529 job matcher din søgning 529 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

OnlinePOS
Vi søger en montør/tekniker til fremadstormende IT-virksomhed med speciale i restaurationsbranchen

OnlinePOS, København

Vil du være en del af en virksomhed i rivende udvikling med et socialt sammenhold udover det sædvanlige? Er du serviceminded, har basis kendskab til Windows og hænderne skruet ordenligt på? Så er det dig, vi søger, som vores nye montør i København.

OnlinePOS er en IT-virksomhed, som har specialiseret sig i udvikling og produktion af moderne POS- og betalingssystemer til restauranter, caféer og barer. Derudover leverer vi POS-systemer til mange af sommerens store festivaler og events. Vi er i hastig vækst med mange nye kunder og et stigende antal opgaver.

Vi søger en kollega til vores afdeling i København, som vil med på vores rejse og være med til at hjælpe nye kunder godt i gang med installation af vores produkter, samt servicere vores eksisterende kunder. Du træder ind i en ung kompetent afdeling med 6 medarbejdere med stor knowhow om vores produkter og kunder.

OnlinePOS
Innovatorium Herning A/SEJENDOMSSERVICETEKNIKER/TEKNISK SERVICEMEDARBEJDER

Innovatorium Herning A/S

Innovatorium A/S søger snarest en topmotiveret og serviceminded ejendomsservicetekniker/teknisk servicemedarbejder med bred teknisk viden og kompetence, og som har lyst til at yde en aktiv indsats og gøre en forskel i hverdagen.

Stillingen indeholder bl.a. følgende opgaver:

 • Mindre håndværksmæssige opgaver
 • Tilsyn med diverse anlæg, herunder varme-, ventilations-, køle- og CTS-anlæg
 • Betjening og opdatering af ADK og AIA samt ITV
 • Support på PC og AV-udstyr

Vi tilbyder en plads i Innovatoriums centrale serviceteam, som udgør kernen i huset, og som er dem virksomhederne går til med praktiske spørgsmål af enhver art.

Du får en arbejdsplads i et spændende og dynamisk kontorhus, som emmer af liv, positivitet og interessante virksomheder, som deles om de fælles rammer og faciliteter.

SYKES Finland Oy
IT/Teknisk Help Desk

SYKES Finland Oy, Turku

Ønsker du at booste dine IT-kundskaber, lære at levere perfekt kundeservice og samtidig opleve en anden kultur i ét år eller længere? SYKES Finland søger dansktalende personale til vores tekniske supportteam.

Dit daglige arbejde vil bestå af at hjælpe kunder med deres computerrelaterede problemer. Vi gør brug af alle gængse kommunikationsmedier; telefon, e-mail, chat og sociale medier.

Vi søger fremtidige kolleger, der er positive, sociale, kundeserviceorienterede og hårdtarbejdende, samt har god arbejdsmoral. Du er interesseret i at lære nye ting og er i stand til at arbejde i et hektisk miljø. Vi er en ung, international arbejdsplads hvor vi arbejder i hold, så god humoristisk sans er værdsat.

SYKES Finland Oy
Gem
QuickOrder ApSScrum Master

QuickOrder ApS, Copenhagen

Are you experienced with everything related to Scrum and agile development? Are you passionate about making a difference for your team, and help them perform optimally in an organisation that supports you in your work? Would you like to run Scrum the right way, and not a half-baked Scrum-but solution? Then it might be you we’re looking for!

As the experienced Scrum Master, you will coach and guide the team and organisation to use Scrum and agile methods, so we can deliver the highest quality to our customers. We have a wide spectrum of developer profiles who will need personal attention to perform optimally individually, and the whole team needs a common ground to work from, so they can perform well and cooperate optimally with our other teams.

What your day will look like

 • Challenge and coach your team in Scrum and agile development principles
 • Facilitate Scrum events and feedback loops to ensure proper team development
QuickOrder ApSProduct Owner

QuickOrder ApS, Odense or Copenhagen

Do you have experience working with agile development and stakeholder management? Are you passionate about understanding customers and users, and about solving their challenges and needs? Do you thrive in a highly skilled team focused on solving difficult problems and continuously delivering value to customers and users? Then it might be you we’re looking for!

