479 job matcher din søgning 479 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 479 resultater.
Peak Rekruttering
Tekniker til elektronikudvikling og dokumentatior

Peak Rekruttering søger for Baumer A/S i Aarhus

Vil du være en del af et succesfuldt udviklingsteam, der udvikler mekatroniske højkvalitetsprodukter?

Dine opgaver vil være fokuseret på eksplosionssikkerdesign og de tilhørende godkendelser. For Europa er det Atex-direktivet, mens det på det overordnede plan er IECEx-standarderne, der er de vigtigste områder. Som virksomhedens Atex-ansvarlige og designer vil du blive en nøgleperson i udviklingsafdelingen, og ikke kun i forhold til den danske del af Baumer-koncernen, men også på konsulentniveau i andre dele af Baumer-koncernen.

Du vil således blive hovedarkitekten på Atex-design på tværs af produktsegmenterne. Du vil stå for det praktiske design og implementering i forhold til at opnå eksplosionsgodkendelserne inden for både gas og støv. Som Atex-specialist vil du indgå i produktudviklingsprojekterne som hovedarkitekt på den Atex-mæssige del.

Peak Rekruttering
Nordfyns Kommune
Social- og sundhedsassistentelever – optagelse november 2020

Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune søger 11 social- og sundhedsassistentelever med uddannelsesstart november 2020. For uddannede social- og sundhedshjælpere vil uddannelsen først starte maj 2021, pga. tvungen merit. Du bedes kontakte SOSU-Fyn, for at få lavet en realkompetencevurdering som du skal vedlægge din ansøgning.

Social- og sundhedsassistentuddannelsen er en erhvervsuddannelse med praktikpladsgaranti. På uddannelsen opnår du færdigheder i at hjælpe ældre, syge og handicappede i eget hjem, på et plejecenter, sygehus eller indenfor psykiatrien.

Som social- og sundhedsassistent har du selvstændige plejeopgaver bl.a. indenfor praktisk og personlig hjælp, rehabilitering og aktivering samt sygepleje i komplekse borgerforløb. Uddannelsen veksler mellem praktik og skole.

Frederikshavn KommuneKøkkenassistentelev til Rådhuscentret

Frederikshavn Kommune

Elevstillingen er placeret Rådhuscentret som er et åbent dagcenter for pensionister i alle aldre, efterlønsmodtagere og personer over 60 år.

Rådhuscentrets køkken har åbent alle årets dage, og der arbejdes i weekender og på helligdage. Rådhuscentret laver mad til foreninger ved aftenarrangementer, hvorfor der må påregnes arbejde på enkelte aftener.

Vi søger en elev der:

 • Har gennemført grundforløbet
 • Har interesse for alt hvad der foregår indenfor køkkenområdet
 • Har en god ordenssans
 • Har gode samarbejdsevner, et godt overblik og er fleksibel
 • Har lyst til at arbejde i tæt samarbejde med pensionister
Saxe Hansen A/S
El-konstruktør/montør

Saxe Hansen A/S, Langå

Ønsker du en fleksibel, alsidig og udviklende arbejdsdag, hvor din viden og kompetencer indenfor robotter og maskinanlæg udfordres?

Vi er en sammentømret maskinbyggerafdeling i SAXE Group. Vi udvider løbende med nye forretningsområder og kan således tilbyde gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

I øjeblikket har vi brug for en el-konstruktør/tavlebygger med baggrund som industrielektriker, automationstekniker, automationsteknolog, ingeniør el.lign., der ønsker en afvekslende arbejdsdag med tæt kontakt til både kunder, kollegaer og leverandører.

Som el-konstruktør skal du i samarbejde med vores mekaniske konstruktører og tekniske chef kunne designe disse anlæg.

Saxe Hansen A/S
Metro Service A/S
Teknikere til rullende materiel

Metro Service A/S, København

Er du uddannet elektronikmekaniker, automatiktekniker, elektriker, auto-/flymekaniker eller lignende? Drømmer du om at blive en del af vores rullende materielafdeling med speciale indenfor vedligehold og fejlsøgning på metrotogenes tekniske systemer? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger to teknikere, som selvstændigt kan deltage i udførelsen af planlagte vedligeholdelsesopgaver, reparationer og fejlfinding på metrotog. Den ene til vores RUL-afdeling, den anden til vores CBTC-afdeling.

