1.538 job matcher din søgning 1.538 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ringsted KommuneSolbakken søger Social- og Sundhedsassistent til aftenvagt i demenshusene

Ringsted Kommune

Brænder du for demensområdet? Plejecenter Solbakken søger en social- og sundhedsassistent til vores demenshuse i en fast aftenvagt. Vi tilbyder:

Stillingen er på 28 timer pr. uge i aftenvagt, med weekendvagt hver anden uge i ulige uger, med tiltrædelse den 1. november 2021.

Solbakken er et moderne plejecenter, som ligger centralt i Ringsted. Centret består af 8 selvstændige huse, hvoraf de tre er skærmede enheder. Den ene af de skærmede enheder er højskærmet, hvilket betyder at vi modtager borgere med særlige kognitive vanskeligheder. Solbakken rummer yderligere daghjemmet Oasen, som er et tilbud til hjemmeboende mennesker med demens.

Vi tilbyder

 • et positivt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på, at alle befinder sig godt, og har mulighed for at bruge deres kompetencer
 • engagerede og fleksible kollegaer
 • god introduktion
Gem
DUOS A/SRespiratorisk handicaphjælper

DUOS A/S, Hørsholm

Er du frisk på at hjælpe 18-årig fyr fra Hørsholm?

Du får et respiratorisk bevis, og du kan køre som respiratorisk handicaphjælper for DUOS.

Bruger er en 18-årig ung fyr med muskelsvind. Han bor sammen med sine forældre og to mindre søskende og en kat. Han går i 2.g på Nærum gymnasium, hvor man skal hjælpe ham med alt det personlige.

Jobbet består mest af alt i overvågning af respirator, samt personlig pleje og praktisk hjælp. Du bliver oplært i hjemmet og vil efter endt eksamination få autorisation til at arbejde som respiratorisk handicaphjælper.

DUOS A/SRespiratorisk handicaphjælper

DUOS A/S, København

Kan du tænke dig at blive en del af vores fantastiske Akutteam? - Så er det lige dig vi står og mangler.

Du vil som en del af Akutteamet gøre en virkelig stor forskel i borgeres oplevelse af tryghed i hverdagen, samtidig med til at borgernes familie og venner skal have tillid til, at der bliver passet godt på borgeren.

Det er et stort, men også livsbekræftende ansvar, du påtager dig som handicaphjælper. Du bliver en vigtig person i andre menneskers liv.

Vi tilbyder:

 • Stor variation i jobbet.
 • Sparring med vores vikarkontor
 • Ansvars- og arbejdsskadeforsikring
Favrskov KommuneVi søger afløsere på Voldumcentret

Favrskov Kommune, Hadsten

Vil du være afløser/vikar – faglært eller ufaglært på vores dejlige plejecenter – så se her!

Da vi i Favrskov Kommune prioriterer kurser og uddannelse højt, søger vi afløsere til alle vagtlag, som kan hjælpe os, når vores faste medarbejdere er afsted. Så er du ude efter et spændende job, hvor du kan få lov at udvikle dig i et nyt miljø, så se her!

Vores unikke center er kommunens mindste plejecenter med 20 boliger i ét plan. På centret bor også en kat, Pjevs. Vi arbejder ud fra principperne om at skabe et leve-bo-miljø sammen med beboerne. Med det mener vi: Et sted, hvor beboerne så vidt muligt kan leve som før indflytningen og vedligeholde/understøtte deres funktionsniveau. Samtidig skal der være rum til omsorg, medindflydelse og ligeværdighed. Vi har i disse år valgt at sætte særligt fokus på kost/ernæring, madlavning og aktiviteter i hverdagen.

Fredensborg Kommune
Ny afdeling på Lystholm - nye muligheder - for social- og sundhedsassistenter i dagvagt

Fredensborg Kommune

Vi er i den situation på Lystholm at vi skal udvide med en ny plejeafdeling (det gamle Pilebo). I den forbindelse har vi ledige social- og sundhedsassistent stillinger til besættelse. Vi udvider i første omgang med 12 pladser fra januar 2022 og yderligere med 12 pladser året efter.

Som SOSU-assistent bliver du en del af vores koncept, hvor vores intention er at tilbyde aktiviteter for beboerne på hverdage i dag- og aftentidsrummet. Du kommer til at bruge al din faglighed og ikke mindst din personlighed til at pleje, koordinere og udføre pleje og behandling i tæt samarbejde med sygeplejerskerne.

