519 job matcher din søgning 519 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NLMK DanSteel A/S
Stålteknikere på skift til produktionen

NLMK DanSteel A/S, Frederiksværk

Vi har travlt, og skal bruge flere hænder. Derfor søger vi ufaglærte medarbejdere på skift til forskellige spændende stillinger i produktionen.

Så hvis du vil være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, en mastodont inden for sværindustrien? Og har du lyst til at arbejde på store anlæg, der bl.a. fremstiller stålplader til offshore vindmøller og skibsindustrien, så er det dig, vi gerne vil høre fra.

Vi søger medarbejdere på skift til stillinger fortrinsvis i produktionen, men også i transporten og afsendelsen.

Vi ansætter løbende, og der er tale om følgende stillinger:

 • Operatører.
 • Kran- eller truckførere.
 • Diverse stålteknikerjob.
DanTaet A/SProduktionsmedarbejder

DanTaet A/S, Odense

Er du god til at have flere bolde i luften ad gangen? Sætter du en ære i at levere høj kvalitet?

Sammen med produktionens øvrige medarbejdere vil dine primære arbejdsopgaver være at gøre vores produkter klar til levering til vores kunder.

Derudover vil du arbejde med at opretholde vores høje tekniske kvalitet, fejlsøge på installationer og indgå i tæt samarbejde med både vores sælgerteam og vores udviklingsafdeling. Du vil få base på vores kontor i Odense (Højme).

Hvem leder vi efter?

 • Du kommunikerer ubesværet på dansk i skrift og tale
 • Du har erfaring med produktion, pakning og/eller fejlfinding
 • Erfaring fra elektronikproduktion vil være en fordel, men ikke et krav
FJ Industries A/S
Industritekniker til bearbejdningsafdeling, fast 3 x 12 timers vagt

FJ Industries A/S, Ferritslev

FJ Industries A/S oplever stor ordretilgang, hvorfor vi søger en dygtig industritekniker til vores bearbejdningsafdeling med ansættelse hurtigst muligt.

Du bliver en del af et team på 10 medarbejdere, som betjener 3 langdrejere i faste vagter på 3 x 12 timer. Arbejdstiden er kl. 18.00 – 06.00.

Alle 3 maskiner er af mærket Star SR38B og kører for tiden det samme emne. Det betyder stort fokus på et højt output, kvalitet og stabil drift. Konkret består opgaverne i måling af emner, påfyldning af stænger, værktøjsskift, justering af maskinen og andre opgaver i forbindelse med produktionen. Vores maskiner er forsynet med Fanuc og ISO-styringer, hvorfor kendskab til disse er en fordel.

FJ Industries A/S
J. Chr. Juhl A/S
Produktionsmedarbejder søges til fiskeeksport i skønne Kerteminde

J. Chr. Juhl A/S

Har du erfaring med pakning af ordrer, og kunne du tænke dig at være en del af en succesfuld fiskegrossist, der leverer frisk kvalitetsfisk til fiskebutikker og -afdelinger? Så har vi et spændende job til dig!

Som produktionsmedarbejder vil din primære arbejdsopgave være at håndtere forskellige ordrepakninger af fisk. Du kan se frem til en afvekslende hverdag, hvor du også vil afløse vores chauffører i forbindelse med eksempelvis ferie. Vi prioriterer en god planlægning, og derfor vil alle ture være planlagt på en måde, så der er god tid til både at vaske bilen og nyde en kop kaffe.

  ”Du behøver ikke at have erfaring fra en fiskegrossist for at få succes i stillingen. Vi står klar til at give dig en grundig oplæring, så du hurtigt kan klare dine arbejdsopgaver,” fortæller ejer Jesper Levin.

Arbejdstiden er kl. 05:00-13:00 i hverdagene. Ingen weekend-, aften- eller overarbejde.

J. Chr. Juhl A/S
Jobindex A/S
Plastmager til verdensførende virksomhed

Jobindex A/S søger for Forbo Siegling Denmark A/S i Lunderskov

Har du lyst til at arbejde for en virksomhed, der både er lille og lokal og samtidig en af de førende i verden?

… Så kan du blive vores nye plastmager og nyde godt af vores gode sammenhold og økonomiske muskler, som vi bruger til at investere i dig og dine muligheder. Du har mulighed for at blive en del af både vores dags- og aftenhold, da vi søger to nye medarbejdere.

Nysgerrig? Læs mere her.

