86 job matcher din søgning 86 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sydbank
Sagsbehandler til AML Kontrol

Sydbank, Aabenraa

Brænder du for at arbejde med forebyggelse af hvidvask på et hovedkontor? Trives du med administrative opgaver, hvor du kommer til at arbejde med sagsbehandlingsopgaver på hvidvaskområdet? Har du lyst til at understøtte rådgiverne i deres daglige arbejde med at levere gode kundeoplevelser?

Så er det måske dig, vi søger som ny kollega i AML Kontrol (Anti Money Laundering).

Opgaverne består af kontrol af legitimation på nye kunder for segmenterne privat, private banking, lokal erhverv og foreninger, samt kontrol af kundekendskabsproceduren. Der foretages desuden kontrol af bestående kunder i de samme segmenter. Afdelingen fungerer som videncenter og hotline funktion vedr. AML-spørgsmål.

Sydbank
JN Data A/S
Continuity Manager til IT-virksomhed

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Vi søger en ambitiøs og motiveret Continuity Manager til vores Continuity Management-team.

Teamet består af tre personer, og vores opgaver vedrører væsentligst drift, vedligehold og videreudvikling af de processer og dokumentation, der understøtter vores IT-beredskab, herunder beredskabsplaner og relaterede dokumenter.

Som Continuity Manager får du ansvar for at implementere og drive vores beredskabsprocesser og -planer på tværs af alle lokationer. Det indbefatter tæt samarbejde med teknikere og ledere bredt i organisationen.

JN Data A/S
Gem
Q-Park Operations Denmark A/SParkeringsvagt - 20 timer pr. uge

Q-Park Operations Denmark A/S, Randers

Q-Park Operations Denmark A/S søger en effektiv parkeringsvagt til Randers og omegn. Der er tale om en stilling på gennemsnitlig 20 timer pr. uge, men der er mulighed for flere timer frem til den 1. december 2021. Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt. Dine primære vagter vil dog ligge i tidsrummet 06.00-23.00, men vagterne vil være af 8 timers varighed. I ferieperioder og ved sygdom forventer vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter også med kort varsel.

Det er vigtigt, at du er en habil bilist. Vi forventer, at du har et godt kendskab til Randers og omegn, så du effektivt kan køre fra den ene parkeringsplads til den næste i vores firmabil. Endvidere skal du være forberedt på, at arbejdet foregår udendørs i al slags vejr både sommer og vinter.

Gem
Actas A/SBliv sikringstekniker i ACTAS, Skive afdeling

Actas A/S

Er du parat til en spændende hverdag i en landsdækkende virksomhed med høj puls og masser af spændende projekter? Hos ACTAS skal du være klar til både at arbejde selvstændigt og i teams, hvor du møder motiverede og veluddannede kollegaer.

Vores kunder er primært større private virksomheder og offentlige institutioner, hvor vi udfører installation og service. Vi regner ikke med, at du er nuværende verdensmester i alt AIA, ADK eller TVO - men vi satser på i fællesskab at gøre dig til det!

Men det er vigtigt, at du har erfaring, og ikke er bange for at tilgå og løse opgaver, som du måske ikke lige har set før.

Gem
APCOA PARKING Danmark A/S
Parkeringsvagt søges til Horsens

APCOA PARKING Danmark A/S

Vi søger lige nu en medarbejder til følgende stilling:
37 timer om ugen. Fordelt på dag, aften og weekend vagter.

Synes du det lyder som et job for dig så glæder vi os til at læse din ansøgning.

Som parkeringsvagt hos APCOA PARKING bliver du vores synlige ansigt i gadebilledet og din primære opgave bliver at udøve parkeringskontrol på de parkeringsarealer vi administrerer i den pågældende by.

Du vil som ny medarbejder gennemgå vores interne uddannelsesforløb, og du vil blive tilknyttet en "mentor", der vil hjælpe dig godt i gang med at finde tryghed i opgaveløsningen, og omgangen med de bilister der benytter parkeringsarealerne.

APCOA PARKING Danmark A/S
AHA
Dørmænd

AHA, Fredericia

VIL DU VÆRE DET FØRSTE ANSIGT, VORES GÆSTER MØDER?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Vi tilbyder dig et spændende job i en professionel virksomhed, hvor kvalitet og service er nøgleordene. Vi er et spillested i topklasse, der ønsker at skabe hygge og nærvær omkring vores gæster. Når vi er på arbejde, er vores gæster i centrum, og vi forventer, at du kan tage ansvar og levere service i høj klasse. Du skal brænde efter at arbejde i et dynamisk team, og din personlige indsats skal gøre en forskel for såvel gæster som kollegaer.

