247 job matcher din søgning 247 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Trelleborg Marine Systems Denmark A/S
Logistik-, Indkøbs-, Shippingassistent til deltidsstilling i international virksomhed

Trelleborg Marine Systems Denmark A/S, Aarhus

TRELLEBORG MARINE SYSTEMS DENMARK A/S udvikler, producerer og installerer navigations- og sikkerhedsløsninger til skibsfart, havne og energiterminaler – primært olie og gas.

Vores operationelle salgsteam søger en dynamisk og selvstændig medarbejder til vores kontor beliggende på Sommervej, Aarhus V. Stillingen er deltid med omkring 20 timer om ugen med mulighed for flere timer på sigt.

Den primære funktion med denne rolle er at bistå teamet med kommunikation med shippingfirmaer, leverandører og kunder, at indkøbe varer og koordinere logistik for Trelleborg Marine Systems DK.

Trelleborg Marine Systems Denmark A/S
RUFAC ApSIndkøber søges

RUFAC ApS, Rudkøbing

Trives du i en dynamisk og spændende hverdag med indkøb? Er du produktstærk og resultatorienteret, samtidig med at du arbejder struktureret og har et godt overblik?

Til vores indkøbsafdeling Rufac i Rudkøbing søger vi en ambitiøs og selvstændig indkøber, som skal sikre, at varerne leveres rettidigt til rette pris og den rette høje kvalitet.

Jobbet indebærer blandt andet:

 • Daglig indkøb
 • Sikre Supply Chain
 • Leverandørkontakt
 • Kvalitetssikring
Davidsens Tømmerhandel A/SIndkøbskoordinator

Davidsens Tømmerhandel A/S, Aarhus

Trives du i et job med mange bolde i luften og en stor kontaktflade? Er du en sand mester i at koordinere og planlægge - og i besiddelse af et udpræget servicegen?

Du fungerer som effektiv og administrativ support for en af vores kategorichefer, som du teamer op med – samtidig med at du indgår i et fællesskab med flere indkøbskoordinatorer, som arbejder på tværs af sortimentskategorier og kategorichefer.

Dine primære opgaver bliver at…

 • Supportere kategorichefen i det løbende arbejde med at eksekvere og videreudvikle en fastlagt kategoristrategi – og at levere på målene jf. vores forretningsplan
 • Mønstre produkter til tilbudsaviser og sikre korrekturlæsning samt ajourføring af tekster og billeder
 • Planlægge og koordinere løbende statusmøder og årsforhandlinger med leverandører
JKSClient Coordinator for Aid & Relief

JKS recruiting on behalf of A.P. Moller - Maersk in Aarhus

Are you looking for a new challenge? Do you want to be a part of a successful global organisation and a strong enabler in shaping the success of our Aid & Relief team?

A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company working to connect and simplify its customers’ supply chains.

In the Special Projects & Logistics team you will be a part of a team of 30 experienced colleagues where we strive to deliver the best operational service for our customers.

Your main responsibilities will from our “Control Tower Setup” be, amongst others:

 • Work as the Primary Contact Person for one of our large UN accounts
 • Responsible for the End-to-End customer experience, handling all operational matters but also managing quoting, procurement, selling and invoicing on daily basis.
 • Exploring new opportunities together with clients upselling when possible.
Ballerup KommuneStrategisk indkøber

Ballerup Kommune

Vi søger en medarbejder, der brænder for at arbejde med moderne strategisk indkøb. Vi har fokus på de tjenesteydelser, der generere indkøb og forbrug i kerneforretningen, blandt andet inden for velfærdsområderne.

Vi tror på samarbejde og udvikling, som nogle af ingredienserne til den cocktail, der skal skabe værdi for Ballerup Kommune. Det tætte samarbejde mellem indkøbsafdelingen og fagområderne er en forudsætning for, at vi forstår hinanden, og at vi hjælper hinanden. På den måde vil vi bruge hinandens kompetencer til at opnå mest mulig velfærd for pengene gennem et kommercielt fokus i udbud og indkøb med respekt for de faglige behov og krav.

I indkøb er vi 7 personer med forskellig indkøbsfaglig baggrund. Vi er en aktiv del af Indkøbsfælleskab Nordsjælland (IN), hvor vi samarbejder med 70 kollegaer i 11 andre kommuner.

Profil Search

Teknisk Indkøber - Marinebranchen - Nordsjælland

Profil Search søger for Gertsen & Olufsen A/S i Allerød

Har du lyst til at arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor vi er bevidst om at vejen til vækst sker gennem vores medarbejdere, og trives du i en rolle, hvor din indsats har stor indflydelse på virksomhedens resultat, så er denne stilling sikkert den rette udfordring for dig.

