26 job matcher din søgning 26 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hvalsø Savværk A/SButiksmedarbejder med erfaring i træbearbejdning

Hvalsø Savværk A/S

Vi søger en m/k medarbejder på minimum 18 år til at hjælpe os med salg i vores butik og til produktion at enkle småmøbler (spiseborde, bænke mv.).

Det er et krav, at du har truckcertifikat og erfaring med at bearbejde træ.

Ugentlige timer:
Fleksibelt, ca. 30 timer (aftales) + 1-2 månedlige lørdagsvagter fra kl. 09-12. Løn efter kvalifikationer.

Snedkergaarden Them A/SAllround "handyman" m/k søges til møbelproduktion

Snedkergaarden Them A/S

Vi har travlt og søger en stabil og fleksibel medarbejder til vores produktion og lager til snarlig tiltrædelse i fuldtidsstilling.

Dine arbejdsopgaver vil være følgende:

 • Hjælpe til med pakning på vores lager
 • Øvrige forefaldende opgaver i snedkeriet, som f.eks. olie- og sæbebehandling.

Kvalifikationer:

 • Omhyggelig af natur, du sætter en ære i at levere en god finish.
 • Det er et krav, at du har truckcertifikat.

Vi lægger i øvrigt vægt på, at du er fleksibel og samarbejdsvillig og i øvrigt er stabil og har et godt humør.

Davidsens Tømmerhandel A/STrælastsælger

Davidsens Tømmerhandel A/S, Brørup

Brænder du for salg og service? Har du erfaring fra byggebranchen? Så er det måske dig vi søger som sælger til trælasten i vores afdeling i Brørup.

Du bliver del af et team af engagerede kolleger og et stærkt fagligt miljø, hvor vi her dag sætter en ære i at yde vores kunder en rigtig god service.

Dine arbejdsopgaver er primært internt salg med:

 • Betjening og rådgivning af kunder i butikken, på telefon og mail
 • Tilbudsgenerering samt tilbudsopfølgning
 • Ordrebehandling – herunder hjemtagelse af kundespecifikke varer

Som trælastsælger i vores tømmerhandel er den daglige kundekontakt omdrejningspunktet for din hverdag. Det er derfor afgørende, at du stortrives med at sætte salg og service i højsædet, og du går hver eneste dag benhårdt efter at yde vores kunder en rigtig god service.

Herskind Savværk ApSProduktionsmedarbejdere søges til daghold

Herskind Savværk ApS, Galten

Vi har travlt i produktionen, og ønsker at udvide vores arbejdsstab af dygtige og kompetente medarbejdere. Vi beskæftiger i dag 35 ansatte og vores medarbejdere udfylder mange funktioner.

En hverdag på Herskind Savværk kan byde på afvekslende, såvel som stabile arbejdsgange. Vores produktion består af både standard- og specialopgaver fra tømmer- til kantede blokvarer.

Vi beskæftiger os hovedsageligt med opskæring af løvtræ, og vores nøglekompetence er at udnytte alt træet optimalt hele vejen igennem produktionen.

Du er mødestabil, og har lyst til at bidrage aktivt til den gode stemning i og omkring produktionen. Har du tidligere arbejdet med træ på et savværk eller i møbelindustrien vil dette være en fordel.

Quorning Boats ApS
Servicechef

Quorning Boats ApS, Fredericia

Vi søger en kompetent og fleksibel chef til vores Serviceafdeling. Vi udvikler og producerer Dragonfly-trimaraner, hvor en del af vores kunder vender tilbage med vinterserviceopgaver, vinteropbevaring og reparationsarbejde.

