36 job matcher din søgning 36 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Witt A/S
Kreativ designer/stylist/indretningsarkitekt

Witt A/S

Vi søger en super dygtig kreativ person, der kan styre vores mange spændende ombygnings- og indretningsprojekter sikkert i mål. Er du en kreativ sjæl med flair for design og arkitektur, der kan visualisere indretningsløsningerne - og få dem realiseret? En handy(wo)man, der ikke er bange for at tage ansvar og bruge en boremaskine? Så er du måske vores nye designer.

Projekterne er omfattende og kræver, at du kan se mulighederne, har en sikker stil samt formår at arbejde på flere projekter samtidigt. Det er ikke så vigtigt, om din baggrund er designer, stylist eller arkitekt; bare du har en 360 graders tilgang til opgaverne.

Du kommer til at have det fulde ansvar for projekterne, men kan trække på kolleger og eget snedkeri, som bl.a. producerer vores messestande og interiør. Du indgår som sparringspartner for Witts mange forskellige afdelinger.

Witt A/S
Gem
PVH
Visual Merchandising Coordinator

PVH

PVH Nordic is looking for an independent, flexible and fashion conscious Visual Merchandising Coordinator to our Tommy Hilfiger and Calvin Klein wholesale shop in shops in Denmark, with focus on Jutland . You have passion for VM and are always willing to go that extra mile for a great result!

The Visual Merchandising Coordinator has full ownership of all VM related subjects and assignments in the appointed area of responsibility within the wholesale shops in Denmark.

The Visual Merchandising Coordinator is responsible for the look and feel of selected wholesale destinations at the Tommy Hilfiger and Calvin Klein partners in Denmark according to Global PVH VM guidelines.

The Visual Merchandising Coordinator must assure that the shop in shops live up to the standards and quality expected in the presentation of the product in line with Global Guidelines and Brand Values

PVH
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Procraft ApSINDRETNINGSARKITEKT / INDUSTRIEL DESIGNER

Procraft ApS, Hedensted

MED GRAFISK FLAIR OG BEN I NÆSEN

Hos Procraft designer, indretter, projektstyrer og monterer vi primært indenfor skoleverdenen, men har også en række andre specialopgaver.

Vi søger en kreativ blæksprutte, der optimalt kan:

 • Tegne og indrette læringsmiljøer i 3D
 • Udvikle og modne vores produkter med sans for detaljen. Gerne på teknisk niveau
 • Stå for vores visuelle identitet og kommunikation på Web og SOME
hummel
Kreativ Konstruktør til hummel Sport

hummel, Aarhus

HUMMEL SPORT SØGER EN KONSTRUKTØR/TEKNIKER, DER BRÆNDER FOR AT ARBEJDE MED UDVIKLING AF UNIKKE KUNDETILPASSEDE SPORTSPRODUKTER I ET STÆRKT OG PROFESSIONELT PRODUKTTEAM.

Hos hummel SPORT bliver du efter en grundig oplæring koblet på et udviklingsteam, hvor I sammen har ansvaret for jeres egne projekter. Med fokus på funktionalitet og høj kvalitet, har du som konstruktør ansvaret for oprettelse af modeller, udarbejdelse af måleskemaer, afprøvning og tilretning, samt kommentering af prøver fra de første protoprøver til den færdige produktion.

Du er i daglig kontakt til leverandører hovedsageligt i Asien pr. mail og telefon. Derfor er du et vigtigt bindeled og sørger for en professionel og konstruktiv dialog med leverandørerne i udviklings- og produktionsprocessen.

hummel
Salling GroupDesigner til VRS

Salling Group, Brabrand

Har du lysten, ambitionerne og drivet til at levere resultater, der sikrer, at vores kunder altid finder et kommercielt, moderigtigt og fristende sortiment hos os. Så har vi den perfekte udfordring til dig.

Som designer i Salling group tekstil er du involveret i hele processen, fra ideen opstår til varen er solgt i vores butikker. Din indflydelse vil være synlig i vores kollektioner og du har alle muligheder for at være med til at skabe vores succes og de gode resultater.

Du skal planlægge på lang sigt, hjælpe indkøberne på kort sigt med at købe exspres.

