103 job matcher din søgning 103 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aleris-Hamlet
Er du uddannet lægesekretær og kunne du tænke dig at arbejde sammen med landets måske bedste kolleger?

Aleris-Hamlet, Ringsted

Hvorfor vælge os som arbejdsplads?

Fordi du som lægesekretær hos os får mulighed for at følge vores kunder og patienter fra den første kontakt med hospitalet og til forløbets afslutning. Vil tilbyder en lang række varierende arbejdsopgaver, lige fra kontakt via telefon, mail eller web til booking af tid, modtagelse i vores reception, skrivning af journalnotater, registrering og indberetning til LPR, over til korrespondance med samarbejdspartnere, klargøring til fakturering m.m.

Vi tilbyder en grundig oplæring med mentor-ordning, så du bliver klædt godt på til at varetage arbejdsopgaverne. Denne ”investering” tror vi på er nøglen til, at du hurtigst muligt vil føle dig kompetent til at varetage opgaverne og lære dine nye kolleger at kende.

Aleris-Hamlet
Lægerne Ved Fredensvej I/SEr du vores nye lægesekretær?

Lægerne Ved Fredensvej I/S, Charlottenlund

Vi kan tilbyde ansættelse i en moderne, travl og dynamisk lægepraksis. Vi bor i dejlige nyindrettede lokaler, og har det nyeste klinikudstyr. Du vil indgå i et team, der består af to sygeplejersker, to sekretærer – hvoraf den ene har laborantfunktion, en stud.med., fire læger og en uddannelseslæge.

Vi søger dig, som har erfaring fra Almen Praksis eller lignende.

Vi lægger vægt på, at du evner balancen mellem imødekommenhed og effektivitet, er smilende, ansvarsbevidst og struktureret. At du kan bevare overblikket og arbejde selvstændigt, samt har gode samarbejdsegenskaber.

Arbejdsopgaverne vil primært være at passe telefon, visitere patienter, give svar på undersøgelser, betjene patienter i skranken, tage imod prøver og lignende.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Lægehuset I/SLægesekretær til 4-læge kompagniskabspraksis i København K

Lægehuset I/S

Sekretær til Lægehuset i Nørre Farimagsgade 33 søges 37 timer /uge.

Har du lyst til at være en del af et dynamisk og fagligt stærkt team med stort og varieret patient flow?

Dine arbejdsopgaver består hovedsageligt i telefonpasning/visitation, patientkontakt ved skranken, varetagelse af patientnære opgaver fx urin-undersøgelse, blodprøvetagning, instruktion i hjemmeblodtryksmåling samt vejledninger i diverse podninger.

SSA´er, SSH´er eller klinikassistent søges til speciallægepraksis i dermatologi og venerologi

Hudklinikken Kalundborg

Der søges en SSA´er, SSH´er eller klinikassistent til en stilling på 29-34 timer fordelt på 4 ugentlige arbejdsdage med ansættelse fra den 1. november 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Praksis er veletableret og består af speciallægen, 1 lægesekretær på fuld tid, 1 klinikassistent på 29 timer og en SSH´er i fleksjobstilling.

I udgangspunktet vil dine arbejdsopgaver – i tæt samarbejde med lægen og klinikkens øvrige personale – komme til at ligge indenfor følgende områder:

 • Behandling af vorter
 • Allergitest
 • Behandling af bensår
Lægerne I Sunds I/S
Sekretær til almen praksis

Lægerne I Sunds I/S

Vi søger en sekretær, der

 • er stabil, fleksibel og bevarer ro og overblik i en til tider travl, afvekslende hverdag
 • evner og trives med at arbejde selvstændigt og som en del af et hold
 • har et stort fagligt engagement.

Dine arbejdsopgaver vil typisk bestå af telefonpasning med visitation, tidsbestilling, receptfornyelser og patientbetjening ved skranken, IT-superbrugerfunktion, undervise nyt personale i vores lægesystem, udarbejde arbejdsskema, kontakt til leverandører, bestilling af varer, enkle sygeplejeopgaver og laboratoriefunktioner samt deltage i rengøring og sterilisation af instrumenter.

Det er et krav, at du har erfaring fra sundhedssektoren og gerne erfaring fra almen praksis. Kendskab til vores IT-system, XMO, vil være en fordel, men ikke et krav.

Lægehuset Nyvej 6 I/SLægesekretær eller social- og sundhedsassistent

Lægehuset Nyvej 6 I/S, Børkop

Lægesekretær, med ønske om direkte patientkontakt, eller social- og sundhedsassistent, med flair for administrative opgaver, søges til veldrevet lægehus pr. 3. januar 2022 eller efter aftale.

