1.223 job matcher din søgning 1.223 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Løvbjerg Supermarked A/SDelikatesseassistent til Løvbjerg Fredericia

Løvbjerg Supermarked A/S

I forbindelse med renoveringen af Løvbjerg Fredericia åbner vi samtidig en ny og moderne åben delikatesseafdeling. I den forbindelse søger vi en dygtig og engageret delikatesseassistent, som skal være med til at udvikle og drive afdelingen.

Har du lyst, energi - og elsker du at lave mad? Og vil du have ordentlige arbejdsforhold, respekt for dit håndværk, rum til at udfolde din faglighed og anerkendes for din passion? Så er jobbet helt sikkert noget for dig.

Du er udlært delikatesseassistent, slagter eller lignende – gerne med erfaring inden for delikatesseområdet.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

 • deltage i den daglige produktion og kundebetjening
 • ha' fingeren på pulsen - udstille inspirerende oplæg med fokus på sæsonbetonede varer
 • være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger
GDN DK ApSSouschef til café i Esbjerg

GDN DK ApS

Vi søger en udadvendt og serviceminded souschef til vores café i Esbjerg som har lyst til at servere italiensk is kåret i verdensklasse og en række andre italienske specialiteter.

Souschefen er butikschefens højre hånd og har medansvar for butikkens daglige drift. Du skal i tæt samarbejde med butikschefen sikrer at caféen altid fremstår flot og indbydende og hjælpe med ledelse af vores søde ispiger og drenge.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. også omfatte:

 • Indgå i vagtplanen og være med til at sikre vores gæster en verdensklasse oplevelse
 • I tæt samarbejde med restaurantchefen skal du hjælpe med planlægning og udførsel af daglige arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere
GDN DK ApSHar du lyst til at være restaurantchef i Esbjerg for en af verdens bedste iscafeer?

GDN DK ApS

Vi søger en udadvendt og serviceminded restaurantchef til vores café i Esbjerg, som har lyst til at servere italiensk is kåret i verdensklasse og en række andre italienske specialiteter.

Vi forventer at du har ledererfaring, gerne fra restaurationsbranchen.

Vi er en lille café med base i Esbjerg i rivende udvikling og har du lyst til at være vores ansigt udadtil og give vores gæster en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse - så er det måske dig vi søger.

Du elsker at have mange bolde i luften og kan samtidig give vore gæster en nærværende og uforglemmelig oplevelse. Du indgår selv i vagtplanen og skal sørge for at caféen altid er præsentabel og du skal have øje for detaljen. Du skal guide og lede vores medarbejdere i caféen sammen med souschefen.

Løvbjerg Supermarked A/SFagchef, slagter og delikatesse

Løvbjerg Supermarked A/S, Horsens

Kan du i en nyoprettet stilling som fagchef for slagter og delikatesse udvikle omsætningen og den faglige profil yderligere i Løvbjerg?

Du bliver en del af et 3 personers team bestående af dig, kædens fagkonsulent samt kædens chefslagter, og du kommer til at arbejde på både strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Opgaver inkluderer:

 • Ledelse, coaching og daglig sparring med kædens slagtermestre og delikatesseledere
 • Indspark til Løvbjergs overordnede strategiske og faglige udvikling på slagter/delikatesse-område (produkt)
 • Understøtte opfølgning på basisrutiner (salg, standard, orden, rytmer, rutiner, kvalitet, lager, hygiejne, space, servicegrad mv.) – dette ved løbende butiksbesøg
Censuum ApS
Manager, Bread & Bar hos Censuum

Censuum ApS, København

I maj måned åbnede vi dørene til et helt nyt retail-univers i København K. 500 m2 med innovative og ansvarlige brands, der ofte udelukkende er at finde online. Nu kan de opleves “live” og kunderne kan røre, prøve og føle.

I stormagasinet driver vi en café på ca. 50 m2 med bagværk, kaffe, sandwich, vin, øl etc., og det er hér du kommer ind i billedet:

Vi søger en dedikeret, selvstændig og kreativ person til at stå i spidsen for vores Bread & Bar i Censuum. Vores gæster er vores vigtigste fokus, og derfor er du vært/værtinde for afdelingen og skal fortælle den gode historie om Censuum og om vores mange eksklusive brands.

