67 job matcher din søgning 67 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mercuri Urval
Virksomhedskonsulent

Mercuri Urval søger for Vordingborg Erhverv A/S

Motiveres du af at bidrage til vækst af virksomheder i Vordingborg for at sikre flere arbejdspladser og et attraktivt lokalmiljø?

Kan du bruge din solide forretningsforståelse til at støtte lokale virksomheder til etablering og vækst samt tiltrække nye virksomheder til området gennem relationer og indsigt? Trives du i et miljø, der veksler mellem de lokale/nationale interesser og det internationale udsyn? I så fald er du måske den kommende virksomhedskonsulent til Vordingborg Erhverv A/S.

Vordingborg Erhverv A/S’ hovedformål er at fremme erhvervsudviklingen i Vordingborg Kommune gennem tætte samarbejder med det lokale erhvervsliv samt kommende erhvervsvirksomheder, som kan have interesse i at oprette eller flytte virksomhed til området. En vigtig del af Vordingborg Erhverv A/S’ opgave er i den forbindelse at stimulere og påvirke denne interesse, så kommunen får en øget tilvækst af arbejdspladser.

Mercuri Urval
Codan Forsikring A/S Forretningsudvikler, Partner Privat

Codan Forsikring A/S, København

Bliv Forretningsudvikler i Partner Privat – og vær med til at udvikle vores vigtige ejendomsmæglerkanal til nye højder, som en central del af Codans vækststrategi.

Har du stor interesse for boligmarkedet og vil du være med til at skabe endnu bedre resultater via vores partnerskab med Danmarks største ejendomsmægler setup?

Dine primære ansvarsområder vil bl.a. være at:

 • Skabe overblik over og projektlede initiativer på tværs af organisationen
 • Supportere og sikre udbytterigt samarbejde med partnerkolleger, både i Codanhus og dem på landevejen
 • Lede og deltage i diverse møder med interne stakeholders og eksterne partnere
Novo Holdings
Strategy Associate

Novo Holdings, Hellerup

Strategy Associate We are looking for a new Strategy Associate to join the Strategy Office in Novo Holdings to support the continued ambitious strategy development of Novo Holdings, a world leading investor in life sciences.

The role as Strategy Associate offers significant professional and personal development opportunities. It involves an array of tasks and responsibilities in continuous development of Novo Holding’s ambitious strategy and processes. Working closely with the Head of Strategy Office, you will:

 • Develop consistent and coherent high-quality strategies across investment areas and Novo Holdings in general
 • Ensure full strategic alignment with our house ambition of being leading responsible investors in close collaboration with Novo Holdings’ Head of Responsible Investments
Novo Holdings
Erhvervshus NordMaritim erhvervskonsulent

Erhvervshus Nord, Frederikshavn

Vi søger en værdiskabende erhvervskonsulent, der skal arbejde for at udvikle vores virksomheder og erhvervsstruktur på det maritime område.

De maritime erhverv udgør en primær styrkeposition i Frederikshavn Kommune, hvor vi har tre stærke erhvervshavne i Skagen, Strandby og Frederikshavn samt er hjemsted for Flådestation Frederikshavn.

Din opgave bliver at udvikle og vedligeholde strategien for det maritime vækstspor i tæt dialog med erhvervsdirektøren og opsøge den enkelte virksomhed til en 1:1 sparring om vækst og udvikling.

Vi forventer, at du bl.a.:

 • har indsigt i de maritime erhverv og maritime forhold generelt
 • har erfaring med forretningsudvikling og gerne på ledelsesniveau
 • har erfaring med projektledelse
KMD A/SSales and Business Specialist

KMD A/S, Ballerup eller Odense

Vil du arbejde med forretningsudvikling og salg til det kommunale marked? Brænder du for kommunale kunder? Har du en interesse i at arbejde med salg til komplekse organisationer? Så er du profilen, vi søger i KMD.

Som person er du ambitiøs og kan udvikle og drive salget af vores løsninger til beskæftigelsesområdet med fokus på kommunerne på tværs af Danmark.