Fredensborg Kommune
Ny afdeling - nye muligheder for social- og sundhedsassistenter om aftenen på Lystholm Plejecenter

Fredensborg Kommune

Vi er i den situation på Lystholm, at vi skal udvide med en ny plejeafdeling (det gamle Pilebo). I den forbindelse har vi ledige social- og sundhedsassistentstillinger til besættelse i aftenvagt. Vi udvider i første omgang med 12 pladser fra januar 2022 og yderligere med 12 pladser året efter.

Vi har fokus på at opbygge tre stærke teams i vores tre huse så derfor vil vi blande nye og erfarne kollegaer i alle tre huse. Du kan derfor både være med til at starte det nye hus op eller være med til at opretholde den kvalitet vi gerne vil være kendt for i de etablerede huse.

Dit nye team består af social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter. Vi har et ønske om at opkvalificere det faglige niveau, ligesom vi arbejder målrettet med at udvikle fagligheden, så beboernes sygepleje samt pleje- og aktivitetsplaner bliver så kvalificerede som muligt.

Peak Rekruttering
Area Manager eller salgskonsulent/produktspecialist med sundhedsfaglig baggrund

Peak Rekruttering søger for ZiboCare i Horsens

Brænder du for at levere mere sundhed for pengene? Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse gennem salg af innovative produkter? Er du uddannet sygeplejerske og har du salgserfaring? Bor du i Region Midt- eller Syddanmark? Kan du svare ja til ovenstående - så læs gerne med her…

ZiboCare er en dansk virksomhed, der tilbyder innovative løsninger til sundheds- og plejesektoren. Virksomheden specialiserer sig i tryksårsforebyggende og trykaflastende produkter, senge til behandling og rehabilitering samt sans

Peak Rekruttering
Gem
Ikast-Brande Kommune
Bellisbo søger social- og sundhedsassistent

Ikast-Brande Kommune, Nørre Snede

Stillingen er på 32 timer/uge, med tiltrædelse 1. november 2021. Har du lyst til at indgå i et sundhedsfagligt team, som er kendetegnet ved høj faglighed og med fokus på at arbejde med kvalificeret sundhedsfaglig dokumentation – så er det netop dig vi mangler.

Du er en engageret, energisk og positiv social-og sundhedsassistent, som søger et job hvor du har mulighed for at få tid og rum til opgaverne. Du værdsætter at være en del af et arbejdsfællesskab, hvor du ser vigtigheden af, at opgaverne løses i fællesskab, med fokus på at sætte de forskellige fagligheder i spil, for at nuancere beboernes livsforløb. Du værdsætter at have indflydelse på tilrettelæggelsen af dine arbejdsopgaver, og brænder for at arbejde udviklingsorienteret.

Blå Kors Danmark
Husassistent/SOSU-hjælper til Blå Kors Pensionat i Taastrup

Blå Kors Danmark

Blå Kors Pensionat i Taastrup søger en husassistent eller oldfrue, som kan være med til at holde huset og som samtidig har lyst til at arbejde sammen med mennesker i et pædagogisk miljø. Vi forestiller os, at du for eksempel har en baggrund som social- og sundhedshjælper. Vi har brug for dig, som kan skabe et rent og hyggeligt miljø i huset til glæde for vores beboere.

Vi er et botilbud, hvor stillingen kræver, at du er fleksibel med hensyn til opgaver og arbejdstid. Vi søger en, som vil sikre, at rengøringen er i top, og selv være deltagende i det. Vi arbejder med mennesker, som har haft det svært i livet. Vi fordrer en omgangstone, som er åben, humoristisk og respektfuld. Viden om målgruppen vil være en fordel.

Blå Kors Danmark
Else Mariehjemmet
Vi søger en Social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske til ansvarshavende aftenvagt 28 timer/ugen

Else Mariehjemmet, Humlebæk

Else Mariehjemmet er et unikt privat, non-profit plejehjem under Fonden Mariehjemmene.Vi har 29 beboere med behov for pleje og omsorg hele døgnet. Vi er beliggende i Humlebæk med udsigt over Øresund.

Else Mariehjemmet er et herskabeligt gammelt hus med smukke stuer og dejlige boliger.Vi lægger vægt på at skabe et trygt og hjemligt miljø uden institutionspræg i et åbent og respektfuldt samarbejde med beboere og deres pårørende.

Vi ønsker en medarbejder der tager ansvar, kan være initiativrig og har lyst til medindflydelse. Vi har brug for netop dine faglige kompetencer, da vi vægter det faglige niveau meget højt.

Else Mariehjemmet
Lolland Kommune
Social- og sundhedsassistent til Team Sandby

Lolland Kommune

Vi har en ledig stilling som social - og sundhedsassistent på minimum 30 timer/ugen. Du får et spændende og udfordrende arbejdsliv med gode kolleger og højt humør. Er det dig vi er på udkig efter?

