467 job matcher din søgning 467 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sydbank
Dealer-trainee til Obligationsafdelingen

Sydbank, Aabenraa

I Sydbanks Obligationsafdeling er vi ambitiøse og arbejder konstant på at forbedre vores tilgang til kunderne og den ekspertise, vi som afdeling leverer. I den forbindelse har vi brug for dig!

Som Dealer-trainee får du mulighed for at deltage i et 2-årigt forløb, hvor du de første 12 måneder er tilknyttet obligationsbordet på enten kunde- eller risikosiden. Derefter får du også mulighed for at blive indført i handel med aktier og/eller valuta. Perioderne kan variere afhængigt af den aktuelle situation ved de enkelte handelsborde. Du bliver under hele forløbet tilknyttet en mentor, der sammen med dig sikrer dit læringsmæssige udbytte

Din hovedopgave som dealer bliver at rådgive og opbygge varige relationer til kunderne - via den daglige dialog samt besøg hos kunderne. Du kan også på sigt vælge en karriere, hvor du med din analytiske sans sørger for varetage bankens risiko i et tæt samarbejde med kollegerne på kundesiden.

Sydbank
Vestas Wind Systems A/S
Finance Business Partner

Vestas Wind Systems A/S, Copenhagen

Do you have experience in transactional sales controlling environment? Are you enthusiastic and energetic? If yes, join our Global Service Finance team and became a part of growing company.

You will join Vestas Global Service Finance team, located in Copenhagen. The team is the committed finance partner team to our Global service business. We are an internationally diverse team focusing on Performance Management, Business Controlling and Finance Business Partnering. Our main purpose is to propel efficiency and results together with the commercial and operational business in the service segment of Vestas. We enable transparent and fact-based long-term policy making by continuously supply management with accurate information and analysis. The department operates in a ever-growing, international environment with cyclical reporting and deliverables.

Vestas Wind Systems A/S
Jyske Bank
Dygtig forretningsudvikler til Digital Relation - Forretningskoncepter

Jyske Bank

Vi søger en kollega, der skal være med til, at udvikle digitale løsninger til vores kunder og brugere. Er du en dygtig formidler, der formår at binde kunde- og forretningsindsigt sammen med IT-udvikling? Så er du måske vores nye forretningsudvikler!

Udvikling af spændende, værdiskabende produkter og koncepter til vores kunder og rådgivere er konstant et fokusområde i Jyske Bank. Derfor søger vi en Forretningsudvikler til Squad Økonomisk Overblik og Digital Signatur i Silkeborg.

Jyske Bank
VolkswagenLeasing Supporter - lån og leasing i nyt finansieringsselskab – Volkswagen Semler Finans Danmark A/S

Volkswagen, Brøndby

Vil du være med til at sætte dit præg på vores Leasing Support team og bidrage med din løsningsorienterede og kundemindede tilgang i et ambitiøst finansierings- og leasingselskab? Så er du måske vores nye Leasing Supporter.

Vi gik live i maj 2021 med vores nye finansieringsselskab, og vi leder derfor efter en kollega, som vil være en del af vores team til at føre de ting vi allerede har skabt ud i virkeligheden. Det vil sige, at du vil lande i et meget dynamisk miljø, hvor der er intensitet og spændende opgaver allerede fra første arbejdsdag.

I stillingen vil et af dine primære arbejdsområder blive en administrativ behandling af lån og leasing. Det inkluderer blandt andet oprettelse af leasingaftaler og lån, udstedelse af leasingkoder, indregistrering af biler, håndtering af aftaleændringer samt opfølgning på udløb af lån og leasingaftaler.

DS Norden
Commercial Finance Analyst

DS Norden, Hellerup

NORDEN is offering an exciting opportunity to join its Finance Business Partnering team. The role you will be filling is crucial for NORDEN to continue our momentum as a top performing operator and vessel trader/owner by providing financial decision-making support for our commercial departments.

DS NORDEN

You will be a trusted partner/in-house consultant requiring service excellence and strong communication skills, but most importantly, your financial toolbox and intuition is top tier!

