300 job matcher din søgning 300 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Egedal Kommune
HR i Egedal Kommune søger erfaren HR-partner (udviklingskonsulent)

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du en solid HR-baggrund og stærke udviklingskompetencer?

Har du lyst til at beskæftige dig med ledelse, rekruttering, talentudvikling, sygefravær og en del mere ved siden af den daglige understøttelse af ledere i kommunen, så kan dette være muligheden for dig.

Vi er 8 superdygtige og ansvarlige kollegaer i HR-funktionen, der har brug for en erfaren hånd til at varetage en partnerfunktion til kommunens centre.

Eksempler på opgaver, hvor ledelsen skal understøttes af en HR-partner:

 • Løbende dialog og sparring i forhold til centrenes trivsels- og sygefraværsindsatser
 • Understøttelse af særligt lederrekrutteringer med test (Thomas International, DISC) og evt. hjælp til stillingsopslag, samt bred understøttelse af effektive rekrutteringsprocesser i centrene
 • Forankring af Egedal Kommunes ledelsesgrundlag og ledernes personlige ledelsesgrundlag
Egedal Kommune
Vejdirektoratet
Vejdirektoratet søger en serviceminded HR-medarbejder

Vejdirektoratet, København

Hvis du brænder for at yde en ekstraordinær god service inde for personale- og lønadministration, så er denne stilling måske noget for dig.

Din arbejdsdag vil primært bestå af opgaver inden for personale- og lønadministration, hvor du servicerer både ledere og medarbejdere. Du vil indgå i et samarbejde med en HR-Partner, der er tilknyttet samme organisatoriske område som dig, og der vil ske en daglig sparring omkring opgaverne.

Vejdirektoratet

Opgaverne inden for personaleadministration vil blandt andet være:

 • Udarbejdelse af breve f.eks. ansættelsesbreve, barselsbreve eller breve vedr. ændringer i arbejdstid
 • Oprettelser af adgangskort eller andre systemmæssige adgange til vores ansatte
 • Fordeling af post fra vores fælles elektroniske postkasse
Vejdirektoratet
Wunderman A/S
RECRUITMENT CONSULTANT

Wunderman A/S, Copenhagen

Is searching for amazing talents and ensuring the very best candidate experience your one true passion? Are you a people person who likes a good challenge, and would you like to join a company where you can grow and put your recruitment skills to the test?

Wunderman

As our new Recruitment Consultant, you will play an essential role in the continued and rapid growth of our company. You will work closely with the remaining recruitment team, hiring managers and the wider company across technology, data, project management and consulting teams.

You will help to define requirements, build effective recruitment processes and source candidates from all over the world to all our offices.

Wunderman A/S
Odgers Berndtson A/S
Business Researcher søges til Executive Search

Odgers Berndtson A/S, København

Odgers Berndtson er en af verdens førende Executive Search-virksomheder med 60 kontorer i over 30 lande. I Danmark har vi eksisteret siden 1979 og på vores kontor i Amaliegade er vi over 20 dedikerede medarbejdere. Vi har travlt og leder derfor efter en ny kollega til vores research-team.

Som Business Researcher arbejder du på tværs af organisationen i dynamiske teams, og du har en aktiv rolle i hele search-processen. Du får et selvstændigt, udfordrende og ansvarsfuldt job, hvor der stilles høje krav til kvalitet, metodik, kreativitet og samarbejde.

Ansvarsområde/opgaver er blandt andet:

 • Udarbejdelse af search-strategier på baggrund af virksomheds- og stillingsprofiler
 • Identificering af potentielle kandidater
 • Telefoninterviews og vurdering af kandidater
 • Indkaldelse af egnede kandidater til møde
Kokkedal Slot CopenhagenHR-MEDARBEJDER, DELTID

Kokkedal Slot Copenhagen, Hørsholm

Til en nyoprettet stilling på 20 timer om ugen søger vi en HR-medarbejder med god sans for ansættelsesretslige forhold og flair for økonomi.

Du har:

 • Arbejdet med HR professionelt i 3-5-år
 • Kendskab til overenskomster og ansættelsesretslige forhold (gerne hotel- og restaurantoverenskomsten)
 • Erfaring med at udfærdige ansættelsesretslige dokumenter
 • Erfaring med selektion, on-boarding, svære samtaler, MUS, of-boarding m.m.
 • Evner til at skabe gode HR-redskaber og HR-struktur som lederteamet kan benytte i deres arbejde med personalet

Vi tilbyder:

 • At du kan være med til at sætte dit præg på den fortsatte udvikling af Slottets kultur og arbejdsmiljø
 • Mulighed for at du selv kan være med til at definere dine arbejdsopgaver
 • Fleksibel arbejdstid
Danske BankGlobal Mobility Specialist

Danske Bank, Copenhagen

Are you excited about Mobility? In Danske Bank we want to push boundaries for how we work, and this means that our Global Mobility Team is really busy. We invite you to join our Mobility Team, and bring your expertise into play as you support out global workforce.