AHA
Hovedstadens BeredskabTo beredskabsrådgivere

Hovedstadens Beredskab, Frederiksberg

Har du en solid beredskabsfaglig baggrund og kan du se dig selv i en central rolle i vores arbejde med at rådgive, undervise og forebygge i de 8 kommuner, der ejer Hovedstadens Beredskab? Vi søger to beredskabsrådgivere til Rådgivning & Uddannelse. Du vil få ansvar for at rådgive institutioner og virksomheder om eget beredskab, øvelser og kompetenceudvikling.

I praksis vil det være din opgave, at rådgive ledere på institutioner og i forvaltninger, og sammen med dem tilrettelægge et sammenhængende beredskab på den enkelte institution. Det betyder at du bl.a. skal:

 • Varetage den daglige kontakt med institutionsledere i offentlige institutioner.
 • Bidrage til deres vurdering af risici på eget område.
 • Yde rådgivning i forhold til beredskabsplaner og forebyggelse.
Gem
APCOA PARKING Danmark A/S
Parkeringsvagt søges til Ålborg

APCOA PARKING Danmark A/S

Vi søger lige en nu en fuldtidsmedarbejder til Ålborg til en stilling som aften/nattevagt. Synes du det lyder som et job for dig så glæder vi os til at læse din ansøgning.

Som parkeringsvagt hos APCOA PARKING bliver du vores synlige ansigt i gadebilledet og din primære opgave bliver at udøve parkeringskontrol på de parkeringsarealer vi administrerer i den pågældende by.

Du vil som ny medarbejder gennemgå vores interne uddannelsesforløb, og du vil blive tilknyttet en "mentor", der vil hjælpe dig godt i gang med at finde tryghed i opgaveløsningen, og omgangen med de bilister der benytter parkeringsarealerne.

APCOA PARKING Danmark A/S
Kriminalforsorgen
Sikkerhedskonsulent til projektledelse på strategisk (nationalt) niveau

Kriminalforsorgen, København

Er det noget for dig, at arbejde med projektledelse af sikringstekniske udbud og projekter i kriminalforsorgen?

Direktoratet for Kriminalforsorgen, Koncern Sikkerhed, søger en erfaren sikkerhedskonsulent til projektledelse i en enhed, der blandt andet arbejder med at styrke gennemsigtigheden for indkøb og implementering af sikringsteknik til fængsler og arrester.

Du vil blive en del af et team bestående af 3 medarbejdere og en enhedsleder, der har ansvaret for sikringsteknik og sikkerhedsudstyr i kriminalforsorgen. Teamet har fokus på at etablere en effektiv og driftssikker organisering af fagområdet samt at implementere sikkerhedsteknik og sikkerhedsudstyr, der kan understøtte den fængselsfaglige drift og styrke sikkerheden i fængsler og arrester.

Hørsholm KommuneLivreddervikarer til dameafdelingen i Hørsholm Svømmehal

Hørsholm Kommune

Vil du være en del af Hørsholm Kommunes fritidstilbud til borgerne og samtidig have muligheden for at vedligeholde dine svømmefærdigheder?

Vi er et velfungerende team på 6 faste livreddere og en række vikarer som sætter en ære i at give vores mange gæster en god og tryg oplevelse når de besøger vores svømmehal. Vi har en uformel omgangstone, og der er højt til loftet.

De ledige vagter vil primært ligge i weekenderne, men ved ferie og sygdom hos det faste personale kan der også være vagter i dag- og aftentimerne på hverdage. Vagterne udbydes i vores vagtplansystem, hvor man byder ind på de ledige tider.

Vi søger en medarbejder, der:

 • Er udadvendt og imødekommende
 • Er pligtopfyldende, mødestabil og fleksibel
Gem
G4S
Sikkerhedsmedarbejdere til G4S Security Services - Horsens

G4S Security Services A/S

Til kunde i Horsens, søger vi efter et antal nye kollegaer, til ansættelse i vores afdeling for Care & Justice.

Der er tale om stillinger på 120-timers deltid, hvoraf mindst halvdelen af vagterne er aftenvagter i tidsrummet 1300-2100 på et bo- og behandlingstilbud i Horsens. Øvrige vagter er baseret på tilkaldebasis, til opgaver indenfor det psykiatriske felt i Århus, Randers og Herning.