Sandby ældrecenter har 20 beboere, og en stor del af disse er svært kognitiv skadet, og derfor har vi brug for dig, som har lyst til at arbejde med en pædagogisk tilgang til de svære stunder. Vi arbejder hele tiden med en konfliktforebyggende tilgang, og således holder vi konfliktniveauet på et lavt plan. Hos os har vi fleksibel arbejdstidstilrettelæggelse, hvilket betyder at du sammen med kolleger og planlægger får tilpasset din vagtplan, så dit, teamets og driftens behov tilgodeses ift. de forskellige vagttyper.

Esbjerg Kommune
Social - og sundhedshjælper/assistent søges til fast stilling i dagvagt på plejecenter Solgården, Bramming

Esbjerg Kommune

Er missionen i dit liv at arbejde i en foranderlig hverdag med ældre borgere? Vil du gerne arbejde på et plejecenter, hvor vi har fokus på den enkelte beboers behov, og hvor målet hver dag er at højne livsglæden og kvaliteten? Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, så har du nu alletiders mulighed:

Plejecenter Solgården, Team Almen Inde, søger en social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper. Vi kan tilbyde en fast stilling på 30 timer pr. uge som dagvagt med enkelte aftenvagter. Ansættelse pr. 1. december 2021 eller hurtigst muligt herefter.

Plejecenter Solgården består af i alt 39 plejeboliger samt 4 ældreboliger fordelt på fire gange. Det betyder, at vi kan tilbyde den enkelte beboer både nærhed og et større fællesskab – noget som du skal være med til at skabe i hverdagen.

Esbjerg Kommune
Plejehjemmet Gjesing Midtby søger en social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent til fast stilling

Esbjerg Kommune

Du vil blive tilknyttet Centergruppen med 16 lejligheder samt Bofællesskabet, der er et demensvenligt ældreafsnit med 7 lejligheder.

Arbejdstiden er gennemsnitlig 28-34 timer ugentligt i blandede vagter med weekendarbejde hver anden weekend.

Vi kan tilbyde dig:

 • En god introduktion
 • En spændende hverdag med 23 skønne beboere samt pårørende
 • Engagerede kollegaer i et godt arbejdsfælleskab
Gem
Esbjerg Kommune
Hjælper efter servicelovens §83 til ALS-borger

Esbjerg Kommune, Bramming

Er du udannet SOSU/SSA eller ufaglært med erfaring fra plejeområdet så se her! Stillingen er med ansættelse hurtigst muligt.

Ung kvinde på 42 år med ALS søger personlig hjælper til et velfungerende team med tre supergode kollegaer. Arbejdstid er på hverdag kl. 7-23 og kl. 8-19 i weekend. Der er planlagt 7 vagter med god spredning over en 4 ugers periode svarende til en stilling på 28 timer i ugen. Man arbejder hver 4. weekend. Der er mulighed for at få ekstra vagter.

Nøgleord er robusthed, humor, fleksibilitet, faglighed, professionalisme, engagement og ansvar.

Der vil være en grundig oplæring i opgaverne/hjælpen ved borger, Hjælpen består i personlig pleje, hjælp til måltider, give sondemad, toiletbesøg, C- papmaske behandling, vasketøj, rengøring, indkøb og madlavning. Ledsage til tandlæge, fysioterapeut behandling, familiebesøg, sociale aktiviteter, sygehus besøg og kunne køre borgers bus.

Lægehuset Nyvej 6 I/SLægesekretær eller social- og sundhedsassistent

Lægehuset Nyvej 6 I/S, Børkop

Lægesekretær, med ønske om direkte patientkontakt, eller social- og sundhedsassistent, med flair for administrative opgaver, søges til veldrevet lægehus pr. 3. januar 2022 eller efter aftale.

Vi har brug for en kollega, som kan varetage en sweeperfunktion på daglig basis. Der skal løses forskellige ad hoc-opgaver på gulvet, og du skal hjælpe til, hvor der er brug for ekstra hænder.

Opgaverne består blandet andet af blodprøver, urinundersøgelser, vaccination, telefonvisitation og suturfjernelse. Desuden skal der varetages indkøb, opfyldning og administrativ støtte til vores praksismanager i form af forskellige kontoropgaver.

Vi kan tilbyde en stilling på 30 timer i et velfungerende lægehus i Børkop.

Egedal Kommune
Afløsere til Team EVA

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så mangler vi lige netop dig i hjemmeplejen og på plejecentrene!

Vi har brug for afløsere til at hjælpe på hverdage, i ferier, weekender og på helligdage.

