1.001 job matcher din søgning 1.001 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fysiodanmark Gildhøj Fysioterapi I/SFast stilling som kliniksekretær

Fysiodanmark Gildhøj Fysioterapi I/S, Brøndby

Spændende stilling, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med klinikkens anden sekretær og klinikkens daglige leder. Stillingen vil være ca. 20 timer ugentligt.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være at:

 • Besvare klinikkens indkomne opkald
 • Aflytning af telefonsvarer og viderestilling af telefon til et sundhedsfagligt telefonservice-firma, som klinikken har samarbejde med
 • Modtagelse af patienter til behandling

På klinikken kommer du til at arbejde sammen med 16 fysioterapeuter, en massør og klinikkens anden sekretær. Vi forventer, at du er serviceminded, en teamplayer, struktureret, fortrolig med IT, udadvendt og smilende.

AlmenBo AarhusUdlejningsmedarbejder

AlmenBo Aarhus

Er du klar på et job, hvor du kommer til at møde, hjælpe og vejlede vores beboere og boligsøgende både ved skranken, i telefonen og via mail? Og hvor du er med til at udvikle vores organisation, så vi fortsat kan holde et højt serviceniveau?

I AlmenBo Aarhus sætter vi en ære i god service til vores beboere, beboervalgte og boligsøgende. Det gør vi ved altid at være klar til at vejlede, hjælpe og servicere med relevant information. Vi arbejder for at skabe hjem, hvor folk har lyst til at bo til en husleje, der er til at betale.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

 • Behandling af ind- og fraflytninger
 • Udlejning via vestelister gennem Aarhus Bolig
 • Kontor- og arkiveringsopgaver
Collectia A/S
Kundeservicemedarbejder

Collectia A/S, Brøndby

Collectia søger netop nu nye medarbejdere i vores Kundeserviceafdeling, til at håndtere alle ind- og udgående opkald. Hos Collectia vil du komme til at arbejde med at besvare- og foretage opkald til mennesker i forskellige økonomiske situationer. Du skal rådgive og oprette afdragsordninger for de debitorer som skylder penge til deres banker, teleselskaber, energiselskaber eller andre.

Din uddannelsesbaggrund er uden betydning, blot du trives med telefonen som dit vigtigste værktøj.

Inkassoerfaring er ikke et krav, da vi sørger for en grundig oplæring, og for at give dig den viden du behøver for at kunne præstere i jobbet. Det vigtigste er, at du er resultatorienteret og tror på, at du kan lave de bedste aftaler for os, og dem du taler med. Du vil blive en del af et ambitiøst team, hvor den personlige service samt positive gennemslagskraft er en væsentlig faktor for at blive en succes i jobbet.

Collectia A/S
Intra JuvélKundeservicemedarbejder til vores norske marked

Intra Juvél, Viborg

Bliv en del af vores stærke hold

Vi søger en kundeservicemedarbejder til vores stærke salgsteam. Du kommer til at arbejde på vores nye kontor i Viborg, hvor du blandt andet vil sidde sammen med en af vores kundeservicemedarbejdere, der sidder med det danske marked og projektsalg, samt vores projektsælger og salgs- og marketingdirektør.

Din primære opgave bliver at supporte vores norske marked og vores norske kunder. Dette i samarbejde med den norske salgsorganisation, der består af en salgschef, 3 sælgere og 2 kundeservicemedarbejdere.

Dine primære opgaver er:

 • Kundekontakt på mail og telefon på norsk
 • Ordrebehandling og opfølgning
 • Oprettelse af kunder og vedligehold af kundedata
Eltel Networks A/S
Projektassistent til mobilforretning

Eltel Networks A/S, Vejle eller Herlev

Vi søger en projektassistent til forretningsområdet Mobile & Access. I Mobile & Access er vi frontløber inden for mobil telekommunikation.

Vi søger en projektassistent, som har mod på at agere bindeled mellem teknikere, projektleder og afdelingsleder, så vi sikrer smidighed i en travl hverdag.

Eltel

Opgaverne er mangeartede og indebærer alt lige fra bestilling og håndtering af adgangskort, nøgler, færger, hoteller og arbejdstøj til udlevering af og hjælp til håndtering af biler og telefoner.

Derudover er du ansvarlig for flere systemer, herunder systemer til dokumentation og kommunikation, ligesom du også står for at fakturere kunden.