Censuum ApS
Gem
Moment Tjener hos Chabber – arbejd hvor og når du vil

Moment søger for Chabber

Opret en profil på CHABBER.COM og tag tjenervagter hos hundredvis af virksomheder. Det er op til dig, hvilke vagter du ønsker, og hvornår du vil arbejde. Løn op til 220 kr. i timen

Som tjener hos Chabber får du en fleksibel hverdag, hvor du kan arbejde, når det passer dig. Vi tilbyder et job, hvor du kan tage vagter hos hundredvis af virksomheder og privatkunder i Storkøbenhavn og Region Midtjylland. Du kan derfor arbejde med nye teams/mennesker på forskellige arbejdspladser, men du kan også arbejde hos dine favoritarbejdspladser igen og igen.

Vores kunder lægger vagter op fra dag til dag, og derfor vil udbuddet variere løbende. På følgende link kan du danne dig et overblik over de vagter, der er ledige lige nu samt oprette din profil: Klik her.

Typiske arbejdsopgaver:

 • Klassiske tjeneropgaver såsom servering, præsentation, afrydning, osv.
 • Selskabsservering
 • Servering til små og store firmaevents
KvicklyDelikatessemedarbejder, Kvickly, Hadsten

Kvickly

Som delikatessemedarbejder i Kvickly bliver du en vigtig del af Kvicklys ansigt udadtil og du vil derfor have et stort medansvar for, at vores kunder oplever en uovertrufne service.

I Kvickly brænder vi for at gøre en forskel for vores kunder og vores kollegaer. Som medarbejder i Kvickly afspejles din succes derfor både i kundernes tilfredshed og dine kollegaers trivsel.

Som delikatessemedarbejder i Kvickly kommer du til at lave lidt af hvert. Du har primært fokus på at lave produktion af friske måltidsløsninger som strækker sig fra det gængse smørrebrød, sandwich og "mormor retter" og til festmiddage ud af huset. Du vil være med til at sikre at vi har det som kunder ønsker og matcher deres behov hen over ugen og året. Til daglig vil du være i delikatesseafdelingen og tilberede maden samtidig med der er diskbetjening og hjælp af kunderne i butikken.

ISS Facility Services A/S
Smørrebrødsjomfru eller cater til mødeforplejning hos ISS ved LEGO i Billund

ISS Facility Services A/S

Er du faglært smørrebrødsjomfru eller cater og på udkig efter et job med udviklingsmuligheder, så kan du blive vores nye kollega til vores køkken ved LEGO i Billund.

Du vil sammen med teamet i køkkenet servere lækker og velsmagende mødeforplejning, der har stort fokus på kvalitet og sæsonens gode råvarer.

Vi tilbyder dig en alsidig stilling, hvor du vil arbejde med alle typer mødeforplejning i særklasse.

ISS Facility Services A/S
SuperBrugsenDelikatesseleder/assistent, SuperBrugsen, Vonsild

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 60 medarbejdere.

Vi har det sjovt og godt, samtidig med at der altid er masser af opgaver.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Gem
ISS Facility Services A/S
Vi søger kreativ og fagligt stærk kok til high-end kantine i Hellerup

ISS Facility Services A/S

Vil du være med til at arbejde for, at ISS bliver verdens bedste servicevirksomhed? Sætter du en ære i høje standarder på serviceleverancer inden for cateringområdet? Så er denne stilling noget for dig.

ISS søger i øjeblikket en kreativ og kvalitetsbevidst kok til en af vores kantiner i København. Du vil i tæt samarbejde med et team på fire dygtige kolleger dagligt være ansvarlig for at servere sund, inspirerende og velsmagende mad til 250 gæster i en virksomhed med mange nationaliteter.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du får mulighed for at arbejde kreativt med mad fra hele verden. Vi arbejder hver dag målrettet for at imponere vores gæster med høje standarder. Arbejdsopgaverne vil spænde bredt inden for alle aspekter i køkkenet – herunder også udvikling og nytænkning.

