204 job matcher din søgning 204 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VELUX A/S
Medarbejdere til træproduktion

VELUX A/S, Østbirk

Har du erfaring med at arbejde med træ? Bor du i Østbirk eller omegn? Og drømmer du om at prøve kræfter med fremstillingen af ovenlysvinduer hos VELUX? Så se her!

Velux A/S

Grundet travlhed søger vi nye medarbejdere til vores træproduktion til daghold på vores fabrik i Østbirk. Du får i samarbejde med dine kolleger ansvar for at sikre, at vi fastholder den høje kvalitet i produktionen og løbende optimerer vores indsats.

Opgaverne i afdelingen dækker blandt andet over formning af træet med kehler, skære og afkorte ved hjælp af dobbelttapper, reparationer og klargøring til komponenter med boremaskinerne.

VELUX A/S
Gavnø GodsDriftsleder med byggefaglig baggrund søges til vores bygge-/udlejningsafdeling

Gavnø Gods, Næstved

Gavnø Gods er i gang med en løbende udvikling af vores bolig- og erhvervslejemål. Gennem investering og renovering vil vi højne kvaliteten og løfte lejepotentialet for vores ejendomme.

Du vil indgå i et boligteam, der udover dig består af administrative medarbejdere og håndværkere. Der vil være et stort samarbejde på tværs af afdelingerne omkring projektledelse og økonomi.

Primære arbejdsopgaver

 • Projektledelse af igangværende arbejder på udlejningsejendomme og slot
 • Ledelse af interne håndværkere
 • Tidsplanlægning for interne håndværkere samt ekstern arbejdskraft

Du tilbydes en stilling i et miljø der er præget af en uformel tone og tilgang til hinanden og ikke mindst suveræn god ”vi-stemning”

Franck Miljø- & Geoteknik A/S
Tekniker

Franck Miljø- & Geoteknik A/S, Horsens

… Til kontrol af jordarbejde på byggepladser

En afvekslende balance mellem kontrol af jordarbejde, udarbejdelse af notater og rådgivning af kunder er kernen i din hverdag hos Franck Miljø- & Geotekniks afdeling i Horsens.

Vi tilbyder grundig oplæring med makkerordning, så du bliver i stand til selvstændigt at udføre kontrol med indbygning af sand og stabilt grus mv. på byggepladser i hele Jylland og på Fyn. Herudover skal du assistere vores geologer i vores jordlaboratorie med vejtekniske forsøg og udføre andet forfaldende arbejde.

Franck Miljø- & Geoteknik A/S
Lalandia BillundServicetekniker - Aquadome Lalandia i Billund

Lalandia Billund

Fleksibel og serviceminded servicetekniker søges til gode håndværksmæssige opgaver i vores Aquadome teknik.

Du er helt klar til at være en del af vores team, hvor vi hver dag spiller hinanden bedre. Teknisk afdeling i Lalandia Billund varetager den tekniske drift og vedligeholdelse af bygninger, feriehuse, tekniske anlæg, veje, stier og grønne områder.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Daglig drift af teknik og vandbehandling i Aquadome
 • Teknisk vedligeholdelse
 • Daglig kontrol af faciliteterne i Aquadome, herunder sikkerhedsgennemgang i samarbejde med teamleder i Aquadome
 • Sikring af at de fastlagte standarder til stadighed overholdes
Gem
Tømrer/snedker søges

Totalentreprise DK ApS

Måske er det netop DIG som vi står og mangler! Så tøv ikke med at smide en ansøgning afsted eller gi’ Martin et kald.

Vil du have:
Indflydelse på egne arbejdstider?
Egen og spritny firmabil - som du tager med hjem? Spritnyt værktøj?
God og fast løn?
Pensionsordning?
Stabilitet - da vi ikke er styret af årstiden?
Samt et mindre firma hvor kommunikationen er i top?

SÅ SPRING UD I DET!

Gem
Visuel A/SVisuel søger byggeleder til Sjælland

Visuel A/S

Vi søger en dygtig, struktureret og engageret byggeleder til opførelse af enfamiliehuse og projektbyggerier.

Du vil indgå i samarbejde med vores anden byggeleder. Her får du ansvaret for selvstændigt at føre tilsyn og koordinere vores igangværende byggerier fra start til slut.

Konkret betyder det, at du forestår:

 • Dagligt tilsyn med byggepladserne
 • Kvalitetssikring og dokumentation
 • Kontakten til bygherre, entreprenører og leverandører
Kvik A/SBrancheerfaren køkkenkonsulent søges til Kvik Aalborg

Kvik A/S

Filosofien om at give vores kunder mere end de forventer – af både kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen.

Som køkkenkonsulent kan du se frem til en udfordrende hverdag med de allerbedste produkter på markedet.

Du får din faste gang i butikken, hvor det er op til dig at få kunderne til at sætte ord på netop deres drøm og guide dem sikkert gennem vores mange muligheder.

Til tider besøger du også kunderne i deres private hjem for at fortælle om vores muligheder for at opfylde deres drømme samt måle op og gøre klar til at lave det salgsarbejde, der skal til for at møde kundens forventninger.

