281 job matcher din søgning 281 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hansens Flødeis ApSTeamleder til isproduktion-mejeri

Hansens Flødeis ApS

Har du uddannelse og erfaring med fødevare-produktion - Så tilbyder Hansens Flødeis job på familieejet isfabrik i Jægerspris.

Der er både faste og afvekslende arbejdsopgaver, og som teamleder vil dine arbejdsfunktioner bestå af:

 • Temaleder på et fantastisk hold af dygtige kolleger
 • Planlægning og ansvar for dagens opgaver
 • Operatør på de forskellige produktionslinier

Arbejdstiden er 32-42 timer/uge, mandag til fredag. Mødetiden afhænger af vagtplan og varierer mellem kl 05:00 og kl 09:00. I den travle sommersæsonen er lørdagsarbejde almindeligt.

Norisol A/S
REGIONSDIREKTØR, SJÆLLAND

Norisol A/S, Skovlunde

Teknisk isolering, Energioptimering og Stillads- og facadeentrepriser

Trives du med at have indflydelse på strategier og vækstpotentialer i dit ansvarsområde? Er du en forretningsorienteret praktiker med stærke relationer til dine kunder? Er din lederstil funderet i tillid og sikrer du høj arbejdsglæde blandt dine folk?

Som Direktør for Region Øst, er du en del af Norisols ledergruppe. Du har p.t. 17 funktionærer i direkte reference og 150 timelønnede. Region Øst har et stort vækstpotentiale og du er med til at sætte retningen og drive indsatserne. Du vil primært skulle varetage jobbet med udgangspunkt i vores kontor i Hovedstaden, men med ugentlige arbejdsdage på de øvrige adresser på Sjælland i Skælskør og Kalundborg.

Overblik over dit ansvar og hovedopgaver:

 • Medansvar for udvikling af den fremtidige strategi for regionen
 • P/L-ansvar for din region og personaleansvar (funktionærer og timelønnede)
Norisol A/S
Gem
CAD Kompagniet A/S
Entrepriseledere

CAD Kompagniet A/S søger for Ready Bathroom

Har du lyst til at arbejde som selvstændig entrepriseleder i et team af andre dygtige og dedikerede kolleger? Så er du måske den, vi leder efter.

Ready Bathroom er i vækst – vi har netop ansat to tekniske designer, og nu skal vi til at udvide med to entrepriseledere. En til hver af vores afdelinger på Sjælland og i Jylland, henholdsvis i Vedbæk og i Løsning.

Hvis du har erfaring med kravene i bygningsreglementet samt tidligere arbejdet med præfabrikation, så er det værdsat, men det er ikke et krav.

Vigtigst er, at du er selvkørende i kontraktforhandling, byggeledelse og økonomistyring, så skal resten nok komme med oplæring hos os.

CAD Kompagniet A/S
Banedanmark
Geografisk fagspecialist

Banedanmark, Ringsted

Har du det store overblik, og vil du arbejde med spændende projekter i et dygtigt team?

Til vores team i Kørestrøm Drift, søger vi en dygtig geografisk fagspecialist til køreledningsanlægget på Sjælland eller hovedstaden. Du kommer til at arbejde fra Banedanmarks nye kontor i Ringsted.

Du bliver en del af et fagligt stærkt team med et godt sammenhold, og videndeling kollegerne imellem. Du kommer til at arbejde tæt sammen med en anden kollega om at løfte driftsansvaret for køreledningsanlægget på Sjælland.

Dine opgaver vil, blandt andet, være at tilstandsvurdere køreledningsanlægget baseret på egne eller kollegaers inspektioner og derefter prioritere samt oprette vedligeholdelsesopgaver, som koordineres med vedligeholdelsesentreprenøren.

Banedanmark
Flügger A/S
Technical Lead til Kolding

Flügger A/S

Du har muligheden for at arbejde i vores internationale virksomhed drevet af ambitiøse mennesker, der virkelig brænder for at gøre en forskel i malingindustrien. Sammen stræber vi efter at nå vores vision om at drive en førende, kundeorienteret og skarp forsyningskæde, der leverer værdi og skaber resultater gennem mennesker der har forretning i tankerne og mennesket i fokus.