As our Commercial Finance Analyst you will play a key role in further developing the trading-oriented mindset across NORDEN and in supporting our stated ambition of treating data as an asset. You will gain substantial knowledge about the financial aspects of international business and your toolbox will be loaded.

DS Norden
SkattestyrelsenKoordinator i Små og mellemstore selskaber Styring og kvalitet - Horsens

Skattestyrelsen

Motiveres du af en arbejdsdag fyldt med administrative og koordinerende opgaver, ansvar og gode kolleger?

Som koordinator bliver du central tovholder og blæksprutte for mange af de administrative opgaver, der er i Små og mellemstore selskaber. Din primære opgave bliver at sørge for, at bestillingerne til afdelingen bliver sat i gang hurtigst muligt samt være en del af vores drifts- og produktionsopfølgningsteam.

Du får ansvaret for løsning af egne opgaver, og vil samtidig indgå i fællesskabet, hvor vi hjælper hinanden, griber nye opgaver og træder til, hvor der er behov, herunder:

 • Administrative opgaver i relation til afdelingens postkasse, herunder udsendelse og opfølgning på henvendelser fra Ledelsessekretariatet, så svarfrister overholdes
 • Opfølgning på drift og produktion sammen med afdelingens controller, herunder at levere relevante data til ledelsen
 • vedligeholde vores SharePoint
Skattestyrelsen
Bjarne Nielsen A/S
Fleet og Leasing-supporter til stor bilkoncern

Bjarne Nielsen A/S, Herning

Til vores Fleet-team - der fysisk sidder i vores bilhus i Herning - søger vi en dygtig Fleet og Leasing-supporter, som kan hjælpe med at servicere vores kunder med rådgivning og håndtering af solgte biler. Du vil få en hverdag, hvor du er i tæt dialog med leasingselskaber, udlejningsselskaber samt større virksomheder med mange biler.

Du er produktspecialisten, der ved alt om motorer, indretning, beskatning og så videre - og som dermed på bedste vis kan rådgive vores kunder om mulighederne. Sideløbende hermed håndterer du også de ordrer, som kunderne placerer hos os, så bilerne bliver registreret, faktureret og leveret hvor kunden ønsker det. Stillingen har reference til vores Salgschef for Fleet, Allan Bertelsen.

I hverdagen skal du evne at holde mange bolde i luften, og lysten til at arbejde med både person- og varebiler.

Bjarne Nielsen A/S
Danske BankHead of 1st Line FC Risk & Requirements

Danske Bank, Høje Taastrup eller København

Vil du udvikle dig selv inden for ledelse – og samtidig støtte ikke bare Danske Bank, men samfundet med at bekæmpe økonomisk kriminalitet? Og er du klar til at påtage dig en spændende mulighed, hvor dit drive og engagement får dig til at lykkedes som leder?

Som teamleder vil din dybe erfaring og viden blive bragt i spil i arbejdet med teamets ansvar for de mest komplekse opgaver og projekter.

Du får til opgave at sikre implementering af relevante krav og tiltag i overensstemmelse med dansk lovgivning, regulering og interne instruktioner. Du deltager desuden i strategiske koncernbrede projekter samtidig med, at du:

 • Udarbejde komplekse risikovurderinger
 • Identificere, vurdere og minimere risici
 • Evaluere og forbedre processer og værktøjer
Danske BankHead of 1st Line FC Customer Risk & Acceptance

Danske Bank, Høje Taastrup eller København

Vil du være med til at engagere og videreudvikle dit eget team? Og besidder du det rette drive, der gør, at du kan være med til at støtte ikke bare Danske Bank, men også samfundet med at bekæmpe økonomisk kriminalitet? Så er du vores nye teamleder!

Som teamleder vil du med din solide erfaring og viden bidrage til, at Danske Bank i Danmark opfylder lovgivningsmæssige krav, og at den fastsatte risikoappetit bliver implementeret.