Det er af afgørende betydning at du arbejder deeskalerende, er rummelig og fordomsfri. Du besidder god situationsfornemmelse, udviser stor empati, samt optræder modent og venligt, og har gode samarbejdsevner. For at virke i jobbet som sikkerhedsmedarbejder, er det vigtigt at du er i god fysisk form.

G4S Security Services A/S
Hørsholm KommuneLivredder til dameafdelingen i Hørsholm Svømmehal

Hørsholm Kommune

Vil du være en del af Hørsholm Kommunes fritidstilbud til borgerne og samtidig have muligheden for at vedligeholde dine svømmefærdigheder?

Vi er et velfungerende team på 6 faste livreddere og en række vikarer som sætter en ære i at give vores mange gæster en god og tryg oplevelse når de besøger vores svømmehal. Vi har en uformel omgangstone og der er højt til loftet.

Arbejdstiden er i fast rullende vagtplan med både dag- og aftenvagter og arbejde hver 3. weekend og altid med et par dygtige kollegaer ved din side. I det daglige vil du opleve et job med mange forskellige opgaver, lige fra den daglige kontakt med gæsterne hvor nogle har brug for hjælp ved billetautomaten, bassinvagter, rengøring, vandprøvetagning og lettere vedligehold m.m.

Kalundborg Kommune
Team Idræt og Fritid søger to livreddere til Kalundborg Svømmehal

Kalundborg Kommune

Til Kultur–og Idrætshallerne Kalundborg søges snarest livreddere (tekniske servicemedarbejdere) til Kalundborg Svømmehal.

Vi søger både fuldtid og deltid, hvor den ugentlige arbejdstid kan aftales i forbindelse med ansættelsessamtalen. Ved deltid kan der primært forventes aften og weekendarbejde, jobbet vil således kunne varetages ved siden af studie eller uddannelse.

Som livredder i Kalundborg Svømmehal vil du skulle løse mange alsidige opgaver hvor en typisk arbejdsdag både vil indeholde opsyn i bade- og omklædningsrum og ved svømmebassinerne, rengøring og billetsalg.

Slots- og Kulturstyrelsen
Brandteknisk konsulent til kulturhistoriske ejendomme

Slots- og Kulturstyrelsen, København

Har du en byggeteknisk baggrund og stor erfaring inden for brandområdet? Og har du lyst til at arbejde med sikring af nogle af Danmarks mest spændende bygninger?

Som brandteknisk konsulent vil du komme til at arbejde med de kongelige og statslige slotte, som Slots- og Kulturstyrelsen har ansvaret for at vedligeholde, drive og nyttiggøre. Det omfatter blandt andet Christiansborg Slot, Kronborg Slot, Frederiksborg Slot og Amalienborg. De spændende og smukke bygninger er en vigtig del af Danmarks kulturarv og benyttes af Kongehuset, Folketinget og en række museer. De besøges årligt af flere hundredetusinder turister.

Dine arbejdsopgaver vil være at støtte styrelsens sagsbehandlere med brandteknisk ekspertise i såvel projekter som løbende sager. Endvidere vil du være medansvarlig for løbende vedligehold og opdatering af eksempelvis sikringsplaner, beredskabsplaner og værdiredningsplaner.

Gem
ABS Alarm & Sikkerhed A/S
Alarmteknikere til Århus og Sjælland

ABS Alarm & Sikkerhed A/S

Vi har meget travlt og søger 2 alarmteknikere til Århus samt 2 alarmteknikere til Sjælland.

 • Har du installationserfaring inden for alarm- og adgangskontrolområdet, og trives du med sikringsarbejde?
 • Motiveres du af at arbejde med alarmtekniske løsninger og markedets bedste tyverialarmer?
 • Kan du se fordelene ved primært at udføre alarmløsninger for erhvervskunder, og har du mod på at bruge dine evner i et professionelt og specialiseret team af alarmteknikere?

Som alarmtekniker starter du typisk dagen hjemmefra og kører ud til erhvervskunder for at installere nye alarm- og adgangskontrolanlæg eller udføre service og vedligeholdelse. Du får opgaverne tildelt via vores elektroniske bookingsystem.

ABS Alarm & Sikkerhed A/S
Københavns Lufthavne A/S

Brandmand (M/K) til Rescue & Firefighting

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Rescue & Firefighting (RFF) sikrer beredskabet i Københavns Lufthavne A/S (CPH), hvor vores hovedopgave er brand- og redningsindsats ved flyhændelser, ulykker og andre akutte opgaver i lufthavnen.