Arbejdsopgaver:

Quorning Boats ApS
 • Koordinerer det daglige arbejde på serviceværkstedet og på havn med op/nedtagning af både samt til-/afrigning for ca. 5 medarbejdere.
 • Kundekontakt, herunder aftale hvad der skal laves på kundens båd samt beregne tilbud.
 • Varetage og planlægge forsikringsskader samt tilbud på dette.
Quorning Boats ApS
Lemo-Recruitment ApSTeknisk sælger

Lemo-Recruitment ApS søger for MIFApladen A/S i Vinderup

Er du en dygtig teknisk sælger, og elsker du at rådgive og vejlede kunder?

MIFApladen A/S i Vinderup tilbyder et stort udvalg af massive træplader, træbordplader, køkkener, køkkentilbehør og møbler i træ, og oplever fortsat en stor efterspørgsel efter vores produkter. Der konstateres tillige et øget markedspotentiale for sublimt kundetilpasset træhåndværk og ikke mindst bæredygtige produkter i fremtiden.

Trives du med at etablere og vedligeholde de langvarige relationer med kunder, samtidig med at du har en god teknisk forståelse? Til at sælge, rådgive og holde kunden i hånden under hele processen søger vi en teknisk sælger. Du skal være med til at sælge hele sortimentet og får ansvaret for, at kunden får den rette hjælp og rådgivning. Hos MIFApladen er alt specialfremstillet, og derfor tilpasset kundens ønsker og behov - dette ser vi store muligheder i at få ud i fx byggemarkederne.

Gem
HumanTrust A/S
PLANT MANAGER MED KENDSKAB TIL TRÆPRODUKTION

HumanTrust A/S søger for kunde i Midtjylland

Virksomheden er en del af en anerkendt detailkæde i rivende udvikling. Faktisk har producenten haft succes i en sådan grad, at de danske produkter i dag kan findes i mange lande over hele verden. Produktionen varetages stadig fra det jyske og til at stå i spidsen for produktion og lager søges nu en Plant Manager med speciale i træproduktion.

I denne rolle bliver din vigtigste opgave at opretholde og sikre virksomhedens leveringsaftaler samtidig med, at du sikrer, at produktionen til enhver tid er konkurrencedygtig. Du går forrest som en synlig og nærværende leder, som altid står klar til at supportere og coache mellemlederteamet med fokus på at sikre en høj faglighed og et stærkt tværorganisatorisk engagement.

HumanTrust A/S
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
AG Gulve A/SProjektleder

AG Gulve A/S, Rødovre

Brænder du for at skabe resultater? Bliver du motiveret af at have ansvaret for egne projekter fra start til slut? Så er det måske dig, vi leder efter!

Som projektleder i AG’s træafdeling kommer du til at have mange forskellige opgaver, og det er vigtigt, at du forstår at strukturere dit arbejde, og at du kan gribe de bolde, der bliver kastet i luften. Vi forventer, at du har et godt kendskab til trægulve og gulvkonstruktioner, at du er en mester i at netværke, samt at du sætter en ære i at yde professionel og imødekommende rådgivning over for AG’s kunder.

Du vil få ansvar for indkøb af materialer, tilbudsgivning, bookning og styring af montører, byggemøder, fakturering, udarbejdelse af KS materiale m.m.

ILVA
Third.space søger fleksibel og serviceminded fuldtidsmontør

ILVA, Esbjerg

Hos Third.space har vi travlt, og vi søger derfor en fleksibel og serviceminded fuldtidsmontør, som I samarbejde med resten af teamet skal sikre høj kvalitet på levering og montering af komplette møbelpakker hos vores kunder.

Din arbejdsdag bliver derfor meget alsidig, og du vil komme til at tage del i mange forskellige opgaver og projekter i både ind- og udland. Din primære opgave bliver levering og montering af komplette møbelpakker hos vores kunder, og vi forventer derfor, at du har mod på at tage fat, har hænderne skruet rigtig på og kan fuldføre en opgave til ende.

Desuden bliver du sidste led i købsprocessen og har derfor en vigtig rolle i at sikre, at købet og selve leveringen og monteringen bliver en nem og positiv oplevelse for kunden. Vi søger derfor dig, som har erfaring med at levere til slutkunder, er serviceminded samt er god til kundekontakt.