Som tekniker er dine hovedopgaver at

 • analysere, fejlsøge og fejlrette på togets mekaniske og elektriske installationer
 • tilbagemelde udført arbejde i SAP
 • samarbejde med det øvrige team om overholdelse af sikkerhedsmæssige regler og procedurer iht. gældende lovgivning.
Metro Service A/S
Hays Specialist Recruitment A/SEmbedded Software Developer

Hays Specialist Recruitment A/S recruiting on behalf of Wärtsilä i Hørsholm

Are you looking for a role in R&D, building software for the maritime industry?

As part of Wärtsilä's strategy, they are now looking for an Embedded Software Developer to aid in developing integrated ship Automation Software. Can you help their customers benefit from the opportunities created by digitalization, automation and autonomy?

As an Embedded Software Developer you will support their business in developing a widely recognized integrated ship automation product. Your assignments will include:

 • Development and maintenance of embedded software in collaboration with hardware developers
 • Development and maintenance of PC run-time software and tools
 • Testing and troubleshooting
Hays Specialist Recruitment A/S
Dinel A/SDriftskoordinator

Dinel A/S, Odder

Ønsker du at bidrage til den grønne omstilling? Vil du være med til at sikre elforsyningen? Har du et godt overblik, der kan sikre opgaverne løses?

Dinel søger en driftskoordinator, der har lyst til at være med til at sikre elforsyningen til forbrugerne, samt være med til at fastholde vores høje leveringssikkerhed.

Du bliver en del af et lille team, hvor kodeordet er samarbejde og kommunikation. Teamet varetager overvågning og styring af driftsopgaver inden for el-distribution, samt koblinger på 0,4kV, 10kV og 60kV.

Du skal håndtere og lave udredning af fejl, samt idriftsætte nye anlæg. Endvidere skal du være med til at optimere de drifts- og sikkerhedsmæssige procedurer.

SuperBrugsenDelikatesseelev, SuperBrugsen, Thisted

SuperBrugsen

Lær at lave god, hjemmelavet mad. Få et stærkt fællesskab i et sjovt og støttende team.

I SuperBrugsen møder vores kunder dygtige fagfolk. Det gør du også - og de hjælper dig, så du lærer håndværket fra bunden. Samtidig lærer du hurtigt de lokale kunder at kende og kan forkæle dem med de sprødeste svær, gode måltider og delikatesser.

 • Du får en elevtid med spændende udfordringer, hvor du møder kunderne ved disken.
 • Du lærer at købe ind, anrette og tilberede alt fra frikadeller og smørrebrød til tapas og lasagne.

Du får en fed, målrettet elevtid, hvor du også kommer på kursus med en masse andre elever og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig venskaber for livet.

Du får altså mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på kvalitet, madglæde og sammenhold.

KvicklyBagerelev, Kvickly, Varde

Kvickly

Bedre til at bage end din mormor? Bliv bagerelev i Kvickly

Vi lægger vægt på at give dig en sjov og anderledes oplevelse af at være på skolebænken. Du kommer derfor mest til at arbejde praktisk. Vi tror nemlig på, at man bliver den bedste bager af at bage brødet selv.

I løbet af din elevtid kommer du på korte skoleophold med andre elever fra forskellige butikker. Du får derfor god mulighed for at opbygge nye venskaber med andre elever, der ligesom dig er på skolebænken for at blive en god bager. Udover de mange nye oplevelser får du også løn under hele din elevtid.

Som bagerelev lærer du:

 • At lave godt bagværk i Danmarks bedste supermarkedsbager
 • At bage brød og kager helt fra bunden – og til sidst uden en opskrift
 • At give kunden en god service og et smil med på vejen, når de kommer efter morgenbrødet
KvicklySlagterelev, Kvickly, Varde

Kvickly

Få stærke venskaber blandt gode kolleger i et fedt, socialt miljø. Lær et håndværk fra bunden. Og hjælp vores kunder til gode oplevelser.

I Kvickly vil vi sende vores kunder videre med en oplevelse, der er så god, at de deler den. Det er du med til hver dag. Vi lærer dig det gode håndværk fra bunden og glæder os til, at du giver vores kunder en god oplevelse.

