674 job matcher din søgning 674 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FORCE Technology
Teamledere, der vil spille en aktiv rolle i den fremtidig vækstplan

FORCE Technology, Vejen

Kan du lede et team? Kan lide at deltage aktivt i det daglige produktionsarbejde? Så er du måske en af vores nye teamledere!

Du får det daglige ledelses- og koordineringsansvar for enten HPCL24”-teamet eller 12”-teamet. Din primære opgave bliver at sørge for, at de daglige opgaver bliver løst og derudover at planlægge og koordinere de indkomne opgaver og ressourcer på baggrund af fastlagte produktivitetsmål.

Det er af afgørende betydning, at du og dit team lever op til kundernes krav og forventninger til høj kvalitet, eksekvering og overholdelse af tidsfrister, så vi kan opretholde en høj kundetilfredshed - ligesom afdelingens budgetmål overholdes.

FORCE Technology
Cabinet System A/S
Maskintekniker/konstruktør/ingeniør/produktionsteknolog til attraktiv stilling

Cabinet System A/S, Fårup

Cabinet System tilbyder en særdeles attraktiv stilling som udviklings- og konstruktøransvarlig til omgående tiltrædelse.

Cabinet System er en af Skandinaviens førende producenter af udendørsskabe til tele-, fiber- og kabel-tv, samt racks til IT-branchen. Vi bygger lige nu nyt domicil og har brug for en iderig og selvstændig arbejdende mand til vores udvikling og konstruktionsarbejde. Dine primære arbejdsopgaver:

 • Udvikling og konstruktion af 19” racks og vejskabe til anvendelse i tele-, IT-, fiber- og kabel-tv-industrien.
 • Udarbejdelse af produktionstegninger/dokumentation.
 • PTA-arbejde.
FORCE Technology
Erfaren projektleder til udvikling indenfor luftområdet

FORCE Technology, Brøndby

Har du erfaring med arbejdet som projektleder? Har du arbejdet med udviklingsorienterede projekter på luftområdet? Hvis du har, kan vi tilbyde et spændende job!

Som projektleder går du forrest og tager ansvar for både dine kollegaers og hele projektets succes. Derfor forventer vi, at din spidskompetence er at have og bevare overblik og at kunne håndtere de udfordringer, der måtte opstå undervejs.

Hverdagen hos FORCE Technology byder på spændende og varierende opgaver med direkte kontakt til mange interessenter. Det er vigtigt, at du er fleksibel og kan lide en aktiv arbejdsdag.

FORCE Technology
Easyfood A/SPRODUKTIONSASSISTENT TIL NATHOLD

Easyfood A/S, Kolding

Vi har 2 produktionslinjer og dertilhørende 2 pakkerier, hvoraf det nyeste anlæg er fra år 2017. Du vil indgå i kollega stab på 5 Easyfood’er. Til hvert hold er der tilknyttet teknikere til at vedligeholde og reparere linjerne.

Efter sidemandsoplæring tager du et medansvar for, at vi kan gennemføre de produktionsmængder, der er behov for – i rette kvalitet og mængde.

Derudover kan du forvente disse spændende opgaver:

 • Betjening af produktionsanlæg; herunder trimning og justering af anlæg, så de leverer et kvalitetsmæssigt korrekt produkt iht. vore standarder
 • Ansvarlig for rettidig koordinering i forbindelse med opstart, afvikling og afslutning af de enkelte produktionsordrer, i tæt samarbejde med Linjeleder - herunder forberede og klargøre til næste produktion
FORCE Technology
Produktionsleder til planlægning og teknisk produktionsstyring

FORCE Technology, Brøndby

Har du teknisk forståelse? Og vil du arbejde med produktion af avancerede og komplekse systemer? Så er du måske vores nye produktionsleder!

I din rolle vil du få ansvaret for at koordinere det daglige arbejde for 5-7 produktionsmedarbejdere. Det kræver produktionsledelseserfaring og evne til at skabe overblik og prioritere.

