618 job matcher din søgning 618 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

United Nations Development ProgrammeCleaner at UN City

United Nations Development Programme, Copenhagen

Do you want to work at a unique workplace with 2,000 staff from more than 100 countries that works towards poverty reduction and sustainable development globally? UN City in Copenhagen is hiring cleaners for the cleaning of the building.

UN City Copenhagen comprises two campuses. Campus 1 on Marmormolen today houses 1,500 staff members representing more than 100 nationalities. Campus 2, located in the container port in Copenhagen’s Northern Harbor, hosts UNICEF’s supply division with approximately 450 staff members.

The work entails:

 • Clean, stock and supply designated facility areas (dusting, sweeping, vacuuming, mopping, cleaning ceiling vents, restroom cleaning etc)
 • Carry out heavy cleansing tasks and special projects
 • Notify management of occurring deficiencies or needs for repairs
Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

Københavns ProfessionshøjskolePædagogisk/didaktisk profil til postdoc-lignende stilling i et innovativt udviklings- og forskningsmiljø på uddannelseshospitalet i Frederikssund

Københavns Professionshøjskole, Nørrebro

I samarbejde med Nordsjællands Hospital i Frederikssund og Frederikssund Kommune har vi på Københavns Professionshøjskole (KP) etableret Uddannelseshospitalet Frederikssund. Formålet er at skabe innovativ udvikling af praksisfærdigheder samt uddannelse i patient-borgerforløb.

Til uddannelseshospitalet søger vi en postdoc-profil eller tilsvarende inden for det pædagogisk-didaktiske forskningsområde, der dels skal varetage rollen som projektleder for forskningen, foretage egen forskning, undervise samt binde forskningsaktiviteterne og udviklingen af uddannelseshospitalet sammen.

Dit overordnede ansvar bliver dels at drive forsknings- og udviklingsmiljøet på uddannelseshospitalet (50%) og herunder beskrive, dokumentere, validere og evaluere uddannelsesmodellen.

Dragør KommuneRengøringsassistenter til Dragør Kommunes rengøringsafdeling

Dragør Kommune

Der søges en medarbejder til et barselsvikariat samt en medarbejder som fast ferie- og sygeafløser på skole- og daginstitutionsområdet.

Barselsvikariatet er en stilling på 32,5 timer om ugen med fast mødetid kl. 06.00 til 12.30. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Insta 800. Stillingen er ledig pr. 1. november 2021. Der kan være mulighed for at starte inden. Stillingen kræver, at du er mødestabil og kan arbejde selvstændigt.

Ferie- og sygeafløserstilling er på 35 timer ugentligt. Stillingen er som fast afløser. Du skal derfor være klar på at lære mange nye pladser at kende. Det er vigtigt, at du selv kan komme rundt i bil eller på cykel. Der er fast mødetid fra 04:00 til 11:00. Mødetiden kan variere. Det er en fordel, hvis du har kendskab til skoleområdet og kan arbejde selvstændigt. Stillingen er ledig pr. 1. november 2021 med mulighed for opstart tidligere.

Gem
Servicefirmaet Renell A/S
Tilsynsførende med rengøringserfaring til Vejle Kommune

Servicefirmaet Renell A/S

Servicefirmaet Renell A/S søger en ny tilsynsførende til Vejle Kommune.

Så har du sans for detaljen, er grundig, mødestabil og holder af at være i kontakt med andre mennesker? Så er det måske dig vi søger.

Arbejdet skal udføres eftermiddag/aften og med opstart hurtigst muligt.

Servicefirmaet Renell A/S

Vi forventer at du blandt andet:

 • Er præsentabel, udadvendt og serviceminded
 • Har rengøringserfaring fra lignende job (rengøring af skoler og børnehaver)
 • Kan arbejde selvstændigt

Hvis du kan se dig selv som en del af vores team, så send en ansøgning hurtigst muligt.

Servicefirmaet Renell A/S
Københavns KommuneRengørings- og omsorgsmedhjælper til lille hyggelig plejegruppe på plejecenter Fælledgården

Københavns Kommune

Vi søger en blæksprutte til en lille og hyggelig plejegruppe med 15 beboere. De primære arbejdsopgaver er rengøring i boliger, på fællesarealer og periodevis varetagelse af storvask, servering af morgenmad/frokost og individuelle aktiviteter med beboerne. Vi ser gerne, at du viser engagement i beboernes hverdag og trivsel.

Fælledgårdens mindste plejegruppe rummer 15 boliger, hyggelige fællesarealer og kontorer. Vi er en lille plejegruppe, som nyder dagen med et smil. Vi sætter en ære i at skabe livskvalitet og tryghed for beboerne.

Vi tilbyder et job, hvor du

 • arbejder tæt og tværfagligt sammen med dine kolleger i huset
 • får mulighed for at lære og udvikle dine kompetencer i rengøring og vask
 • har en tæt kontakt til vores beboere
Danmarks Tekniske UniversitetUniversitetspædagogiske konsulenter (2) til LearningLab DTU

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Ved LearningLab DTU opslås to stillinger som pædagogiske konsulenter til varetagelse af opgaver inden for pædagogisk kompetenceudvikling og uddannelsesudvikling snarest muligt.

LearningLab DTU udbyder universitetspædagogikum (UDTU) for både undervisere, der skal til at undervise og have kursusansvar og for erfarne undervisere, der trænger til og har lyst til at videreudvikle deres universitetspædagogiske viden og praksis. LearningLab DTU tilbyder desuden løbende kompetenceudvikling for undervisere på DTU via workshops, seminarer og ved konsulentbistand.