KMD A/S

Størstedelen af din tid bruger du ude hos kunderne, men du bliver selvfølgelig en del af vores erfarne salgsteam. I tæt samspil med ledelsen vil du få stor medindflydelse på salgsstrategier, kundekommunikation og forretnings- og produktudvikling.

Kernen i jobbet er bl.a.:

 • At have gåpåmod og ikke sidde at vente på at blive sat i gang, men aktivt opsøge viden og nye kundedialoger og at eksperimentere med nye måder at lykkes med det gode salg
 • Proaktivt at opdyrke og kvalificere nye kundeemner
KMD A/S
Bladt Industries A/S
Business Development Manager

Bladt Industries A/S, Aalborg, Brøndby or Lindø (Odense)

Do you want to become part of a company that contributes to accelerating the world’s green transition to renewable energy? Do you thrive with handling a wide variety of tasks and assignments? Are you driven by an inherent need to always raise the level of quality in what you do? Does joining a team who are passionately striving for superior performance sound motivating? Then you might be our new colleague!

With reference to the Chief Commercial Officer, you will be supporting the organisation with development of tools, processes, intelligence gathering and development of new ideas.

Your primary responsibilities

 • Developing and reporting on KPI’s for the Sales and Procurement departments
 • Develop market intelligence reports for key markets
 • Maintain competitor overview
Bladt Industries A/S
Gem
ISS Facility Services A/S
ISS søger ambitiøs P&C Business Partner med stor forretningsforståelse og stærke menneskelige værdier

ISS Facility Services A/S, Billund

Tror du på, at medarbejder- og kompetenceudvikling er vejen til virksomhedens succes? Er du en nysgerrig og forretningsorienteret ledelsesrådgiver med erfaring i organisationsudvikling og forandringsledelse? Har du et skarpt øje for at udnytte organisationens potentiale optimalt? Brænder du for at implementere HR-initiativer og omsætte strategi til praktiske anbefalinger? Og kan du se dig selv være med til at skabe den bedste arbejdsplads i en ambitiøs organisation?

I ISS tror vi på, at medarbejderne er vejen til vores succes. Vi tror på, at trivsel og performance går hånd i hånd, hvorfor vi har fuld fokus på vores HR-indsatser. Du kan derfor glæde dig til at blive en del af en virksomhed, hvor vi prioriterer people-agenden og arbejder med hele paletten af HR-aktiviteter.

ISS Facility Services A/S
Innovationsfonden
Innovation Officer, Erhvervsforskerprogrammet

Innovationsfonden, Aarhus

Brænder du for at give talenter et stærkt kompetenceløft i samarbejdsprojekter med virksomheder og universiteter, der med erhvervsrettet innovation og forskning kan bidrage til Danmarks fremtidige vækst, beskæftigelse og løsning af samfundsudfordringer?

Du ansættes i Innobooster Plus teamet, der har ansvaret for Innobooster- og Erhvervsforskerprogrammerne. I samarbejde med kollegaer i teamet og i resten af fonden vil du have primært fokus på Erhvervsforskerprogrammet, der investerer i talentfulde mennesker og projekter. I programmet finansierer Innovationsfonden et samarbejdsprojekt mellem en virksomhed, et universitet og en ph.d.-studerende eller en post.doc-kandidat.

Du vil have en vigtig koordinatorfunktion der omfatter både drifts- og udviklingsopgaver i tilknytning til programmet og bidrager i hele kunderejsen.

Innovationsfonden
Innovation Officer til Innobooster

Innovationsfonden, Aarhus

Brænder du for innovation, vækst og beskæftigelse i SMV’er der kan bidrage til Danmarks fremtidige vækst, beskæftigelse og løsning af samfundsudfordringer? Og kan du arbejde selvstændigt og beslutsomt efter disse mål, så er du måske vores nye Innovation Officer.

Du ansættes i Innobooster Plus teamet, der har ansvaret for Innobooster- og Erhvervsforskerprogrammerne. I samarbejde med kollegaer i teamet og i resten af fonden vil du primært have fokus på Innobooster programmet, der investerer i potentielle vækstvirksomheder blandt iværksættere og SMV’ere, der ønsker at udvikle og markedsmodne nye løsninger.