You enjoy being the go-to person in case of questions related to taxation, social security, immigration and relocation. This includes ensuring all internal stakeholders both business and employee, as well as vendors, are aligned to ensure the best possible support and experience for our colleagues, which allows them to get up to speed fast as possible.

Your tasks will also include:

 • Support the current mobility team in new cases and ensure best in class mobility support
 • General cross border employment law
 • External vendor management
Hansen Toft A/SCompensation & Benefits Consultant

Hansen Toft A/S søger for Orifarm i Søborg eller Odense

Vækstkoncernen Orifarm skal bruge en stærk kollega til fortsat at udvikle, opdatere og implementere C&B-strategier, værktøjer og procedurer, der understøtter den samlede forretning.

Du bliver en vigtig brik i forhold til at forme Orifarms C&B-område. Med den kolossale vækst, hvor forandringer og forbedringer løbende er på dagsordenen på tværs af landene, er det afgørende, at du har en international tankegang. Du ser en spændende udfordring i at skabe alignment i forhold til titelstruktur, bonus-/kompensationssystemer, pension/orlovspolitikker og bilpolitikker etc.

Hansen Toft A/S
Nigel Wright Consultancy DenmarkRESEARCH CONSULTANT

Nigel Wright Consultancy Denmark, København

Nigel Wright Group er Europas ledende rekrutteringsvirksomhed inden for forbrugsvaresektoren

Blandt vores klienter findes de største globale virksomheder inden for forbrugsvaresektoren men også lokale danske virksomheder. På vores kontor i København rekrutterer vi på sr. specialist-, leder- og direktørniveau. Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores services, og har planer om at vores kontorer skal vokse yderligere. Vi søger derfor en Research Consultant til vores team i København.

Som Research Consultant vil du bl.a. arbejde med flg. opgaver:

 • Markeds-, virksomheds- og kandidatresearch
 • Identificere og headhunte kandidater
 • Interview og vurdering af kandidater

Vi har kontor på en af de bedste placeringer i indre København med en god frokostordning, kajakker og fredagsbar og så er vi et team med højt humør, hvor vi ofte fejrer vores succeser.

Randers KommuneLeder af Ydelseskontoret i Randers Kommunes Arbejdsmarkedsafdeling

Randers Kommune

Er du den, vi mangler til at lede Ydelseskontoret og sikre korrekte ydelser til tiden?

Vores hidtidige leder af Ydelseskontoret i Randers har fået en ny stilling som sekretariatschef i vores forvaltning. Vi søger derfor snarest hendes afløser.

Som afdelingsleder vil du få det daglige ansvar for flere af afdelingens teams, hvor du skal være med til at understøtte en god borgerbetjening og et konstruktivt samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Herudover skal du være med til at sikre trivsel og det gode arbejdsmiljø i afdelingen, ligesom du har ansvaret for afdelingens driftsbudget.

I Arbejdsmarkedsafdelingen er der højt til loftet. Du har i princippet eget budget og frie hænder til opgaveløsningen, der dog samlet set skal flugte med hele Arbejdsmarkedsafdelingens og Randers Kommunes behov og udfordringer.

Grønlands Selvstyre
To jurister til Personaleafdelingen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Er ansættelsesret noget for dig? Er du god til at rådgive og konfliktløse i personalespørgsmål? Vil du være med til at forhandle overenskomstaftaler?

Vi har to stillinger ledige, hvor der for den ene lægges vægt på personalesagsbehandling og den anden lægges vægt på forhandling og fortolkning af overenskomster. Der vil for den rette erfarne kandidat være mulighed for ansættelse som specialkonsulent/chefkonsulent.

Økonomi- og Personalestyrelsen hører under Departementet for Finanser og er en del af Naalakkersuisut (Landsstyret). Økonomi- og Personalestyrelsen servicerer hele centraladministrationen. Personaleafdelingen består af en blanding af jurister og konsulenter som håndterer det samlede sagskompleks fra forhandling og fortolkning af overenskomster til den praktiske håndtering af personalesager.

