419 job matcher din søgning 419 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FORCE Technology
Materialeingeniør med speciale i coatings

FORCE Technology, Brøndby

Har du en passion for materialer, kompositter og coatings? Lyder ord som rådgivning, skadesopklaring og materialeanalyser spændende? Så er du måske vores nye materialespecialist på coatingområdet.

I afdelingen Materials consultancy er vi ca. 20 højt specialiserede ingeniører, der arbejder med rådgivning, materialeanalyser og opklaring af fejl og skader for vores kunder i fremstillings- og procesindustrien og på energiområdet. Opgaverne løses primært i Danmark på vores hovedkontor i Brøndby eller ude hos kunderne. Du må derfor forvente et par rejsedage om måneden. Dine nøgleopgaver bliver at:

 • gennemføre inspektions- og analyseopgaver i samarbejde med teknikere og specialister
 • gennemføre rådgivningsopgaver på egen hånd eller sammen med dine dygtige specialistkolleger
 • tilpasse ydelser og tilbud til kundernes behov og udfordringer
 • deltage i formulering og afvikling af udviklingsprojekter.
FORCE Technology
Hvide Sande Shipyard, Steel & Service
HSEQ Assistent med speciale i miljøledelse

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service

Vi står over for at implementere ISO 14001 og ISO 45001 – og har brug for din erfaring.

Som HSEQ Assistent bliver du en del af vores engagerede team på 5 friske medarbejdere, der supporterer kolleger, arbejdsmiljørepræsentanter samt produktions- og afdelingsledere i hele virksomheden i forhold til arbejdsmiljø, miljø og kvalitet.

Diversey

Du kommer til at have et meget varieret job, da vi deles om opgaverne og griber de bolde, der bliver kastet op i luften.

Dit primære arbejdsområde bliver at medvirke til opbygning og implementering af ISO 14001 og ISO 45001, samt efterfølgende vedligehold. Derfor kræver stillingen, at du både har relevant miljøuddannelse (eller tilsvarende) og praktisk erfaring fra en lignende stilling i en privat virksomhed.

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service
NCC Danmark
Health & Safety Manager NCC Building Danmark

NCC Danmark, Søborg

Vi søger en Health & Safety manager til NCC Building Danmark med overordnet ansvar for arbejdsmiljøafdelingen og arbejdsmiljøarbejdet i forretningsområdet.

Du bliver ansvarlig for et team af arbejdsmiljøkonsulenter og arbejder tæt sammen med Health & Safety managers i de andre forretningsområder. Du bliver desuden ansvarlig for at drive og implementere H&S projekter i forretningsområdet.

Som Health & safety manager vil du referere til Head of Business support i NCC Building Nordics og indgå i Building Nordics H&S ledergruppe.

NCC Danmark
Arla Foods amba
Research Scientist - Food Microbiology and Fermentation - Arla Innovation Centre, Arhus

Arla Foods amba

As a scientist within fermentation you will be a key element in our strategic focus on fermentation by utilising your knowledge within fermentation, microbial physiology and genetics in relation to dairy to drive science and innovation from lab scale to pilot plant trials. This means that you:

 • Will be a key partner in various innovation projects related to fermentation of dairy.
 • Maintain, build and strengthen expertise/competencies on the microorganisms related to the production of fresh dairy, cheese and other relevant categories.
 • Perform ad hoc support to the business solving fermentation related issues.
Arla Foods amba
MercantecFagnørd med pædagogisk interesse søges til automatiktekniker-uddannelsen i Viborg

Mercantec

Holder du af at se mennesker udvikle sig? Brænder du for automatik-faget, og vil du gerne give din viden og passion videre? Så er det måske nu din indre underviser skal slippes løs…

Vi mangler en kollega, som har bred praktisk erfaring fra automatik-branchen, som er solidt teoretisk funderet og som har lyst til at nørde sammen med os og vores elever og kursister.

Du kan lide at tale med andre mennesker, og du kan forklare automatikkens komplekse sammenhænge i et klart og let forståeligt sprog.

At du ikke har pædagogisk erfaring eller erfaring med undervisning er helt ok. Vi hjælper dig i gang med lærerrollen blandt andet ved føl-tjeneste hos en erfaren underviser, og vi har naturligvis også fælles undervisningsmaterialer, så du skal ikke starte fra bunden med at udvikle dine egne materialer.