As Product Owner you will be responsible for several product domains at Quickorder, and you and your Scrum team will ensure that the most value is delivered to the users as fast as possible. You will own and maintain the Scrum team product backlog and make sure the team is always working on what creates the most value.

What your day will look like

 • Maintain, refine and prioritize the Product Backlog, in User Stories that offer value to the customers and users.
 • Ensure the team can progress and reach the Sprint goal.
Færdselsstyrelsen
Teamleder til nyetableret IT-driftsteam

Færdselsstyrelsen, Ribe

Vil du være med til at etablere, konsolidere og udvikle vores nye IT-organisation? Brænder du for den forskel god ledelse kan gøre? Så er du måske vores kommende teamleder for vores helt nye IT-driftsteam.

Færdselsstyrelsens IT-opgaver er hidtil blevet løst i Trafikstyrelsen. Din opgave bliver, i tæt samarbejde med det øvrige kontor for IT og Digitalisering, at hjemtage driftsopgaven til Færdselsstyrelsen - og herefter som ansvarlig for den videre drift og vedligehold af nuværende samt kommende IT-systemer. Som teamleder for IT-Drift vil du blandt andet være ansvarlig for:

 • Personaleledelse samt koordinering i teamet
 • Drift af IT-infrastruktur og telefoni i samarbejde med Statens IT samt andre leverandører
 • Applikationssupport og systemforvaltning
 • Teknisk IT-sikkerhed og informationssikkerhed
Færdselsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenEr du til Open Shift, Net Core, Json og kunne du tænke dig at udvikle applikationer til f.eks. Toldstyrelsen?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med fra start og være med til at udvikle nye applikationer til f.eks. Told- og Skattestyrelsen? I så fald skal du skynde dig at søge denne stilling.

Du bliver en del af vores kontor; Infrastruktur og Operations. Kontoret tæller lige nu 22 medarbejdere – fordelt på driftsspecialister, udviklere, projektledere, service-managere og teamkoordiatorer. Du vil blive en integreret del af vores udviklingsteam, hvor vi dagligt arbejder efter det agile Scrum framework.

I vores team vil du deltage i følgende:

 • Nyudvikling af forældede systemer og applikationer
 • Vedligehold af eksisterende applikationer
 • Indgå i kravspecificering og test af ny funktionalitet
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Novafos A/SProjektleder til IT-afdeling

Novafos A/S, Birkerød

Vi søger en projektleder til vores IT-afdeling, der vil være med til at drive en digital udvikling af vores IT-systemer samt sikre, at vi er på forkant og har et højt sikkerhedsniveau.

Novafos er certificeret i ISO27001 – Informationssikkerhed, og en del af dit arbejde vil være at sikre, at vi fortsat har et højt sikkerhedsniveau. Dette sker i samarbejde med kollegaer i IT, IT-systemansvarlige i Novafos samt med eksterne IT-leverandører.

Nogle af dine arbejdsopgaver:

 • Varetage projektledelsen af interne projekter i IT-afdelingen samt IT-projekter i Novafos.
 • Arbejde med IT-sikkerhed – herunder med ISO27001.
 • Deltage i projektarbejde på tværs af organisationen.
Netcompany
Cloud Infrastructure Architect

Netcompany, København

Vil du være med til at designe, implementere og effektivisere moderne infrastruktur til vores kunders forretningskritiske applikationer? SomCloud Infrastructure Architect arbejder du med de nyeste teknologier, samarbejder med branchens dygtigste kolleger og er garanteret faglig udvikling.

Som Cloud Infrastructure Architect kommer du til at spille en central rolle i agile projekter for både store danske og internationale kunder. Vi designer og implementerer forretningskritiske løsninger på topmoderne infrastruktur til kunderne, så du får fingrene i både public cloud (Azure og AWS) og private cloud.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andre omfatte:

 • Design og implementering af større cloud-infrastrukturløsninger (AWS, Azure, GCE).
 • Effektiv overvågning, alarmering, automatisering og skalering af cloud-løsninger.
 • Opsætning og optimering af data stores, caching og queing/streaming.
DI Dansk IndustriLead Auditors

DI Dansk Industri, København

D-mærket er Danmarks nye mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. D-mærket er den første mærkningsordning i verden, der forbinder it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse i ét og samme mærke.