Er du klar til en unik mulighed for at lede et team på 7 erfarne og dygtige teknikere; At støtte og vejlede dem i håndteringen af ændringer og forbedringer på al installation, reparation og vedligeholdelse af vores udstyr og faciliteter i Kolding. Så er du muligvis den manglende brik i puslespillet i vores Supply Chain Engineering-team. Tag del i rejsen

Dit ansvar vil omfatte overvågning og vedligeholdelse af maskiner, planlægning af reparationsaktiviteter og udvikling af vedligeholdelsesprocedurer.

Flügger A/S
Dansk Kabel TVDKTV-Anlæg søger en Entreprisechef

Dansk Kabel TV

Kan du levere projekter med høj kvalitet til aftalt tid og pris? Kan du ved hjælp af din forretningsforståelse og interesse sikre fortsat glade og tilfredse kunder? Har du en motivation for at være med til at bygge noget stort op? Har disse spørgsmål vakt din interesse, hører vi meget gerne fra dig.

Du kommer til at indgå i tæt samarbejde med den øverste ledelse. Du vil få direkte reference til direktør Michael Staugaard. Din hverdag vil være fyldt med ansvar, og vil især indeholde følgende opgavetyper:

 • Indgå aftaler med evt. underleverandører
 • Overblik over materiel i afdelingen
 • Timegodkendelse i afdelingen
Nobia Denmark A/S
Teamlead, Produktimplementering

Nobia Denmark A/S, Ølgod

– med beslutningskraft, stort drive og engagement

Motiveres du i en koordinerende rolle, og formår du at samarbejde tæt med mange interessenter fra lokale tværfaglige funktioner og fra Region North? Søger du en mulighed for at præge og påvirke flow, processer og arbejdsgange? Og er du stærk analytisk?

Med reference til den nordiske leder af Produktimplementering (PI), får du ansvaret for at videreudvikle PI-funktionen i Nobia i tæt samarbejde med de øvrige PI-teams i Norden. For at styrke vores kundefokus og forbedre vores PI-proces og måde at arbejde på har vi netop etableret et nordisk organisationssetup, der skal sikre alignment i processerne på tværs af fabrikkerne i Norden, vidensdeling samt ressource- og kompetencedeling.

Nobia Denmark A/S
Gem
Kemp & Lauritzen A/S
Ambitiøs serviceleder til Danmarks førende Brand & Sikring afdeling

Kemp & Lauritzen A/S

Vil du være med til at drive og videreudvikle Danmarks største og førende Brand & Sikring afdeling? Og motiveres du af at lede service- og projektopgaver sikkert i mål, samtidig med at du sikrer arbejdsglæden i dit team? Kemp & LauritzenVi leder lige nu efter ambitiøs serviceleder indenfor brandområdet med fokus på vores kunder på Sjælland.

Din dagligdag være inkludere mange forskelligartede opgaver. Det ene øjeblik er du i gang med serviceopgaver, projektstyring og opfølgning, mens du det næste øjeblik er i gang med tilbudsberegning, materialebestilling eller fakturering.

Kemp & Lauritzen A/S
HumanTrust A/S
Service- og projektleder

HumanTrust A/S søger for Dan Delektron A/S i Børkop

Har du mod på en udfordrende ledelsesopgave som driftsansvarlig for serviceafdelingen inkl. 12 montører hos Dan Delektron? Så læs mere om stillingen som service- og projektleder her…

Dan Delektron A/S er et specialistfirma, der arbejder med sikkerhed i el-installationer, særligt inden for lynbeskyttelse, jordingsanlæg, transientbeskyttelse og potentialudligning. Som ny service- og projektleder får du drifts- og ledelsesansvar for montørteams på hhv. Sjælland og Jylland, som p.t. tæller 12 medarbejdere.

Du får følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Ledelsesansvarlig for montørerne inkl. efteruddannelse og sikkerhedskurser
 • Ansvarlig for byggesagsstyring samt planlægning af uge- og månedsplaner
 • Opfølgning på kvalitetssikring og dokumentation for længerevarende projekter
HumanTrust A/S
Selectors ConsultingOperations Manager

Selectors Consulting søger for DSV Prime Cargo A/S i Kolding

synlig hands-on-ledelse - overblik - struktur

Som Operations manager bliver du ansvarlig for den daglige operationelle ledelse af terminalen. Din succes i jobbet skabes bl.a. gennem synlig ledelse af medarbejderne, hvor du sammen med dine teamledere supporterer og koordinerer de daglige indsatser.

Din hverdag vil indeholde mange operationelle opgaver, hvilket betyder, at du både er med til at sætte rammerne og bagefter sikre, at I når i mål. Din ledelsesstil er åben og transparent med en god og tydelig kommunikation.