Eltel Networks A/S
Bilglas Gruppen A/SKundecenter/Salgskoordinator

Bilglas Gruppen A/S, Silkeborg

Har du lyst til at blive en del af vores team af medarbejdere i vores kundecenter samt at være omdrejningspunktet for medarbejderne i alle vores afdelinger. Vi har på kontoret kundekontakt både pr. telefon og personligt.

Vi reparerer og skifter alle typer bilruder. Vi kører både ud til kunderne, og kunderne kommer til vores værksteder.

Vi tilbyder dig en stilling, hvor du får meget ansvar og mulighed for selv at planlægge din dag. Organisationen er flad, og der er ikke langt fra idé til virkelighed.

Arbejdsopgaver:

 • Ordremodtagelse og tilbudsgivning på telefonen og mail.
 • Kundeekspedition.
 • Ordreplanlægning.
 • Supporter for vores andre afdelinger.
 • Indkøb.
 • Andre forefaldende kontoropgaver.
Sahva A/S
Kompetencecenterchef til Sahvas hovedkontor i Brøndby

Sahva A/S

Kan du gøre det svære simpelt og holde det simple enkelt? Og er du en nysgerrig og procesorienteret leder? Så er det måske dig, vi leder efter!

Som Kompetencecenterchef bliver din vigtigste opgave at opbygge, drive og udvikle Sahvas Kompetencecenter for at skabe en central allround supportfunktion. Du bliver ansvarlig for en afdeling fordelt på 3 faggrupper med 18 dygtige medarbejdere.

Du bliver en væsentlig drivkraft i vores ambition om at centralisere vores administration. Det betyder blandt andet at skabe et papirløst Sahva, hvor du får en unik mulighed for at sætte dit aftryk på udviklingen af vores administrative processer, der har stor indflydelse på at gøre hverdagen lettere for vores behandlere i hele landet.

Sahva A/S
Aarhus Kommune
Administrationsleder til det administrative fællesskab Vestergård-Søndervang, Børn og Unge

Aarhus Kommune, Viby J

Motiveres du af at sikre høj faglig kvalitet og effektivitet i den administrative og byggetekniske opgaveløsning for dagtilbud og skoler? Brænder du for at skabe sammenhængskraft og optimere en ny og spændende struktur på tværs? Sammen med dygtige og engagerede medarbejdere er dette din mulighed for at understøtte lokale ledere og bestyrelser i at træffe de bedste beslutninger til gavn for børnene og de unge.

Du skal stå i spidsen for det administrative og byggetekniske fællesskab AF Vestergård-Søndervang med 17 medarbejdere. De administrative fællesskaber har ansvaret for, at dagtilbud, skoler og UngiAarhus modtager administrativ og byggeteknisk support indenfor de primære arbejdsområder, som økonomi, løn- og personaleforhold, børne- og elevadministration, drift og vedligehold af bygninger samt kantinedrift.

Visma Dataløn
Customer Care Consultant

Visma Dataløn, København

Hos Visma DataLøn og ProLøn har vi verdens bedste kunder, som vi sætter en stor ære i at hjælpe og rådgive. Udover løn generelt hjælper vi vores kunder med spørgsmål inden for forskellige områder som f.eks. den nye ferielov, pensionsordninger, skattefradrag og meget mere. Vi søger dig, som synes det er sjovt og spændende at forstå din egen lønseddel, hvor tallene kommer fra, og hvordan de beregnes.

Visma

Da service og salg også er en naturlig del af vores kunderådgivning, er vi også på udkig efter dig, som ser sig selv som et talent, en specialist, en guru, en ekspert og stjerne inden for service og salg til alle vores fantastiske lønkunder. Du vil blive en del af vores kompetente Customer Care afdeling, hvor din fornemste opgave er at sikre, at vores kunder har den mest optimale løsning inden for løn, HR og personalejura.

Visma Dataløn
ROCKWOOL International A/SProject Assistant

ROCKWOOL International A/S, Hedehusene

Are you interested in supporting our Project Directors and Managers and thereby secure a smooth project execution in ROCKWOOL International A/S?

You will give Project assistance to primarily the Directors and Managers of our “Project and Planning” department, but also other departments could need your assistance.

Your main responsibility and tasks are:

 • Document and procedure handling according to ROCKWOOL guidelines and policies
 • Travel planning, including visa applications
 • Travel expenses, travel booking, travel documentation and procedures
Toyota Material Handling Danmark
Debitorassistent, Slangerup

Toyota Material Handling Danmark

Vi søger en erfaren og udadvendt debitorassistent til at styrke vores debitorteam, som i dag består af to personer i Danmark og en i Letland. Du bliver en del af økonomiafdelingen og vil referere til regnskabschefen.