Det er afgørende for D-mærkets legitimitet, at tilsynet og kontrollen med overholdelse af mærkets kriterier er klar og effektiv, samt sikrer at virksomhederne i praksis lever op til mærket. Det er på den anden side også vigtigt, at mærkets sekretariat ikke alene er et certificeringsorgan, men også en partner, der formår at levere vejledning om håndtering af it-sikkerhed og ansvarlig datahåndtering i øjenhøjde. Som Lead Auditor skal du kunne favne begge opgaver, så digital ansvarlighed bliver en forretningsmæssig fordel for den enkelte virksomhed. Dette gælder både for store og i særlig grad små og mellemstore virksomheder.

Balder Danmark
Teknisk ansvarlig til hotel

Balder Danmark, København

Vi søger en dygtig, ambitiøs og IT-kyndig teknisk ansvarlig til ét af vores hyggelige hoteller beliggende i København. Som teknisk ansvarlig får du ansvaret for alt hvad vedrører hotellets IT og tekniske installationer og får derved et kæmpe ansvar for, at alt fungerer døgnet rundt således, at gæsten får en god oplevelse ved at bo på vores hotel. Udover tekniske problemstillinger udgør det håndværksmæssige en stor del af jobbet, hvorfor vi søger en håndværker med flair for IT og teknik.

Du skal have lysten til at være en problemknuser og sparringspartner til hotellets medarbejdere og ledelse, samt yde optimal service overfor vores kollegaer og gæster.

Balder Danmark
TNT Danmark ApSTechnology Services Specialist FedEx and TNT

TNT Danmark ApS, Kastrup or Kolding

Participates in technology services aspects of assigned projects (new locations, expansions, re-locations, new equipment, strategic/Corporate roll-outs etc.) contributing to on-time achievement of the project goals & compliance with established standards & regulatory requirements.

With guidance may lead specific aspects of projects. Project deliverables typically include power & data infrastructure, voice & data network connectivity etc.

Provides effective support for critical systems, networks & equipment and level 2 support to company users in the Nordics.

Nomeco A/SWarehouse Manager System Supporter til Nomecos topmoderne distributionscenter i Køge

Nomeco A/S

Har du erfaring med lagerdrift, Warehouse Management Systemer og udvikling af tværgående processer og systemer? Og har du lyst til at være en del af et team af specialister på et af Nordens største medicinallagre?

Da vi fortsat er i vækst, har vi brug for endnu en supporter, der kan hjælpe os med at drifte og systemudvikle de processer, der skal understøtte og sikre en fejlfri, effektiv og smidig håndtering af vores klienters lægemidler og sundhedsprodukter i Norden.

Som Warehouse Manager System Supporter vil du blive en del af HCL Operations Support ONE. Teamet består af 3 driftssupportere, som alle er opsøgende og undersøgende i forhold til opgaver, dokumentation og udfordringer knyttet til driften. Du vil skulle arbejde tæt sammen med vores specialister inden for proces- og systemudvikling.

PANDORA A/SMaster Data Engineer

PANDORA A/S, Copenhagen

As an Engineer you will be very capable of understanding sources and consumers technical prerequisites and needs, and you will be able to ensures that technical solutions / interfaces / databases are implemented for global use in a generic setup that can last for a long time.

You will be an essential part the Global IT MDM team as well as the rest of PANDORAs Master Data and BI Organisation (both IT and Business).

Your primary focus will be on one of our most valued company assets, Master Data. Through close collaboration with the Solution Architects, Business Analysts and Application/Solution Architects, you will ensure that Master Data is developed, available and present to consumers in both IT Solutions and Business Processes across PANDORA's IT landscapes and according to Master Data transition plans.

PANDORA A/S
RigspolitietSAP-basiskonsulent til administrativ applikationsdrift

Rigspolitiet, Hvidovre

Det er af stor betydning at administrere, drifte og vedligeholde politiets SAP-applikationer for at sikre konstant stabil drift, så alle politiets HR - og logistikprocesser fungerer. På den måde er du i dette job med til at understøtte såvel politiets interne som vores samfundsmæssige opgaver og bidrager som et vigtigt led i den samlede politimæssige indsats.