Vi søger en engageret, analytisk og aktionsorienteret teknisk indkøber til Gertsen og Olufsen A/S i Allerød. Som indkøber håndterer du alle indkøbsrelaterede opgaver, så du kommer derfor til at arbejde med en bred vifte af opgaver.

Du kommer til at arbejde i et team af engagerede og fagligt dygtige kolleger. Der er ikke to dage, der er ens, og vi hjælper hinanden i en travl hverdag. Vi lægger vægt på et åbent og uformelt arbejdsmiljø med respekt for hinanden og hinandens arbejde samt Gertsens og Olufsens værdier.

Søg information om virksomheden på www.gomg.dk/

Salling GroupSupply Chain Coordinator Goodsflow fresh

Salling Group, Brabrand

Arbejder du effektivt og med en høj detaljegrad? Kan du lide at arbejde i et travlt miljø? Kan du sikre, at vi har rette mængde på rette sted til rette tid? Tager du ansvar, har du system kendskab og kan du strukturere dig ud af udfordringer?

Goods Flow er en del af Salling Group Supply Chain. Afdelingens vigtigste opgave er at sikre varens til rådighed for vores kunder i føtex, Bilka, Netto og Salling.

Sammen med dine kolleger i teamet skal du sikre varens vej helt fra leverandør til varehus. Det vil sige, at du skal sikre rettidige leveringer fra leverandør til lager og fra lager til varehus, sikre ordrer, have stor kontakt med både nationale og internationale leverandører i forbindelse med ordreopfølgning, opfølgning på afskibninger, opfølgning på salg, udsolgt-situationer og omsætningshastigheder samt overvåge både butikkernes og de centrale lagerbeholdninger.

Kamstrup A/SStrategic Sourcing Manager

Kamstrup A/S, Skanderborg

Do you want to ensure the availability of the supply needed to develop and produce our intelligent metering solutions and services for energy- and water consumption? Are you passionate about direct category management? Do you have a ‘can-do attitude and an analytic mindset?

In the position as Strategic Sourcing Manager, you will have the overall responsibility for suppliers and contracts, wherefore your primary task is to plan and execute sourcing strategies that support our overall sourcing strategy. From a holistic point of view, you will work with our long-term strategic plan and with a commercial mindset you will provide beneficial solutions.

In addition your primary tasks are to:

 • Execute and further develop Category Management within your categories
 • Execute sourcing activities including price and contract negotiation
 • Supplier Relationship Management-related activities
Omnicom Media Group
Bliv Video & Audio Buyer på Danmarks bedste mediebureau

Omnicom Media Group, København

Elsker du at arbejde med tal, og interesserer du dig for medier og markedsføring? Vil du være med til at styrke nogle af landets mest attraktive brands gennem optimering og indkøb af deres tilstedeværelse på tv, online video, radio og biografmedier? Så er du måske den nye Buyer, vi søger til vores Video & Audio-afdeling i København.

Som Video & Audio Buyer hos OMD får du en kundeportefølje, som består af nogle af Danmarks største og mest professionelle annoncører og brands, hvilket betyder, at dagligdagen vil være præget af mange forskelligartede opgaver.

Omnicom Media Group
Sentia Denmark A/S
IT Buyer

Sentia Denmark A/S, Herlev

Would you like to be part of an exciting transformation journey? Do you have experience with managing a procure to pay process? And do you want to drive a supplier selection process with a team who always got your back? Then we have the right position for you!

As our new IT Buyer, you will be part of our Group Procurement department where you will be working from our office in Herlev. You will be part of a great team where knowledge sharing, collaboration and a proactive approach plays a big part of running our procurement department on a global reach. You will be responsible for ensuring that suppliers of all assigned expense categories are reliable, deliver on time and at the best commercial conditions, ensure the highest quality of goods and services needed.

Key Responsibilities:

 • Vendor & Stakeholder Management
 • Manage Price Request & Purchase Order Requests
 • Standardization of purchases
Sentia Denmark A/S
Vernon Sport ApSIndkøber hos Vernon

Vernon Sport ApS, København

Vernon søger en dygtig Indkøber til vores produktionsbrands (Kangol Apparel, BALL og Rubber Duck), med stærke administrative evner, som er god til at holde mange bolde i luften.

Du vil blive en del af et team bestående af vores produktionsassistent, en ekstern designer, samt vores kreative direktør. Du vil have et tæt samarbejde med alle i teamet, og det vil være din opgave at sætte struktur i alle de kreative idéer, og sørge for at alle boldene bliver grebet.