Jobindex A/S
DANISH CROWN A/S
Smed/automatik/mekaniker til dag- og aftenhold

DANISH CROWN A/S, Sønderborg

Har du højt humør, højt drive og kan du godt lide at kaste dig ud i nye udfordringer? Er du samtidig uddannet inden for smede- eller mekanikerfaget, og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse på et moderne slagteri?

Den ledige stilling ønskes besat til turnus dag/ aften. Der kan forekomme enkelte dage til reparation og vedligehold i weekenden. Dine primære opgaver med at holde produktionen i kontinuerlig drift bliver:
 • Reparation.
 • Service og vedligehold.
 • Tilsyn af maskinparken
DANISH CROWN A/S
EnvasesFaglærte Opstillere til aften- og nathold

Envases, Skive

Martin søger nye kolleger, så se med her, hvis du har en baggrund som automatikmekaniker, mekaniker eller lignende. "Mød" Martin og hør ham fortælle mere om jobbet som Opstiller på vores state-of-the-art fabrik i Skive.

I jobbet som opstiller vil du indgå i et produktionsteam, hvor din primære opgave er at sikre høj kvalitet og et konstant højt produktionsoutput.

For at sikre at vores maskiner hele tiden producerer i henhold til vores høje kvalitetskrav og vores forventninger til maksimal kapacitet, skal du derfor hele tiden være klar til og opmærksom på at afhjælpe opståede tekniske problemer.

Gem
Hartmanns A/SMontage/produktionsmedarbejdere til Vojens

Hartmanns A/S søger for kunde

Til vores kunde i Vojens søger vi dygtige og stabile kandidater med hænderne skruet rigtigt på inden for produktion/montage.

Vores kunde i Vojens har travlt, og derfor søger vi friske og arbejdsomme montage-medarbejdere.

Du skal være forberedt på en rigtig god arbejdsplads hvor der er travlt og alle arbejder sammen om det fælles mål. Arbejdet foregår primært stående så du skal kunne holde til det.

Der er tale om længerevarende vikariat og virksomheden ansætter også vikarer når der er behov for det.

Indrykket:
Arla Foods Ingredients Group P/S,
Vedligeholdelsestekniker på Danmark Protein - Arla Foods Ingredients P/S

Arla Foods Ingredients Group P/S,, Videbæk

Har du lyst til at arbejde med det allernyeste produktionsudstyr på en moderne fabrik i fortsat vækst? Vi har travlt og udvider medarbejderstaben, og det betyder, at vi ansætter flere nye kolleger, som kan hjælpe os med at nå vores mål.

Brænder du for at arbejde med teknik, maskiner og forebyggende vedligehold, og kan du bidrage til, at vores produktionsudstyr kører som planlagt. Så kan vi tilbyde en stilling som Vedligeholdelsestekniker på Danmark Protein. Du vil blive udfordret teknisk, og vil løbende have mulighed for at udvikle dig via kurser, samt ved implementering af nyt udstyr.

Din opgave bliver at holde vores produktionsudstyr kørende via forebyggende vedligehold, samt løbende reparationer. Vi er meget afhængige af at holde produktionen kørende alle døgnets timer, så derfor har vi fokus på vedligehold, da det er en væsentlig faktor.

Arla Foods Ingredients Group P/S,
Gem
Jysk Diamantskæring A/SDiamantskærer - Bore-/skæremedarbejdere søges

Jysk Diamantskæring A/S, Aarhus, Ikast, Esbjerg eller Fredericia

Jysk Diamantskæring A/S søger flere montører til boring og skæring med specialværktøj i beton, tegl og andre hårde materialer. Opgaverne er varierende og udfordrende – sjældent er to dage ens, hvilket er med til at gøre hverdagen interessant.

Vi arbejder i det meste af Jylland og søger nye medarbejdere, som vil få tilknytning til en af vore afdelinger i Aarhus, Ikast, Esbjerg eller Fredericia. - Du har ideelt bopæl omkring Aarhus, tæt ved E45 på strækningen mellem Hobro og Aarhus eller Aarhus og Vejle, tæt ved Herningmotorvejen mellem Aarhus og Herning eller i Esbjerg området.

Erfaring fra branchen er en fordel; men bestemt ikke et krav, da vi vil sørge for den nødvendige oplæring. Vi forventer dog, at du har et vist håndværksmæssigt håndelag uden nødvendigvis at være faglært, du kan komme fra andre ansættelser indenfor f.eks. byggeri, anlæg, smedevirksomhed eller landbrug.