Toyota Material Handling Danmark

Din vigtigste opgaver bliver håndtering af rykkerproceduren, kreditvurdering af kunder samt behandling af kundehenvendelser.

Vi leder efter en kollega med godt humør, som med sit engagement og gode energi er opsøgende i forhold til kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Toyota Material Handling Danmark
Norlys
Ambitiøs Management Assistant med et synligt drive

Norlys, Aarhus

Vil du have fingeren på pulsen i en fremadstormende virksomhed? Lyder det spændende at sidde helt tæt på ledelsen i Norlys Digitals Kundecentrum og være Management Assistant for vores Vice President/direktør? Stortrives du i en hverdag med mange beslutninger og forandringer? Så er det måske dig, vi søger.

Du skal blandt andet:

 • Sikre struktur, opfølgning og effektivitet i Kundecentrum Management-teamet – herunder facilitere ledermøder, ledersamlinger, koordinere kommunikation mv.
 • Drive større opgaver/mindre projekter i Kundecentrum (projektledelse)
 • Være betroet sparrings- og samarbejdspartner for VP/direktøren i Kundecentrum
Norlys
Social- og ÆldreministerietAfdelingschefsekretær

Social- og Ældreministeriet, København

Har du et blik for at yde et højt niveau af service, og har du mod på en stilling med en bred kontaktflade i en politisk styret organisation? Så har vi måske den rette stilling til dig.

Som sekretær i Ministersekretariatet vil du, i tæt samarbejde med særligt sekretær for departementschefen, skulle få den daglige sekretariatsbetjening og servicering af departementets fire afdelingschefer til at gå op i en højere enhed.

Stillingen indeholder variation, og opgaverne kan til tider være mange og forskelligartede, såsom bl.a. at:

 • hjælpe med kalenderstyring, journalisering og posthåndtering
 • klargøre afdelingschefernes mødemateriale
 • ajourføre og følge op på tidligere møder, oversigter over igangværende folketingsspørgsmål m.m.
 • være ansvarlig for rejsebestillinger, udgifts- og rejseafregning
N1 A/SPlanlægger og koordinator af opgaver for tekniske specialister

N1 A/S, Esbjerg

Brænder du for planlægning samt koordinering af teknisk personale, og har du erfaring med optimal disponering? Hvis du er klar til at sidde i en central rolle, hvor dine evner inden for planlægning og optimering giver genlyd på bundlinjen, så kan denne stilling være noget for dig.

Du er garant for, at vores teknikeres dagligdag planlægges og optimeres med både fokus på bundlinje og arbejdsglæde. Du er handlekraftig og udadvendt af natur, og du trives i et omskifteligt miljø, hvor du er klar på hurtige men velovervejede ændringer, når det behøves. Du har et højt energiniveau og godt humør og bidrager til et effektivt samarbejde i planlægningsteamet. I teamet får du ansvaret for:

 • Planlægge den daglige drift
 • Omsætte budgetter til langsigtede produktionsplaner
 • Løbende at optimere på processer
 • Tæt samspil med vores teknikere i marken
N1 A/S
Favrskov KommuneYdelsescenter Favrskov søger sagsbehandler til barselsvikariat

Favrskov Kommune

Ydelsescenter Favrskov søger en barselsvikar til kontanthjælps- og integrationsteamet

Da en af vores kollegaer skal på barsel, søger vi en ny ydelsesmedarbejder til Ydelsescentret i Favrskov Kommune. Ydelsescentret i Favrskov Kommune består af 16 medarbejdere, og du vil blive en del af et team på 8 medarbejdere.

Hovedopgaven er beregning og udbetaling af kontanthjælp, uddannelseshjælp og selvforsørgelses- og hjemsendelsesydelse. Du vil få ansvaret for din egen gruppe af borgere og få en række spændende og udfordrende arbejdsopgaver, som omfatter:

 • ansvar for at afholde visitationssamtalen for borgerne ved henvendelse i Jobcentret
 • behandling af ansøgning om kontanthjælp, ydelser efter Aktivlovens § 22, uddannelseshjælp, enkeltydelser og særlig støtte
Jysk Fynske Medier P/S
KUNDESUPPORTER

Jysk Fynske Medier P/S, Vejle

Som kundesupporter bliver du et centralt og vigtigt bindeled i vores BTB-salgsorganisation, hvor din kerneopgave bliver at understøtte Jysk Fynske Mediers medierådgivere og annoncører og herigennem sikre gode kundeoplevelser.

