557 job matcher din søgning 557 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lemvig KommuneIT-sikkerhedskonsulent og DPO

Lemvig Kommune

Brænder du for arbejdet med informationssikkerhed og persondata? Er du god til formidling og struktur - så har vi en spændende stilling til dig i Lemvig Kommune.

I rollen som IT-sikkerhedskonsulent skal du indgå som projektdeltager i en lang række forskellige projekter, hvor der indgår IT-sikkerhedsmæssige aspekter. Du vil bl.a. være ansvarlig for ajourføring af IT-sikkerhedspolitikken og tilhørende procedurer, retningslinjer og vejledninger.

I arbejdet som DPO skal du behandle sikkerhedsbrud herunder varetage kontakt med borgere, Datatilsynet samt fortage opfølgning internt i organisationen, rådgive om beskyttelse af personoplysninger i organisationen generelt samt bistå organisationen i overvejelser og beslutninger om, hvordan vi overholder gældende lovgivning på området. Du vil stå for interne tilsyn og afrapportering samt udarbejde risiko- og konsekvensvurderinger på kommunens systemer.

Hovedstadens BeredskabTo beredskabsrådgivere

Hovedstadens Beredskab, Frederiksberg

Har du en solid beredskabsfaglig baggrund og kan du se dig selv i en central rolle i vores arbejde med at rådgive, undervise og forebygge i de 8 kommuner, der ejer Hovedstadens Beredskab? Vi søger to beredskabsrådgivere til Rådgivning & Uddannelse. Du vil få ansvar for at rådgive institutioner og virksomheder om eget beredskab, øvelser og kompetenceudvikling.

I praksis vil det være din opgave, at rådgive ledere på institutioner og i forvaltninger, og sammen med dem tilrettelægge et sammenhængende beredskab på den enkelte institution. Det betyder at du bl.a. skal:

 • Varetage den daglige kontakt med institutionsledere i offentlige institutioner.
 • Bidrage til deres vurdering af risici på eget område.
 • Yde rådgivning i forhold til beredskabsplaner og forebyggelse.
Fredensborg Kommune
Netværkstekniker

Fredensborg Kommune

Du vil arbejde med daglig drift og vedligehold af kommunens netværk såvel som netværksadministration, etablering, fejlsøgning og udvidelser af vores løsninger. Vi holder vores installationer i luften, og vi sidder med netværksopgaver både på rådhuset og ude på institutionerne. Der vil være tæt samarbejde i driftsgruppen, med sikkerhedsgruppen og med eksterne leverandører på de forskellige teknologier, som kommunen gør brug af.

Vi kan tilbyde dig:

 • En spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor to dage sjældent er ens
 • Et udfordrende og vedkommende job med plads til nytænkning i opgavevaretagelsen
 • Uformelt samarbejdsmiljø, hvor der er stor mulighed for indflydelse for den enkelte, vidensdeling og gensidig hjælpsomhed
Kræftens BekæmpelseData Manager

Kræftens Bekæmpelse, Copenhagen

We are seeking a data manager for the research group Cancer Surveillance and Pharmacoepidemiology.

The research group performs research in cancer surveillance in collaboration with national and international networks, e.g., the Association of Nordic Cancer Networks. One example is the NORDCAN project that is an interactive user-friendly web-tool providing information on cancer incidence, mortality, prevalence and survival in the Nordic countries.

You will be engaged in all phases of the projects, from data collection and handling to analysis, documentation, reporting, and data storage.

We expect that you have:

 • A keen interest to contribute to further development of the research in cancer surveillance and epidemiology through national and international collaborations.
 • Ability in working both independently and advising and supporting colleagues in cross-disciplinary research collaborations.
ZBC
Lærer til automatikteknikeruddannelsen

ZBC, Ringsted

Vil du være en del af et dynamisk team i vores nye Industricenter?

Da vi oplever succes og elevfremgang på vores automatikteknikeruddannelse, har vi i ZBC’s Industricenter i Ringsted brug for flere lærerkræfter.

Vil du gå forrest med dine erfaringer og være en del af udviklingen inden for branchen, så er det dig vi leder efter. Vi vægter dynamik, struktur og et positivt udsyn højt, og det er vigtigt, at du har fokus på at lede vores elever igennem deres uddannelse med respekt og individuelle planer.

Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært.