Hos os får du et alsidigt og selvstændigt ansvar, du indgår i et designteam, som sammen sørger for kollektioner på tværs af tekstil spiller sammen farvemæssigt og giver et flot varespejl i vores butikker.

Opgaver:

 • Trend research på tværs af tekstil.
 • Planlægning af kollektioner i samarbejde med designteamet, 8 årlige kollektioner.
 • Udarbejde arbejdstegninger
Spring Copenhagen ApSDansk designbrand søger projekt- & designmanager

Spring Copenhagen ApS, København

Har du passion for at bringe nye livsstilsprodukter på markedet, hvor du kan bruge din erfaring med både produktudvikling, sortimentsudvikling og sourcing af designprodukter? Og vil du med på en spændende rejse med et af dansk designs nye brands? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega.

Vi søger en internationalt orienteret kollega, der har erfaring med hele værdikæden. Du skal være med til at udvikle nye produktlinjer og få dem til at blive til virkelighed. Du bliver samtidig bindeled mellem producenter, designere og andre samarbejdspartnere, hvor du sikrer fremdrift, implementering af produkter, kvalitet, miljøvenlighed og gode aftaler.

Du skal have lyst til at arbejde i et mindre team, hvor det går stærkt, og din evne til at prioritere er vigtig. Du skal kunne holde tempo og struktur på dine opgaver, så du når i mål i en travl hverdag.

Thuesen Jensen A/S
Kreativ og engageret Visual Merchandiser

Thuesen Jensen A/S, Glostrup

Er du en udadvendt og ambitiøs Visual Merchandiser, der samtidig har erfaring med kitchen living & dining, så er du måske den profil, som vi søger.

Som Visual Merchandiser hos Thuesen Jensen, bliver du en del af et kreativt team med masser af spændende opgaver og en afvekslende hverdag.

Din vigtigste opgave vil blive at servicere og inspirere vores udvalgte kunder (f.eks. Magasin, Illums Bolighus, Imerco og Kop & Kande) med at implementere og optimere vores brands i deres butikker. Dit geografiske arbejdsområde bliver Sjælland.

Dine kvalifikationer:

 • Har interesse og flair for trends og boligindretning
 • Er uddannet Visual Merchandiser og har erfaring med VM
 • Har kørekort
Thuesen Jensen A/S
SOFTLINE A/S
Teknisk Designer

SOFTLINE A/S, Maribo

Er du idérig, innovativ og kreativ? Er du samtidig teknisk stærkt funderet og god til at omsætte dine ideer til praksis? Kan du lide at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor produktkvalitet er første prioritet?

Så er du måske den tekniske designer, som SOFTLINE A/S søger til produktudvikling af kvalitetsmøbler til det internationale marked. I tæt samarbejde med eksterne designere og vores team er du med til at omsætte gode designideer til færdige møbler. Det er et job, som kombinerer kreativitet, innovation og teknik, og det er vigtigt, at du har flair for design og samtidig er teknisk anlagt.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Udvikling af optimale metal- og skumkonstruktioner
 • Udarbejdelse af arbejdstegninger i hhv. 2D og 3D
 • Opfølgning på kvalitet af det endelige produkt
 • Kommunikation med leverandører i ind- og udland
SOFTLINE A/S
SOFTLINE A/S
Syerske/tilskærer

SOFTLINE A/S, Maribo

Til at understøtte vores positive udvikling søger vi en erfaren syerske / tilskærer m/k til vores udviklingsafdeling, hvor du kommer til at arbejde med udvikling af designmøbler, i et team af kreative kolleger.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Syning med efterfølgende afprøvning på prototypemøbler
 • Kontrol og syning af betræk, der er i produktion
 • Syarbejde af specialordrer
 • Klargøring og igangsætning af nykonstruerede betræk hos leverandører

SOFTLINE A/S designer, udvikler, producerer og sælger kvalitetsmøbler til det internationale marked. Med en stor portefølje af innovative og funktionelle designmøbler er vi blevet et globalt brand, og vores moderne design bliver i dag solgt i mere end 61 lande.