Vi er en afdeling på 22 medarbejdere, hvor du indgår i et mindre team bestående af fire medarbejdere med såvel politifaglig som it-baggrund. Sammen med teamet har du ansvar for daglig drift af flere forskellige SAP-baserede systemer.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Udføre Basisopgaver på SAP ECC 6.0 R/3 og SAP NW
 • Bistå i opsætning af politiets kommende SAP-løsninger og deltager herefter i den daglige drift af disse.
 • Forestå fejlfinding og fejlretning på SAP Workflow
CuriaApplication Engineer for Customer Support

Curia recruiting on behalf of GomSpace in Aalborg

The Manufacturing Engineering Support Team needs a skilled engineer to support customers of the global leader of nanosatellite solutions.

You will be part of the global Manufacturing Engineering Support Team, which supports customers worldwide via the service desk (by phone and e-mail). Support inquiries concern technical/electronics, mechanics and software. The support team works primarily within normal Danish office hours.

You will get a close contact and dialogue with customers and with internal stakeholders in production and in R&D, when support cases lead to improvements in the products and the following process improvements in production, including technical change orders, etc.

GEA Process Engineering A/S
Power Platform Lead

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Are you an experienced Microsoft Power Platform enthusiast? Can you lead its implementation in our successful market-leading global engineering company? Do you enjoy teamwork with highly motivated professional colleagues from all over the world?

Unik System Design A/S We are looking for an experienced IT professional who can help our 18000 employees get the most out of the Power Platform while maintaining an adequate level of governance and alignment with the rest of our IT landscape.

You will become part of our popular “Corporate Collaboration Applications” team in Søborg, consisting of 5 other dedicated Microsoft 365 senior specialists who focus on SharePoint, Teams, Project, Power Apps and Power Automate.

GEA Process Engineering A/S
Sentia Denmark A/S
IT Buyer

Sentia Denmark A/S, Herlev

Would you like to be part of an exciting transformation journey? Do you have experience with managing a procure to pay process? And do you want to drive a supplier selection process with a team who always got your back? Then we have the right position for you!

As our new IT Buyer, you will be part of our Group Procurement department where you will be working from our office in Herlev. You will be part of a great team where knowledge sharing, collaboration and a proactive approach plays a big part of running our procurement department on a global reach. You will be responsible for ensuring that suppliers of all assigned expense categories are reliable, deliver on time and at the best commercial conditions, ensure the highest quality of goods and services needed.

Key Responsibilities:

 • Vendor & Stakeholder Management
 • Manage Price Request & Purchase Order Requests
 • Standardization of purchases
Sentia Denmark A/S
Scan Global LogisticsIT-supporter

Scan Global Logistics, Kastrup

Scan Global Logistics, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder, søger en positiv og engageret IT-supporter til Group IT til vores hovedkontor i Kastrup.

Vi leverer IT-løsninger til vores mange kontorer globalt, og vores IT-supportere har en bred kontaktflade både nationalt og internationalt. Du bliver en del af IT Operations-teamet, som består af medarbejdere inden for helpdesk, support, server og netværk.

Om jobbet

 • Kontakt til interne brugere (1. level), både telefonisk, personligt og gennem vores Helpdesk system
 • Opsætning af computere, software, printere, telefoni og brugerkonti i AD – samt efterfølgende fejlsøgning
 • Assistere med øvrige supportopgaver, herunder sparring med 2. level i samarbejde med teamet
Egmont Administration A/SIT-supporter

Egmont Administration A/S, København

Danmarks største medievirksomhed Egmont søger en dygtig kollega til vores IT Servicedesk afdeling. Med fokus på at styrke vores stærke medie-positioner og nye digitale forretningsområder leder vi efter en kollega, som brænder for IT service.

Som medarbejder i IT Servicedesk vil du få en betydningsfuld rolle med et stort ansvar for at levere support og yde service af højeste kvalitet, både remote, on-site og telefonisk. Dit primære ansvars område vil i starten være visitering af sager og håndtering/eskalering af disse via sagssystem og telefon.

Du er ambitiøs og serviceminded af natur. Vi forventer, at du har stærk teknisk interesse og brænder for at hjælpe brugerne med IT-udfordringer.