Du rådgiver kollegaer om krav, processer og kontroller inden for bekæmpelse af økonomisk kriminalitet, mens du også beskæftiger dig med at:

 • identificere, vurdere og minimere risici
 • deltagelse i risikovurderinger og efterforskninger af komplekse kunder
Tryg Forsikring A/S
Portfolio Analyst

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

We are growing and looking for a new colleague to join our Agile Portfolio Management Office (APMO) in Business IT & Digitalisation as a Portfolio Analyst.

As a Portfolio Analyst, you will collaborate with IT management, the IT organization and relevant stakeholders across Tryg.

In this role you will:

 • Analyze our development portfolios and giving insights to relevant stakeholders
 • Ensure feedback-loops, optimize processes and support the APMO team with portfolio insights
 • Build reports and dashboard
Tryg Forsikring A/S
Mølholm HR ResursenIT-konsulent med god forretningsforståelse

Mølholm HR Resursen søger for Vestjylland Forsikring i Videbæk

Brænder du for IT, har du en god forretningsforståelse, og ønsker at hjælpe dine kollegaer i dagligdagen, så er du måske den, vi står og mangler til at servicere organisationen med den daglige drift, spørgsmål og problemstillinger indenfor vores forsikringssystem NICE.

NICE er IT-systemet, hvor vi foretager al produktopsætning. NICE er derfor centralt i forhold til vores kundebetjening, sagsbehandling, og en række administrative rutiner.

Dine arbejdsopgaver:

 • Yde kompetent støtte til organisationen indenfor vores forsikringssystem.
 • Teste og kvalitetssikre vores forsikringssystem samt foretage de nødvendige ændringer.
 • Se sammenhænge, muligheder og udfordringer for organisationen, og optimere hvor muligt.

Din arbejdsdag vil være meget afvekslende med tæt kontakt til organisationen, samt med fordybelse i og support af vores IT-systemer.

KPMG P/S
Advisory Graduate Programme - CFO Service

KPMG P/S, København

Drømmer du om at starte din karriere inden for konsulentbranchen? Som graduate i CFO Service lærer du at rådgive om de forskellige arbejdsområder, indenfor CFO’ens agenda – fra controlling til ledelsesroller i økonomifunktionen samt procesoptimering herunder digitalisering og automatisering.

KPMG P/S

Fra første dag bliver du en del af et hold af graduates på tværs af KPMG, hvor fællesskabet er i fokus. Vores graduateprogram strækker sig over 1 år og starter med en onboarding-tur, hvor du bliver introduceret til programmet og de øvrige graduates. Du bliver en del af CFO Academy , hvor vores mål er at uddanne fremtidens CFO. CFO Academy vil sikre dig en kontinuerlig faglig udvikling igennem din karriere. Vi giver dig muligheden for at yde dit bedste og vi vil gøres vores til at støtte dig igennem din karriere og udvikling.

KPMG P/S
Arbejdernes Landsbank
Kunderådgiver til filialen i Fredericia

Arbejdernes Landsbank

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? – så er du måske lige den kunderådgiver vi mangler i Fredericia.

Arbejdernes Landsbank

Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med vores eksisterende kunder og medvirker aktivt til at øge filialens kundetilvækst. Du overtager en portefølje bestående af privatkunder. Men der er plads til flere gode kunder, så du er også selv med til at udvide din kundeportefølje gennem dialog med nye og eksisterende kunder.

Arbejdernes Landsbank
Arbejdernes Landsbank
Boligforeningsrådgiver til Boligforeningscentret

Arbejdernes Landsbank, København

Vi søger en boligforeningsrådgiver, som brænder for at lave forretninger, rådgive og servicere boligforeningskunder. Er du udadvendt og god til at skabe relationer? Møder du kunderne i øjenhøjde, og formår du at se muligheder, så har vi måske jobbet du sidder og venter på.

Arbejdernes Landsbank

Som boligforeningsrådgiver får du ansvaret for at servicere og rådgive en attraktiv kundeportefølje indenfor boligforeningsområdet, herunder bl.a. private andelsboligforeninger, ejerforeninger, haveforeninger m.m. Du får også ansvaret for at optimere samarbejdet med afdelings samarbejdspartnere, såsom administratorer, advokater og revisorer m.m.