Som vores Indkøber vil du have ansvaret for hele indkøbsprocessen fra varerne oprettes, til de lander sikkert på vores lager. Produktionsassistenten vil have fokus på vareprøverne, og det vil være dit fokus at have styr på den administrative del, såsom vareoprettelser, placering af købsordre og hjemhentning af varerne.

Baam+ A/SStruktureret og serviceorienteret Supply Planner

Baam+ A/S søger for Nybo Workwear i Viborg

Brænder du for planlægning, logistik, lager niveau-management og indkøb, er du muligvis den nye kollega, som vi søger?

Nybo Workwear A/S er en af hovedaktørerne på markedet for fremstilling og salg af arbejdsbeklædning.

Som vores nye Supply Planner får du en central rolle i koordinering af salgsforespørgsler, fastlæggelse af lager niveauer, indkøb og videre ordreekspedition både fra eget lager og nøje udvalgte underleverandører i hele verden.

Dine daglige arbejdsopgaver inkluderer:

 • a) Koordinering af salgs forespørgsler, ordre- og egenproduktionskapacitet i Europa.
 • b) Udstede nye produktions ordrer og sikre leverings overholdelse i henhold til leverandøraftaler.
 • c) Løbede evaluerer udvikling af salg, kapacitet og lager niveauer i henhold til fastlagte aftaler.
Spring Copenhagen ApSDansk designbrand søger projekt- & designmanager

Spring Copenhagen ApS, København

Har du passion for at bringe nye livsstilsprodukter på markedet, hvor du kan bruge din erfaring med både produktudvikling, sortimentsudvikling og sourcing af designprodukter? Og vil du med på en spændende rejse med et af dansk designs nye brands? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega.

Vi søger en internationalt orienteret kollega, der har erfaring med hele værdikæden. Du skal være med til at udvikle nye produktlinjer og få dem til at blive til virkelighed. Du bliver samtidig bindeled mellem producenter, designere og andre samarbejdspartnere, hvor du sikrer fremdrift, implementering af produkter, kvalitet, miljøvenlighed og gode aftaler.

Du skal have lyst til at arbejde i et mindre team, hvor det går stærkt, og din evne til at prioritere er vigtig. Du skal kunne holde tempo og struktur på dine opgaver, så du når i mål i en travl hverdag.

Sydsjællands og Lolland-Falsters PolitiKøretøjsansvarlig til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Næstved

Ønsker du et administrativt og praktisk job i et dynamisk miljø? Har du stor viden om biler?

Vil du bidrage til understøttelse af både det politioperative og det administrative område bedst muligt, så politikredsen kan levere den bedst mulige service over for borgerne? Så har vi en spændende stilling i Logistik og Indkøb.

Som køretøjsansvarlig i Logistik og Indkøb har du ansvaret for den daglige drift af politikredsens vognpark, herunder opfølgning på service og vedligeholdelse samt godkendelse af udgifter.

Du skal varetage området selvstændigt og du får i stor udstrækning mulighed for selv at planlægge og tilrettelægge dine arbejdsopgaver. Området er højt prioriteret og du vil i samarbejde med kredsens køretøjsudvalg skulle tilpasse vognparken så den til enhver tid tilgodeser kredsens behov.

Gemina Termix A/SIndkøber (ID: 18212)

Gemina Termix A/S, Sunds

Gemina Termix A/S, der er en del af Danfoss-koncernen, søger en indkøber til en spændende stilling i en varieret hverdag, hvor du får det daglige ansvar for en portefølje af leverandører og varer samt at sikre leverancer af materialer til produktionen. Din opgave bliver at skabe et optimalt vareflow til rette tid, pris og kvalitet.

Virkosmheden har ialt 127 medarbejdere, og er specialiseret indenfor udvikling og salg af fjernvarmeanlæg til huse og lejligheder samt større byggerier. Gennem en høj grad af innovation har virksomheden sikret sig en ledende position på det danske marked og en stærkt stigende eksportandel.

Arbejdsopgaverne er forskelligartede og spænder over et bredt felt:

 • Løbende leverandøropfølgning og udvikling af leverandørrelationer
 • Søgning og sourcing af nye råvarer og materialer
 • Igangsætte aktiviteter ifm. omkostningsreduktionsprojekter
ProfilpartnersDRIFTSLEDER - der er vant til at holde mange bolde i luften på én gang

Profilpartners søger for Dansk Biogødning A/S i Hillerød

Du får en meget spændende stilling, hvor du får ansvaret for at sikre at logistikken omkring distribution og opbevaring af biogødning fungerer og løbende optimeres.