Du bidrager i hele kunderejsen med bl.a.:
 • Deltage i behandlingen og vurderingen af ansøgninger
 • Feedback samtaler med ansøgere
 • Servicering af vurderings- og panel-udvalg
itm8
Sustainability Manager

itm8, Herning

En unik mulighed for at indtræde i en nøglerolle med fokus på implementering af både nuværende og fremtidige sustainability initiativer i itm8 Group på tværs af forretningsområder og selskaber.

Det er helt afgørende for os at være frontløber i tech-industrien inden for sustainability, hvorfor vi søger en Sustainability Manager til en nyoprettet stilling med reference til vores Head of Group Transformation. Det er et job, der kræver, at du er både hands-on, har overblik, kan koordinere og lede – og få os til at lykkes sammen.

Du skal sikre, at itm8 bliver frontløber inden for sustainability. Vi forventer helt konkret, at:

 • Du implementerer ESG som en del af strategi- og forretningsplaner i itm8 og alle brands
 • Du løbende tage nye initiativer, igangsætter og eksekvere på disse
itm8
SimCorp A/S
Head of Strategy Execution & Business Transformation

SimCorp A/S, Copenhagen

As our Head of Transformation, you will work closely with senior management and a broad group of stakeholders across the organization to orchestrate, enable, and drive our enterprise-wide transformation journey.

Your primary responsibility will be to architect and orchestrate the overall company transformation, in accordance with the strategic direction and priorities set by top management.

Your responsibilities

 • Design and drive corporate strategy activation/deployment processes, including organizational cascading via “strategy translation workshops” and other engagement activities
 • Facilitate that our portfolio of strategic initiatives progresses toward our mission against change capacity and shifting business priorities, by applying agile portfolio management
SimCorp A/S
Above & BeyondLooking for an experienced and purpose-driven Management Consultant

Above & Beyond, Copenhagen

Are you passionate about business development, organisational learning, and the D&I agenda, and do you want to play a central role in developing Above & Beyond both in Denmark and internationally, while supporting our clients in achieving inclusive leadership and building a diverse talent pipeline? If that is the case, you might be the candidate we are looking for.

As a fast-growing D&I consultancy, Above & Beyond Group is expanding the team with a Management Consultant that can support companies through Above & Beyond’s various D&I solutions. The Management Consultant will, in close collaboration with the CEO, be responsible for advising our clients, as well as developing new customers and the overall business.

The Management Consultant will get the opportunity to impact the company’s strategic direction and be involved in close communication with clients, major partners, and stakeholders.

Above & Beyond
DSV
Project Management Consultant with flair for Business Concept Development

DSV, Hedehusene

Would you like to drive strategic initiatives in a global company supporting the top management in DSV Panalpina? Do you want to support business running large scale projects from idea to implementation.

As a management consultant, you will be a valued and trusted partner to the business and to top management, as you bring the element of innovation to business needs and help bring a strategic idea into realisation.

You will dedicate your time to managing our largest corporate projects, joining them at the earliest stages. This means that you will manage strategically based projects, exploring the opportunities and benefits of each idea, setting the framework for development and implementing the final solution.

DSV
EDC Poul Erik BechNy direktør til projektafdelingen i forbindelse med planlagt generationsskifte

EDC Poul Erik Bech, København

Som led i et generationsskifte søger vi nu en ny direktør for projektafdelingen.

Vores nuværende direktør Kenneth Nielsen, som har været i virksomheden gennem 39 år, medvirker i en overdragelsesfase for at sikre en succesfuld overgang for den nye direktør, projektafdelingens medarbejdere og vores mange spændende kunder, og han vil efterfølgende fortsætte som senior advisor, så vi beholder den store viden i virksomheden.

Opgaverne vil blandt andet indebære:

 • Udarbejder overordnet strategi, økonomiske målsætninger og konkrete handlingsplaner for forretningsområdet, og følger op herpå.
 • Medvirker til at udvikle en økonomisk sund og stabil kundeportefølje gennem udvikling af eksisterende kunder og vedvarende bearbejdning af potentielle kunder - herunder selvstændig pleje og udvikling af egen kundeplatform.
Mercer Danmark A/SReward Consultants, Mercer Denmark, Virum

Mercer Danmark A/S

Are you looking for an exciting career within an international working environment, guaranteeing continuous growth and learning opportunities?