SOFTLINE A/S
BoShop.dkIndretnings- og salgskonsulent til vores møbelhus i Risskov ved Aarhus

BoShop.dk

Kunne du tænke dig at blive en del af et ambitiøst og nytænkende møbelteam, der hver dag forsøger at gøre tingene lidt bedre og brænder for at være anderledes end traditionelle møbelbutikker?

Jobbet:

 • Selvstændigt ansvar for styling og indretning af butikken. Herunder skabe en oplevelse af sammenhæng og flow, hvor møbler og accessories tager sig bedst ud.
 • Selvstændigt ansvar for udarbejdelse af styling- og indretningsopgaver for kunder.
 • Medansvarlig for servicering og rådgivning af kunder på alle platforme (butik, chat, telefon og mail).

BoShop blev grundlagt i 2007 ud fra et ambitiøst ønske om at udvikle og udfordre det danske møbelmarked og bringe eksklusive og anderledes møbeldesigns ind i danske hjem. Møbler, der passer til ens personlige stil. Møbler af høj kvalitet. Møbler man ikke finder andre steder.

Læs mere om jobbet her!

Magasin
Senior Visual Retail Manager

Magasin, København

Som Senior Visual Retail Manager bliver du en del af et mindre ledelsesteam, hvor vi sætter tempo, ansvarstagen og stærkt sammenhold meget højt. Du vil være ansvarlig for vores kommercielle VM-standards i alle vores forretninger og dertil også udvikling og vedligeholdelse af guidelines og Visual KPI’er til alle vores Magasin-afdelinger i forhold til varepræsentation & housekeeping.

Når du er på fælleskontoret, vil dine opgaver bestå af udvikling og vedligeholdelse af alle vores værktøjer til vores VM Managers & teams i vores 7 forretninger. Du vil være ansvarlig for bestilling og produktion af alle vores POS-materialer; herunder promotion & prisskiltning, branding & instore posters.

Magasin
MekoprintBogbinder/bogbinderassistent

Mekoprint A/S, Støvring

Interesserer du dig for maskiner og trykkeri? Har du lyst til at være i en dansk virksomhed, hvor du har mulighed for at få ansvar, så er det måske dig, vi leder efter. Vi søger efter en medarbejder, der ønsker at arbejde på vores division, Graphic Electronics, hvor du bliver en del af et stærkt team, hvor folk arbejder sammen om at finde de perfekte løsninger - lyder det som noget for dig?

I Mekoprint, Graphic Electronics, er vi førende inden for udvikling og produktion af kundetilpassede betjeningsløsninger, elektrisk ledende tryk på fleksible folier samt industrielle grafiske løsninger i tæt samarbejde med danske og internationale kunder.

Du vil blive en del af et mindre team i en større dansk virksomhed. Dit tilknyttede team består af 15 kollegaer, der alle er specialiseret inden for tryk, og arbejder med blandt andet færdiggørelsen af emner, pakke og inspektion.

Mekoprint A/S
Jobindex A/S
Designteknolog til moderne møbelvirksomhed

Jobindex A/S søger for Canett Furniture A/S i Lemvig

Kan du få teknisk dokumentation, kravspecifikationer og produktudvikling til at gå op i en højere enhed?

Så er det lige dig, vi mangler til vores mindre, agile team. Du får en nyoprettet rolle, som du selv er med til at definere, ligesom du er med til at styrke vores kultur.

Nysgerrig?

Læs mere om dit nye job her.

Jobindex A/S
Veltuff A/SDynamisk & innovativ Grafiker søges til spændende virksomhed i vækst

Veltuff A/S, Vallensbæk

Vil du være med til at udvikle & brande et af markedets hurtigst voksende mærker indenfor arbejdstøj & profilbeklædning? Så er du måske vores nye grafiker?

VELTUFF er på et stadie hvor vi har bruge for at udvide vores grafiske afdeling med endnu en grafiker. Med reference til vores Head of Branding & Marketing skal du være med til at udvikle vores brand med traditionelle midler (kataloger, foldere, visitkort, etc.) samt udvikle og gennemføre en digital branding (LinkedIn, webshop, hjemmeside, etc.).