Du vil få en grundig oplæring af den erfarne driftsleder, som har stillingen i dag, og som forventer at gå på pension, når du er selvkørende. Den primære opgave består i at koordinere transport og opbevaring af biogødning samt stå for den efterfølgende fakturering.

Kort sagt går jobbet ud på, at koordinere transporter mellem rensningsanlæg og depoterne hos landmændene. Du er i kontakt med landmænd både i forbindelse med deponeringen og, når det skal leveres/spredes. Du får derfor en bred kontaktflade, både telefonisk og på mail, men vil også komme ud og skabe relationer til driftslederne på forsyningsselskaberne og med landmændene, når der skal laves eftersyn eller miljøkontrol på depoterne.

LINDS A/SStrategisk indkøber med stort drive

LINDS A/S, Vildbjerg

Har du et udbredt købmandskab, brænder du for at forhandle gode indkøbsaftaler på plads og er du samtidig god til at skabe og udbygge længerevarende samarbejdsrelationer?

… så er du muligvis vores nye strategiske indkøber.

For at få succes i jobbet som indkøber hos LINDS, skal du kunne genkende dig selv i nedenstående beskrivelse.

 • Du har erfaring med indkøb, gerne af forbrugs- eller landbrugsprodukter
 • Du er en dygtig forhandler, gerne med juridisk forståelse
 • Du har en god forretningsforståelse med købmandskab for øje
HumanTrust A/S
Strategic Purchaser

HumanTrust A/S søger for BoConcept A/S i Ølgod

Har du lyst til en nøglerolle med stor indflydelse på, hvordan indkøb håndteres i en global møbelkæde? Så har du nu muligheden for at blive en del af BoConcepts indkøbsafdeling som Strategic Purchaser med ansvar for egne indkøbsaftaler og et indkøbsspænd på et trecifret millionbeløb…

BoConcept er en dansk wholesale- og detailmøbelkæde med 310 butikker spredt over 65 lande på 6 kontinenter. Virksomheden sælger moderne luksusmøbler med fokus på funktionelt design og godt håndværk.

Møbelkæden søger nu en Strategic Purchaser, som kommer til at spille en nøglerolle i BoConcepts udvikling og i at sikre, at BoConcept kontinuerligt kan tilbyde kunderne en stærk kommerciel kollektion. Du får ansvar for diverse indkøbsaftaler inkl. kontrakter, priser, leveringstid, forecast og opfølgning på kapacitet hos leverandører, mens det direkte daglige indkøb varetages af logistikafdelingen.

HumanTrust A/S
Foodjob Nordic
Indkøber med fødevareerfaring, overblik og gennemslagskraft

Foodjob Nordic søger for EUROGUM i Herlev

Foodjob Nordic søger nu en dygtig Indkøber til EUROGUM A/S, der er en højt specialiseret virksomhed inden for fødevareingredienser. EUROGUM blev i foråret overtaget af det finske familieejede firma, Bang & Bonsomer. Den rette kandidat har et godt overblik, stærke menneskelige kompetencer og er en skarp forhandler.

Vi forventer, at du har en stærk værktøjskasse som indkøber, og ved, hvad der skal til for at optimere bundlinjen, driften og skabe succesfulde partnerskaber. Mere specifikt vil dine opgaver omfatte følgende funktioner i samarbejde med de øvrige medarbejdere:

 • Optimering af indkøbsfunktion med strategisk sigte omkring priser, mængder, levering og stærke partnerskaber med leverandører
 • Udvikle og systematisere leverandørnetværket med henblik på ensretning af processer og retningslinjer
 • Produktionsplanlægning og lageroptimering i samarbejde øvrige medarbejdere
Foodjob Nordic
STB Byg A/SStruktureret og procesorienteret indkøbsleder

STB Byg A/S, Vejle

Har du vinderkompetencer inden for indkøb, procesplanlægning og byggelogistik til store fagentrepriser murer/tømrer? Kan du bidrage til udvikling af indkøbs- og logistikprocesser, og kan du samtidig sikre eksekveringen heraf i samspil med en ambitiøs indkøbsafdeling hos STB BYG - så har du nu en unik chance.

Med reference til indkøbschefen får du en central rolle i indkøbsafdelingen. Indkøbsfunktionerne går på tværs af virksomheden, idet du periodevist arbejder tæt sammen med dele af den øvrige organisation (tilbuds-/kalkulationsleder, afdelingsleder for håndværkerafdeling, projekt- og byggeledere i entrepriseafdelingen).

Du skal medvirke til struktureringen af virksomhedens indkøbsaftaler samt indkøbs- og byggelogistiske processer, således at der sikres gennemsigtighed, og der skabes en klar kommunikation imellem indkøb og den øvrige organisation.