Gem
Hartmanns A/SKlejnsmed søges til Hornslet

Hartmanns A/S søger for kunde

Vi søger for vores gode kunde i Hornslet, en dygtig og stabil klejnsmed til daghold.

Vi forventer følgende:

 • Du har erfaring med 1-10 mm stålplader
 • Du skal kunne læse tegninger
 • Du skal være kvalitetsbevidst

Du kan forvente:

 • Rigtig gode kolleger
 • En god og harmonisk arbejdsplads med højt til loftet
 • Fast job med gode udviklingsmuligheder
Indrykket:
LiqTech Ceramics
Produktionsoperatør til Extruderingsområdet

LiqTech Ceramics, Ballerup

Til vores fabrik i Ballerup søger vi en medarbejder som langsigtet vil indgå i vores produktionsteam – og udvikle sig sammen med os.

Beskæftigelsesministeriet Vores produktion er opdelt i 5 overordnede afdelinger, som håndterer og bearbejder produktet gennem hele fremstillingsrejsen – helt fra lermassen blandes, over formgivning og funktionsudvikling, til produktet brændes i vores særlige højtemperaturovne.

Specifikt søges nu 1 ny kollega til Extruderingsområdet, som omfatter:

 • Miks – lermassen blandes.
 • Extrudering – her trykkes lermassen ud af en formgivende maskine.
 • Tørring – af materialet, inden næste bearbejdningsproces kan påbegyndes.
 • Sav – her inddeles lermassen i mindre stykker.
 • Markering – her registreres/dokumenteres produktet, der nu for alvor begynder at tage form.
LiqTech Ceramics
Novo Nordisk A/S
Operatører til Diabetes Færdigvare Produktion i HiIlerød

Novo Nordisk A/S

Trives du med at arbejde efter faste procedurer i et miljø med fokus på kvalitet og optimering? Har du flair for teknologi? Sætter du pris på et godt arbejdsmiljø, og går du positiv til opgaverne? Har du lyst til at være en del af et passioneret team, hvor der er fokus på personlig og faglig udvikling? Så er det dig, vi søger til et af vores operatørteams i produktionen på Novo Nordisk i Hillerød.

Novo Nordisk A/S

Som operatør er hverdagen fyldt med spændende og udfordrende opgaver, som du løser sammen med dine kompetente kolleger. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, hvor højt humør er i centrum, og hvor der er en høj grad af kollegialt sammenhold. Ud over samarbejdet med dine erfarne og dygtige kolleger, vil du også have et selvstændigt ansvar for at løse egne opgaver. Når du starter, vil du modtage en grundig oplæring og deltage i relevant træning ift. dine specifikke arbejdsopgaver.

Novo Nordisk A/S
LundbeckSynthesis Operator (Nykøbing Sjælland)

Lundbeck

Din primære opgave vil være at gennemføre produktion af vores aktive substanser. Dette indebærer betjening af maskiner, håndtering af råvarer og kemikalier samt udfyldelse af dokumentation for produktion. Vi producerer efter strenge myndighedskrav (Good Manufacturing Practices = GMP), som medfører, at du skal være kvalitetsbevidst i dit arbejde. Det gælder både udførelsen af arbejdet og dokumentationen af dit arbejde.

Herudover er der også administrative og andre praktiske opgaver, der skal udføres i det daglige, som f.eks. rengøring og afskrivning af råvarer. Du vil blive en del af et team, der hver dag udlever en forbedringskultur, som stræber efter det perfekte.

Lundbeck tilbyder gode udviklingsmuligheder i en organisation, der arbejder meget dynamisk og tværfagligt. Vi har et veltilrettelagt introforløb, som består dels af teori og praktisk oplæring.

Gem
TeamvikarenMaskinarbejder til vindmølleindustrien i Lem

Teamvikaren søger for kunde

Vores kunde i Lem laver dele til vindmølleindustrien. Altid med fokus på kontinuerlig forbedring af processer og et godt samarbejde ved at anvende deres ekspertise inden for komponentdesign, støbning, maskinforarbejdning, overfladebehandling og montage. Arbejdet består i at betjene CNC-maskiner.

Der er et godt arbejdsmiljø, og du bliver en del af et dedikeret team i en veletableret og stærk global organisation. Du får muligheden for at udvikle dig og gøre en reel forskel.