As we are experiencing an increasingly high demand for our offering and services, we are now ready to onboard new reward consultants – with existing reward experience – to join our great team.

Junior candidates will be required to:

 • Perform account management for smaller/local clients
 • Support senior consultant in the reward space including workforce, rewards & benefits, job grading, career frameworks and to some extend mobility
Gem
PostNord DanmarkSenior Project Manager til PostNord, Parcel Operation

PostNord Danmark, Kastrup, Taulov, Aarhus eller Aalborg

Er du kendetegnet som værende ambitiøs, selvkørende og med en stærk metier indenfor projektledelse? Vil du være med til at lede og drive udviklingsprojekter for at skabe en mere effektiv og agil supply chain?

Som en del af vores portefølje har vi identificeret tre overordnede programmer, hvor du vil få en gennemgående nøglerolle i at drive en række underliggende projekter for at sikre udvikling og fremdrift indenfor definerede mål i vores samlede portefølje.

Din opgave vil således indebære at definere projektet og gennem analyse udarbejde grundlaget for forskellige scenarier og konsekvensvurderinger. Du vil få ansvaret for at etablere business cases og opstille konkrete mål- succeskriterier, således at du kan bistå med anbefalinger i forhold til prioritering baseret på største samlede forretningsmæssige værdi.

Vestforbrænding
Forretningsudvikler til Staben - med fokus på den grønne omstilling

Vestforbrænding, Glostrup

Vil du være med til at gøre en forskel i den grønne omstilling og kan du se dig selv i en virksomhed, hvor genbrug, genanvendelse og grøn fjernvarme hver dag er på dagsordenen?

Vestforbrænding er Danmarks største affaldsenergiselskab. Vi bistår 19 kommuner, 1 mio. borgere og 60.000 virksomheder med den grønne omstilling. I tæt samarbejde med vores ejerkommuner og virksomheder tager vi hver dag skraldet og sikrer at affald bliver genbrugt, genanvendt og energiudnyttet.

For at lykkes i vores arbejde, skal vi spille hinanden gode; borgere og politikere, det offentlige og det private – og lige så vigtigt, også på de indre linjer.

Vestforbrænding
Arla Foods amba
Head of Centre of Excellence, Product Lifecycle Management - Viby

Arla Foods amba, Viby J.

As the Head of the PLM Centre of Excellence (CoE), you will play a key role in securing the strategic direction of PLM, anchoring and continuously improving our PLM capabilities across the Arla business.

You will be leading the PLM CoE and setting the overall direction for PLM in Arla.

You will be leading a team of process consultants and a product master data governance manager to identify, define and deliver the initiatives that will enable us to evolve, adapt and continuously improve our product lifecycle in the years to come.

Arla Foods amba
KPMG P/S
Master Data Management Expert

KPMG P/S, Copenhagen

Are you passionate about Master Data Management? Would you like to be part of our growing team of consultants, who work together to help our clients build the foundation for intelligent decision-making in the future?

KPMG P/S

Your key responsibility will be to drive and manage client engagements focused on MDM, where you will use your expertise and experience to advise our clients on governance and master data, and how master data integrates with business processes, reporting and analytics.

KPMG P/S
Arla Foods amba
Market Intelligence Manager, Arla Foods Ingredients - Viby

Arla Foods amba, Viby J.

Are you driven by taking lead on strategic analysis of opportunities for growth in an international organisation? Do you understand how to analyse, structure and present your findings? Then you could be our choice as Market Intelligence Manager.

As Market Intelligence Manager you report directly to the Business Unit Director, you handle market intelligence, structuring, analysing and presenting data to key internal stakeholders. Your daily responsibilities include:

 • Lead on process and structure of strategic analysis and collection of business insights within strategic business unit
 • Lead on strategy and business plan follow up and development of business cases within strategic business unit
 • Lead on business unit competitor analysis
Arla Foods amba