NCC Danmark
Data Management & Business Analytics Lead

NCC Danmark, Søborg

We are currently recruiting IT professionals who thrive on becoming important players in our digital transformation journey.

As our Data Management and Business Analytics Lead, you will have the overall responsibility to ensure that the functions are developed, implemented, and executed in a way that drives as much business value as possible.

In this position, you will take strategic leadership of developing these two functions. You will have a ­­­great impact on a growing area and your previous experience from IT leadership, digital transformation and the area of data management and business analytics will be very useful.

NCC Danmark
Gem
Grønlands Selvstyre
Faglærer til automekanikeruddannelsen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vi søger en automekaniker med lyst til at undervise fremtidens automekanikere og give dem en personlig og faglig ballast. Undervisere der har evnen til at fange og engagere vores elever og kursister. Og gode kollegaer der er engagerede, team-orienterede og udadvendte.

Du skal sammen med dine kolleger planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen på uddannelsen.

Du bliver en del af en skole, der imødekommer de ønsker og behov, som vi ser på det grønlandske arbejdsmarked og blandt dem, der søger uddannelse.

Grønlands Selvstyre
Region Hovedstaden
Leder med ansvar for uddannelse til ledelsesteamet i Akutberedskabet

Region Hovedstaden, Ballerup

Brænder du for høj faglighed samt for at lede, inspirere og udvikle medarbejderne?

Vi søger en sektionsleder til Enhed for Ambulance og køretøjer, der brænder for uddannelse af medarbejderne i Akutberedskabet i Region Hovedstaden pr. 1. december eller snarest derefter.

Med den hastige udvikling og som led i styrkelsen af enheden, søger Region Hovedstadens Akutberedskab, Enhed for Ambulance og Køretøjer en sektionsleder med ledelsesmæssig tyngde og erfaring samt indgående kendskab til det præhospitale område og med særlig interesse og kompetence indenfor uddannelse.

Region Hovedstaden
Region SjællandService Catalogue Manager til Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Brænder du for IT og at levere god service og har du lyst til at arbejde med Service Catalogue og Request Fulfillment Management, så har vi måske stillingen til dig i Koncern IT – Region Sjælland.

Region Sjælland

Koncern IT er pt i gang med at skifte ITSM system til ServiceNow og implementerer i den forbindelse et nyt servicekatalog samt en ny request fulfillment proces, hvor du bliver ansvarlig for forankring, drift og udvikling. Du vil også være med til at sikre, at de service katalog items der bygges andre steder i organisation, har den fornødne kvalitet, inden de udstilles i kataloget.

Du kommer til at indgå i et fagligt netværk med dygtige Proces Managers i din afdeling og vil have et tæt samarbejde med disse i dagligdagen. Du skal derfor være indstillet på, at sætte dig ind i andre ITIL processer.

TEC – Technical Education CopenhagenErfarne IT-medarbejdere med interesse for formidling

TEC – Technical Education Copenhagen, Ballerup

Sidder IT-faget, så meget på rygraden, at du er klar til at lære det fra dig? Har du lyst til at hjælpe unge på vej med stærke kompetencer inden for programmering, netværk og infrastruktur? Og trives du i et udfordrende, fleksibelt og afvekslende job? Hvis ja, så kan vi ikke vente med at byde dig velkommen på TEC.

TEC - Technical Education Copenhagen søger 2 specialister til at uddanne fremtidens IT professionelle – en der kan undervise i netværk og infrastruktur på data- og elektrikeruddannelsen, og en der kan undervise i programmering på datauddannelsen.

Du bliver en del af et engageret og fagligt dygtigt team på EUX uddannelsen. EUX på TEC er en af landets største EUX skoler, og vi giver eleverne en unik mulighed for at få svendebrev og studenterhue på samme tid. Vi uddanner inden for data- og kommunikations-, smede-, personvogns-, automatik- og elektrikerfagene.

DSV
Senior Manager, Regional IT Infrastructure Services

DSV, Hedehusene or Landskrona/Sweden

Are you ready to empower your IT-skilled staff, foster cross-team coordination and drive standardisation and consolidation of IT infrastructure within the 12 countries in your cluster?

Join Regional IT Infrastructure Services, part of DSV Global IT, where your role will be to manage the different IT infrastructure specialists and onsite support teams in the countries of your cluster.