Arbejdernes Landsbank
NordeaSenior Risk Model Developer - Copenhagen

Nordea, Copenhagen, Helsinki, Stockholm or Warsaw

Are you an economist, engineer, a statistician or mathematician who wants to team up with us and advance Nordea’s prediction of counterparty credit risk? We are looking for a senior analyst or risk model developer to join the Counterparty Credit Risk Models team at Nordea.

We are a cross-disciplinary team of highly skilled individuals responsible for development, refinement, and maintenance of Nordea’s internal risk models for counterparty credit risk.

What you’ll be doing:

 • Develop new models and improved ways to measure future credit risk on derivative portfolios
 • Validate and scrutinize our current models using economical and statistical analysis
Aon Denmark A/S
Broking Executive Assistant

Aon Denmark A/S, København

Vi søger en Broking Executive Assistant til SPS (Structured Portfolio Solutions) Broking.

Ønsker du at være en del af et professionelt team, der udvikler og optimerer standardiserede forsikringsløsninger til fordel for Aons kunder, så er det dig vi søger til vores kontor i København.

Som Broking Executive Assistant får du mulighed for at arbejde tæt sammen med vores Broking Executives og Specialister, som på daglig basis sikrer, at vores kunder har den optimale forsikringsløsning.

Aon Denmark A/S
Danske BankInvestigations Compliance Officer

Danske Bank, Høje Taastrup or Stockholm

We are looking for an Investigator to be part of our developing and talented Compliance Investigations Team. You will be a significant contributor in our investigation setup.

In this position, you will be reviewing investigative leads, allegations, and identify and management of live risks, to protect the bank. You will participate in the drafting and delivery of investigations training materials and courses. You will be able to develop your skills whilst producing important work under the guidance of our experienced management team, and working with a broad range of colleagues across the DB Group.

Kereby ApS
Koordinator til udlejningsafdelingen

Kereby ApS, Nordhavn

Er du serviceminded, trives du med korte deadlines og kan du godt lide at have styr på alle detaljer? Så er du måske vores nye kollega?

Hos Kereby søger vi en struktureret holdspiller med tilknytning til vores udlejningsafdeling, som kan hjælpe os med at få de sidste detaljer på plads, inden boligerne udbydes. Som vores nye kollega skal du kunne varetage mangeartede administrationsopgaver, heriblandt klargøring af al materiale på lejemålet inden fremvisning.

Med reference til Head of Leasing bliver du en del af et ambitiøst og målbevidst salgsteam, hvor omgangstonen er uformel, og tempoet er højt. Teamet står for den overordnede udlejning af såvel erhvervs- som boliglejemål.

Som vores nye koordinator vil du skulle beskæftige dig med at

 • finde, gennemgå og arkivere lejemålsdokumenter
 • udarbejde udlejningsmateriale og prospekter, herunder sikre fremdrift
Kereby ApS
Gem
Brikk Gruppen ApSEjendomsmægler Trainee til Sydsjælland og Øerne

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra vores erfarne ejendomsmæglere.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

& friendsForretningsudvikler

& friends søger for Letpension i Virum

& friends CPH søger en forretningsudvikler med stor pensionserfaring til Letpensions forretningsudviklingsteam.

Som forretningsudvikler hos Letpension får du mulighed for at bruge din viden om pension og forsikring. Du skal være med til at sikre, at Letpension fortsat har Danmarks bedste pensions- og forsikringsprodukter samt rådgivningsværktøjer, der kan understøtte og skabe aktivitet i pengeinstitutterne.

Som forretningsudvikler i Letpension vil dine primære opgaver være:

 • i samarbejde med dine kolleger at planlægge og lede produkt- og systemudviklingsopgaver samt kvalitetssikre disse
 • at have indgående viden om livrenter, ratepension, livsforsikring, forsikring ved tab af erhvervsevne og sociale ydelser
 • kommunikation med eksterne partnere, herunder PFA, pengeinstitutter og datacentraler.