Du vil ligeledes skulle arbejde tæt sammen med salgs- og servicefunktionen, der varetager reservedelssalg og reparation af solgte kundeudstyr, ligesom du kommer til at samarbejde med indkøbsfunktionen, der håndterer tilbud, leveringstider og ordrebekræftelser til understøttelse af produktionsplanlægning og -afvikling. Endelig deltager du aktivt i gennemførelse af projekter for afdelingens forretningsområder.

FORCE Technology
Y-mAbs Therapeutics A/S
QA Specialist, GMP QA

Y-mAbs Therapeutics A/S, Hørsholm

Y-mAbs Therapeutics A/S is looking for a QA Specialist, GMP, who will report to Sr. Director, Quality Assurance and be part of a rapidly growing team of highly qualified and motivated colleagues.

It is our expectation that this person will actively contribute to the quality oversight of contract manufacturing activities with commercial products and IMPs; support the Qualified Person(s) by reviewing the product batch documentation and other GMP records; handle deviations, changes and complaints; ensure GMP compliant documentation management.

The position can give great opportunities for further professional development.

Y-mAbs Therapeutics A/S
A/S HAI HorsensTeamleder til ordreproducerende virksomhed

A/S HAI Horsens

Vi er på udkig efter en teamleder til vores produktion i Horsens. Du får ledelsesansvar for 12 medarbejdere i din del af produktionen. Din primære tilstedeværelse er på daghold, men i afdelingen producerer vi på 2-holds skift, hvilket betyder, at du skal møde op på forskellige tidspunkter af døgnet.

Med reference til produktionschefen får du ansvaret for den del af HAI Horsens’ produktion, hvor vi glasblæser og vibrationsafgrater. Det vil sige ansvaret for den daglige produktionsledelse såvel som al optimering og udvikling inden for afdelingen.

Dine primære opgaver er:

 • Ledelse direkte på fabriksgulvet sammen med teamkoordinatorer
 • At sikre og kontrollere produktionsplanlægning og OTD
 • Tværgående samarbejde med den øvrige del af produktionen
 • At skabe og tilsikre trivsel og udvikling hos alle i afdelingen
 • At optimere produktionsflow, rationalisere arbejdsgange/Lean
 • Vedligeholdelse af maskiner og materiel
Fyns Karosseribyg A/SProduktionschef til nyoprettet stilling i spændende vækstvirksomhed

Fyns Karosseribyg A/S, Odense og Søndersø

Vi søger en engageret produktionschef til vores projektvirksomhed, der har flair for at styre komplekse opgaver. Du bliver en meget vigtig del af vores team af særdeles kompetente kolleger – vi glæder os til at tage imod dig!

Du får en selvstændig og udviklende stilling i en organisation i vækst med opbygning og reparation af lastbiler i Odense og Søndersø.

Dine arbejdsopgaver:

 • I samarbejde med 3 værkførere bliver det din opgave, at lede, motivere og udvikle ca. 25 medarbejdere i produktionen på de 2 lokationer.
 • Du bliver ansvarlig for produktionsplan, sikre dens overholdelse samt ressourceplanlægning i samarbejde med salg/PTA/værkførere.
 • Sikre overholdelse af forkalkulerede projekttimer, og behandle efterkalkulationer samt rapportering heraf.
Vestas Wind Systems A/S
Project Manager

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus or Copenhagen

Do you want to use your project management experience and skills to develop excellent concepts within commissioning and installation of wind turbines? Then we have an ideal opportunity for you!

As our new Project Manager your responsibilities will be to:

 • Ensure projects are executed and implemented on time fulfilling safety, quality and cost targets
 • Ensure resource availability with all stakeholders to execute development & improvement projects
 • Be single point of contact for global and regional functions to make sure effective communication & data sharing is available across all stakeholders
Vestas Wind Systems A/S
Vestas Wind Systems A/S
Technical Project Manager

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus or Copenhagen

Do you have a technical background from the wind industry? And are you motivated by working with project management? Then we have an ideal opportunity for you!