I fællesskab med teamlederne for de enkelte områder, skal I sikre den optimale drift med fokus på kvalitet og processer. Det betyder, at I skaber gode rutiner for såvel den operationelle drift, som de bagvedliggende administrative opgaver og har tæt dialog med back office, der har den primære dialog med kunderne.

Danfoss Power Solutions ApS
Director of Project Management Office (m/f/d)

Danfoss Power Solutions ApS, Nordborg or Minneapolis

It is the Director of PMO's responsibility to organize, lead and develop project management capability and capacity within the BU globally. You will be the owner of our project roadmaps and you must be able to effectively overcome various “road blocks”.

At the same time, you have the full overview of all running projects regarding scope, time plan, costs and investments. You will also manage cross-functional resource planning and performance reporting on all projects.

Your focus will be on continuous improvement initiatives and more specifically, your will be responsible for:

 • Overall global resource planning process
 • Implementation of BU good practices into PDP tools and NPD process
 • Scoping and execution of Product Development Projects in cooperation with the Competence Centers Core Teams
Danfoss Power Solutions ApS
Borum A/SSERVICECHEF/AFTER SALES SUPPORT MANAGER

Borum A/S, Hadsten

Du vil få det overordnede ansvar for Borums serviceaktiviteter, herunder salg af serviceydelser og reservedele. Som leder har du ansvaret for et team af 4 dedikerede medarbejdere som er på farten rundt i verden, og her skal deres opgaver styres fra hovedkontoret, og evt. sikre koordinering og sparring med relevante kolleger i opgaveløsningen.

Du har ansvaret for reklamationer og garantisager og sikrer løbende overblik og koordinerer indsatser. Du er en naturlig sparringspartner i udviklingsafdelingen, og sidder med i flere arbejdsgrupper i huset.

SOM SERVICECHEF/AFTER SALES SUPPORT MANAGER ER DU ANSVARLIG FOR:

 • Den daglige ledelse af serviceafdelingen
 • Kundesupport via mail/telefon
BrinchPartners

Brinch & Partners søger for Strandmøllen i Klampenborg

Teknisk afdelingsleder

Ledelse af videnstungt team – Teknik, projektering og installation af nye anlæg – Support til driften

Ledelse af en teknisk afdeling i vækst, i en spændende- og ingeniørorienteret virksomhed

Strandmøllen søger en stærk leder med en god teknisk forståelse, som ønsker at stå i spidsen for koncernens tekniske afdeling med udgangspunkt i Klampenborg. Afdelingen består i dag af et mindre team af dygtige ingeniører og teknikere, og der er planlagt en udvidelse af teamet med 3 nye ingeniører. Afdelingen udfører en række spændende opgaver både direkte for koncernledelsen og i tæt samarbejde med driften på de forskellige produktionssites i Danmark, Sverige og Tyskland:

 • Projektlede anlægsændringer eller nye procesanlæg (luftgasanlæg, fremstilling af CO2, fremstilling af brint, fyldeanlæg)
 • Optimere på proces- og fyldeanlæg i forhold til energi, kapacitet, kvalitet eller drift
 • Udarbejde teknisk dokumentation
Brinch & Partners
Grundfos A/S
Global Supply Planning Developer 1

Grundfos A/S

Do you want to develop supply planning in Grundfos, ensuring that our supply planning processes meet future needs?

Grundfos The Lead Supply Planning Developer will be responsible for driving improvement projects and process optimizations in Global Supply Planning to secure that our group processes are adaptive to different Chains, agile and can deliver value to customers.

Global Supply Planning is a part of Global Planning in Grundfos and is responsible for driving a feasible Supply Network Plan, which together with the sales plan is the foundation for our Global end-to-end SIOP process.

Grundfos A/S
Gem
HusCompagniet A/SProjektleder til B2B rækkehuse på Sjælland

HusCompagniet A/S

HusCompagniet er på en spændende og hurtigt voksende rejse inden for forretningsområdet B2B-rækkehusprojekter, hvor du vil få et selvstændigt ansvar og en central rolle som projektleder.

Som projektleder har du – fra projekterne er blevet tegnet, til de bliver leveret til kunden – det overordnede ansvar for, at det lever op til den aftalte kvalitet, pris og tid. Du får ansvaret for en byggeplads med 25+ boliger.