Du vil med base på kontoret i Vallensbækhave til opgave at designe vores tryksager, vedligeholde vores hjemmeside og drive vores digitale branding, samt støtte vores sælgere med materiale til specifikke kundepræsentationer. Du bliver dermed også bindeleddet mellem ide og trykkeri og skal sørge for at vores brand tager sig bedst muligt ud både online og offline.

Gem
HumanTrust A/S
Art Director

HumanTrust A/S søger for BoConcept A/S i Midtjylland

Become part of a global company and be responsible for creative concepts, campaigns, and content from start to finish, working with a cross-functional marketing team. Does this sound like your dream job?

As the new Art Director, you will be responsible for ensuring consumers buy BoConcept’s products through compelling creative concepts, campaigns, and content. You will lead a cross-functional creative team, which includes partner agencies and freelancers in the conception, design, and execution of visual materials across channels and touchpoints.

You must have extensive experience in brand development and multichannel marketing concepts.

HumanTrust A/S
Ib Laursen ApS
Visual Merchandiser

Ib Laursen ApS, Ribe

Du er kreativ, ambitiøs, engageret og brænder for brugskunst, styling og stil. Du er drivkraften i at formidle vores visuelle profil videre.

Du tager ansvar, er holdspiller og kan holde hovedet koldt, når det går stærkt – og det gør det tit!

Vi søger pr. 1. nov. 2021 en dygtig og passioneret boligstylist, som har øje for trends og tendenser. Én, som nemt kan lade sig inspirere og har nemt til nye idéer. Du følger med i, hvad der rører sig og har stor interesse for interiør.

Primære opgaver:

 • Planlægning og styling i forbindelse med fotoshoots inhouse og på location til 4 årlige kataloger
 • Opstilling af showroom, truck og messestande i ind- og udland, der må påregnes 20-30 rejsedage om året
 • Ansvar for vareprøver
Ib Laursen ApS
Normal A/SNORMAL søger Store Designer

Normal A/S, Skanderborg

Vil du være med til at skabe fundamentet for fremtidig vækst, og vil du spille en væsentlig rolle i Danmarks sjoveste og mest nytænkende detailhandelskæde? Så er du måske vores nye kollega.

Stillingen som Store Designer er nyoprettet og opstår, fordi mængden af etableringsprojekter er stigende, og fordi vi ønsker at udbygge vores interne kompetencer på tegningsområdet. Det bliver dit ansvar at sikre det rette tegningsgrundlag for interne og eksterne projektledere, håndværkere og myndigheder. Du kommer til at spille en central rolle i vores etablerings-setup.

Opgaver og ansvar:

 • Tegning af butiksindretning for nye NORMAL-butikker i Europa
 • Skabe overblik over og udarbejde det samlede konstruktions- og tegningsbehov pr. byggesag
 • Med øje for detaljen sikrer du korrekt tegningsleverance, der overholder vores tidsplan
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Syerske til Amitsialak Qeqertarsuatsiaat/job-nr. 521/21

Kommuneqarfik Sermersooq

Har du evner inden for syning/fremstilling af nationaldragter? Vil du være med til at lave videreudvikling i den genetablerede systue i Qeqertarsuatsiaat?

Arbejdet vil indeholde:

 • Producere traditionelle skindprodukter til nationaldragten med udgangspunkt i lokale råvarer. Fra garvning af skind til mønsterdesign.
 • Udvikle produkter fremstillet af skind og finde på nye produkter, man kan lave.
 • Tilrettelæggelse af opgaver, planlægning og udførelse af opgaver i samarbejde med kolleger.
Kommuneqarfik Sermersooq
RosemundeINDKØBSASSISTENT

Rosemunde, Vedbæk

JOBBET

 • Assistere ved diverse designopgaver og produktudvikling.
 • Ansvar for løbende vedligeholdelse af stamdata i PDM og vores lagerstyringssystem.
 • Placering af special orders og opfølgning på prøver og levering.

Som person er du detaljeorienteret og arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver.

En dynamisk arbejdsplads med højt til loftet, masser af udfordringer og plads til initiativer. Du vil indgå i et engageret og veletableret team, hvor vi arbejder effektivt og hjælper hinanden, så vi når vores mål.