Du går engageret til dine arbejdsopgaver og lægger vægt på at være en stabil og pligtopfyldende medarbejder. Det er vigtigt, at du har forståelse for produktionsarbejde og kan arbejde selvstændigt.

Indrykket:
Meneta Danmark ApSOperatør

Meneta Danmark ApS, Odense

Til at styrke vores produktion søges tre engagerede og dygtige kollegaer; en til henholdsvis daghold, aftenhold og nathold i konventionelafdelingen.

I stillingen som operatør i konventionelafdelingen vil du skulle løse arbejdsopgaverne i samarbejde med andre operatører. Som operatør vil dine arbejdsopgaver blandt andet bestå af:

 • Betjening af afgrater-anlæg.
 • Betjening af automatisk vision-anlæg.
 • Betjening af manuelt vision-anlæg.

Et spændende job, med grundig introduktion og oplæring, hvor du kan se frem til en udfordrende og varieret hverdag, med gode arbejdskollegaer og et godt arbejdsmiljø.

Kamstrup A/SMaintenance Technician

Kamstrup A/S, Skanderborg

Interesserer du dig for automation og robotter? Kunne du tænke dig at arbejde i en af Danmarks mest innovative og højteknologiske produktionsvirksomheder? Kan du gennem hands on-vedligehold sikre høj oppetid på produktionslinjerne og udvikle vedligeholdsafdelingen i Kamstrup til næste niveau?

I rollen som Maintenance Technician er din hovedopgave at sikre, at produktionslinjerne altid effektivt kan producere vand- og varme-/kølemålere til vores kunder på vores højt automatiserede fabrikker. Det sikrer du ved systematisk at vedligeholde produktionslinjerne og hurtigt afhjælpe driftsforstyrrelser.

I dagligdagen arbejder du blandt andet tæt sammen med operatørerne, så vi hurtigt kan tilpasse og udbedre både små og store udfordringer.

Maskinfabrikken JST A/S
Dygtig Montør

Maskinfabrikken JST A/S, Lem

Kan du lide at være på værkstedet men også lidt på landevejen?

Som montør hos JST er du de fleste dage på værkstedet, men du er klar til at hoppe i bilen, hvis en kunde har nedbrud, eller der skal udbedres en reklamation.

Maskinfabrikken JST A/S

Der kan være flere indgange til jobbet:

 • Du er smed, skibsbygger, traktormekaniker e.l.
 • Du kan svejse og bruge en skærebrænder.
 • Måske er du vant til at arbejde med store maskiner.
 • Kran- og truckcertifikat er en fordel.
 • Produkt- og materialeforståelse er en nødvendighed.

Vi tilbyder:

 • Nye og større faciliteter i den nærmeste fremtid.
 • En aktiv personaleforening og firmabetalte sammenkomster.
 • Overskudsdeling de næste to år.

Du bliver en del af et team med engagerede og dygtige medarbejdere, hvor alle byder ind og hjælper hinanden i hverdagen.

Maskinfabrikken JST A/S
Strandmøllen A/SProduktionsmedarbejder med sans for detaljen

Strandmøllen A/S, Ejby

Til vores produktionsafsnit inden for specialgas, søger vi en detaljeorienteret produktionsmedarbejder – hos os kaldet fyldeoperatør.

Jobbet består i at betjene vores automatiserede fyldeanlæg, der fylder gas på flaskerne. Heri ligger der flere procedurer der skal følges og en del dokumentation der skal udfyldes, for at kunne opretholde den høje standard vi er pålagt og er kendt for.

Du vil få ansvar for:

 • At producere og sikre produkter af høj kvalitet
 • At efterleve de foreskrevne regler for produktion og dokumentation
Danitech Production
Industritekniker med erfaring på CNC-fræser (tidsbestemt ansættelse)

Danitech Production, Haderslev

Danitech Production søger en Industritekniker/maskinarbejder med erfaring i bearbejdning på CNC-fræser. Din opgave vil primært blive serieproduktion af emner på vores Mikron VCE 1200 PRO.

DANITECH

Vi har flere CNC-centre samt manuelle drejebænke, hvor vi efter kundens specifikationer, producerer hydraulikcylindre i stål – både større serier, samt enkeltstyksordrer.

JOBBET

 • Du skal kunne arbejde selvstændigt
 • Du skal have et skarpt øje for detaljer og besidde høj akkuratesse
 • Du skal være vedholdende, udviklingsorienteret og have situationsfornemmelse
 • Du skal være en god kollega og arbejdsom
Danitech Production