Gem
Aarhus MaskinmesterskoleEr du vores nye studievejlederkollega? Aarhus Maskinmesterskole søger 2 studievejledere på hver 30 timer til vores studievejledningsteam

Aarhus Maskinmesterskole

Er du en vejleder, der kan møde studerende i øjenhøjde og har fokus på trivsel?
Kan du kommunikere og samarbejde med undervisere, ledere og andre samarbejdspartnere?
Kunne du tænke dig et job, hvor vi vægter et fagligt netværk og samarbejder omkring de gode løsninger af vores opgaver, som giver os mulighed for at bidrage til at uddanne unge til at skubbe den grønne omstilling fremad ude i samfundet?

Fælles for begge stillinger

 • Deltage i at informere og vejlede interesserede omkring alle uddannelser ved AAMS, samt deltage i informationsarrangementer.
 • Deltage i introuge på de respektive uddannelser.
 • Deltage i vejledning af studerende
 • Deltage i trivsels- og fastholdelsesinitiativer i samarbejde med skolens øvrige medarbejdere
EUC NordvestsjællandTimelærer til bygningsmalerfaget

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Er du en dygtig og erfaren bygningsmaler, og har du lyst til at prøve kræfter med jobbet som underviser? Så er du måske vores nye timelærer i malerafdelingen.

Vi søger en timelærer, der har erfaring fra branchen, evt. gerne som faglærer, og som brænder for at være med til at uddanne og efteruddanne unge og voksne inden for malerfaget.

Du udviser både stor interesse for faget og det pædagogiske arbejde, og du underviser med et stort engagement. Vores elever kommer med forskellige forudsætninger, også på det sociale og personlige plan. Du skal sammen med dine kolleger kunne håndtere dette og samtidig være entusiastisk og autentisk. I lærerteamet tror vi på, at vi med tydelighed, engagement og gode relationer kommer længst med eleverne.

Teknologisk Institut
Teknologisk Institut søger to LCA-specialister – en seniorspecialist og en konsulent

Teknologisk Institut, Taastrup

Kan du håndtere store mængder data og udføre LCA-beregninger, eller har du lyst til at lære det? Så kan det være, at en stilling som LCA-specialist på Teknologisk Institut i Taastrup er noget for dig. Vi søger både en senior og en nyuddannet.

Teknologisk Institut

Du får mulighed for at komme med på et hold og hvor du får en selvstændig rolle i en uvildig organisation, hvor fagligheden altid er i højsædet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Selvstændig opgaveløsning inden for LCA-beregninger
 • Udarbejdelse af miljøvaredeklarationer
 • Datahåndtering
Teknologisk Institut
Skive College
Elektriker søges til undervisning

Skive College

Er du uddannet elektriker, og vil du være med til at give dit engagement og viden om faget videre? Så er det dig, vi søger som underviser til vores elektriker og offshore uddannelser.

Vi er et velfungerende team med 4 friske el-faglærere, der pga. travlhed og øget elevtilstrømning søger en ny kollega. Vi har fokus på at skabe et rummeligt arbejds- og skolemiljø med plads til forskellighed og humor.

Det er vigtigt for os at have en positiv tilgang til andre mennesker. Samtidig lægger vi vægt på faglighed og på at være rollemodeller, så de unge og voksne, der uddannes på Skive College, får de bedst mulige kompetencer med i deres videre arbejdsliv.

Skive College
Chr. Hansen A/SPassionate and structured Laboratory Technician (Laborant)

Chr. Hansen A/S, Hørsholm

The department Applied HMOs has been generated with an ambition to build scientific evidence on the health benefits of HMOs. The department is anchored within the Research and Development Department of the HMO Business Unit in Chr. Hansen which is part of the Chr. Hansen “Health and Nutrition” division.

Your tasks as a Laboratory Technician will be varied and each day will look different. Your primary task is to provide scientific evidence of health benefits of HMOs by planning and executing experiments designed in close collaboration with the scientists in the department.

Other tasks include:

 • Delivering high quality data plus record and document all results in electronic laboratory notebooks
 • Cultivation of mammalian cells (cell lines and primary cells)
 • Utilize a number of molecular techniques incl. PCR, qPCR and Western Blot along with immunological assays incl. MSD, ELISA and flow cytometry
Chr. Hansen A/S
Kulturministeriet, DepartementetRektor for Den Danske Scenekunstskole

Kulturministeriet, Departementet, København

Kulturministeriet søger en rektor for Den Danske Scenekunstskole, der kan sikre skolens fortsatte bidrag til et levende kunst- og kulturliv både som uddannelses- og kulturinstitution.