Vi har brug for en kollega, som kan varetage en sweeperfunktion på daglig basis. Der skal løses forskellige ad hoc-opgaver på gulvet, og du skal hjælpe til, hvor der er brug for ekstra hænder.

Opgaverne består blandet andet af blodprøver, urinundersøgelser, vaccination, telefonvisitation og suturfjernelse. Desuden skal der varetages indkøb, opfyldning og administrativ støtte til vores praksismanager i form af forskellige kontoropgaver.

Vi kan tilbyde en stilling på 30 timer i et velfungerende lægehus i Børkop.

Adeas Hospitaler
Er du vores nye operationsbooker, til vores team af operationsbookere?

Adeas Hospitaler, København

Adeas Hospitaler søger derfor dygtig operationsbooker til at varetage booking af operationer indenfor de kirurgiske specialer, vi tilbyder.

Din primære opgave som operationsbooker er booking af patienter så operationsprogrammet er optimalt udnyttet, tjek af betalingsgarantier, koordinering med lægerne og operationsgangen.

Operationsbooker er en nøglefunktion, der er med til at sørge for patienterne får den bedst mulige oplevelse hos Adeas.

Vi ønsker os, at du blandt andet:

 • Har erfaring som sygeplejerske eller lægesekretær.
 • Brænder for at yde en service af høj kvalitet, hvor patienten altid er i fokus.
 • Har kendskab til kirurgiske speciale.
 • Struktureret og løsningsorienteret.
Adeas Hospitaler
Adeas Hospitaler
Er du vores nye lægesekretær?

Adeas Hospitaler, København

Adeas Hospital mangler en dygtig lægesekretær, kunne dette mon være noget for dig.

Din primære opgave som lægesekretær er at guide vores patienter, så de får den bedst mulige oplevelse hos Adeas. Du er den røde tråd i hele patientforløbet. Dine arbejdsopgaver vil være telefonbetjening, håndterer patientjournaler herunder skrivning og anmodninger til samarbejdspartnere samt bookning af tider.

Vi ønsker os, at du blandt andet:

 • Er lægesekretær
 • Brænder for at yde en service af høj kvalitet, hvor patienten altid er i fokus
 • Kan håndterer patientjournaler
 • Gerne kendskab til flere specialer

Vi tilbyder en arbejdsplads i rivende udvikling samt mulighed for at blive en del af et stærkt fagligt team, hvor vi hjælper hinanden og løfter i flok.

Adeas Hospitaler
Birgitte From og Pia Brønlund Olesen I/SLægesekretær til almen praksis nær Aarhus

Birgitte From og Pia Brønlund Olesen I/S, Trige

Vi er en velfungerende praksis med to læger, to sygeplejerske og en sekretær. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor vi sammen gør os umage med at servicere og hjælpe vores 3100 patienter. Hverdagen er til tider travl og hektisk og samtidig spændende og afvekslende. Samarbejde, højt fagligt niveau og humor er noget af det, vi vægter højt.

Vi søger en lægesekretær, ideelt set på 30 timer ugentligt (mandag til fredag 8-14).

Praksiserfaring er en fordel men ikke et krav, hvis blot du har en sundhedsfaglig uddannelse og er parat til at lære nyt. Dine arbejdsopgaver vil være alsidige så som telefonvisitation og rådgivning, medicinbestillinger og klassiske sekretæropgaver. Det er en stor fordel hvis du har flair for it (vi arbejder i systemet XMO)

Stillinger er et barselsvikariat frem til 15/7 2022.

Dianalund Lægecenter I/SFarmakonom til kombineret stilling med sekretær og konsultationsopgaver

Dianalund Lægecenter I/S, Dianalund

Vores dygtige farmakonom forlader os, da hun skal til udlandet, derfor søger vi en ny kompetent kollega.

Dine opgaver er følgende:

 • Du skal indgå i sekretærteamet.
 • Konsultation ved medicinfornyelse af smertestillende og afhængighedsskabende medicin.
 • Med tid og erfaring forventer vi at der kommer flere opgaver.
Søernes PrivathospitalLægesekretærer

Søernes Privathospital, Frederiksberg

Vil du være med til at skabe Danmarks bedste privathospital og har du lyst til nye udfordringer i en virksomhed, hvor god service og høj kvalitet kendetegner alt, hvad vi gør? Så har vi brug for dig!

På Søernes Privathospital, bliver du en del af en dynamisk virksomhed, hvor vi tilbyder flere forskellige specialer. Vi tilbyder en omsorgsfuld, professionel og nytænkende kultur, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du kan se frem til en hverdag, hvor et tæt samarbejde og et godt arbejdsmiljø er prioriteret højt.

Vi opnormerer og søger to lægesekretærer. Stillingerne er på 32 timer/uge eller efter aftale.