ILVA
 XL-BYG,
Trælastsælger til XL-BYG Meredin Kalundborg

XL-BYG, Kalundborg

Vi søger en fagligt dygtig og ambitiøs trælastsælger der kan vedligeholde og udbygge samhandlen med både vores professionelle og private kunder.

Hos os bliver du en del af en organisation med korte beslutningsveje og et uhøjtideligt arbejdsmiljø præget af et optimistisk og positivt arbejdsklima. Nøgleordet er kvalitet, og alle dine nye kolleger er fagligt dygtige på hvert deres område og bidrager gennem et tæt samarbejde til at fastholde og udvikle forretningens kunderelationer.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Planlægge og strukturere en til tider hektisk hverdag
 • Projektsalg fra start til slut
 • Være kundens naturlige og foretrukne sparringspartner
 • Rådgivning, tilbudsgivning samt mængde- og materialeberegning af alle typer byggematerialer
 • Aktivt vedligeholde og udbygge salget til nuværende kunder
XL-BYG
Tradepoint A/S
Quality Assurance Specialist i en international tradingvirksomhed

Tradepoint A/S, Odense

Som Quality Assurance Specialist skal du være med til at sikre, at Tradepoint yder den bedste service over for såvel kunder som samarbejdspartnere.

I den kundemindede rolle er det vigtigt, at du qua din håndværkermæssige baggrund hurtigt vil kunne spotte kvalitetsproblemer og finish-udfordringer.

Der kan være flere veje til jobbet, idet du kan have erfaring fra trælastbranchen, tømrer eller anden byggeteknisk baggrund. Er du vant til meget kundekontakt, vil det være en fordel. Du arbejder struktureret og med overblik på opgaverne og er bevidst om vigtigheden af at have en fleksibel tilgang til at løse opgaverne, så de bliver landet rettidigt og korrekt.

Tradepoint A/S
JELD-WEN Danmark A/S
Intern salgsassistent

JELD-WEN Danmark A/S, Løgstør

SWEDOOR JELD-WEN Danmark A/S søger en serviceminded intern salgsassistent til at yde støtte i salgsaktiviteterne og servicere vores kunder indenfor projekt-og konsumentmarkedet. Vi ser dig, som en åben og tillidsfuld person, som har nemt ved at omgås andre, og kan yde en god support til både kunder og kollegaer.

I stillingen som intern salgsassistent får du en vigtig rolle i vores interne salgsteam i Løgstør, hvor du sammen med det eksterne salgsteam vil være med til at servicere vores kunder. Du vil agere som bindeled mellem vores kunder og eksterne sælgere. Din rolle bliver at støtte op om salgsaktiviteterne for at sikre et højt serviceniveau til kunderne. Du vil i jobbet også have kontakt til både produktteknisk afdeling (PTA) samt logistik/forsendelse (Terminalen).

JELD-WEN Danmark A/S
Rationel – Vinduer og døreService Coordinator

Rationel – Vinduer og døre, Herning

Trives du med rådgivning og koordinering.

Vi søger en Service Coordinator, som skal være med til at sikre, at Rationel yder den bedste service over for såvel kunder som samarbejdspartnere. Du bliver en del af et serviceteam, der arbejder tæt sammen om at håndterer sagsbehandling, rådgivning, reklamationsbehandling og kundeservice.

Primære arbejdsopgaver:

 • Sagsbehandling, rådgivning og telefonbetjening af kunder fra det danske marked inden for vinduesbranchen
 • Koordinering af sager fra start til slut
 • Booking af montør samt koordinering af serviceopgaver
CuriaProduktionsleder med et godt lederskab

Curia søger for Brdr. Poulsen i Pandrup

Formålet med denne nye stilling er ledelse af produktion samt driften af Brdr. Poulsen i tæt samarbejde med indehaver og dine 7 medarbejdere. Vi søger til produktionen i Pandrup en produktionsleder, som ønsker at blive en central rolle i driften og udviklingen af virksomheden.

