strong commercial acumen to join our Commercial Management team in Falck Assistance.

The team play a vital part in setting the direction and driving the commercial agenda. In this role you will be end-to-end responsible for the Auto area and key processes that goes across all product verticals. The auto area is the largest business area in Falck Assistance and covers all roadside assistance related activities across direct market subscriptions and the indirect markets within mobility and insurance.

As Head of Auto, you will be overall end-to-end responsible for the auto area, also including the external delivery and partner system, where you will be leading two senior network experts that have a long experience in developing and maintaining the existing setup.

Falck Danmark A/S
Sanistål A/S
Forretningschef til håndværkerbutikken i Haderslev

Sanistål A/S

Har du leder-dna, og motiveres du af, at være den der går forrest? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores håndværkerbutik i Haderslev? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger dig, der er garant for, at kunderne får den optimale kundeoplevelse i butikken. Det gør du bl.a. ved at sikre, at personalet altid har en positiv salgsindstilling, stor faglighed og en serviceminded adfærd. Vi søger en operationel leder, der tager del i den daglige drift samtidig med, at der er fuld fokus på ledelse af butikkens medarbejdere.

Som forretningschef skal du være en god købmand, der går forrest i salgsarbejdet og samtidig være opmærksom på at få alle med, kort sagt skal du være "En man får lyst til at følge". Udover personaleledelse fungerer du også som Saniståls repræsentant i lokalområdet, og er med i beslutninger, der også lokalt, kan gavne butikkens position og image.

Sanistål A/S
Konsulenthuset ballisager A/SManaging Director for A-One Denmark

Konsulenthuset ballisager A/S recruiting on behalf of A-One Danmark ApS in Skive

Do you have what it takes to further grow our Danish subsidiary and to run and develop our day-to-day operations? Are you able to outline and pursue our primary objectives and help us, A-One Denmark, grow and expand our animal nutrition technology so our feeds and supplements consistently are delivering great results for our customers worldwide?

We are an innovative animal nutrition company specializing in feeding young animals, and we have more than 35 years of experience from the industry. We are looking for a Managing Director to take responsibility for moving the business to the next level. We continuously work to develop solutions to the rigorous and unique demands of the livestock nutrition market – and to improve animal welfare and sustainability.

Gem
PPG Coatings Danmark A/S
Distriktschef

PPG Coatings Danmark A/S, Fyn/Sønderjylland

Er du en af de dygtigste på dit felt, og er du fuld af idéer til at øge omsætningen i farvekategorien? Og vil du være en del af en international organisation med gode muligheder for udvikling?

PPG er verdens førende virksomhed inden for overfladebehandling. I Danmark repræsenterer vi bl.a. varemærkerne Dyrup, GORI og Sigma Coatings.

Lige nu søger vi en Retail distriktschef, som skal være med til at nå vores ambitiøse vækstmål. Du er bosiddende på Fyn og gerne i Odenseområdet, hvor en stor del af din tid bruges hos kunderne.

PPG Coatings Danmark A/S
Columbus A/S
Head Of License Sales Operations

Columbus A/S, Ballerup

Do you have experience with software licenses? Do you focus on strong operational processes and possess strong knowledge about the most common sale models and accounting principles for software? And would you like to become a global people manager with a high level of responsibility and influence? Then this might be the position for you.

Columbus A/S

In this newly established role, you will lead a team of 5-8 License Specialists in a global team and be overall responsible for License Sales Operations for the Group.

You will have a close co-operation with our sales teams, business leaders and important external software partners in all our markets to establish and maintain strong operational license sales processes. You will ensure that we are in full control of our license revenue and cost.

Columbus A/S
Codan Forsikring A/SSalgsleder til Codan Agentursalg, Århus

Codan Forsikring A/S

Kan du skabe resultater gennem andre? Har du erfaring med salg og forsikring? Vil du være ansvarlig for videreudviklingen af en succes? Så har vi rollen for dig.

Du bliver ansvarlig for at levere branchens bedste salgsresultater og kundeoplevelser, og har stor frihed til at sætte dit personlige præg på denne rejse.

På baggrund af dine erfaringer tilbydes du en attraktiv lønpakke bestående af fast løn, pensionsordning, sundhedsforsikring, samt løbende relevant kompetenceudvikling.

Sæther Nordic A/S
Country Sales Manager Denmark for the PRO Haircare division

Sæther Nordic A/S, Copenhagen

Do you wish to work with professional hair brands?

We are looking for an experienced Country Sales Manager to lead our sales activities in Denmark for our PRO Haircare division.

As Country Sales Manager you will be part of our Nordic team and will be responsible for the Danish sales team and for driving and delivering the Saether PRO salon strategy. The job is highly entrepreneurial with a large degree of autonomy to develop and influence structure.

You will be based at our office in Copenhagen and will have 2-3 travel days per week for co-driving, customer meetings etc.