Rektor skal være en samlende leder, der med afsæt i menneskelige og faglige kompetencer kan realisere visionen for hele Den Danske Scenekunstskole som uddannelsesinstitution, kulturinstitution og arbejdsplads med den kunstneriske praksis som fundament.

Det er afgørende, at rektor har en stærk organisatorisk forståelse og kan sikre tydelige beslutningsprocesser med klare ansvarsdeling og relevant inddragelse. Der lægges endvidere vægt på, at rektor er visionær og formår at inspirere og engagere, er dynamisk og kan agere med stor gennemslagskraft både internt og eksternt.

Chr. Hansen A/SR&D IT System Specialist

Chr. Hansen A/S

As an IT System Specialist in Digital R&D you will use your expertise within adaption, system administration and maintenance of laboratory IT applications and the corresponding IT infrastructure to support the laboratories in R&D. Your role is to support, troubleshoot, maintain, further develop and roll out existing central IT applications such as LIMS and ELN and help drive the scaling of digital solutions in Chr. Hansen R&D.

You will:

 • Plan and execute lifecycle tasks such as support, incidents and change requests handling, and application maintenance activities, in close collaboration with the relevant Product Manager. Execution is typically related to troubleshooting, testing, configuration, and programming
 • Closely collaborate with the relevant Product Manager in identifying and defining functional requirements, designing solutions and defining implementation tasks that fulfill business needs
Chr. Hansen A/S
Gribskov Kommune
Affaldskonsulent til Center for Teknik og Borgerservice

Gribskov Kommune, Helsinge

Affaldsområdet er i en rivende udvikling i disse år, og området har stor bevågenhed både nationalt og lokalt. Gribskov Kommune vil fremme den cirkulære økonomi og sikre gode løsninger for kommunens borgere. Vi søger en erfaren affaldskonsulent til kommunens affaldsteam, så måske er du vores nye kollega.

Vi søger en erfaren affaldskonsulent, som vil være teamets anker på opgaven med at behandle anmeldelser af affald fra nedrivninger og renoveringer, forureningssager, skrotbiler, klagesager m.v.

Opgaven kræver, at du holder dig opdateret omkring udviklingen i lovgivningen og i mulighederne for genanvendelse, så du kan stille saglige krav til undersøgelser, miljøsanering og sortering. Udover den konkrete sagsbehandling skal du sikre, at borgere og håndværkere/entreprenører gøres opmærksomme på anmeldepligten, og vejlede i at navigere i reglerne. Du får ansvaret for at drive og udvikle opgaveløsningen.

Gribskov Kommune
Radiometer Medical ApSRegulatory Affairs Specialist

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

Will you be part of fulfilling Radiometer’s new value proposition "Whatever comes next, we make sure life comes first"? Then come and join the RA team that supports R&D projects.

In Radiometer's RA/QA department, we are partnering for impact to be able to make reliable, fast, and easy patient diagnoses.

Working in cross-functional project teams, bringing your expertise to the project, and being part of ensuring we fulfill global legislation. You will work with our portfolio of Immunoassays and syringes.

The main focus will be achieving approvals for products worldwide and ensuring our regulatory processes for EU compliance is continuously developed.
You will be a go-to-person for IVDR and MDR, helping your RA colleagues decide the best path forward for our STED files. In this capacity, you will train colleagues and ensure we follow our processes. Also, you will collect input to enable the continuous update of processes.

Control Union Danmark A/SKvalitetsgodkender/certifier til tekstilcertificering

Control Union Danmark A/S, Hundested

Vil du være en del af løsningen for danske virksomheder i tekstilbranchen, som gerne vil leve op til bæredygtighedskrav i en række anerkendte certificeringer?

Vores certificeringsteam består af 3 auditors, en administrativ medarbejder, en certifier og vores teamleder. Som vores anden certifier kommer du til at arbejde tæt sammen med hele teamet og når du er klædt på og klar, får du ansvaret for logistikken og planlægningen af vores mange audits.

Som certifier er det din opgave at:

 • Gennemlæse auditrapporter og tilhørende dokumentation fra virksomhederne og give feedback til vores auditors
 • At godkende rapporter og udstede certifikater
 • At være i løbende dialog med virksomhederne om tvivlsspørgsmål angående de standarder vi arbejder med
Gem
Control Union Danmark A/SAuditor til fleksibel stilling

Control Union Danmark A/S

Vil du have stor fleksibilitet og frihed til at planlægge dine dage og samtidig hjælpe virksomheder i tekstilbranchen med at leve op til bæredygtighedskrav?

Som vores nye auditor vil du blive oplært til at udføre audits i tekstilbranchen. Når du er klædt på og klar, får du ansvaret for at lave audits ude hos vores kunder, som primært består af handelsvirksomheder.

Som auditor er det din opgave at:

 • Planlægge dine årlige besøg direkte med kunderne i samarbejde med en planlægger på certificeringskontoret
 • Gennemføre audits. Et audit er et heldagsmøde, hvor du interviewer virksomhedens ansatte – både ledere og medarbejdere – ud fra kravene i den pågældende standard. Du gennemgår desuden al dokumentation – inklusive fakturaer og handelspapirer
 • Udarbejde en detaljeret rapport som afslutning på dit audit. Rapporten udarbejdes ud fra en fast skabelon og godkendes efterfølgende af vores kvalitetsgodkender
Danmarks Tekniske UniversitetResearch Coordinator/Fundraiser

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

KT Consortium at DTU Chemical Engineering wishes to employ, starting January 1, 2022 or soon thereafter, a research coordinator / fundraiser to assist with the strategic planning and initiation of major national and international research activities across KT-Consortium disciplines and associated centers.

In addition to the main task of assisting with the strategic planning and initiation of major national and international research activities, you will be involved in administrative activities related to the ERC Advanced Grant Project “New Paradigm in Electrolyte Thermodynamics”

You will in close collaboration with the KT-Consortium leader and the associated Faculty:

 • provide advice on external resources relevant to the Consortium's wide range of
 • subject areas and development potentials, incl. national and international research pools provide advice on project application, negotiation and implementation
Danmarks Tekniske UniversitetPhD Scholarships on Fundamental Experimental Studies of New Catalysts

Danmarks Tekniske Universitet, Lyngby

A number of PhD studentship positions for doing fundamental investigations in relation to “The VILLUM Center for the Science of Sustainable Fuels and Chemicals” (V-SUSTAIN) at SurfCat.

PhD positions are available at V-SUSTAIN to work on fundamental experimental studies of new catalysts in the area of:

 • Thermal heterogeneous catalysis for CO2 hydrogenation into methanol and higher hydrocarbons or Nitrogen into ammonia.
 • Electrochemical reactions of mass-selected clusters for water splitting, oxygen reduction reactions, reduction of CO2 to fuels and chemicals, and Electrochemical reduction of N2 to ammonia.

The work will be focused on testing and characterisation of new catalysts using state of the art in-house facilities, especially of mass-selected nanoparticles with specific desired compositions.

Københavns ProfessionshøjskoleStudenterundervisere til socialrådgiveruddannelsen

Københavns Professionshøjskole, Frederiksberg

Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetencer? Så er jobbet som studenterunderviser måske noget for dig!

Vi søger to fagligt stærke, engagerede studerende fra socialrådgiveruddannelsen, der som studenterundervisere kan bidrage til udviklingen af fremtidens socialrådgivere. Den ene stilling er primært på voksne udsatte området og den anden skal have erfaring fra beskæftigelsesområdet.

Du skal hovedsageligt undervise på 2. semester, hvor du skal indgå i undervisningen både sammen med underviserne og varetage selvstændige undervisningsopgaver.

Din rolle som underviser er særlig på den måde, at du er i øjenhøjde med dine medstuderende, fordi du for nyligt selv har været dér, hvor de er nu.

Erhvervsakademi Dania
Underviser til fremtidens it-udviklere (genopslag)

Erhvervsakademi Dania, Skive

Behovet for datamatikere i it-branchen er stort. Datamatikere udgør den primære arbejdskraft inden for softwarekonstruktion i it-branchen. Vil du være med til at uddanne disse eftertragtede it-udviklere?

Hos Erhvervsakademi Dania i Skive søger vi en underviser til den 2½-årige videregående uddannelse til datamatiker. Vi er fleksible, så stillingen kan tilrettelægges som en fuldtids- eller deltidsstilling.

Du vil især skulle undervise og fordybe dig i emner som fx:

 • systemudviklingsmetoder som Scrum
 • analyse og design af it-løsninger
 • forretningsforståelse i relation til systemudvikling
Erhvervsakademi Dania