Som slagterelev kommer du ind i et stærkt fællesskab. Sammen med dine kolleger sørger du for, at vores kunder får gode madoplevelser. Du bliver hurtigt en af eksperterne, som hjælper vores kunder og markedsfører jeres slagterprodukter i butikken. Men det slutter ikke der. For vi sørger for, at du:

 • lærer om udskæringer og tilberedning
 • bliver klædt på til at kunne lave fx grillretter, slowfood og stegeretter
 • får en masse sparring og en målrettet plan for din karriere
SEAS-NVE
Driftsvagt til netcenter

SEAS-NVE, Haslev

Trives du med tekniske udfordringer indenfor drift og overvågning? Har du elteknisk indsigt og evnen til at skabe de gode relationer i dit arbejde? Kan du bevare overblikket i pressede situationer?

Så er det måske lige dig, vi mangler som vores nye driftsvagt. Du bliver en del af et team på 10 kollegaer, og du får en aktiv rolle i den daglige drift.

Arbejdsopgaverne spænder bredt:

SEAS-NVE
 • Koblingsledelse af 10 og 50 kV nettet
 • Arbejds- og fejlretningsledelse i forbindelse med fejl på 0,4, 10 og 50 kV nettet
 • Udarbejdelse af driftsforstyrrelsesrapporter og afbrydelsesrapportering
SEAS-NVE
HOFORProcesoperatørlærlinge

HOFOR, København

Vil du være med til at sørge for drift og vedligehold af vores forsyningssystemer i København og omegnskommunerne?

Som procesoperatørlærling vil du komme til at arbejde i HOFORs forskellige driftsafdelinger og få et bredt og alsidigt kendskab til faget. Det første år bliver du tilknyttet driftssektionen for spildevand, som har base ved Kløvermarken på Amager og står for drift og vedligehold af de spildevandstekniske anlæg.

I din tid hos HOFOR kommer du primært til at arbejde med motor- og pumpeinstallationer, automatiske anlæg med PLC’er, hydrauliske og pneumatiske styringer samt anlæg med grafiske brugerflader. Du kommer også til at udarbejde forskellige former for teknisk dokumentation og driftsvejledninger. Derudover vil du deltage i dagligt vedligehold og forefaldende arbejde på vores lokationer.

Kemp & Lauritzen A/S
Serviceleder El Silkeborg og Herning

Kemp & Lauritzen A/S

I stillingen som serviceleder i afdelingen får du mulighed for at præge den positive udvikling på Kemp & Lauritzens afdeling i Midtjylland.

Kemp & Lauritzen A/S

Dine arbejdsområder og ansvarsområder vil bl.a. omfatte:

 • Ledelse af el-opgaver for industri- og offentlige kunder i Silkeborg og Herning
 • Projektering, kalkulation og udførelse af egne opgaver
 • Daglig ledelse og udvikling af teknikere
Kemp & Lauritzen A/S
NEXT Uddannelse KøbenhavnFaglærer til uddannelsen Teater, Event og AV-tekniker

NEXT Uddannelse København

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en faglærer til NEXT Medie.

NEXT Medie søger en faglig og kompetent kollega til at undervise på uddannelsen Teater, Event og AV-tekniker.

Vi er landsskole på teaterspecialet, og en af to udbydere på eventtekniker.

Uddannelsen er i konstant udvikling, og nye fagligheder som fx AV skal løbende udvikles og formidles. Uddannelsen består af en bred sammensat portfolio med dygtige elever, der er videbegærlige og stiller høje krav til deres uddannelse. Undervisningen varierer mellem klasse- og projektorganiseret undervisning.

Würth Danmark A/S
Salgstrainee Midt- og Vestsjælland

Würth Danmark A/S, Kalundborg, Slagelse og Roskilde

Vi har skabt rammerne om de optimale udviklingsmuligheder for talentfulde kandidater!

Har du ambitioner om at blive Danmarks dygtigste B2B-sælger – så er salgstrainee-uddannelsen hos Würth din vej til stjernerne!

Würth Danmark A/S

Som salgstrainee hos Würth bydes du allerede fra første dag velkommen i vores dynamiske salgsorganisation. Din primære opgave bliver, at udvikle eksisterende kunderelationer samt skabe nye, og sælge vores kvalitetsprodukter og enestående koncepter til vores kunder. Vores kunder findes i stort set alle brancher men primært inden for håndværk, vedligehold og industri.