ISS Facility Services A/S
Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab
Drømmejob for den erfarne og serviceorienterede kok

Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab, København

Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab søger en erfaren kok til fuldtidsstilling kl. 7.00-15.00 på alle hverdage.

Køkkenet er en del af vores velfungerende serviceteam, som til daglig understøtter virksomhedens medarbejdere og kunder. Vi går op i service, dedikation, godt humør og bæredygtighed.

Dine daglige opgaver vil være at servicere kundevendte aktiviteter i mødelokaler med bl.a. morgenmad og frokost og kollegaer med morgenmad og frokost samt klargøring af aftensmad til personalet (som serviceteamet færdigtilbereder og serverer).

Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab
SuperBrugsenDelikatesseassistent, Superbrugsen, Ullerød

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik, som er 115 år gammel og samtidig er vi Danmarks 7. største SuperBrugs!

Vi er en travl butik med over 130 dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold

Opgaver:

 • Daglig produktion af sandwich, smørrebrød, varme retter og kundebetjening i afdelingen.
 • Sørge for at butikken er salgsklar og inspirerende med en høj standard hver dag
 • Medvirke til god trivsel og atmosfære i afdelingen
Gem
Espresso House
Coffee Shop Manager

Espresso House, København

Vi søger en erfaren leder til vores nye Coffee Shop på Oslo Plads, København! Er du klar til at stå i spidsen for åbningen af vores nye shop, og sætte dit helt eget team? Så læs videre her.

Du er ansigtet udadtil i kaffebaren, og bruger størstedelen af din tid i kaffebaren sammen med dit team og dine gæster. Du finder det naturligt med skiftende arbejdstider i løbet af ugen, weekend-og aftenarbejde inkluderet. Du sparrer med dit team hver dag, og sammen får i hjulene til at dreje rundt. Du klarer de administrative opgaver med højre hånd, mens du med et stort smil serverer kanelsnurre og Café Latte til jeres dejlige gæster.

Espresso House

Vi tilbyder en rejse der begynder med et skarpt onboarding forløb, hvor du vil blive præsenteret for opgaver, deadlines, mål, standarder og procedure. Vi tilbyder en stejl læringskurve, og et tæt samarbejde med din District Manager.

Espresso House
Gem
Espresso House
Barista til Ringsted (deltid/fuldtid)

Espresso House

Skal du være med når vi åbner i Ringsted?

Espresso House

Hos Espresso House arbejder vi effektivt sammen, og vi er verdensmestre i gæstekontakt og nærvær. Vi glæder os til at få besøg af en masse dejlige gæster i Ringsted, og derfor søger vi dig, der er hammer skarp til service og salg.

Som Barista hos os fungerer du som vores ansigt udadtil. Vores forretning afhænger af dig og dit møde med vores gæster ... og dét tager vi alvorligt! Jobbet består i, at betjene alle vores søde gæster og sørge for, at kaffebaren hele tiden fremstår lækker og indbydende. Derudover har vi en masse produkter som skal forberedes og tilberedes. Og sidst men ikke mindst, har vi nogle af verdens bedste espressomaskiner, der hele tiden skal justeres og indstilles, ligesom kaffen løbende skal smages til.

Bare rolig, vi træner og uddanner dig til Barista, og slipper dig først løs når du er topprofessionel – du kan godt glæde dig!

Espresso House
First Hotel GrandNatportier

First Hotel Grand, Odense

Vi søger en natportier med god ordenssans og bred serviceerfaring.

Som natportier er du en vigtig del af hotellet, og du er gæsternes kontaktperson i nattetimerne. Vi forventer, at du er smilende, serviceminded samt trives med faste rutiner og klare retningslinjer.

Opgaver:

 • Servicering af gæster, herunder ind- og udcheckning
 • Sikkerhedsrunder på hotellet
 • Faste administrative opgaver

Vi tilbyder løn efter overenskomst og fast vagtplan mandag-torsdag i tidsrummet 22.00 – 07.00.