Grønlands Selvstyre
MAN Energy Solutions
Recruitment Partner

MAN Energy Solutions, Copenhagen

Are you motivated to work in an HR team whose main task is to support a business that is on the way to a sustainable transition? Then we have the perfect position for you! In HR, we are currently looking for a Recruitment Partner for our Talent Acquisition department.

MAN

As our new Recruitment Partner, you will assist managers in choosing the right candidates for achieving the company’s strategy. This entails being responsible for the whole recruitment process from:

 • Conducting start-up meetings with hiring managers
 • Fine tuning job ads
 • Conducting in-depth personality and ability interviews with candidates
MAN Energy Solutions
Aarhus Kommune
HR-udviklingskonsulent til Børn og Unge

Aarhus Kommune, Viby J

God ledelse er afgørende for, at vi kan lykkes med visionen om det gode børne- og ungeliv i Aarhus Kommune. I Børn og unge har vi derfor fokus på ledelse og arbejder målrettet og strategisk med at udvikle vores ca. 650 ledere.

Vi søger en ny kollega i HR og Organisation, som kan omsætte organisationens visioner om god ledelse til konkrete indsatser med fokus på kompetence- og udviklingsaktiviteter for organisationens ledere. Så har du en god teoretisk og praktisk viden indenfor HR, udvikling og læring, så er stillingen måske noget for dig?

Din primære opgave bliver at være ansvarlig for en række udviklings- og implementeringsopgaver inden for lederudvikling på tværs af Børn og Unge. Din opgave bliver at beskrive, udvikle, planlægge og gennemføre kompetence- og udviklingsforløb for organisationens ledere eksempelvis ledertalentudviklingsforløb og lederkonference.

Greve KommuneChef for Økonomi og HR

Greve Kommune

Greve Kommune søger en strategisk og fagligt dygtig centerchef, der kan sikre drift, udvikling og tværfagligt samarbejde i Greve Kommune.

Greve Kommune står over for at skulle ansætte en ny centerchef med ansvar for Center for Økonomi og HR. Centeret består af ca. 50 medarbejdere. En spændende stilling for den erfarne leder, som har faglig indsigt, og som kender til arbejdet i en kommunal kontekst.

Som centerchef får du ansvaret for tre chefer og fem teams. Det bliver din opgave at sikre driften og udviklingen i centeret såvel som samarbejdet på tværs i organisationen. Du vil som centerchef indgå i chefgruppen og skal herigennem bidrage til at facilitere tværfagligt samarbejde og et godt arbejdsmiljø i hele organisationen.

Greve Kommune
Zeuthen StormHR-chef

Zeuthen Storm søger for AKF Koncernen i København

Brænder du for HR, og er du bredt favnende og oprigtigt interesseret i mennesker? Mestrer du HR disciplinens mange facetter, og kan du løfte, både på det strategiske og det operationelle niveau og favne mange forskellige medarbejdertyper? Så har du muligheden for at være en central del af en virksomhed i stærk vækst.

Virksomheden har igennem de sidste 4 år gennemgået en meget positiv udvikling, hvor selskabets samlede aktiver og egenkapital er tredoblet, og vi forventer, at denne positive vækst vil fortsætte, og HR-chefen skal være en central medspiller på denne rejse.

Ansvarsområderne vil bl.a. omfatte:

 • Overordnet og strategisk ledelsessparring med og kvalificeret rådgivning til direktionen og ledergruppen indenfor HR-området
 • Medarbejderpleje og employeer branding
 • Rekruttering fra behovsafklaring til ansættelsesprocessen og kontrakt
Gem
 Eurofins Danmark
HR Konsulent

Eurofins Danmark, Galten/Aabybro

Vil du være vores nye HR Konsulent og være med til, at støtte op omkring vores forretning gennem rekruttering, ledersparring og HR projekter?

Du vil indgå i vores HR team og have base på vores tre sites i Midt- og Nordjylland (Galten, Skejby og Aabybro). Rekruttering vil være en vigtig opgave i stillingen, hvorfor det er vigtigt, at du brænder for dette område. Derudover, vil du også skulle rådgive og træne ledere i HR politikker og -processer, gennemføre trivselundersøgelser og deltage ved fastholdelsessamtaler/omsorgssamtaler/fratrædelsessamtaler.

Vi stræber efter kontinuerlig udvikling og at spille hinanden gode, og du vil blive en del af team, hvor fokus er på vidensdeling og udvikling. Vi værdsætter din personlige udvikling og kender til vigtigheden af dette, og du vil derfor få tildelt meget ansvar lige fra starten.

