286 job matcher din søgning 286 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Advised by I/STest Manager

Advised by I/S søger for DLR Kredit i København

Har du lyst til at stå i spidsen for at opbygge DLR Kredits nye testteam, og bidrage med dit store engagement og faglighed? Så kan du kan være den vi søger!

Som led i en yderligere professionalisering af testområdet i DLR Kredit etablerer vi nu et testteam med i alt fire medarbejdere, og vi søger derfor til en nyoprettet stilling en erfaren Test Manager, til at stå for den faglige ledelse af teamet.

Arbejdsopgaverne omfatter:

 • Deltage i opbygningen af det nye testteam
 • Medvirke til at professionalisere testområdet yderligere, herunder at bidrage med dine kompetencer inden for strukturerede testmetoder og værktøjer inkl. automatiseret test
 • Udarbejde og vedligeholde teststrategi
Jobindex A/S
Test lead til nyoprettet rolle med stort potentiale

Jobindex A/S søger for EDC-gruppen a/s

Du bliver vores faglige fyrtårn inden for test, og du er i den grad med til at føre vores testfunktion ind i fremtiden. Og så får du et tæt samspil med mig og en hverdag tæt på beslutningstagerne,” fortæller product owner Jakob Frederiksen.

 • Vil du arbejde med kvalitetssikring og IT, der i sidste ende hjælper EDC’s mæglere og slutbrugere? Og har du lyst til at forme fremtidens digitale køb og salg af boliger og erhvervsejendomme?

Du er med til at sætte vores retning inden for test og hvordan vi håndterer test på tværs af forretningsområder. Succeskriteriet er at sikre den røde tråd for test-processer, der gør, at vi alle trækker i samme retning,” fortæller dine kommende chef, Louise.

 • Du har minimum nogle års erfaring som softwaretester, og det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring som test manager, test lead eller lignende.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
MiljøministerietNyuddannet projektleder til digitaliseringsprojekter – gerne med miljøfaglig baggrund

Miljøministeriet, Odense

Kunne du tænke dig at arbejde med drift og udvikling af brugervenlige digitale løsninger på miljøområdet? Har du lyst til at være bindeleddet imellem forretningens behov og it-afdelingen? Vil du indgå i et fagligt fællesskab og tage ansvar for opgaver og processer i tæt samarbejde med andre?

Afhængig af dine kompetencer og interesser vil du bl.a. skulle arbejde med følgende opgaver:

 • Videreudvikling af brugervenlige, digitale værktøjer til forvaltning af erhvervsrettet regulering, fx ansøgning om miljøgodkendelse, offentliggørelse af miljøoplysninger, effektiv administration etc.
 • Bidrage til udvikling af datadreven myndighedsudøvelse og være med til at udvikle brugen af nye teknologiske muligheder, som fx kunstig intelligens mv.
 • Ansvarlig for drift, vedligehold og udvikling af digitale løsninger på industriområdet.
GeodatastyrelsenEngageret og erfaren projektleder med teknisk flair søges til udbudsprojekter i Geodatastyrelsen i Aalborg

Geodatastyrelsen

Vil du stå i spidsen for genudbuddene af vores store IT-kontrakter og dermed spille en central rolle i videreudviklingen af Geodatastyrelsens ejendoms- og ejerregistreringssystemer? Og har du generel erfaring med udbud på IT-området? Så er dette måske stillingen for dig?

Vores to IT-driftskontrakter på de matrikulære systemer og ejerfortegnelsen skal snart i udbud. Vi søger derfor en erfaren projektleder, der kan varetage projektledelsen af arbejdet med udarbejdelse af udbudsmateriale, gennemførelse af udbud, valg af leverandør og planlægning af transition. Vi leder efter dig, der er nysgerrig på vores forretningsområde med registrering og udstilling af data ejendomme, og som glæder sig til at arbejde sammen med et projektteam, hvor alle er passionerede om at levere et projekt, der vil danne fundamentet for vores digitale transformation de næste mange år.

Ørsted
Solution Architect for new People ART

Ørsted, Gentofte

Imagine a future where you’ll be part of a strong architecture and technology community and ensure a target architecture for onshore wind

Ørsted

Join us in this role where you’ll be part of creating the new People & Development ART which focuses on strengthening the talent approach (so we can continue to grow as a global green energy leader powered by talent), attracting talent, building inclusive teams, and growing and sharing our talent around the world.

You’ll be part of the leadership group alongside the release train engineer and the product manager who constitute the delivery organisation that steer the value-enabling solutions at the right quality level. Together with your colleagues, you’ll work in a community consisting of 90+ architects as part of an agile delivery organisation.

Ørsted
Obton A/S
Lead Developer

Obton A/S, Aarhus

Vil du lede vores team af interne udviklere i en ambitiøs IT-afdeling? Kan du sikre en konsistent udviklingsindsats på tværs af organisationen? Så kan du meget vel være vores nye kollega.

Koncenton A/S

Du bliver en del af en afdeling med 11 dedikerede kollegaer, hvor du leder et team på 3 interne udviklere. God service ligger i vores DNA, og vi sætter en ære i at levere høj kvalitet i vores arbejde. Vi tager ansvar for at drive virksomhedens digitale transformation og fremtidige platforme. Hos Obton er der højt til loftet og kort vej til beslutningstagerne. Du bliver en nøglemedarbejder med mulighed for at gøre en stor forskel for forretningen.

Obton A/S
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfarne Scrum Masters

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

I tæt samarbejde med Toldstyrelsen er vi i gang med at udskifte hovedparten af den samlede it-portefølje på toldområdet grundet EU’s nye toldlovgivning. Arbejdet er samlet i EUTK-programmet (”EU's nye ToldKodeks”) og har meget stor betydning for danske virksomheders import og eksport og dermed vores samfund som helhed.

Som Scrum Master er det din fornemmeste opgave at hjælpe dit team til at skabe forudsigelighed og gennemsigtighed. Det gør du ved at støtte, træne, facilitere og coache teamet til at være et high-performing og selvledende team med fokus på arbejdsglæde, læring og løbende forbedringer. Derudover består dine opgaver blandt andet i at:

 • Opbygge en kultur, hvor der løbende reflekteres og optimeres ift., hvordan teamet bedst skaber værdi
 • Skærme dit team mod udefrakommende distraktioner og forstyrrelser
 • Kommunikere teamets fremdrift via rapportering og Scrum of Scrums
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
CGI Danmark A/S
Senior Project Manager med erfaring inden for Microsoft AX/Dynamics 365

CGI Danmark A/S, Aarhus, Ballerup, Kolding og Aalborg

Vil du have ansvaret for store udviklings- og projektopgaver? Er du skrap til projektledelse med fokus på planlægning, opfølgning, kontraktstyring, budget, kvalitet og motivation? Kan du navigere i et internationalt miljø?

Så er du måske vores nye senior projektleder i CGI's afdeling, som leverer Microsoft Dynamics-løsninger til mange forskellige virksomheds typer.

Vi har mange nye projekter i gang for både eksisterende og nye kunder, og vi har brug for flere dygtige folk. Selvfølgelig har vi en mening om, hvad det kræver at få succes som senior projektleder hos os. Det er for eksempel at du:

 • Har mindst fem års dokumenteret erfaring som succesfuld projektleder af store it-projekter
 • Elsker at have flere opgaver i gang samtidig - og kan holde hovedet koldt i pressede situationer
CGI Danmark A/S
Børns Vilkår
Digital projektleder

Børns Vilkår, Valby

Børns Vilkår er inde i en rivende udvikling, ikke mindst på det digitale område. Vi har lige nu behov for at styrke vores team af projektledere med en dygtig digital profil, som vil få ansvaret for at drive en række digitale projekter på tværs af organisationen. Det er derfor væsentligt, at du har en bred digital forståelse, og ikke er bange for at udforske nye fagområder.

Dine primære opgaver vil være:

 • Projektledelse af en række digitale projekter på tværs af organisationen fra kravspecifikation til afsluttende test og implementering
 • Teknisk støtte og rådgivning til kollegaer på tværs af faggrupper
 • Koordinere Børns Vilkårs digitale udviklingsplan i samarbejde med vores digitale forretningsudvikler
Børns Vilkår
Gem
QuickOrder ApSScrum Master

QuickOrder ApS, Copenhagen

Are you experienced with everything related to Scrum and agile development? Are you passionate about making a difference for your team, and help them perform optimally in an organisation that supports you in your work? Would you like to run Scrum the right way, and not a half-baked Scrum-but solution? Then it might be you we’re looking for!

As the experienced Scrum Master, you will coach and guide the team and organisation to use Scrum and agile methods, so we can deliver the highest quality to our customers. We have a wide spectrum of developer profiles who will need personal attention to perform optimally individually, and the whole team needs a common ground to work from, so they can perform well and cooperate optimally with our other teams.

What your day will look like

 • Challenge and coach your team in Scrum and agile development principles
 • Facilitate Scrum events and feedback loops to ensure proper team development
QuickOrder ApSProduct Owner

QuickOrder ApS, Odense or Copenhagen

Do you have experience working with agile development and stakeholder management? Are you passionate about understanding customers and users, and about solving their challenges and needs? Do you thrive in a highly skilled team focused on solving difficult problems and continuously delivering value to customers and users? Then it might be you we’re looking for!

As Product Owner you will be responsible for several product domains at Quickorder, and you and your Scrum team will ensure that the most value is delivered to the users as fast as possible. You will own and maintain the Scrum team product backlog and make sure the team is always working on what creates the most value.

What your day will look like

 • Maintain, refine and prioritize the Product Backlog, in User Stories that offer value to the customers and users.
 • Ensure the team can progress and reach the Sprint goal.
Færdselsstyrelsen
Teamleder til nyetableret IT-driftsteam

Færdselsstyrelsen, Ribe

Vil du være med til at etablere, konsolidere og udvikle vores nye IT-organisation? Brænder du for den forskel god ledelse kan gøre? Så er du måske vores kommende teamleder for vores helt nye IT-driftsteam.

Færdselsstyrelsens IT-opgaver er hidtil blevet løst i Trafikstyrelsen. Din opgave bliver, i tæt samarbejde med det øvrige kontor for IT og Digitalisering, at hjemtage driftsopgaven til Færdselsstyrelsen - og herefter som ansvarlig for den videre drift og vedligehold af nuværende samt kommende IT-systemer. Som teamleder for IT-Drift vil du blandt andet være ansvarlig for:

 • Personaleledelse samt koordinering i teamet
 • Drift af IT-infrastruktur og telefoni i samarbejde med Statens IT samt andre leverandører
 • Applikationssupport og systemforvaltning
 • Teknisk IT-sikkerhed og informationssikkerhed
Færdselsstyrelsen
Novafos A/SProjektleder til IT-afdeling

Novafos A/S, Birkerød

Vi søger en projektleder til vores IT-afdeling, der vil være med til at drive en digital udvikling af vores IT-systemer samt sikre, at vi er på forkant og har et højt sikkerhedsniveau.

Novafos er certificeret i ISO27001 – Informationssikkerhed, og en del af dit arbejde vil være at sikre, at vi fortsat har et højt sikkerhedsniveau. Dette sker i samarbejde med kollegaer i IT, IT-systemansvarlige i Novafos samt med eksterne IT-leverandører.

Nogle af dine arbejdsopgaver:

 • Varetage projektledelsen af interne projekter i IT-afdelingen samt IT-projekter i Novafos.
 • Arbejde med IT-sikkerhed – herunder med ISO27001.
 • Deltage i projektarbejde på tværs af organisationen.
Sindico Group A/SProaktiv IT Manager med bred forståelse for IT

Sindico Group A/S, Ikast

Sindico Group er en koncern i vækst, hvor alle medarbejdere hver dag arbejder benhårdt for kunderne, men samtidig gør en dyd ud af godt kollegaskab og sammenhold.

Derfor søger vi nu en IT Manager til at styre vores mange spændende IT-projekter – heriblandt opgradering af nuværende NAV til Dynamics BC, implementering af nyt kassesystem (LS Retail) i vores 30+ butikker, integration til nyt robotlager (AutoStore) og meget mere.

Vi har ikke lagt os 100 % fast på en profil, da der kan være mange veje ind i stillingen. Derfor vil vi rigtig gerne høre fra dig, hvad du kan bidrage med og hvordan du vil være med til at udvikle vores IT-team med afsæt i dine erfaringer og uddannelsesbaggrund.

DSV
Senior Director for Infrastructure in Global IT

DSV, Hedehusene

Would you like to make your mark on DSV by running and developing our infrastructure area? Are you a strategic and visionary leader and do you excel at stakeholder management? Join us and make a difference on our journey.

In this role, you will be overall responsible for the areas Server Services, Cloud, and Database & Backup with app. 150 employees. Infrastructure is part of IT Operations & Services in DSV Global IT, a truly global IT organisation with more than 2,000 dedicated colleagues working to support and develop the DSV business.

You will lead your area to ensure stable operations while also developing, driving, and ensuring execution of the strategy for the infrastructure area to support business growth. This requires you to lead, motivate and ensure structure, as well as working together with stakeholders at various levels and across Global IT.

DSV
Visma Consulting A/S
Solution Architect og Lead Developer til digitaliseringsteam hos Visma Consulting

Visma Consulting A/S, København

Nu har du muligheden for et job, hvor du er med til at gøre en forskel også i virkeligheden. Digital teknologi er midlet. Vækst og velfærd er målet og vores dygtige mennesker binder det hele sammen - Vil du være med?

Er du Solution Architect eller Lead developer på .net platformen, gerne med en solid erfaring på Azure og med erfaring fra kunderettede projekter? Så er du måske vores nye kollega i Visma Consultings nye digitaliseringsteam.

Visma

Du bliver en del af Visma Consultings nye digitaliseringsteam og vil referere ind til en Teamleder/Project Manager. Via din tekniske rolle vil du skulle være med på Visma Consultings næste digitale rejse på tværs af kunder og digitaliseringsprojekter til det private og offentlige segment og være kundens go-to person på dit tekniske område.

Visma Consulting A/S
Statens ITErfaren porteføljemanager

Statens IT, Ballerup

Vi søger en erfaren porteføljemanager, der i tæt samarbejde med projektledere, ledelse og øvrige interessenter skal sikre, at Statens IT igangsætter og gennemfører de ”rigtige” projekter til aftalt tid, økonomi og kvalitet.

Stillingen er placeret i området ”Serviceudvikling & Projekter”, hvor du som porteføljemanager indgår i team PMO med øvrige PMO-medarbejdere. Området er et kompetencecenter i Statens IT, der udlåner arkitekter og projektledere til projekter i Statens IT. Området bidrager sammen med den øvrige organisation til at understøtte vores strategiske pejlemærke ”pålidelige projekter”. Det er her, du kommer til at spille en vigtig rolle. Ud over rollen som porteføljemanager kommer du også til i begrænset omfang at drive relevante it-projekter, så du også får praktisk erfaring i vores PMO-værktøjer og processer.

Finanstilsynet
Genopslag: IT-projektleder og forvalter

Finanstilsynet, København

Er du en erfaren projektleder, der engageret vil bidrage til implementering og forankring af et stort IT-projekt? Brænder du lige så meget for den efterfølgende projektledelsesmæssige forvaltning af løsningen, og har du en forkærlighed for IT og digitalisering?

Du vil arbejde med Finanstilsynets SupTech-projekt, hvor målsætningen er at give mulighed for en mere proaktiv overvågning af virksomheder under tilsyn, forkorte tiden fra et nyt indberetningsbehov opstår til en løsning er klar og ligeledes at komme hurtigere fra input til analyse. Du vil i tæt samarbejde med projektets anden projektleder gennemføre projektet fra analysefasen til det er forankret i organisationen. Efterfølgende skal du stå for alle aspekter af de forvaltningsmæssige opgaver, som er relateret til løsningen sammen med dine kollegaer.

Wunderman A/S
Digital Project Manager

Wunderman A/S, Copenhagen

Are you an energetic digital project manager with a passion for digital solutions? Can you see yourself managing the very best direct marketing solutions for one of our big international clients? Would you like to join an agency that supports you to be your best? If yes, then Wunderman Thompson could be for you! We are looking for a person with experience in project management and the hunger to deep-dive into projects for our growing list of clients.

Wunderman

In the role as a digital project manager, you will be responsible for organizing and managing key client development projects for one of our large international clients, while ensuring delivery on time, on budget and with high quality. You will play a central role throughout the entire project lifecycle, where you will work closely with developers and other specialized colleagues, as well as the stakeholders on the client’s side.

Wunderman A/S
GreenMobility A/S
Teknisk Produkt Manager/Projektleder

GreenMobility A/S, København

Vil du være på forkant med den nye agenda inden for såvel mobilitet som klima? Har du flair for det tekniske, når du skal sikre driften af vores eksisterende platform, såvel som når du skal projektlede produktlanceringer fra idé til lancering?

Som Teknisk Product Manager står du med overblikket over sammenhængen mellem vores forskellige IT-systemer – både 3-parts og egenudviklede systemer.

I tæt samarbejde mellem IT og Commercial Management udvikler I produkter med fokus på gode kundeoplevelser samt interne applikationer, der sikrer en effektiv drift.

Med dit indgående kendskab til det samlede IT-landskab er du i stand til hurtigt at fejlfinde og løse eventuelle problemer i tæt samarbejde med leverandører og interne udviklere, så kundeoplevelsen altid er helt i top.

GreenMobility A/S