Responsibilities

 • Identifying optimization areas within installation and commissioning in collaboration with the respective regions and line organisations
 • Documenting and describing improvement proposals based on safety, efficiency and cost improvements across the Vestas platforms and align with key stakeholders for development and implementation
 • Driving improvement initiatives from idea, through development and support implementation in cooperation with the respective regions and line organizations
Vestas Wind Systems A/S
Energinet
Strategi- og forretningsudviklingskonsulent

Energinet, Ballerup

Du bliver en del af den nyetablerede afdeling ’Forretningsudvikling og Strategi’ og får et tæt samarbejde med den samlede ledergruppe i Teknik og Anlæg.

Energinet

Med afsæt i din erfaring med strategi- og forretningsudvikling faciliterer du ledergruppens arbejde med strategisk ledelse. Det bliver din opgave at understøtte ledergruppen ved proaktivt at skabe et strategisk og ledelsesmæssigt overblik. Samtidig vil du blive involveret i at sikre videreudvikling af vores strategi samt opfølgning og støtte til eksekvering og implementering af strategien.

Du får dermed en central rolle i nye udviklingstiltag, som du både vil være ansvarlig for og facilitere ud mod forretningen og dette gerne med brug af agile arbejdsmetoder.

Energinet
Energinet
Gruppeleder til Energinet med erfaring indenfor arbejdsmiljøkoordinering

Energinet, Fredericia

Vil du være med til at sikre høj kvalitet i opgaveløsningen i vores store anlægsprojekter og samtidig udvikle en stærk faglig gruppe?

Energinet

Vi søger lige nu en fagligt dygtig gruppeleder for vores arbejdsmiljøkoordinatorer i afdelingen Arbejdsmiljø og Sikkerhed. Du får en vigtig rolle som fagleder i gruppen og skal sammen med afdelingslederen sikre den faglige koordinering og samarbejdet på tværs af gruppen.

I rollen som gruppeleder koordinerer og fordeler du arbejdsopgaverne i din faggruppe og har derved både det ressourcemæssige og det faglige overblik i gruppen. I samarbejde med dine kollegaer sikrer du, at gruppen i fællesskab arbejder dedikeret med at levere på opgaveløsningen i vores anlægsprojekter både effektivt og i høj kvalitet.

Energinet
Kamstrup A/SSupply Chain Management Graduate

Kamstrup A/S, Skanderborg

Do you want to kickstart your career by learning from the best and brightest minds in the industry? Are you the best of your class, and can you maintain an overview of complicated processes with your eye for detail?

The Supply Chain Management Graduate Programme is a two-year journey consisting of 4 rotations across different functions and departments, where you will have the opportunity to assume various roles and responsibilities.

In collaboration with some of the brightest minds, each rotation will enhance your business understanding and provide you with insight into both operational and strategic aspects, as well as optimisation opportunities within the supply chain, logistics, and production concepts.

Brødrene Hartmann A/SKvalitetskoordinator

Brødrene Hartmann A/S, Tønder

Brænder du for at arbejde med kvalitetsprocesser og kvalitetsforbedringer, arbejder du bedst med en høj grad af frihed under ansvar, hvor du har mulighed for at præge din egen hverdag? Er du struktureret, og har du flair for detaljen, men også for helheden?

Så er stillingen som Kvalitetskoordinator hos Brødrene Hartmann A/S i Tønder måske noget for dig. Du får base i vores kvalitetslaboratorium og bliver et naturligt omdrejningspunkt i vores arbejde med kvalitetssikring.

Som Kvalitetskoordinator får du bl.a. ansvaret for opgaverne i vores kvalitetslaboratorium og har en vigtig understøttende funktion for at sikre det høje kvalitetsniveau af vores produkter.

STARK
STARK Planning søger en Teamleder til Supply Planning

STARK A/S, Viby J

Vi søger en stærk teamleder, som kan lede og udvikle et team af 5 passionerede disponenter. Ambitionerne er høje for de kommende år med flere initiativer, som skal styrke vores serviceniveau til kunderne. Som teamleder vil du være en af drivkræfterne for at implementere og forankre disse. En af de vigtigste opgaver bliver at opretholde et godt samarbejde på tværs af organisationen og med vores leverandører.