You will lead your department of managers and specialists, and support global, regional and local IT projects as a senior supplier within the Northern and Eastern European cluster, organize local IT Infra changes and smaller projects (e.g. new buildings and moves of staff) and sub-projects of global rollouts with the goal of getting them completed on time and within budget.

DSV
Danmarks Nationalbank
Nationalbanken søger ny kollega til arbejdet med cybersikkerhed

Danmarks Nationalbank, København

Vil du være med til at øge cybersikkerheden i den danske finansielle sektor? Så er du måske vores nye Cyber Resilience Expert i afdelingen Finansiel Stabilitet!

Nationalbanken arbejder for at sikre en robust finansiel infrastruktur, som kan modstå avancerede cyberangreb. Siden januar 2019 har Nationalbanken i tæt samarbejde med den finansielle sektor gennemført test, hvor etiske hackere efterligner realistiske, avancerede cyberangreb mod de mest kritiske områder i en finansiel institution. I rollen som fagekspert vil du være involveret i alle testforløb, og dine opgaver vil bl.a. være at:

 • guide testdeltagerne
 • opsamle data fra testene og analysere på tværs af testforløbene for at identificere fællestræk og resultater
 • anonymisere resultaterne, så de kan deles med henblik på at forbedre alle
Danmarks Nationalbank
BUPLCRM- og Sharepoint-konsulent

BUPL, København

Er du teknisk dygtig og god til at sætte dig ind i nye teknologier? Så har vi brug for dig i BUPL.

BUPL søger en teknisk funderet IT-konsulent, der kan løfte vores brug af CRM og Sharepoint til det næste niveau. Nyuddannet? Intet problem! Vi giver dig et job med mening, hvor du kan bruge dine tekniske evner til at skabe direkte værdi for vores brugere og hvor du får mulighed for at følge nye tiltag fra start til endelig implementering hos brugerne.

Som IT-konsulent bliver din primære opgave at gøre BUPL’s brug af CRM, Sharepoint og øvrige applikationer nemmere ved at udvikle og foreslå udvikling til gavn for brugerne.

Du skal med udgangspunkt i dit tekniske kendskab til Microsofts applikationer kunne foreslå nye måder at bruge og forbedre produkterne i BUPL.

Adecco.dkIT-talent med stor dataforståelse, konsulentgen og forretningsforståelse søges til job som BI-udvikler

Adecco.dk søger for NIRAS i Allerød

Er du en superbruger i Excel og har du en passion for at arbejde med store mængder data? Så har du her muligheden for at kickstarte din karriere.

NIRAS søger en Business Intelligence-udvikler, som skal agere sparringspartner på alle deres projekter, hvilket indebærer formidling og visualisering af data via dashboards. En stor del af udviklingen foregår i Power BI. Der er ikke et specifikt krav til uddannelse – det er vigtigst, at du har erfaring og er passioneret omkring data og formidling heraf. Det kunne fx være en uddannelse inden for finans, matematik eller data science.

Sideløbende med dit daglige arbejde hos NIRAS tilknyttes du et uddannelsesforløb, som bliver skræddersyet til netop denne stilling. Dette foregår gennem deres samarbejdspartner Readynez, og som har specialiseret sig i at udvikle unikke træningskoncepter inden for IT.

Gem
PFATester til tværkulturelt agilt team

PFA, København

Vil du være med til at udfolde dine testevner og sætte scenen for nye, banebrydende, digitale løsninger til PFA’s rådgivere og pensionskunder i MitPFA? Kan du se dig selv i et skaleret agilt set up, hvor du samarbejder med tværfaglige og tværkulturelle agile teams og er involveret fra idé til slutprodukt?

Som tester er du med end-to-end og bygger løsningerne sammen med product owner og udviklerne i teamet, så der tænkes test og kvalitetssikring ind fra start, og så vi sikrer, at ny funktionalitet fungerer som forventet.

Dine nøgleopgaver er at:

 • sætte dine kompetencer i spil i et agilt, tværfagligt team
 • planlægge, estimere, prioritere, eksekvere og koordinere testaktiviteter og indgå som tester for agilt team med udviklere i både Danmark og Polen
 • udføre og assistere ved alle typer af test, funktionel og non-funktionel test – primært system-, systemintegrations- og brugeraccepttest
ISS Facility Services A/S
Junior rapporterings- og analysekonsulent til ISS Danmark

ISS Facility Services A/S, Søborg

Er du detaljeorienteret, har stor forretningsforståelse og brænder for udvikling og implementering af dashboards, så er du måske vores nye rapporterings- og analysekonsulent.

