131 job matcher din søgning 131 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dragør KommuneGenopslag - Klinikchef til Dragørs Kommunale Tandpleje

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en god børne- og ungetandpleje, der kommer hele vejen rundt i en mindre kommune? En lille tandpleje, der har alle børne- og ungefunktioner i eget hus – og som samarbejder tæt med andre afdelinger, der arbejder med børn og unge i kommunen.

Dragør Kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger Dragør Kommune ny klinikchef der kan fortsætte den positive udvikling i en topmoderne tandklinik.

Klinikchefstilling er en kombination af tandlægefaglige arbejde, ledelse og administration.

Som klinikchef vil du få ansvaret for

 • Tandbehandling af børn og unge
 • Daglig drift af tandplejen
 • Varetagelse af faglig, personalemæssig og budgetmæssig ledelse for to tandlæger og tre klinikassistenter
Tandlæge Nille Hastrup
Tandlæge til Hjørring - Er det dig vi mangler?

Tandlæge Nille Hastrup

Da vores stabile og dygtige kollega nu er fyldt 70 år, og gerne vil på pension, håber vi derfor på at få hans afløser!

Vi ønsker os en kollega, som vil arbejde fuld tid, men vi er fleksible omkring både arbejdstimer og -dage. Vi forestiller os at du vil blive på klinikken i mange år og vi vil derfor hellere satse på en god opstart og et godt samarbejde.

Vi forventer, at du er glad, imødekommende og mødestabil. Vi ser gerne, at du har erfaring på både faget og på livet, men du kan også være nyuddannet – det vigtigste er, at du passer ind.

Du vil indgå i et team med 2 andre tandlæger, 1 tandplejer, 4 klinikassistenter og 1 klinikassistentelev. Vi bestræber os altid på en god service fra patienten træder ind ad døren og vi arbejder hårdt, men altid i en uhøjtidelig tone.

Tandlæge Nille Hastrup
Tryg Forsikring A/S
To tandlægekonsulenter til TandErstatningen

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Vi søger to ansvarsfuld og dygtig tandlæger, der brænder for at sikre korrekte, tandlægefaglige vurderinger af høj kvalitet i forbindelse med behandlingsskader forvoldt af tandlæger, som vi afgør for Tandlægeforeningens Tandskadeerstatning.

For at styrke vores viden og kvalitet på det tandlægefaglige område, søger vi to tandlæger, der med gejst og entusiasme vil spare og rådgive vores sagsbehandlere om tandlægefaglige problemstillinger samt foretage selvstændige vurderinger i forbindelse med behandlingsskader forvoldt af tandlæger, som vi afgør for Tandlægeforeningens Tandskadeerstatning.

Tryg Forsikring A/S
Favrskov KommuneTandplejer søges til Favrskov Kommunale Tandpleje

Favrskov Kommune, Hadsten og Hinnerup

Favrskov Kommunale Tandpleje søger en uddannet tandplejer i en fast stilling 2 eller 3 dage om ugen fra 1. november 2021 eller efter nærmere aftale, og vil som udgangspunkt være på klinikker i Hadsten og Hinnerup.

Favrskov Kommunale Tandpleje behandler cirka 11.700 børn og unge. Vi er 45 engagerede medarbejdere. Vi arbejder med forebyggelse i højsædet og tilstræber et højt fagligt niveau og har gode muligheder for faglig udvikling og efteruddannelse.

Vi vægter uddelegering af arbejdsopgaver og ansvar højt og søger derfor en kompetent medarbejder, der hovedsagelig vil komme til at arbejde med børn, men også med voksne i omsorgs- og specialtandplejen. Du har derfor interesse for og gerne erfaring inden for disse områder.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Tandlæge Damgaard ApSTandplejer til luksustandlægeklinik

Tandlæge Damgaard ApS, Nykøbing Falster

Vil du være en del af vores klinik, hvor vi har fokus på vores glade patienter? Her værner vi om den gode stemning – og hinanden.

Som tandplejer hos os får du ansvar alt efter din erfaring og dine kompetencer og kan se frem til en hverdag med fart over feltet. Du får ansvar for patienter på lige fod med tandlægerne og kommer løbende på relevante certificeringskurser.

Dine opgaver indebærer bl.a. også at tage røntgenbilleder og aftryk til kroner, bideskinner og implantater samt afslutte tandlægens behandling ved fx at fremstille og påsætte et provisorium. Vi er fælles om patienter, og sammen sørger vi for, at hver eneste patient føler sig godt og professionelt behandlet.

Gem
HJEMMETANDPLEJEN I/S
Gør en forskel som tandlæge til en rigtig god, fast løn

HJEMMETANDPLEJEN I/S

Fast 1-3 dage pr. uge.
Mødested: I nærheden af, hvor du bor.

Tandlæge(r) søges til behandling af patienter med særlige behov inden for omsorgstandpleje, socialtandpleje, ældre private patienter, behandling af ansatte på virksomheder samt indsatte under Kriminalforsorgen m.m. I arbejdet med HjemmeTandplejens unikke patientgrupper vil du gøre en stor forskel for patienternes dagligdag samtidig med, at du får en afvekslende og spændende arbejdsdag. En deltidsstilling i HjemmeTandplejen kan balancere dit daglige virke. Vi tilbyder en rigtig god, fast løn uden ’provisionsræs’.

Da vi fortsat ekspanderer, søger vi til vores afdeling i Kolding én eller flere kompetente tandlæger med jus til faste vagter 1-2 dage om ugen kl. 8-16.

SKS OrtodontiteknikTandtekniker

SKS Ortodontiteknik, Frederiksberg

Er du vores nye kollega?