Du vil blive den del af vores service & drift team, hvor du er en understøttende supporterende rolle mod vores medierådgivere og vores kunder.

Din primære opgave vil bestå i at sikre, at alle bookinger og annoncematerialer bliver håndteret rettidigt, derfor er det vigtigt, at du trives godt med stramme deadlines i en travl hverdag, hvor overblikket er afgørende.

Favrskov KommuneYdelsescenter Favrskov søger dygtig sagsbehandler til Kontanthjælps- og Integrationsteamet

Favrskov Kommune, Hadsten

Da en af vores kollegaer har søgt nye udfordringer, søger vi en ny ydelsesmedarbejder til Ydelsescentret i Favrskov Kommune. Ydelsescentret i Favrskov Kommune består af 16 medarbejdere, og du vil blive en del af et team på 8 medarbejdere.

Hovedopgaven er beregning og udbetaling af kontanthjælp, uddannelseshjælp og selvforsørgelses- og hjemsendelsesydelse. Du vil få ansvaret for din egen gruppe af borgere og få en række spændende og udfordrende arbejdsopgaver, som omfatter:

 • ansvar for at afholde visitationssamtalen for borgerne ved henvendelse i Jobcentret
 • behandling af ansøgning om kontanthjælp, ydelser efter Aktivlovens § 22, uddannelseshjælp, enkeltydelser og særlig støtte
 • opfølgning på og kontrol af løbende ydelser
FTZ Autodele & Værktøj A/SEkspedient

FTZ Autodele & Værktøj A/S, Horsens

Har du et stort servicegen, og brænder du for at gøre en forskel for vores kunder? Så er du måske den ekspedient, som vi søger.

Som ekspedient hos FTZ Horsens bliver du en del af et ungt team, der samarbejder på tværs af afdelinger om at løse dagens opgaver. Vi er i alt 14 medarbejdere, fordelt på chauffører, lager- og logistikmedarbejdere, ekspedienter, sælgere og ledere.

Som ekspedient har du til opgave at servicere kunderne både pr telefon og web, samt ved personlig ekspedition i butikken. Du sikrer kunderne tilbydes de rigtige løsninger indenfor reservedele, værktøj og værkstedsudstyr. Derudover, er der indkøb af haste- eller skaffevarer hos eksterne leverandører, samt andre forefaldende opgaver, der er med til at sikre, at den daglige service er i top.

SEF A/SKoordinator til planlægning af varmepumpe installationer – Nærvarme Danmark – en del af SEF

SEF A/S, Svendborg

Kollega søges til Nærvarme Danmark, hvor vi hver dag bidrager til at gøre Danmark grønnere med klimavenlige varmepumper. Sammen med vores kunder skåner vi klimaet for omkring 1,9 mio. kg. CO2 år efter år. Bliv en del af rejsen og få et rigtigt meningsfuldt arbejde.

Den centrale opgave består i at planlægge og håndtere processen i forbindelse med installation af varmepumper.

Det betyder, at du gennemgår og godkender Nærvarme Danmarks kundekontrakter i kontrakthåndteringssystem (COMA), og er med til at sikre kvalitet i installationen. Derudover står du for at bestille varer hos vores leverandører og sikre dig, at de er fremme ved kunden til rette tid.

YouSeeYouSee søger kunderådgivere til vores kundecenter i Århus

YouSee

Kan du assistere kunder på en uformel, imødekommende måde? Kan du godt lide at se resultatet af dine indsatser? Så er det lige dig, vi står og mangler!

Som kunderådgiver indenfor regningsservice hos YouSee vil du arbejde med indgående opkald, hvor du vil besvare spørgsmål om kundernes regninger, sælge og levere verdens bedste kundeservice til vores kunder. Du bør derfor være dygtig til at formulere dig og guide kunden igennem samtalen og procedurerne. Din hverdag bliver fyldt med ansvar, godt kammeratskab og gode oplevelser.

Du er den ideelle til jobbet, hvis du:

 • kan sikre at problemer bliver afhjulpet og løsninger fundet
 • er velformuleret og kan give vores kunder en god oplevelse
 • du er tålmodig og kan sætte dig i kundens sted
 • vil arbejde dit hårdt for at sælge – eller lære det
 • værdsætter sjov og sund konkurrence med dine kolleger