Kvik A/S
Gem
Ishøj Hegn A/S
Montører af montage af hegn til hele Danmark

Ishøj Hegn A/S

Er du til frisk luft, fysisk arbejde, tidligt fri og godt kammeratskab med masser af værkstedshumor?

Vi er ligeglade med, om du er tekstforfatter, arbejdsløs, håndværker, mekaniker, gartner eller noget helt, helt andet – så længe du er morgenfrisk, og du har en god fysik, så du er klar til at tage fat ude på opgaverne i alt slags vejr året rundt.

Du monterer forskellige typer af hegn, støjvægge, porte, låger, bomme, pullerter m.m. i hele Danmark.

 • Arbejdet foregår udendørs året rundt, og du møder direkte på montagestedet sammen med en kollega.
 • Der vil være mulighed for at benytte firmaets bil uden for arbejdstid.
 • Jobbet er fuld tid, og arbejdstiderne er mandag til torsdag kl. 6 til 14.30 og fredag til 13.30.
Ishøj Hegn A/S
Tømrerfirmaet Paulsen A/SChef for kvalitetssikring og arbejdsmiljø

Tømrerfirmaet Paulsen A/S, Hvidovre

Vi står over for en række spændende byggeprojekter, som udføres i total-, hoved- og fagentrepriser og vi har i den forbindelse brug for en KS Chef til at sikre vores kvalitetssikring og arbejdsmiljø. Er det dig?

Det er en nyopslået stilling, så du vil få mulighed for at præge stillingen. Som KS Chef bliver du en del af vores kontor i Hvidovre med ca. 10 kollegaer på kontoret.

Dine primære opgaver vil være

 • Kvalitetssikring og Drift & Vedligeholdelse
 • Arbejdsmiljø

Du får selv hænderne i de daglige opgaver, samtidig med at du har det overordnede blik. Vi udfører hver eneste opgave med stor professionalisme – uanset størrelse – og det er vigtigt for os, at kunden føler sig tryg igennem hele processen.

Dansk-Skimmel A/S
Sanitør

Dansk-Skimmel A/S, Albertslund

Har du lyst til at være med i en spændende virksomhed i rivende udvikling? Vi søger en nykollega, gerne mederfaring indenforrengøring, nedrivning og/eller skadeservice!

I Dansk-Skimmel kommer du til at arbejde sammen med engagerede og kompetente kolleger, hvor ideer og kreative løsninger altid er velkomne. Vi sikrer os løbende, at alle medarbejdere er klædt godt på med kurser og uddannelser, så vi kan sikre den bedste kvalitet til kunden og et godt arbejdsmiljø.

De primære arbejdsopgaver vil være:

 • Sanering af skimmelsvamp
 • Nedrivningsopgaver
 • Affugtningsopgaver
JNA Vinduer & Døre A/SKundeservicemedarbejder til e-Commerce virksomhed i rivende udvikling

JNA Vinduer & Døre A/S, Langeskov

Sætter du god kundeservice i højsædet? Så er det netop dig vi står og mangler til at bidrage til den forsatte udvikling af vores virksomhed.

Du vil sammen med resten af reklamationsteamet sikre at vores kunder får den bedst mulige oplevelse. Sammen med dine kollegaer vil du bl.a. arbejde med

 • Reklamationsbehandling på tværs af flere brands
 • Sikre god kundeservice
 • Bidrage med support og vidensdeling til vores salgsteams
RIK Byg A/SByggeleder

RIK Byg A/S, Rødovre

Rik Byg A/S er en veldrevet, moderne og dynamisk entreprenørvirksomhed som gennem mange år har udviklet og specialiseret sig inden for alle typer af renovering, istandsættelse, ombygning samt indeklima, til private og det professionelle marked.

Hos Rik Byg A/S bliver du en del af en fleksibel organisation, hvor nøgleordet er samarbejde.

Virksomheden vækster, og derfor søges nu en dygtig byggeleder til hovedentrepriser i hovedstadsområdet, hvor der primært vil blive tale om ledelse af underentreprenører.

Rik Byg A/S tilbyder dig en spændende og udfordrende selvstændige opgaver i tæt samarbejde med ledelsen.

Gem
Tømrermester Bo Hvid ApSTømrer søges til alsidigt tømrerarbejde

Tømrermester Bo Hvid ApS

Arbejdet kan blandt andet bestå af montage af udestue, skift af tag, skift af vinduer, totalrenoveringer af enfamiliehuse, opsæt af inventar osv.

Den person, vi søger, skal ikke nødvendigvis være en ”vårhare”, men selv om du ikke har meget erfaring, er du velkommen til at ringe for en snak. Ansøgere med svendebrev bliver foretrukket.

Arbejdet er over det meste af Sjælland, du skal helst være bosat i Køgeområdet. Og vi stiller kassebil til rådighed fyldt med værktøj. Du vil indgå i en flok af p.t. 5 mand. Det vil sige et mindre firma, hvor vi alle taler sammen uden titler og lignende. Bilen har man med hjemme, eller hvordan man finder ud af det med sin makker.