Din daglige gang vil være på byggepladsen, som du har ansvaret for, hvilket indebærer, at du:

 • indgår aftaler med leverandører og underentreprenører
 • udarbejder og følger op på overholdelse af tidsplaner og sikrer aflevering af projektet til rette tid og kvalitet
 • afholder byggemøder samt har løbende dialog med leverandører og underentreprenører
Hines Nordics ApSTECHNICAL OPERATIONS MANAGER

Hines Nordics ApS, Copenhagen

As a Technical Operations Manager with Hines, you will act as the technical operations representative on all Hines Nordics assets in Denmark. You will be responsible for budgeting and planning of maintenance capital expenditure (CAPEX) and operating expenditure (OPEX) projects on standing assets as well as the continual monitoring, improvement, and reporting on the technical operation of each asset.

You will also provide supplemental support to the Hines Nordics Development and Construction teams to maximize operational performance and efficiency from design through to implementation.

Gem
R&D Manager

Compass Human Resources Group A/S søger for kunde

Ansvar for udviklingsafdeling * En del af ledergruppen * Midt-/ Vestjysk produktionsvirksomhed

Vi søger en R&D Manager, som vil stå for at lede udviklingsafdelingen for vores kunde, der producerer komplekse maskiner. Maskinerne er mekanisk avancerede og indeholder desuden komplekse styringer. Med reference til virksomhedens CEO, vil du som R&D Manager, få ansvaret for at gennemføre prototypeforløb og lave produktionsvenlige designs samt styre den efterfølgende produktionsmodning.

Du får ansvar for at forbedre virksomhedens evne til at eksekvere udviklingsprojekter og få de nye maskiner hurtigere på markedet end i dag. Dit ledelsesmæssige fokus er på at få medarbejdere med de rette kompetencer samt at fastholde den høje medarbejdertilfredshed.

Compass Human Resources Group A/S
Indrykket:
SSG A/S
Teamleder til bygning/brand søges i Holstebro

SSG A/S

Til kontoret i Holstebro, søger vi en teamleder til bygning/brand for indenfor skadeservice. Du vil være tilknyttet kontoret i Holstebro, men dit arbejdsområde Midt- og Vestjylland.

Dine primære ansvarsområder er:

 • Besigtigelse af skader, herunder udfærdigelse og fremsendelse af tilbud.
 • Sagsansvarlig på egne opgaver og sikre igangsættelse og udførelse af arbejde på skadestedet, herunder ledelse af medarbejdere på opgaverne

Du ser muligheder frem for begrænsninger og som person er du serviceminded, engageret, omhyggelig, vedholdende og ikke bange for at tage fat og gå forrest.

SSG A/S
Industri Beton A/SProjektlederansvarlig søges til Aarhus-kontoret

Industri Beton A/S

Industri Beton A/S søger en erfaren projektleder, som skal være ansvarlig for de projektledere, der sidder i vores kontor i Aarhus. Du skal styre de tildelte byggeprojekter med fokus på overholdelse af sagsbudgetter og det økonomiske aspekt over for vores kunder.

Vi søger en fagligt dygtig projektleder med minimum 3-5 års erfaring. Om du er byggetekniker, bygningskonstruktør eller ingeniør er ikke væsentligt, men det er vigtigt, at du ved, hvordan et råhus er ”skruet” sammen. Det er ligeledes vigtigt, at du har overblik over projekterne og kan gennemskue de økonomiske konsekvenser af alle aftaler med kunden. Samtidig har du lederansvar for de projektledere, som sidder i Aarhus, og du sørger for deres oplæring og er meget opmærksom på at vejlede og støtte dem.

Royal Unibrew A/S
Produktionsleder med erfaring fra fødevareindustrien

Royal Unibrew A/S, Odense

Har du lyst til at drive forandringsledelse, skabe gode resultater inden for drift og optimere produktionen på et traditionsrigt bryggeri?

Som vores nye produktionsleder bliver det overordnede mål, at sikre produktionseffektiviteten i vores tapperi- og lagerområder, under hensyntagen til vores fødevarecertificeringer. Det er et vigtigt fokusområde for os, og derfor har vi brug for din viden, erfaring og nye perspektiver til at drive løbende forbedringer med fokus på effektivitet, kvalitet og organisationsudvikling.

Du bliver en del af et team med flere produktionsledere, der alle har skifteholdsansvaret for tapperi- og lagerområder på Albani bryggeriet inkl. vores mikrobryggeri i Odense.

Royal Unibrew A/S