PrivatHospitalet Danmark A/SVI HAR UDVIDET VORES PATIENTINDTAG OG SØGER UDDANNET LÆGESEKRETÆR

PrivatHospitalet Danmark A/S, Charlottenlund

Vi søger dig, som er serviceminded, udadvendt og godt kan lide at arbejde med en stor variation af specialer. Vi har stort fokus på det gode patientforløb og har mange henvendelser dagligt, primært på telefon, men også på mailen.

Stillingen er på 37 timer ugentligt og med en ugentlig aftenvagt. Vi dækker hinandens vagter ved ferie.

Arbejdsopgaver:

 • Pasning af vores mange telefonopkald, både fra patienter og samarbejdspartnere
 • Journalhåndtering, herunder skrivning, henvisninger, anmodninger, indhentning af oplysninger, fakturering og indberetning til LPR
Alment praktiserende læge Fidelis O. Asonze ApSEr du vores ny lægesekretær?

Alment praktiserende læge Fidelis O. Asonze ApS, København

Vi er en praksis med tre læger og to sygeplejersker, der søger en ny kollega. Vi har ca. 6000 dejlige patienter, der giver os en spændende og varieret hverdag.

Opgaverne består primært af telefonvisitation, medicinbestillinger, organisering og enkelte patientkonsultationer efter erfaringsniveau.

Vi forventer at du er positiv, vant til at have kontakt med mange mennesker og ikke er bange for at have flere bolde i luften på en gang. Fagligt relevant baggrund er en fordel.

Vi har fokus på faglighed og god stemning både i forhold til vores patienter og hinanden.

Lægesekretær til almen lægepraksis søges

Læge Hans Hanehøj, Allerød

Læge Hans Hanehøj søger en stabil, selvstændig og venlig lægesekretær til lægeklinik i Allerød Sundhedshus, placeret ved Allerød Station i splinternye lokaler.

Stillingen er på 25 timer ugtl. Du kommer til at indgå i vores team bestående af 2 læger, 1 sygeplejerske og 1 sekretær. Klinikken er i under udvidelse.

Der vil overvejende være tale om receptions-, telefonvisitations- og kontorarbejde, men alt forefaldende arbejde, også mindre sundhedsfaglige opgaver, vil forekomme, hvorfor erfaring indenfor almen praksis er en fordel, dog ikke et krav. Klinikken bruger lægesystemet Win PLC, som er et lettilgængeligt system.

Panorama ConsultSekretær med et godt humør, overblik og udsyn til almen praksis

Panorama Consult søger for Vesterbro Lægehus I/S i København

Vesterbro Lægehus er en yderst dynamisk og velfungerende lægepraksis med ca. 8000 patienter med mange børnefamilier. Her er der fokus på høj faglighed ved at være på forkant med udviklingen både fagligt og ledelsesmæssigt samtidig med at der er højt til loftet og en god stemning.

Du vil indgå i et velfungerende samarbejde med det øvrige personale på 1 sekretærer/administrativ medarbejder, 3 sygeplejersker, 4 faste læger samt 2 lægevikarer og flere uddannelseslæger samt lægestuderende.

Dine primære opgaver er følgende:

 • Telefonvisitation og booking af tider samt kalenderstyring
 • Modtagelse af henvendelser ved skranken
 • Administrative opgaver f.eks. bestilling af varer, kontakt til hospital, kommunen og plejehjem
Gem
Dygtig og engageret sekretærkollega søges til stærkt team i Ortopædkirurgien på Rigshospitalet
Region Hovedstaden Vi arbejder dagligt med mange faglige udfordringer og stor variation i hverdagen inden for et bredt og komplekst speciale.
Region Hovedstaden, København Ø
Region Hovedstaden
Indrykket:
Gem
Lægesekretær med fagligt og organisatorisk funktionsansvar til Onkologisk og Palliativ Afdeling, Nordsjællands Hospital – Hil...
Region Hovedstaden Vi søger en engageret, anerkendende og erfaren lægesekretær, der kan med- og nytænke den lægesekretærfaglige viden i en organisation under forandring.
Region Hovedstaden, Hillerød
Region Hovedstaden
Indrykket:
Gem
Lægesekretær til lægepraksis
Lægeklinikken i Odder søger 1 skøn kollega som LÆGESEKRETÆR pr. 1/11 2021, eller hurtigst muligt efter ansættelsessamtalen.
Lægeklinikken i Odder I/S, Odder
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Lægesekretær til Ortopædkirurgisk Afdeling
Ortopædkirurgisk afdeling søger pr. 1. november en uddannet lægesekretær med primær funktion i vores sengeafsnit.
Region Sjælland, Holbæk
Jobcenter
Indrykket: