273 job matcher din søgning 273 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Pedel søges til Auraskolen pr. 1. december 2021

Esbjerg Kommune

Auraskolen i Esbjerg Kommune søger pr. 1. december 2021 en pedel, der ønsker at medvirke til, at skolen fremstår velholdt. Din ansættelse vil være delt mellem Bryndum Skole Aura og Sønderrisskolen Aura. Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Auraskolen består af 3 fysiske afdelinger fordelt på 5 matrikler med i alt ca. 2000 elever og 180 ansatte. Du skal sammen med Auraskolens øvrige pedeller være ansvarlig for at føre tilsyn med skolens bygninger, vedligeholde bygninger samt håndtere de tekniske installationer.

Gem
Ordnung ApS
Teamleder — Facility Service/Vicevært

Ordnung ApS

Hos ordnung office hotel søger vi en serviceminded og handlekraftig vicevært/arbejdsmand til en nyoprettet stilling. Du vil blive en del af vores nuværende team består af tre kollegaer, der servicerer vores 13 kontorhoteller i Storkøbenhavn med en bred vifte af opgaver inden for drift og vedligeholdelse på ejendommene.

Du får en vigtig rolle med en omskifteligt hverdag, der byder på forskelligartet udfordringer - og som kræver du er løsningsorienteret, empatisk og selv kan tage fat.

Vi søger en person med:

 • Relevant ledelses- og joberfaring.
 • Hænderne ”skruet ordentligt på”; en uddannelse som tømrer, maler eller elektriker vil være en fordel.
 • Gode kommunikationsevner — på såvel dansk som engelsk.
 • Kørekort til personbil.
Ordnung ApS
21-5 A/S
Juridisk sagsbehandler

21-5 A/S, Hørsholm

Vi opfylder drømme og skaber livsglæde – vil du være med?

Du kommer til at indgå i et juridisk team med 6-8 kolleger, hvor der løbende arbejdes med emner af juridisk karakter inden for selskabsret, forsikringer, ejendomshandel, GDPR, anti-hvidvask, kontrakter og generel optimering af alle vore aktiviteter i Danmark, Italien, Spanien, Frankrig, USA m.fl.

I din dagligdag vil du skulle arbejde med indsamling af persondatadokumentation på nye boligejere, stiftelse af nye foreninger, referatskrivning fra møder, udarbejdelse af fuldmagter, igangsætning og opfølgning på tilstandsrapporter, målfaste tegninger og øvrig dokumentation ved køb af ejendomme i udlandet, kontakt med lokale samarbejdspartnere i udlandet, gennemgang af materiale fra lokale ejerforeninger i udlandet (f.eks. hvis en bolig indgår i en grundejerforening), håndtering af dokumentation ved en overdragelse af en enkelt ejerandel i en 21-5 forening (gensalg) og meget andet.

21-5 A/S
MercantecFagnørd med pædagogisk interesse søges til automatiktekniker-uddannelsen i Viborg

Mercantec

Holder du af at se mennesker udvikle sig? Brænder du for automatik-faget, og vil du gerne give din viden og passion videre? Så er det måske nu din indre underviser skal slippes løs…

Vi mangler en kollega, som har bred praktisk erfaring fra automatik-branchen, som er solidt teoretisk funderet og som har lyst til at nørde sammen med os og vores elever og kursister.

Du kan lide at tale med andre mennesker, og du kan forklare automatikkens komplekse sammenhænge i et klart og let forståeligt sprog.

At du ikke har pædagogisk erfaring eller erfaring med undervisning er helt ok. Vi hjælper dig i gang med lærerrollen blandt andet ved føl-tjeneste hos en erfaren underviser, og vi har naturligvis også fælles undervisningsmaterialer, så du skal ikke starte fra bunden med at udvikle dine egne materialer.

Gem
Aarhus MaskinmesterskoleEr du vores nye studievejlederkollega? Aarhus Maskinmesterskole søger 2 studievejledere på hver 30 timer til vores studievejledningsteam

Aarhus Maskinmesterskole

Er du en vejleder, der kan møde studerende i øjenhøjde og har fokus på trivsel?
Kan du kommunikere og samarbejde med undervisere, ledere og andre samarbejdspartnere?
Kunne du tænke dig et job, hvor vi vægter et fagligt netværk og samarbejder omkring de gode løsninger af vores opgaver, som giver os mulighed for at bidrage til at uddanne unge til at skubbe den grønne omstilling fremad ude i samfundet?

Fælles for begge stillinger

 • Deltage i at informere og vejlede interesserede omkring alle uddannelser ved AAMS, samt deltage i informationsarrangementer.
 • Deltage i introuge på de respektive uddannelser.
 • Deltage i vejledning af studerende
 • Deltage i trivsels- og fastholdelsesinitiativer i samarbejde med skolens øvrige medarbejdere
Arbejdernes Andels Boligforening, Århus
Ejendomsfunktionær Syd

Arbejdernes Andels Boligforening, Århus, Aarhus

Du vil blive en del af Servicecenter Syd, der servicerer ca. 2.000 lejemål placeret i sydlige Aarhus. Servicecenterets drift er inddelt i teams med en teamleder, hvorfra de daglige drifts- og vedligeholdelsesopgaver fordeles mellem jer.

Som ejendomsfunktionær er du en del af den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingerne i vores serviceområde Syd. Hos os får du glade kolleger, god stemning og afvekslende opgaver.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Dine hovedopgaver er:

 • Vedligeholde og pleje afdelingens grønne områder og øvrige arealer
 • Kan arbejde selvstændigt og får opgaver afsluttet
 • Sørge for affaldshåndtering og renholdelse af områdets fællesarealer
 • Gerne erfaring fra lignende job.
 • Kørekort til bil eller traktor
Arbejdernes Andels Boligforening, Århus
Kromann Reumert
Effektiv og grundig assistent til Service og ejendom

Kromann Reumert, København

Til vores kontor i København søger vi en assistent til Service og ejendom. Du bliver en del af et team, hvor du og dine kolleger har ansvaret for, at opgaverne i serviceafdelingen altid løses effektivt og til tiden.

Hverdagen i Kromann Reumert er fyldt med store, udfordrende og spændende juridiske sager, der betyder meget for vores klienter og medarbejdere og sætter et aftryk på samfundet. Som en del af Facility Services vil du være med til at understøtte vores juridiske forretning.

Kromann Reumert

Du vil referere til vores serviceleder, som du i det daglige vil arbejde tæt sammen med. Du får selvstændige opgaver, som du har ansvaret for at løse inden for en given tidsramme. Der vil også løbende være ad hoc-opgaver og kontakt med eksterne leverandører.

Kromann Reumert
Det frie GymnasiumPedelmedhjælper

Det frie Gymnasium, København

Det frie Gymnasium søger en pedelmedhjælper til et vikariat på minimum 6 mdr. Du skal kunne starte snarest muligt, og der vil evt. være en mulighed for forlængelse eller fastansættelse.

Vi er på udkig efter en person, der er serviceminded og trives fint i et skolemiljø, hvor opgaverne er meget forskelligartede. Du har gerne erfaring fra lignende stillinger, teknisk flair og har muligvis håndværksmæssig baggrund, formel eller uformel.

Du vil skulle indgå i et team sammen med 3 andre pedeller. I har i fællesskab ansvaret for at servicere skolen med at åbne/lukke, opstille borde og stole ved prøver og arrangementer, løbende vedligeholdelse af bygninger og inventar, opgaver ved fester, aftenarrangementer, weekendarrangementer og meget andet.

Der er tale om mange forskellige opgaver, og teamet fordeler disse mellem sig efter tid og kvalifikationer.

EUC NordvestsjællandTimelærer til bygningsmalerfaget

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Er du en dygtig og erfaren bygningsmaler, og har du lyst til at prøve kræfter med jobbet som underviser? Så er du måske vores nye timelærer i malerafdelingen.

Vi søger en timelærer, der har erfaring fra branchen, evt. gerne som faglærer, og som brænder for at være med til at uddanne og efteruddanne unge og voksne inden for malerfaget.

Du udviser både stor interesse for faget og det pædagogiske arbejde, og du underviser med et stort engagement. Vores elever kommer med forskellige forudsætninger, også på det sociale og personlige plan. Du skal sammen med dine kolleger kunne håndtere dette og samtidig være entusiastisk og autentisk. I lærerteamet tror vi på, at vi med tydelighed, engagement og gode relationer kommer længst med eleverne.

Gem
ISS Facility Services A/S
ISS søger en servicemedarbejder til praktiske ejendomsserviceopgaver hos vores kunde i Ørestad/København S

ISS Facility Services A/S

Er du en struktureret og proaktiv person, der trives i et miljø med et varieret jobindhold og løsning af praktiske opgaver i bygningen? Så har ISS det rette job for dig!

Da opgaverne er mangeartede og opstår løbende, er succeskriteriet i dette job, at du har en struktureret og fleksibel tilgang til dine opgaver. Den rette kandidat til jobbet er serviceminded til fingerspidserne, god til at holde mange bolde i luften og ikke mindst formår at prioritere og danne sig et hurtigt overblik over opgaverne.

De primære opgaver:

 • Kørsel af intern post i Københavnsområdet
 • Sikre opfyldning af kontorartikler på hele lokationen
ISS Facility Services A/S
Gem
Q8 Danmark A/SDrifttekniker til Q8´s Olieterminal på Århus havn

Q8 Danmark A/S

Har du hænderne skruet godt på? Så er jobbet som drifttekniker på Q8´s Olieterminal på Århus havn måske noget for dig.

Brænder du for daglig drift og vedligehold i tæt samarbejde med gode kollegaer og eksterne håndværkere?

Har du lyst til at være en del Q8’s team på olieterminalen i Århus, og vil du bidrage til at vores olieterminal altid kører som en velsmurt maskine? Har du hænderne skruet rigtig på og glad for at tage fat? Kan du lide at rode med pumper, rør og ventiler og vil du have et varieret job hvor 2 dage ikke er ens?

Så har Q8 jobbet til dig, da vi mangler en alsidig drifttekniker med evne til at bevare overblikket og have mange bolde i luften.

Skive College
Elektriker søges til undervisning

Skive College

Er du uddannet elektriker, og vil du være med til at give dit engagement og viden om faget videre? Så er det dig, vi søger som underviser til vores elektriker og offshore uddannelser.

Vi er et velfungerende team med 4 friske el-faglærere, der pga. travlhed og øget elevtilstrømning søger en ny kollega. Vi har fokus på at skabe et rummeligt arbejds- og skolemiljø med plads til forskellighed og humor.

Det er vigtigt for os at have en positiv tilgang til andre mennesker. Samtidig lægger vi vægt på faglighed og på at være rollemodeller, så de unge og voksne, der uddannes på Skive College, får de bedst mulige kompetencer med i deres videre arbejdsliv.

Skive College
Søfartsstyrelsen
Ny pedel til Center for det Maritime Sundhedsvæsen på Fanø

Søfartsstyrelsen

Vi søger en motiveret og selvstændig pedel/håndværker/blæksprutte, som skal indgå i vores team på 11 medarbejdere. Vores kerneopgave er uddannelse af søfarende til sygdomsbehandler på danske skibe.

Arbejdsopgaverne vil være mangesidige og spænder fra internt og eksternt vedligehold, til styring af mindre varelager og reparation af udstyr, der bruges i undervisningen. Dertil kommer energiregistrering/indrapportering af miljøregnskaber og en stribe mindre opgaver, der er med til at sikre flow og fælles trivsel.

Kulturministeriet, DepartementetRektor for Den Danske Scenekunstskole

Kulturministeriet, Departementet, København

Kulturministeriet søger en rektor for Den Danske Scenekunstskole, der kan sikre skolens fortsatte bidrag til et levende kunst- og kulturliv både som uddannelses- og kulturinstitution.

Rektor skal være en samlende leder, der med afsæt i menneskelige og faglige kompetencer kan realisere visionen for hele Den Danske Scenekunstskole som uddannelsesinstitution, kulturinstitution og arbejdsplads med den kunstneriske praksis som fundament.

Det er afgørende, at rektor har en stærk organisatorisk forståelse og kan sikre tydelige beslutningsprocesser med klare ansvarsdeling og relevant inddragelse. Der lægges endvidere vægt på, at rektor er visionær og formår at inspirere og engagere, er dynamisk og kan agere med stor gennemslagskraft både internt og eksternt.

Københavns ProfessionshøjskoleStudenterundervisere til socialrådgiveruddannelsen

Københavns Professionshøjskole, Frederiksberg

Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetencer? Så er jobbet som studenterunderviser måske noget for dig!

Vi søger to fagligt stærke, engagerede studerende fra socialrådgiveruddannelsen, der som studenterundervisere kan bidrage til udviklingen af fremtidens socialrådgivere. Den ene stilling er primært på voksne udsatte området og den anden skal have erfaring fra beskæftigelsesområdet.

Du skal hovedsageligt undervise på 2. semester, hvor du skal indgå i undervisningen både sammen med underviserne og varetage selvstændige undervisningsopgaver.

Din rolle som underviser er særlig på den måde, at du er i øjenhøjde med dine medstuderende, fordi du for nyligt selv har været dér, hvor de er nu.

Farum Fjernvarme A.m.b.a.
Teknisk servicemedarbejder

Farum Fjernvarme A.m.b.a.

Daglig teknik og drift hos Farum Fjernvarme samt en række projektselskaber.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

 • Vedligeholdelse af bygninger.
 • Pasning af udearealer.
 • Snerydning.
 • Systematisk vedligeholdelse af tekniske anlæg på centralerne.

Jobbet indebærer en stor kontaktflade både internt og eksternt, hvorfor det er vigtigt, at du som person har en serviceorienteret indstilling. Ligeledes er det vigtigt, at du er i stand til at arbejde selvstændigt og målrettet, samt at du som person er engageret og vedholdende, så de daglige arbejdsopgaver bliver løst og afsluttet til tiden.

Erhvervsakademi Dania
Underviser til fremtidens it-udviklere (genopslag)

Erhvervsakademi Dania, Skive

Behovet for datamatikere i it-branchen er stort. Datamatikere udgør den primære arbejdskraft inden for softwarekonstruktion i it-branchen. Vil du være med til at uddanne disse eftertragtede it-udviklere?

Hos Erhvervsakademi Dania i Skive søger vi en underviser til den 2½-årige videregående uddannelse til datamatiker. Vi er fleksible, så stillingen kan tilrettelægges som en fuldtids- eller deltidsstilling.

Du vil især skulle undervise og fordybe dig i emner som fx:

 • systemudviklingsmetoder som Scrum
 • analyse og design af it-løsninger
 • forretningsforståelse i relation til systemudvikling
Erhvervsakademi Dania
Fliser & HegnAnlægsgartnere

Fliser & Hegn

Vi søger 2 nye kollegaer, der er fagligt dygtige og trives med at tage ansvar for løsninger, der både er kundetilpassede, rentable og kreative.

Vores kunder er private og erhvervsvirksomheder samt kommuner og offentlige institutioner primært i Lemvig, Struer, Holstebro området.

JOBBET INDEBÆRER BL.A., AT DU:

 • Anlægger haver, herunder beplantning, fliser, støttemure og trapper.
 • Udfører beskæring, træfældning, topkapning mm.
 • Etablerer og opsætter hegnsløsninger, herunder vedligeholdelsesfrie løsninger.
NEXT Uddannelse KøbenhavnUdviklingsorienteret teamkoordinator til Kursusservice

NEXT Uddannelse København, Glostrup

Genopslag

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu en udviklingsorienteret medarbejder til at koordinere driften i Kursusservice, og som kan hjælpe os videre med vores ambitioner.

Med reference til vores afdelingsleder, søger vi en stærk profil med arbejdsopgaver inden for kursus og AMU-området, hvor du får ansvaret for koordination af arbejdsopgaver på tværs af et antal medarbejdere og sikring af kvalitet i den samlede opgaveløsning. Du vil skulle koordinere meget bredt både internt i organisationen og også til eksterne interessenter. Du skal kunne trives i et meget dynamisk miljø, hvor evnen til at bevare det kølige overblik er i højsædet.

DAB
Ejendomsassistent – tidsbegrænset, Taastrup

DAB

Taastrup almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en ny ejendomsassistent i en tidsbegrænset stilling med mulighed form forlængelse. Sammen med dine kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af primært boligafdelingerne Gl. Taastrup og Poppelhaverne med 295 lejemål.

I dit arbejde skal du

 • · Vedligeholde og pleje afdelingernes grønne områder, legepladser samt gang- og kørearealer
 • · Sørge for affaldshåndtering, rengøring af vaskerier, kældergange og skralderum
DAB