Vi deltager efter anmodning i kommunale og statslige beredskabsopgaver uden for lufthavnens afspærrede område, og vores søredningstjeneste løser opgaver fra lufthavnens egen redningshavn i samarbejde med Forsvaret (JRCC).

Vores vigtigste opgaver er at sørge for, at vores passagerer og alle andre, der færdes i lufthavnen, får en god oplevelse – også i krisesituationer.

Krav

 • For at komme i betragtning til den ledige stilling, skal du have en gyldig Funktionsuddannelse, Indsats- og meget gerne Brandmand-Fly uddannelsen
 • Du skal have flere års praktisk erfaring som brandmand og det vil være en fordel, hvis du også har arbejdet som eks. ambulanceredder eller har praktisk erfaring indenfor det maritime.
Københavns Lufthavne A/S
Gem
G4S
G4S søger Sikkerhedsvagter til varierende opgaver, deltid

G4S Security Services A/S, Storkøbenhavn og øvrige Sjælland

Nu har du muligheden for at få et spændende og udfordrende job som Sikkerhedsvagt hos verdens største og mest moderne sikkerhedsvirksomhed

Opgaverne kan være mangeartede, meget varierede og vagterne kan være placeret på alle tider af døgnet, i Storkøbenhavn og øvrige Sjælland.. Der er tale om deltidsstillinger på 50 eller 120 timer pr. måned med mulighed for ekstra timer op til fuldtid

Arbejdsopgaver
Adgangskontrol, fastvagt, observationer, runderinger, sikkerhed på jobcentre, bosteder, offentlige bygninger, kontrol på byggepladser, sikkerhed ved events, svind forebyggelse og tilsvarende.

Du er fleksibel og har lyst til at påtage dig sikkerheds-opgaver af forskellig karakter og på forskellige lokationer. Du går til dine opgaver med godt humør og professionalisme og har lyst til at yde en høj service overfor vores kunder.
G4S Security Services A/S
Sønderborg Lufthavn A/SLufthavnsmedarbejder

Sønderborg Lufthavn A/S

Har du lysten til at bidrage med et højt sikkerheds- og serviceniveau, og motiveres du af forskellige arbejdsopgaver, kunne stillingen som lufthavnsmedarbejder i Sønderborg Lufthavn A/S måske være noget for dig.

Dine primære arbejdsopgaver består bl.a. af:

 • Sikkerhedskontrol af passagerer og bagage til rute og chartertrafik.
 • Rundering i og omkring Lufthavnen.
 • Indgå i brandberedskabet som brandmand eller indsatsleder FLY.
 • Handling og tankning af afgående og ankomne fly.

Du har praktisk erfaring fra en lignende stilling eller kommer fra brancher som f.eks. sikkerhedsvagt, håndværker, brandmand, brandmand FLY, indsatsleder FLY eller lignende.

SSG A/S
Teamleder til bygning/brand søges i Holstebro

SSG A/S

Til kontoret i Holstebro, søger vi en teamleder til bygning/brand for indenfor skadeservice. Du vil være tilknyttet kontoret i Holstebro, men dit arbejdsområde Midt- og Vestjylland.

Dine primære ansvarsområder er:

 • Besigtigelse af skader, herunder udfærdigelse og fremsendelse af tilbud.
 • Sagsansvarlig på egne opgaver og sikre igangsættelse og udførelse af arbejde på skadestedet, herunder ledelse af medarbejdere på opgaverne

Du ser muligheder frem for begrænsninger og som person er du serviceminded, engageret, omhyggelig, vedholdende og ikke bange for at tage fat og gå forrest.

SSG A/S
NIRAS
Brandrådgivere til NIRAS Safety i Kolding/Odense

NIRAS

Vil du videreudvikle dine kompetencer og dyrke din interesse som brandrådgiver med afvekslende og tværfaglige opgaver?

På vores kontorer i henholdsvis Kolding og Odense er vi lige nu fire brandrådgivere, fordelt med to på hvert kontor. Alle fire har stor erfaring og en bred viden inden for brandrådgivning, hvorfor der er god mulighed for sparring lokalt.

Derudover bliver du en del af NIRAS Safety, hvor vi er 35 fagkollegaer, heraf 12 certificerede brandrådgivere. Vi har ydermere paradigmerne klar til arbejdet under certificeringsordningen, så mest muligt fokus kan ligge i at skabe værdi for kunder og projekter.

NIRAS