Jobbet består i at udføre praktisk hjælp og personlig pleje til ældre borgere, der bor hjemme eller på plejecenter.

Som afløser i Egedal Kommune, kan du kombinere dit arbejde på flere måder. Du kan få vagter i det område, der passer dig og dine ønsker – om du helst vil arbejde på et af vores plejecentre, i hjemmeplejen eller begge dele.

Vi har stort fokus på brug af værnemidler, så det er sikkert at gå på arbejde.

Egedal Kommune
Egegården/Møllegården, PlejeboligerSSH'er/pædagoger (dag- og aftenvagt)

Egegården/Møllegården, Plejeboliger, Kgs. Lyngby

Møllegården Plejeboliger søger nye kolleger, der er uddannet pædagog eller social- og sundhedshjælper. Er det noget for dig?

Vi vægter arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø meget højt. Vi holder af vores arbejde og interesserer os for hinanden. Det giver en god hverdag med kolleger og beboere – fyldt med smil og humor.

På Møllegården arbejder vi personcentreret med udgangspunkt i Tom Kitwoods teori. Din opgave er derfor at skabe bedst mulig trivsel for beboerne med afsæt i den enkeltes ønsker og behov. Du interesserer dig for beboerens livshistorie og er god til at involvere både beboere og pårørende i dit daglige arbejde.

Vi tilbyder dig blandt andet:

 • Et omfattende intro- og mentorforløb. Vi sørger for, at du får den nødvendige introduktion og oplæring. Du får en mentor, du kan bruge som faglig og kollegial sparringspartner.
 • Gode muligheder for at udvikle dine kompetencer.
Lokalcenter RosengårdAfdelingsleder med plejefaglig baggrund

Lokalcenter Rosengård, Odense

Lokalcenter Rosengård er en selvejende institution med driftsaftaler med Odense Kommune. Vi er er en spændende arbejdsplads med to plejeafdelinger, 100 ældreboliger, dagcenter og café. Vi arbejder tværfagligt med SSA, SSH, fys og ergo, køkkenassistenter, plejehjemsassistenter og sygeplejersker.

To gange om ugen har vi besøg af en praktiserende læge, som er læge for en større gruppe af borgere. Plejecentralen er den afdeling, som varetager alle opgaver i de 100 ældreboliger. Det gælder sygeplejemæssige samt praktiske opgaver. Gruppen fungerer som en ”udegruppe”.

Vi tilbyder:

 • Et team bestående af sosuassistenter, sosuhjælpere og et tværfagligt samarbejde med øvrige ledere, sygeplejersker og læge på Lokalcenter Rosengård.
 • En god introduktion.
 • Medindflydelse på din arbejdsdag.
Fonden Novavi (tidligere Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark)Enhedsleder til Fonden Novavis behandlingsaktiviteter i Storstrøm fængsel og Nykøbing Falster Arresthus

Fonden Novavi (tidligere Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark)

Har du erfaring med både ledelse og misbrugsbehandling? Er du god til at strukturere opgaver og samarbejde, og er du tydelig i din kommunikation? Så er det måske dig vi leder efter til en ny spændende stilling.

Du skal være med til at planlægge og implementere vores behandlingsaktiviteter og understøtte, at vi leverer behandling af høj kvalitet. Endvidere lægger vi stor vægt på at opbygge et godt og konstruktivt samarbejde med fængslets og arresthusets personale.

Dine hovedopgaver i forhold til ledelsesfunktionen vil være:

 • At implementere Novavis behandlingstilgang og strukturere behandlingen sammen med behandlerteamet og i tæt dialog med chefen for Novavi Krim og vores øvrige enhedsledere inden for behandlingen i Kriminalforsorgen.
Københavns KommuneSocial- og sundhedsassistent med noget på hjerte til demenscenteret Fælledgården (aftenvagt)

Københavns Kommune

Ønsker du at være vores nye kollega og bidrage aktivt til et meningsfuldt hverdagsliv hos mennesker med demens, vil vi se frem til et berigende samarbejde med dig.

Vi søger en aftenvagt i fast stilling.

Demenscenteret har to etager med hver 15 beboere, hvor vi er et team som supplerer hinanden. Du vil fungere som kontaktperson for beboerne i tæt samarbejde med dine kolleger, tværfaglige samarbejdspartnere, pårørende og værger.

Som uddannet social- og sundhedsassistent er du en vigtig del af beboernes hverdagsliv og har ofte tæt kontakt til de pårørende.

Du skal møde på arbejde med et ønske om at gøre beboernes hverdag til noget særligt, understøtte deres ressourcer og samtidig sikre de faglige krav omkring dokumentation.