 Eurofins Danmark
Københavns KommuneOrganisationskonsulenter til Arbejdsmiljø København

Københavns Kommune

Vil du være med til at skabe rammer for et godt og bæredygtigt arbejdsliv på Danmarks største arbejdsplads? Er du en erfaren konsulent, og har du solid viden om psyko-socialt arbejdsmiljø, ledelse og organisationsudvikling? Så er stillingen som organisationskonsulent i Arbejdsmiljø København måske noget for dig?

Arbejdsmiljø København (AMK) er Københavns Kommunes interne rådgiver om arbejdsmiljø og arbejdsliv. AMK yder arbejdsmiljøfaglig støtte til kommunens arbejdspladser i alle syv forvaltninger. Der er tale om én fast stilling og et barselsvikariat. Arbejdet foregår i stor udstrækning på arbejdspladserne i hele København.

Du bliver en del af vores organisationspsykologiske team, der lige nu består af 20 fagligt dygtige og engagerede medarbejdere. Teamets opgave er at yde konsulentbistand til kommunens arbejdspladser indenfor organisatorisk og psyko-socialt arbejdsmiljø, ledelse og organisationsudvikling.

BAT Denmark
HR Business Partner

BAT Denmark, Copenhagen

Do you have a passion for people? Do you strive in a changing environment? And are you eager to develop your skills further and to be challenged?

You will join our Nordic HR team of 9 engaged colleagues who all focus on crafting true value to our Nordic business. We are all dynamic professionals that work in an international environment where the results-oriented HR support, we provide to the organization is well respected and highly valued.

Our dedication is founded in a solid team spirit with the belief that we can all deliver outstanding results while still having fun together.

BAT Denmark
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Barselsvikariat i vores HR- og lønafdelingen

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Køge

Vi søger en engageret lønmedarbejder som vil få ansvar for at ”lave løn” for ansatte på vores afdelinger. Opgaverne løses i tæt samarbejde med to HR-medarbejdere og en anden lønmedarbejder. Selvom vi arbejder tæt sammen, er det vigtigt at du er selvstændig og har stor erfaring med at lave løn. Vi er pt. 9 ansatte inkl. to kontorelever og en DPO i HR- og løn.

Vi har en bred vifte af arbejdsopgaver i vores HR- og lønafdeling, og du vil bl.a. komme til at beskæftige dig med:

 • indberetning og kontrol af lønoplysninger direkte i lønsystemet
 • behandling af blanketter i blanketflow
 • ferie- og fraværsregistrering
 • ansøgning af refusioner
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Dagrofa aps
Refusionsmedarbejder

Dagrofa aps, Vejle

Har du erfaring med refusioner - gerne fra detailbranchen - kombineret med et godt personligt drive, har vi stor interesse i at lære dig at kende.

Du bliver en del af et lokalt HR-team, der består af HR-løn og koncern HR-jura og -support med 20 dygtige kolleger. Afdelingens opgaver spænder bredt og er bl.a. at varetage hele lønadministrationen, yde rådgivning og support til koncernens ledere og HR-kolleger inden for ansættelsesret og personalejura, HR-systemer og –processer samt bred HR-administration.

Sammen med dine kolleger i refusionsteamet bliver du det gode supporterende bindeled til bl.a. købmænd, butikschefer og salgschefer vedrørende refusionsspecifikke spørgsmål, og du vil samtidig være kontaktperson for koncernens ledere og medarbejdere i forbindelse med diverse henvendelser, såsom lønspørgsmål omkring barselsrefusioner, fleksjob o. lign.

Dagrofa aps
Gem
NykreditErfaren Senior HR Development-konsulent

Nykredit, København

Brænder du for ledelses-, talent- og organisationsudvikling? Er du optaget af at arbejde med kultur og strategiske forandringsprojekter? Og har du erfaring i at arbejde med diversitet og inklusion?

Nykredit investerer i at udvikle medarbejdere, ledere og talenter, da vi er overbeviste om, at de er nøglen til at drive os mod en stærk, kundeorienteret og ambitiøs forretning. Jobbet tilbyder derfor rig mulighed for at arbejde strategisk, innovativt og fokuseret med ledelses- og talentudvikling.

Dine primære opgaver bliver at:

 • omsætte eksisterende trends og tendenser til værdiskabende ledelses- og talentudviklingsinitiativer der understøtter People-agendaen
 • designe, udvikle og gennemføre koncerntværgående talent- og ledelsesudviklingsprogrammer