Med reference til indehaver bliver du ansvarlig for den daglige produktion, dvs. det samlede ansvar for produktion af de ordrer, som virksomheden optager, samt den direkte daglige ledelse, kvalitet og løbende udvikling. Alt sammen i tæt samarbejde med dine medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver er således bl.a.:

 • driftsledelse
 • planlægning af produktionen
 • indkøb
 • pakning og logistik
 • kundekontakt
 • ledelse af medarbejdere.
Gem
Kvik A/SMålrettet og erfaren køkkensælger

Kvik A/S, Roskilde

I KVIKS verden er missionen klar: At sælge dansk design inden for køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser.

Filosofien om at give vores kunder mere end de forventer – af både kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen. En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og topmotiverede medarbejdere, og lige nu har vi brug for endnu en erfaren køkkensælger til Kvik Roskilde.

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder.

Du får fast grundløn og attraktiv provisionsordning baseret på dit salg. Tæt samarbejde og sparring med butikkens øvrige sælgere og franchisetager Mikkel Zeiler & Claus Thøgersen.

Kvik A/S
 XL-BYG,
Intern/ekstern Sælger til XL-BYG Tømmergaarden Vildbjerg

XL-BYG, Vildbjerg

Motiveres du af salg og er go’ til det? Og brænder du for at yde markedets bedste service? - så er det dig, vi mangler!

Vi søger en lokal/midtjysk sælger til vores Trælasthandel, som er ekspert i at etablere og udvikle kunderelationer og som kan skabe resultater gennem kunderådgivning og salg.

Du skal kunne lave skarpe tilbud og brænde for at lave en god handel både for kunden og for XL-BYG Tømmergaarden og for at give vores kunder den allerbedste service!

Vi er på udkig efter en sælger som har erfaring fra branchen, og som har erfaring med kundekontakt og kundeansvar i dag eller fra tidligere job.

Derudover vægter vi, at du har masser af drive, og at du er en holdspiller, som medvirker til fælles succes. Du tager travlhed med oprejst pande og er klar til at gå en ekstra meter for kunderne og dine kolleger.

XL-BYG
 XL-BYG,
Trælastsælger til XL-BYG Steff-Byg A/S i Esbjerg

XL-BYG, Esbjerg

Steff-Byg A/S søger en ny dygtig trælastsælger. Du skal have lyst til at give vores kunder god service og optimale løsninger, således at de opnår succes med deres projekter.

Til at understøtte din succes i jobbet bliver du en del af en virksomhed, der er kendt for altid at have varerne på lager og et professionelt og effektivt logistik system med egne lastbiler.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Salg til og rådgivning af både professionelle og private kunder
 • Materialeberegning
 • Tilbudsudregninger og -opfølgning
XL-BYG
PRO&COVærkfører til finérafdelingen i Ikast - daghold

PRO&CO søger for O.H. Industri A/S

Har du erfaring fra træindustrien eller procesindustrien, og er du stærk på personale-, sikkerheds- og forandringsledelse? Har du et godt blik for Lean og vareflow, så du kan se, hvor du skal sætte ind for at holde leveringsplanen?

Som værkfører bliver det din opgave, at sikre den faglige beslutningskompetence i teamet gennem faglig sparring og support til dine medarbejdere. Du kommer til at arbejde med kultur, motivation, holdninger, værdier og målsætninger. Det er i høj grad et job for den træfaglige stærke leder, som også har stærke personaleledelsesmæssige styrker.

Du bliver ansvarlig for de klassiske produktionsmæssige driftsmål herunder levering, effektivitet, sikkerhed og kvalitet. Du skal sikre dig, at holdet til enhver tid arbejder sikkerhedsmæssigt efter forskrifterne, og at der indarbejdes en forebyggende kultur.

PRO&CO