With reference to the Director of the PRO Haircare division within Saether you will manage the Danish PRO sales team. You will also represent the salon business both internally and externally.

Sæther Nordic A/S
HRpeople
Ambitious VP of Sales

HRpeople recruiting on behalf of aPureBase ApS in Copenhagen

Are you highly driven by sales and ready to lead the way in an ambitious team?

Then join our international team of young, dynamic colleagues. aPureBase is a company with an entrepreneurial spirit and a modern leadership style.

As our new colleague you should be passionate about data and IT-solutions and have flair for understanding our client's business and needs. You are ambitious and hungry for success and like to head up the sales team for directing it to meet and exceed goals. Being an active part of the sales team, you are motivated by approaching customers and potential leads, producing quotes and to negotiate contracts. There are 4 sales peoples and 1 marketing in your team.

HRpeople
3Teamleder til telesalg Aalborg

3

3 er i rivende udvikling og vi udvider nu med endnu et salgskontor. Vi søger derfor en ambitiøs Teamleder til at stå i spidsen for daglig ledelse af vores salgskontor i Aalborg. Har du ledelseserfaring, er stærk i salgscoaching, har et stort indre drive og kan lide at lære fra dig – så læs endelig videre her.

Som Teamleder får du ansvaret for op til ti telesælgere, der opererer på privatmarkedet. Du refererer til vores Head of Sales & Customer Support, som til dagligt befinder sig på vores hovedkontor i København.

Arbejdsopgaver

 • Udvikling og coaching af dine medarbejdere
 • Løbende salgsreview med sælgerne
SOFTLINE A/S
Area Manager, Norden

SOFTLINE A/S, København eller hjemmearbejdsplads

SOFTLINE A/S er inde i en spændende udvikling, og lige nu opruster vi i organisationen. Du får ansvaret for at udvikle vores marked for designmøbler i Sverige, Norge og Finland, og kan frit vælge base enten fra hjemmekontor eller i vores nye showroom i København.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Salgs- og budgetansvarlig for udvikling af detail- og kontraktmarkederne i Sverige, Norge og Finland
 • Udvikling og eksekvering af salgsstrategier
 • Planlægge og gennemføre produktlanceringer og salgsfremmende tiltag
 • Vækst og videreudvikling af vores partner-netværk i Sverige, Norge og Finland
 • Udbygning af samarbejdet med eksisterende og nye indretningsarkitekter og designere
SOFTLINE A/S
Kræftens BekæmpelseMarkedschef Erhverv

Kræftens Bekæmpelse, København

Har du erfaringen på tværs af salg, marketing og forretning til at kunne tage rollen som orkesterlederen, der får de forskellige medlemmer af orkestret til at spille i takt?

I Kræftens Bekæmpelse får du ikke alene mulighed for at gøre en forskel på et område, der desværre berører rigtig mange danskere. Du kan også se frem til at blive en del af en gennemført professionel organisation, hvor kompetencerne er på samme høje niveau som trivslen og engagementet.

Dine primære opgaver bliver derudover at:

 • Sikre relevante markedsindsigter i tæt dialog med vores in-house analysebureau
 • Udvikle og sikre implementering af strategier og markedsplaner for erhvervsmarkedet, der sikrer målindfrielse - herunder produktudvikling med dit eget team
 • Forestå performance reviews med kanaler, og følge op på effekt af aktiviteter og kampagner
MapsPeople A/S
Channel Program Manager

MapsPeople A/S, Copenhagen

Is partner engagement, enablement and channel development your area of expertise? Then we want you and your ideas to further develop the best partner program in the industry!

MapsPeople is growing fast, and we need a strong commercial Channel Program Manager to lead our global channel programs initiatives. This position is critical to ensure our continued exponential growth of our partner channel, and reports directly to our CCO.

You will play a key role in strategic channel development. Working closely with our sales team, your main focus will be on developing and implementing global frameworks and programs to fit regional needs and ensure high growth globally.

MapsPeople A/S
ExperisTeamleder til Customer Center (Sales) hos Konica Minolta

Experis søger for Konica Minolta i Ballerup

Vi er nu på udkig efter en proaktiv og dygtig teamleder, der vil være med til at drive denne udvikling. Du bliver ansvarlig for Customer Center (Sales), som er den interne salgsafdeling, der har fokus på rådgivning og opsøgende salg til eksisterende offentlige og SMB-kunder.

Som teamleder er du en teamplayer, der går forrest og sætter retning og har samtidig et skarpt kundefokus. Du har naturlig gennemslagskraft og er i stand til at implementere de nødvendige tiltag på en involverende måde. Du skal kunne motivere og udvikle teamet, koordinere og strukturere afdelingens opgaver og bidrage til et godt samarbejde på tværs af organisationen.

Dit overordnede ansvar er Teamledelse og Salgsansvar for udvalgte eksisterende SMB og offentlige kunder.