Få en central rolle i at sikre varetilgængeligheden af vores byggematerialer på tværs af STARK med følgende ansvarsområder:

 • Lede og udvikle et team af specialister
 • Sparring med vores kollegaer på tværs af organisationen såsom kategori (product management) og Sourcing
 • Optimering og forankring af processer
STARK A/S
Nykode A/SRegulatory Lead

Nykode A/S, Oslo

Our team is now looking for a Regulatory Lead who will serve in the project team for a Nykode project in early clinical development.

The individual will lead, initiate and drive the many regulatory activities, including clinical trial applications and agency interactions and act as an active member of relevant clinical teams. You will ensure high quality documentation in regulatory submissions such as clinical trial applications, IND submissions, and meeting briefing packages and effectively manage associated timelines.

The responsibilities include:

 • Developing and executing sound and robust global regulatory strategies, plans, and activities for Nykode’s products
 • Actively participating in project teams and relevant trial teams
 • Leading and coordinating regulatory activities with Regulatory CMC, documentation specialists, and relevant other internal and external parties Providing input and support to Quality, Preclinical, and Clinical activities and plans
Danpo A/S
Kvalitetsassistent til Danpo, Farre

Danpo A/S, Give

Dine primære arbejdsopgaver vil være support til produktionen og håndtering af afvigelser.

Stillingen indebærer meget tilstedeværelse i produktionen, kombineret med en smule administrativt arbejde, hvilket du skal være indstillet på.

Du vil således bl.a. komme til at arbejde med:

 • Behandling af interne/eksterne afvigelser inkl. løbende forbedringer og support til produktionen
 • Prøveudtagning
Danpo A/S
DANISH CROWN A/S
Teknisk projektleder med fokus på fremtidens vision-systemer

DANISH CROWN A/S

Er du klar til at tage din plads ved bordet og hjælpe os med at sætte teknologi i forbindelse med en kompleks produktionsverden? Så er du måske den tekniske projektleder, vi er ude efter!

Da vi er et nyt team, får du muligheden for at sætte dit præg på både kulturen og de processer og værktøjer, vi vil bruge i fremtiden. Dit fokus vil være på at afdække potentialet i vores ideer, udvikle koncepter og teste dem, inden vi går videre til udvikling og kommerciel brug.

Projekterne vil typisk foregå i tæt samarbejde med andre dele af vores organisation, vores fabrikker og underleverandører. Dit hovedansvar i jobbet bliver at drive projekterne fra idéfase til fuld funktionelle MVP’er i et tæt samarbejde med vores underleverandører.

DANISH CROWN A/S
JKSStærk produktionsleder med speciale i teamudvikling til støberi i Odense

JKS søger for Tasso A/S

Tasso A/S i Odense søger en stærk lederprofil med teknisk forståelse, der brænder for teamudvikling og produktionsoptimering. Du kommer til at udvikle og vedligeholde teamet på de 3 skift- dag, aften og nat, hvor du ligeledes har det overordnede ansvar for produktionen.

Udover den daglige drift i støberiet, bliver du involveret i udviklings- og optimeringsprojekter. Her bliver din rolle at udrulle løsninger i produktionsprocesserne for herefter at være ansvarlig for, at systemer, strukturer og standarder efterfølgende bliver fastholdt og udviklet.

JKS
Radiometer Medical ApSSales & Operations Planner

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

Want to strengthen your career in a company with a strong and united purpose of bringing answers to life? Then take a good look at this opportunity!

As an S&OP Planner you will be accountable for your own product group and will join a team of seven colleagues. The Sales & Operations Planner is responsible for the forecast & capacity process in a product value stream and ensures balance between long-term demand and capacity expansion activities.

You might have a bachelor in Operations Management (Production engineer) or a cand.merc.SCM background. We expect you to have demonstrated Supply Chain competencies in previous job experiences and an ability to manage a wide range of stakeholders.