En salgstrainee-uddannelse hos Würth løber over ca.12 måneder. Du starter dit forløb med et grundigt og skræddersyet introduktionsforløb efterfulgt af en periode i butiksorganisation og så kommer du i kørende salg med dit eget distrikt, hvor fokus er på at opdyrke og udvikle nye kunder.

Würth Danmark A/S
BilkaSalgsassistentelev til Frugt og Grønt - Viborg

Bilka

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er servicemindet og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Det er en ubegrundet fordom, at du blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.

Du bliver fra starten engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar, for selvom du er under uddannelse, er du også allerede i gang med din karriere.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder.

Energinet
Erfaren ingeniør med projektlederevner til udvikling af fremtidens højspændingsstationer

Energinet, Fredericia

Vær med til at etablere og udbygge el-stationer i Danmarks 132-400 kV-højspændingsnet. Hvis du har lyst til at arbejde i en udviklings- og projektorienteret afdeling, der har ansvar for den el-tekniske del af stationsetableringer og tæller nogle af de bedste kompetencer inden for AC- og DC-højspændingsteknik, kan du se frem til at arbejde i et spændende og dynamisk miljø med rig mulighed for faglig sparring.

Energinet

”Som afdelingsleder lægger jeg vægt på at skabe en kultur, hvor det er sjovt at gå på arbejde og hvor der er fokus på at udvikle sig. Vi har derfor fokus på den gode sparring og finder fælles motivation i at være med til at bygge fremtidens elnet,” fortæller afdelingsleder Kim Søgaard.

Energinet
fakta a/sSalgselev, Fakta Aarhus og omegn

fakta a/s

I fakta ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid og du får lov til at prøve det hele – fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del af et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre fakta til Danmarks flinkeste discountbutik. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det nemt at handle i fakta.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever fra detailkoncernen Coop. Vi sørger for det hele – og det er et godt break fra dit job i butikken.

Würth Danmark A/S
Salgstrainee Nordsjælland- og Storkøbenhavn

Würth Danmark A/S, Hillerød, Ishøj, København eller Køge

Vi har skabt rammerne om de optimale udviklingsmuligheder for talentfulde kandidater!

Har du ambitioner om at blive Danmarks dygtigste B2B-sælger – så er salgstrainee-uddannelsen hos Würth din vej til stjernerne!

Würth Danmark A/S

Som salgstrainee hos Würth bydes du allerede fra første dag velkommen i vores dynamiske salgsorganisation. Din primære opgave bliver, at udvikle eksisterende kunderelationer samt skabe nye, og sælge vores kvalitetsprodukter og enestående koncepter til vores kunder. Vores kunder findes i stort set alle brancher men primært inden for håndværk, vedligehold og industri.

En salgstrainee-uddannelse hos Würth løber over ca.12 måneder. Du starter dit forløb med et grundigt og skræddersyet introduktionsforløb efterfulgt af en periode i butiksorganisation og så kommer du i kørende salg med dit eget distrikt, hvor fokus er på at opdyrke og udvikle nye kunder.

Würth Danmark A/S
Würth Danmark A/S
Salgstrainee Sydsjælland og Lolland/Falster

Würth Danmark A/S, Næstved, Nykøbing F eller Køge

Vi har skabt rammerne om de optimale udviklingsmuligheder for talentfulde kandidater!

Har du ambitioner om at blive Danmarks dygtigste B2B-sælger – så er salgstrainee-uddannelsen hos Würth din vej til stjernerne!

Würth Danmark A/S

Som salgstrainee hos Würth bydes du allerede fra første dag velkommen i vores dynamiske salgsorganisation. Din primære opgave bliver, at udvikle eksisterende kunderelationer samt skabe nye, og sælge vores kvalitetsprodukter og enestående koncepter til vores kunder. Vores kunder findes i stort set alle brancher men primært inden for håndværk, vedligehold og industri.

En salgstrainee-uddannelse hos Würth løber over ca.12 måneder. Du starter dit forløb med et grundigt og skræddersyet introduktionsforløb efterfulgt af en periode i butiksorganisation og så kommer du i kørende salg med dit eget distrikt, hvor fokus er på at opdyrke og udvikle nye kunder.

Würth Danmark A/S