PotentialehotelletVærkstedsansvarlig

Potentialehotellet, Herning

PotentialeHotellet er et forsorgshjem til unge hjemløse mellem 18 - 30 år. Vi tilbyder ”Ophold Med Indhold” til 14 beboere med misbrugsproblematikker og/eller psykosociale udfordringer.

Vi søger pr. 1. november 2021 en pædagog, socialrådgiver eller anden socialfaglig baggrund med flair for mesterlære og værkstedshumor.

Du har mod på at tage de unge beboere under vingerne i vores velassorterede træ & metal værksted samt stå for forefaldende istandsættelser på matriklen i et arbejdsfællesskab med beboerne.

Hensigten er, at beboerne får meningsfulde opgaver i en hverdag, krydret med en masse succesoplevelser, som kan være med til at bringe dem tættere på arbejdsmarkedet, så de kan folde deres potentiale ud.

TEMP TEAM A/SHåndværkstaksator

TEMP TEAM A/S søger for Ib Asferg A/S i København

Er du en erfaren snedker/tømrer eller byggeleder men muligvis ikke uddannet som håndværkstaksator, kan du evt. blive den nye byggeklods hos Ib Asferg A/S.

Du vil som håndværkstaksator få en alsidig hverdag. Da kunden ofte er i tvivl om, hvordan deres forsikringsskade skal løses, er din vejledning og ekspertise vedrørende de håndværks- og forsikringsmæssige aspekter vigtige. Du bliver ansvarlig for dine egne forsikringssager, og du følger dine kunder i hele forløbet – lige fra besigtigelse til skadesudbedring.

Din tid er delt ca. 50/50 på kontor og ude hos kunder til besigtigelse.

Gem
LKN Byg A/SDygtige tømrere søges

LKN Byg A/S

Vi har travlt og søger dygtige tømrersvende til varierende arbejdsopgaver, primært på Fyn og Trekantområdet.

Vi forventer, at du :

 • Har erfaring inden for tømreropgaver, du kan dit kram og går ikke på kompromis med kvaliteten
 • Kan du tage ansvar for egne opgaver og se fremad
 • Du er stolt af at levere et godt stykke arbejde
 • Du er stabil, kvalitetsbevidst, ansvarsfuld, løsningsorienteret og fleksibel.

Vi tilbyder:

 • Arbejdsopgaver der spænder vidt lige fra større planlagte til mindre serviceopgaver
 • Gode kollegaer hvor vi hjælper hinanden, har en god tone og respekt for hinanden.
 • Ordnede arbejdsforhold med løn efter kvalifikationer, pension og firmabil
Lasse Larsen Huse A/SProjektberegner til Lasse Larsen Huse i Kolding

Lasse Larsen Huse A/S

Har du erfaring med at planlægge og styre en byggeproces? -og har du tidligere arbejdet med byggeri af individuelle enfamiliehuse og projektgranskning heraf? Så kan du blive Projektberegner ved Lasse Larsen Huse og være bindeleddet mellem tegnestuen og byggeledelsen.

DINE PRIMÆRE OPGAVER:

 • At beregne mængden af materialer og udarbejde rekvisitioner på bestillingerne
 • lave forkalkulationer, så vores projekter overholder budgettet
 • føre kontrol med ordrebekræftelser og fakturaer
 • kontrollere overensstemmelse mellem tegningsmateriale og salgskontrakt.
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
KABEjendomsservicetekniker eller ejendomsassistent til Boligforeningen 3B, driftsområde H

KAB, København

Er du uddannet ejendomsservicetekniker, ejendomsassistent eller har du håndværkermæssig uddannelse så søg et rigtigt godt job her!

Kunne du tænke dig at syne boliger og betjene beboere i 3B’s ejendomme på Amager? Er du handlekraftig, serviceminded og god til beboerservice? Og ønsker du et alsidigt job med ansvar indenfor administration, planlægning og digital koordinering af opgaver i et boligområde? Så er stillingen som syner i Boligforeningen 3B’s driftsområde H lige noget for dig.

Dine opgaver er bredt funderet og indeholder administrative, håndværksmæssige og koordineringsopgaver, så det er vigtigt, at du trives med mange bolde i luften. Du vil få et tæt samarbejde med dine 14 kollegaer hvor dit gode humør, faglighed og drive forventes dagligt.

BonBon-LandFacility Maintenance Manager

BonBon-Land, Holme-Olstrup

Er du uddannet tømrer eller elektriker - eller har du en lignende relevant uddannelse inden for byggefagene? Har du gode samarbejdsevner og kan dokumentere min. 5 års erfaring? Kunne du tænke dig at indgå i et team af motiverede, erfarne og dygtige kollegaer, der brænder for BonBon-Land?

Du kommer til at stå i spidsen for den del af vores tekniske afdeling, som vedligeholder vores bygninger og grønne områder i og udenfor sæsonen. Du vil få det daglige ledelsesansvar for 3-4 medarbejdere samt have ansvaret for kontakten til mange af vores gode eksterne samarbejdspartnere.

Du kommer til at få et tæt samarbejde vores Rides Maintenance Manager, som har det daglige ledelsesansvar for de teknikere, som primært vedligeholder forlystelserne.