SimCorp A/S
Assistent søges til Simcorps kantine i centrum af København

SimCorp A/S

Vores primære opgave er at skabe rammen om morgenmad og frokost for op til 500 medarbejdere samt husets gæster. Udover kantinens daglige gæster kan der forekomme særlige selskaber, receptioner og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats.

Vi søger en dygtig og stabil assistent, som skal være en del af en kantine hvor kvalitet, kreativitet, sundhed og humør er en fast del af arbejdsdagen. Dine daglige opgaver vil primært være opvask, lettere forarbejdning og tilberedelse af råvarer, rengøring og servering.

Du tilbydes en fast fuldtidsstilling med gode arbejdsforhold. Du bliver del af et spændende team, hvor humor og kreativt er en vigtig del af dagligdagen.

SimCorp A/S
IncitaCafé Incita i Østerbrohuset søger en fagligt dygtig kok

Incita, København

Sætter du en ære i at lave tingene fra bunden af, og kan du trives i en hverdag med mange forskellige opgaver?

Incita er stolte af, at vi har fået lov til at forpagte caféen i Østerbrohuset, et spændende sports- og kulturhus med en kæmpesal og et par gode møderum, der kan bruges til mange ting.

Incita er en socialøkonomisk virksomhed, som støtter udsatte i gang med job og uddannelse, og caféen i Østerbrohuset er vores anden café. Derfor skal vi bruge (endnu) en kok.

Gem
Sovino Administration ApS
Kokke, serveringspersonale og runnere til fine dining restauranter og cafeer i København

Sovino Administration ApS

Vi mangler ekstra hænder til at servicere vores glade gæster og give dem lækre madoplevelser i vores indbydende omgivelser på attraktive adresser rundt om i København.

Er du også vild med god mad og glade mennesker, kan dette være det helt rigtige for dig – vi driver en vifte af forskellige koncepter, der hver især har deres eget liv og identitet. Stederne tæller bl.a. Café Victor, Salon, Esmee, Camino, Ravage, FIAT, PS Bar & Grill, The Market og Alsace. Der er noget for enhver smag og type.

Vi lægger vægt på at tilbyde en rummelig arbejdsplads, hvor du kommer til at indgå i et arbejdsfællesskab med gode kolleger – og hvor vi har stort fokus på også at have det sjovt, mens vi arbejder.

Sovino Administration ApS
Gem
Oluf Brønnum & Co. A/S
Salgskonsulent til restaurant og caféscenen i København

Oluf Brønnum & Co. A/S

Søger en engageret og resultatorienteret salgskonsulent med stærkt gastronomisk netværk.

I samarbejde med Brønnums store projektafdeling vil du få en aktiv rolle i rådgivningen af vores kunders større og mindre projekter.

Du forventes at være fortrolig med kommunikation og forhandling på alle niveauer. Du skal være i stand til at yde stærk faglig sparring og sikre at Brønnum og vores stærke brands er bredt repræsenteret og foretrukne hos vores kunder.

Du får et selvstændigt job, med ansvar for at de aftalte mål og KPI’er opnås i dit distrikt. Jobbets indhold:

 • Salg og rådgivning af kunder
 • Det primære fokus vil ligge på isenkram og maskinsalg
 • Vedligehold af eksisterende kunder samt opsøgende salg
Oluf Brønnum & Co. A/S
FUGL LEONHARDTAlsidig kostfaglig medarbejder til attraktiv stilling i et moderne storkøkken med køleproduktion

FUGL LEONHARDT søger for MAD til hver DAG i Hillerød

MAD til hver DAG søger en dygtig og kreativ madhåndværker med overblik og kvalitet for øje, som samtidig har administrative kompetencer inden for sundhed og ernæring.

Arbejdet består af en god blanding af produktion, udportionering og administrative opgaver som fx kostkonsulent og at tage ansvar for udviklingsprojekter.

Som medarbejder bliver du en del af et godt arbejdsmiljø, der er præget af god stemning og højt humør, stærke faglige kompetencer, dedikerede kolleger med højt engagement samt en ledelse med stor viden og interesse for madområdet.