Vi er et ortodontisk laboratorium, som søger en tandtekniker.

Vi er et team på 6 tandteknikere, som er meget stolte af vores gode kollegiale sammenhold.

Vi ser gerne du er pligtopfyldende, team player og med en stor portion af faglig stolthed.

Tandreguleringkbh ApSKlinikassistent med interesse for ortodonti søges

Tandreguleringkbh ApS, Frederiksberg

TandreguleringKBH og UNIQUEALIGN foretager tandreguleringer og er i en rivende udvikling. Derfor søger vi en ny klinikassistent med interesse for ortodonti. Erfaring med ortodonti vil være en fordel.

Som klinikassistent vil du skulle arbejde selvstændigt med dine patienter i tæt samarbejde med specialtandlægen. Du vil således få ansvaret for at gennemføre følgende arbejdsopgaver:

 • Forberedelse af patientbehandling
 • Optagelse af materiale (3D-scanning, fotos, røntgen, aftryk, etc.)
 • Påsætning af bøjler (attachments, fast apparatur, skinner m.m.)
 • Løbende kontrol af egne patienter i samråd med specialtandlæge
Region SjællandTandlæger, der vil være med til at gøre en forskel i den Regionale Specialtandpleje

Region Sjælland, Næstved

Vi søger én eller flere tandlæger, der har lyst til at blive en del af vores arbejdsfællesskab, om det er på fuldtid eller deltid er op til dig.

Region Sjælland

Specialtandplejen er et specialiseret tandplejetilbud til personer, der pga. psykisk eller fysisk funktionsnedsættelse ikke kan benytte de almindelige tandplejetilbud hos de private tandlæger, eller i den kommunale børne- og ungdomstandpleje og omsorgstandplejen.

Du skal have faglig og personlig evne til:

 • Behandling af psykiske og fysiske handicappede patienter (både konventionel og under anvendelse af generel anæstesi på sygehuset)
 • Medvirke til at udvikle den tandlægefaglige service over for borgerne i Region Sjælland
Tandlægerne på Frederiksberg
Klinikassistent med lyst til faglig og personlig udvikling

Tandlægerne på Frederiksberg, København eller Frederiksberg

Vi søger en dedikeret klinikassistent, som har lyst til at være med til at give vores patienter kvalitetsbehandlinger og en ekstraordinær god service.

Hos os får du masser af udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt. Du vil komme til at assistere ved en bred vifte af behandlinger, både de lidt lettere og også de mere komplicerede, eks. kirurgi, tandretning, bidhævning og rodbehandling.

Vi afholder også interne kurser og workshops på tværs af vores klinikker, hvor du bl.a. kan få lejlighed til at fordybe dig i forskellige opgaver der har din interesse og blive klogere på dig selv undervejs.

Tandlægerne på Frederiksberg
Tandlægerne på Frederiksberg
Kollega med service-DNA søges til vores servicecenter

Tandlægerne på Frederiksberg

Vores filosofi er at sikre, at vores patienter har egne og sunde tænder livet igennem. Vil du hjælpe?

Til vores servicecenterteam søger vi en super dygtig kollega til at hjælpe os med at fokusere på den gode patientoplevelse lige fra det første møde i telefonen til velkomsten på klinikken. Dét at gå til tandlægen skal være en god oplevelse – og netop dér får du en afgørende rolle sammen med Sophie, Delal, Carsten og det øvrige team.

Primære arbejdsopgaver

 • Servicere og hjælpe vores patienter og kunder på tværs af alle klinikker
 • Booking af tider til behandlinger via telefon, mail og chat
 • Besvarelse af spørgsmål fra patienter og kollegaer
Tandlægerne på Frederiksberg
Gem
Tandlægestilling i det midtjyske
Vil du oparbejde din første erfaring som tandlæge i et trygt og sikkert miljø?
Colosseum Tandlægerne Viborg, Viborg
Jobindex
Indrykket:
Gem
Overtandlæge/specialtandlægestilling i Tand-Mund-og Kæbekirurgi, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg
Region Syddanmark På grund af opnormering søges pr. 1. januar 2022 en overtandlæge/specialtandlæge på Kæbekirurgisk afdeling, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg.
Region Syddanmark, Esbjerg
Region Syddanmark
Indrykket:
Gem
Faglig dygtig tandlæge med hjertet på rette sted
Vi hører også gerne fra dig, hvis du er interesseret i et andet timetal.
Den Kommunale Tandpleje, Kolding
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Klinikassistent til fast stilling søges snarest
Jobbet vil primært bestå i at assistere vores tandlægeassistent Mathias.
TANDLÆGE HANNE KRAGELUND JENSEN APS, Hjørring
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Smilende receptionist med klinikassistent- eller tandplejerbaggrund
Vores klinik på Østerbrogade, København, er i gang med at udvide/renovere og søger i den forbindelse en receptionist 35 timer/ugen.
Tandlæge Sofie Møller Lumholtz ApS, København Ø
Jobcenter
Indrykket:
Gem
TANDKLINIKASSISTENT SØGES TIL TANDKLINIK FABIAN
Vil du være en del af vores stærke team?
Tandlæge Tibor Karoly Fabian ApS, Ejby
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Tandlæge - Region Hovedstaden
En kompetent, omhyggelig og empatisk tandlæge søges til at overtage ca. 1100 patienter på vores mellemstore klinik i Københavns Sydhavn.
København K
Dentaljob
Indrykket:
Gem
Tandplejer - Region Midtjylland
Dentist.dk søger en tandplejer til klinikken i Herning.
Herning
Dentaljob
Indrykket: