310 job matcher din søgning 310 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HusCompagniet A/SByggerådgiver - Herning

HusCompagniet A/S

Har du interesse for boligbyggeri kombineret med et godt salgs- og konkurrencegen?

Som vores nye kollega kan du se frem til en meget selvstændig rolle, hvor du sætter dagsordenen. Du søger selv kunderne og tager den indledende kontakt, fx på baggrund af leads, du har fået fra vores hjemmeside.

Dine kunder befinder sig i Midtjylland, og du arbejder fra vores kontor i Herning. Men det kan også være, at du møder dem i et af vores udstillingshuse, som vi har åbne hver weekend.

Gem
Milton Huse A/SByggeleder til Sjælland

Milton Huse A/S

Hos Milton Huse søger vi netop nu en ny dygtig kollega til et attraktivt job, hvor du via exceptionel byggeledelse bliver ansvarlig for at levere nybyggeri, der til en hver tid lever op til Milton Huses høje kvalitet og standarder.

Det betyder selvfølgelig, at der er styr på byggeprocessen fra start til slut og ned til mindste detalje. Som den største selvfølge går vi fx op i at byggepladserne altid er ryddelige og ordentlige.

Din profil

 • Du har indblik i byggebranchen, en håndværksmæssig uddannelse og evt. flere års erfaring med styring af byggepladser.
 • Du er ansvarlig, selvstændig, struktureret og vant til at styre flere forskellige byggeprojekter i en dynamisk hverdag.
Gem
MT Højgaard A/S
Dygtige betonstøbere til elementfabrik

MT Højgaard A/S

Vi er i gang med flere større projekter i Nuuk og har lavet vores egen betonelementfabrik, hvortil vi søger dygtige folk til støbearbejdet.

Opgaverne varierer inden for følgende områder:

 • Armeringsarbejde
 • Udsparinger
 • Indstøbningsdele
 • Betonstøbning

Vi tilbyder

 • Et godt sted at arbejde med fokus på sikkerhed og sammenhold
 • Løn efter kvalifikationer
Arkil A/S
Maskinfører/gummigedfører til Arkil Asfalt i Hasselager

Arkil A/S

Vi søger en kollega med godt humør og hænderne rigtigt skruet på til vores asfaltafdeling i Hasselager. Har du lyst til at være en del af et godt samarbejdende team, hvor sikkerhed og kvalitet er i fokus, er det måske dig, vi leder efter?

Du får hos os gode muligheder for opkvalificering og efteruddannelse. Vi oplærer og uddanner nye medarbejdere samt sikrer løbende vidensdeling blandt medarbejderne.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med bl.a. sundhedsforsikring. Du ansættes som timelønnet medarbejder, hvor lønnen fastsættes efter aftale i forhold til dine kvalifikationer.

Gem
Jobindex A/S
Ambitiøs byggeleder med flair for kommunikation

Jobindex A/S søger for Eiler Thomsen Alufacader A/S

Vil du være med til at bygge facader, som folk drejer hovedet efter? Har du godt styr på, hvad der rører sig på en byggeplads – og er du klar til mere ansvar?

”Her får du både lov at være hands-on og holde det store overblik over vores prestigeprojekter. Det er et godt step imellem at være formand og entrepriseleder, og hvis du selv har ambitionerne, behøver det ikke at stoppe der,” fortæller entreprisechef Michael Søndergaard.

Nysgerrig? Så læs mere her.

Jobindex A/S
Gem
People Management ConsultingProjektleder – Københavnsområdet

People Management Consulting søger for kunde

Vil du ha’ god fast løn inkl. pensionsordning? Flekstid mellem 7-16, 1:1-afspadsering, – og lede et lille team? Vil du styre din egen dag? Er du fortrolig med PROJEKTLEDELSE? Vil du have et fedt, selvstændigt job?

Vores kunde tilbyder dig rammerne, vilkårene, gode teamkollegaer og en spændende afvekslende hverdag. Du arbejder for grøn bæredygtighed.

Ikke 2 dage er ens. Dine berøringsflader er primært jeres indkøbte rådgiver og den valgte entreprenør omkring økonomi på projektet.

Man har fjernet mange discipliner i traditionel projektledelse, så du kan koncentrere dig om overordnede møder, borgerne og være tovholder på økonomien pr. projekt. Du ta’r overblikket og styrer.

Indrykket:
Gem
People Management ConsultingTeknisk konsulent

People Management Consulting søger for kunde

Vil du ha’ god fast løn inkl. pensionsordning? Flekstid mellem 7-16, 1:1-afspadsering, – og indgå i et super team? Vil du styre din egen dag? Er du fortrolig med TEKNISK RÅDGIVNING TIL PRIVATE – fra vej til installation? Vil du have et fedt, selvstændigt job?

Vores kunde tilbyder dig rammerne, vilkårene, gode teamkollegaer og en spændende afvekslende hverdag. Du arbejder for grøn bæredygtighed.

Ikke 2 dage er ens. Dine berøringsflader er private borgere i kommunerne. Din primære samarbejdspartner er entreprenøren – der udfører det, du har aftalt med borgeren. Du skal ikke sælge, men vejlede/rådgive om føringsveje og muligheder. Borgeren skal være glad for din rådgivning.

Indrykket:
Gem
DEKO p|s
Entrepriseleder

DEKO p|s

Som vores nye entrepriseleder indgår du i vores entrepriseafdeling. Vi udfører indvendige tømrerentrepriser i forbindelse med aptering/indretning af kontor-, industri- og institutionslokaler i Storkøbenhavn og på det øvrige Sjælland.

Når du får sagen tildelt, har du ansvaret for udførelsen. Det betyder, at du planlægger og bestemmer, hvordan du skaber den bedste udførelse ud fra aftalegrundlaget både med hensyn til kvalitet og indtjening. Hvis du mangler informationer, du ikke selv kan skaffe, er dine kolleger i teamet klar med sparring. Da det er dig, der følger du op på tidsplaner, kvalitet og økonomi på sagen, er du i høj grad også medvirkende til at kvalitetssikre den.

Du bliver en del af en spændende og succesfuld virksomhed med et sundt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder sammen om at skabe resultater, og hvor vi har det sjovt.

DEKO p|s
Fjernvarme Fyn A/S
Vedligeholdstekniker

Fjernvarme Fyn A/S, Odense

Er du ansvarsbevidst, motiveret og praktisk anlagt? Og har du lyst til at arbejde med mange forskellige bygningsrelaterede opgaver i vores serviceafdeling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye vedligeholdelsestekniker.

Du bliver en del af vores serviceafdeling. Vores vigtigste formål er at sikre god service til hele organisationen og ensartet vedligehold af alle vores bygninger.

Dine primære opgaver vil være:

 • Generel vedligehold af bygninger
 • Rope access
 • Beton- og tømrerarbejde

Du er enten uddannet tømrer, murer, tagdækker eller lignende. Og så har du naturligvis flair for vedligehold af bygninger. Derudover vil du gerne lære at bruge klatring til at løse nogle af dine opgaver.

SSG A/S
Vi søger en fugttekniker til Aalborg

SSG A/S

Er du uddannet tømrer eller murer? Har du en god byggeteknisk indsigt? Har du erfaring med projektstyring? - Så er du måske den fugttekniker vi søger.

Med udgangspunkt fra SSG’s center i Aalborg bliver du sammen med vores øvrige fugtmedarbejdere en del af hverdagen i fugtafdelingen.

Dine primære ansvarsområder er

 • Vurdering af skadesomfang samt igangsætning af nødvendige tiltag
 • Etablering af affugtning, herunder udførelse af opskæring/nedbrydning af bygningsdele efter behov
 • Udførelse af løbende tilsyn inkl. fugtmålinger, rapportering og dokumentation i diverse IT-systemer
 • Koordinering med øvrige parter i sagsforløbet
 • Priskalkulation og beregning
 • Deltage i skadeservicearbejde og vagtordning
SSG A/S
Energi Fyn
Ejendomsservicetekniker

Energi Fyn

Synes du det er spændende at drifte og vedligeholde bygninger og køretøjer? Trives du med både planlagt arbejde men også opgaver som kræver din øjeblikkelige opmærksomhed? Og motiveres du af at have en alsidig hverdag med stor berøringsflade af kolleger og samarbejdspartnere?

Vi er på en digital rejse og vi har derfor brug for endnu ejendomsservicetekniker, der kan drifte og vedligeholde koncernens administrations- og lagerbygninger, udlejningsejendomme, fælles køretøjer samt implementere nye IT-systemer til systematisk vedligehold af ejendomme og booking af puljebiler.

Opgaverne indebærer blandt andet:

 • Tilstandsvurdering på bygninger og tekniske installationer, herunder langsigtede vedligeholdelsesplaner
 • Påvise energieffektiviserende og miljøfremmende potentialer, samt gennemføre aftalte indsatser
 • Mindre reparationer - rekvirering af håndværkere ved større opgaver
Energi Fyn
Gem
Hilti Danmark A/S
STØB FUNDAMENTET FOR GODE KUNDERELATIONER SOM ACCOUNT MANAGER I JYLLAND

Hilti Danmark A/S

Hos Hilti bliver du i denne rolle en værdsat samarbejdspartner for vores Building Construction kunder i Midtjylland. Som Account Manager får du en fleksibel hverdag med udgangspunkt i dit hjemmekontor, hvorfra du opbygger din egen forretning og vurderer potentialet af kunderne.

Hilti Danmark A/S

Du får en rådgivende salgsrolle, der bygger på relationer med kunder og din opgave er at sætte dig indi deres behov og præsentere de mest rentable løsninger– fra helt konkrete maskiner og værktøj til softwareløsninger og ingeniørtimer, som for eksempel On!Track eller Fleet Management.

HOFORHåndværker med teknisk flair for bygas

HOFOR, København

Vil du være med til at vedligeholde og forny 860 km store og små gasrør i Københavns gader, så vi kan sikre bæredygtig bygas til 300.000 kunder?

Som vores nye rørlægger bliver du en del af et team på i alt syv kolleger. Du får en hverdag, hvor du møder ude i byen med din værkstedsvogn sammen med dine kolleger, hvor I, i samarbejde med vores driftsledere, bidrager til at finde den bedste løsning, når vores gasledninger skal flyttes eller repareres.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at udføre rørarbejde på vores ledningsnet i forbindelse med:

 • Lækager
 • Tilslutning af nye kunder
 • Udbedring af graveskader
 • Omlægning af større og mindre gasledninger i både stål, støbejern og PE-plast
Forsea Helsingør ApSTerminalassistenter til ForSea's terminal i Helsingør

Forsea Helsingør ApS

Som terminalassistent ved ForSea i Helsingør indgår du i et team, der har hele vores terminalanlæg på havnen i Helsingør som arbejdsområde, og som løser en mængde alsidige opgaver i vores intensive færgeoperation.

Opgaverne omfatter bl.a.

 • Service til kunder
 • Dirigering af biler til og fra færgerne
 • Adgangs- og billetkontrol
 • Fejning, snerydning, oprydning og renholdelse
 • Pasning af grønne arealer

Vi uddanner dig naturligvis til dine opgaver, men en håndværksmæssig baggrund og/eller erfaring fra servicefag vil være en fordel.

Jysk TræfældningMaskinfører søges til lille virksomhed i Oksbøl (nær Varde)

Jysk Træfældning

Jysk Træfældning søger lige nu en Maskinfører til Valtra fælde/flismaskine og mindre entreprenøropgaver.

Jysk Træfældning er en miljøbevidst og 10 år gammel virksomhed, men som har mere end 30 års erfaring inden for branchen. Vi er 7 dygtige og specialuddannede medarbejdere i dag som kan tilbyde mange forskellige løsninger, alt fra ad hoc-opgaver til faste aftaler, alt efter hvad kunden har behov for.

Vi tilbyder en bred vifte af opgaver såsom:

 • Beskæring
 • Topkapning
 • Rodfræsning
Gem
Flc Tunnel Group North I/SJord-Betonfolk til Femern projekt - Rødbyhavn

Flc Tunnel Group North I/S

For Femern-projektet, som er Nordeuropa's største byggeprojekt, er vi på udkig efter jord-betonfolk. Vi søger medarbejdere med mulighed for løbende opstart. Vi ser gerne, at stillingerne bliver søgt af et sjak, som er vant til at udføre opgaver sammen.

I hverdagen bliver du en del af et fast team, som samarbejder om at løse opgaverne. Hvis du har den rette profil til jobbet, kan du regne med arbejde i mange år.

Desuden forestiller vi os, at du

 • har hænderne skruet rigtigt på
 • er interesseret i at lære nyt og generelt sætter kvalitet og sikkerhed højt i dit arbejde
 • samarbejder og kommunikerer godt med kollegaer
 • er fleksibel og indstillet på lange arbejdsdage.
Knn Energirådgivning, Vodskov ApSEnergimærkningskonsulenter

Knn Energirådgivning, Vodskov ApS, Nørresundby

Kan du se dig selv som en del af en mindre virksomhed i vækst inden for energirådgivning i et vellidt og uformelt firma, hvor vi er tætte på hinanden med fokus på trivsel, frihed under ansvar og med stærk, faglig sparring?

KNN Energirådgivning tilbyder et spændende fuldtidsjob, hvor du som certificeret energikonsulent og gerne med en byggeteknisk baggrund, skal trække på din erfaring med arbejdet omkring udførelse af energimærkninger på ejendomme, udarbejde energimærkerapporter på flerfamilie- og erhvervsejendomme

Brænder du for kundekontakt, og stortrives du i en selvstændig hverdag, samt motiveres af at gøre en forskel, hvor service er i højsædet og sætter en ære i at levere energirådgivningsydelser af høj kvalitet? Så er du måske den, vi søger.

Gem
TDC NET20 fiberteknikere søges til København og Nordsjælland – vi giver uddannelsen

TDC NET

Vil du være fremtidens fibertekniker i København og Nordsjælland? – Så giver vi dig en certificeret fiberuddannelse.

Fiberteknikere søges til udbygning af fiberinfrastrukturen i København og Nordsjælland.

Vi arbejder på fremtidens fiberinfrastruktur i København og Nordsjælland. Dine opgaver indebærer arbejde med anlæg af fiberinfrastrukturen ude i nettet herunder opsætning af hoved- og lokalfordeler og husinspektion sammen med slutbrugerkunden i forbindelse med placering af KAP-stik.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Formand til vand- og anlægsprojekter

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Hos Nordkysten er vi lige nu på udkig efter en erfaren formand, som ved, hvordan man selvstændigt koordinerer og fordeler arbejdet til mandskabet på pladsen – og dermed sikrer at projekter kommer i mål til tiden og med et godt resultat. Du vil være tilknyttet vores nye kontor i Glostrup eller Gilleleje, når ikke du er ude på pladserne.

Som formand i vores vandafdeling vil du have en koordinerende rolle og agere bindeled mellem entrepriselederen og vores folk på pladsen. Du vil være med i projektet helt fra starten til den endelige aflevering.

Dine opgaver består primært af:

 • Udarbejdelse af tidsplaner i samarbejde med din entrepriseleder
 • Styring af vandprojekter, hvor du er med fra de indledende faser frem til aflevering, ligesom at du er opmærksom på registrering af tillægsarbejder, som ikke er indeholdt i kontrakten
Brønderslev Kommune
Medarbejder til Vejafdelingen i Dronninglund

Brønderslev Kommune

Vej & Park er Brønderslev Kommunes entreprenørafdeling. Arbejdsopgaverne er primært drift og vedligehold af kommunens veje, stier, parker og grønne områder. Endvidere udføres opgaver inden for anlæg af veje og grønne projekter, vedligeholdelse af vandløb, sneberedskab, skadedyrsbekæmpelse, transportafdeling, tilsynsopgaver og administration af gravetilladelser m.m.

Vej & Park råder over 2 materielgårde, en i Brønderslev og Dronninglund, og vi er samlet omkring 90 medarbejdere, herunder både fastansatte og sæsonansatte.

Vi tilbyder:

 • et spændende job med mange forskellige opgaver
 • gode og ordnede arbejdsforhold og verdens bedste kollegaer
 • løn, ansættelsesvilkår og pension efter gældende overenskomst