Du vil blive en del af et ambitiøst rapporteringsteam, som er i rivende udvikling, og som har ansvaret for ISS Danmarks centrale rapporteringsplatform Insight@ISS. Nogle af de centrale opgaver vil være udvikling af vores dashboards til kunderapportering for vores Key Accounts samt lave standard dashboards til driftsrapportering indenfor økonomi, HR, KPI og operationelle rapporter.

Som person har du et højt drive og trives i en omskiftelig hverdag med stor frihed under ansvar.

ISS Facility Services A/S
Københavns ProfessionshøjskoleTimelærere til pædagoguddannelsen

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Vil du være med til at uddanne fremtidens pædagoger, og brænder du for at bidrage til udviklingen af pædagoguddannelsen? Så er stillingen som timelærer måske noget for dig.

Som underviser får du ansvar for at forberede og gennemføre undervisning, som du planlægger i samarbejde med dine dedikerede og fagligt dygtige kollegaer. Undervisningsopgaven indebærer både facilitering af læreprocesser og ansvar på studie- og læringsmiljøet på holdene. Du får derudover ansvar for vejledningsaktiviteter og for at føre studerende til prøve.

Stillingerne vil primært have fokus på undervisningsopgaver på uddannelsens grundfaglighed, men du kan også forvente at skulle undervise på en eller flere af uddannelsens tre specialiseringer og vejlede SPS-studerende og bachelorprojekter.

Systematic A/S
Software Developer

Systematic A/S, Aarhus

Vi søger flere udviklere til et nyt projekt inden for National Security med opstart efter sommerferien. Projektet involverer samarbejde mellem flere samarbejdspartner (kunder, myndigheder og leverandører), og løsningen omfatter etablering af både interne og eksterne integrationer. Du bliver ansat på vores kontor i Aarhus, men vil indgå i et fagligt stærkt fællesskab på tværs af hele Systematic.

I rollen som Software Developer hos Systematic vil du have berøring med flere aspekter af softwareudvikling. Du vil bl.a. have berøring med alt fra udarbejdning af kravspecifikationer med kunden, udvikling af nye features, kontinuerlig forbedring og udvikling af eksisterende kode til implementering af færdige løsninger. Alt sammen I tæt samarbejde med dygtige kolleger.

Systematic A/S
Koncerncentre
Teknisk profil med ansvar for testautomatisering til Center for IT, Medicoteknologi (CIMT)

Koncerncentre, København

I CIMT arbejder vi med it-udvikling for hospitaler og centre i Region Hovedstaden. Vi arbejder både agilt og med traditionel vandfaldsmetode.

Du kommer til at indgå i et team, der benytter testautomatiseringsværktøjet LeapWork. Teamet hjælper projekter med at udarbejde og eksekvere testautomatiseringsscripts samt med at konfigurere og vedligeholde værktøjer til testautomatisering og teststyring.

Har du ikke erfaring med test, vil du indgå i et introforløb, der introducerer dig til testmetode og kvalitetssikring, så det er ikke afgørende, om du på forhånd har viden om området, men vi forventer naturligvis, at du har lyst og mod på at sætte dig ind i det.

Koncerncentre
Beredskabsstyrelsen
BI-medarbejder

Beredskabsstyrelsen, Birkerød

Kan du jonglere med store mængder af data? Kan du danne bro mellem udviklere og forretningen? Synes du, det er spændende at udvikle BI-datamodeller og ETL-processer. Så kan du være vores nye medarbejder til udvikling af ledelsesinformation.

Beredskabsstyrelsens Center for Viden og Analyse har til opgave at understøtte og skabe et forbedret videns grundlag for den praktiske og strategiske udvikling af redningsberedskabet i de kommende år.

I stillingen vil du blandt andet skulle:

 • udvikle standardiseret ledelses- og styringsinformation
 • udvikle konkrete business intelligence-løsninger, analyser og rapporter
 • stille krav, udvikle og teste business intelligence løsninger
 • udvikle BI-datamodeller og ETL-processor i vores datavarehus
Beredskabsstyrelsen