Dine opgaver bliver at:

 • Facilitere processer på workshops og seminarer
 • Udvikle og afholde hjælpelæreruddannelsen
 • Udvikle og afholde UDTU workshops
Professionshøjskolen UCNDocent i pædagogisk professionsudvikling på UCN Pædagogik

Professionshøjskolen UCN, Aalborg

Har du stærke forskningskompetencer indenfor området pædagogisk professionsudvikling og interesse for forskning i æstetiske processer eller legende læring? Så er det dig, vi søger på UCN Pædagogik. Til dette formål søger vi på UCN Pædagogik en docent, som vil kunne stå i spidsen for at samle forskningen inden for området pædagogisk professionsudvikling og æstetiske processer og legende læring.

Professionshøjskolen UCN har med Strategi 2030 påbegyndt en transformation fra en uddannelsesinstitution til en praksisnær vidensinstitution, der bedriver uddannelse og anvendelsesorienteret forskning på internationalt niveau.

Til dette formål søger vi på UCN Pædagogik en docent, som vil kunne stå i spidsen for at samle forskningen inden for området pædagogisk professionsudvikling og æstetiske processer og legende læring.

Scandic Hotel A/S
Housekeepers, deltid og/eller weekends, Scandic Webers

Scandic Hotel A/S, København

Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at få vores hotel til at shine, så tror vi på, at du er én af vores nye Housekeepers på deltid og/eller til weekends på Scandic Webers. Vi ved, at du har en faglig stolthed og altid har dit på det rene, når det gælder den daglige rengøring. Scandic Hotel A/S

Du forstår vigtigheden af at lægge lagenet i de rette folder og møder altid vores gæster med et smil. Og du går ikke ud af værelserne, før du har været rundt i hver eneste krog. Vi ved, at du er perfektionist til fingerspidserne. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Rengøring af værelser og fællesområder
 • Gæstekontakt og gæsteservice
 • Sørge for orden på housekeepings lagre og i opbevaringsrum
Scandic Hotel A/S
Gem
Keolis Danmark A/SServicemedarbejder

Keolis Danmark A/S, Aarhus og Grenaa

Ønsker du et meningsfyldt deltidsjob, hvor du grønt og bæredygtigt vil være med til at servicere passagererne med rene og pæne letbanekøretøjer?

Vi vil uddanne dig til servicemedarbejder hos Keolis, og du vil blive en del af holdet, som driver den første letbane i Danmark.

Vi søger efter nogle gode kollegaer, der sætter en ære i, at vores letbanekøretøjer skinner rent og udgør et godt arbejdsmiljø for letbaneførerne. Oven i dette, giver passagerne en god ren oplevelse på deres rejser. Vi søger personer med en god serviceforståelse, som vil bidrage til det gode arbejdsmiljø.

Kort om dig:

 • Trives med at arbejde om natten
 • Er bevist om sikkerheden på arbejdspladsen
 • Arbejder systematisk jf. instrukser
 • Er fleksibel, mødestabil og ansvarsfuld
 • Kan bevarer både ro og overblik i stressede situationer
Syddansk Erhvervsskole
Afdelingsleder til EUX-uddannelser og grundfag

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Vil du lede et team af undervisere, der stræber efter at uddanne Danmarks dygtigste elever på Syddansk Erhvervsskole og sikre kvalificeret arbejdskraft til fremtidens arbejdsmarked? Har du mod på at sætte retning, øge kendskabet til den erhvervsfaglige studentereksamen (EUX) samt fastholde et højt engagement blandt vores dygtige medarbejdere? Så er du måske den nye afdelingsleder, vi søger i Odense.

Som leder mestrer du at balancere et skiftende fokus fra pædagogik til administrativ planlægning og ledelse. Du brænder for at uddanne unge mennesker, som har valgt at kombinere deres erhvervsuddannelse med en erhvervsfaglig studentereksamen.

Nogle af de vigtigste opgaver som afdelingsleder bliver:

 • at styrke kendskabet til EUX-uddannelsen
 • at koordinere undervisningsplaner
FGU NordvestsjællandVil du være vores nye rengøringsassistent i et barselsvikariat?

FGU Nordvestsjælland, Fårevejle

FGU Nordvestsjælland blev startet op den 1. august 2019 med i alt tre skoler placeret i hhv. Holbæk, Fårevejle og Svebølle.

Miljøet på vores skoler er vigtigt for trivslen for både de unge og vores medarbejdere, og vi søger derfor en moden, kvalitetsbevidst og selvstændig rengøringsassistent, der kan forestå rengøringsopgaverne 25-30 timer ugentligt fra den 1. november 2021 på vores skole i Fårevejle.

Vi søger efter en medarbejder, som er dedikeret til opgaverne indenfor rengøringsområdet og som sammen med skolelederen selv tilrettelægger:

 • Rengøring af undervisningslokaler, kontorer og toiletfaciliteter
 • Hovedrengørings- og specialerengøringsopgaver, som du selv definerer og koordinerer, hvis der skal bruges ekstra ressourcer eller specialister
 • Bestilling, opgørelse(lager) af rengøringsmidler og remedier m.m.
 • Udlevering af morgenmad og frokost.
Racoon Rengøring & Ejendomsservice A/SEkspert til hovedrengøring af flyttelejligheder m.m.

Racoon Rengøring & Ejendomsservice A/S, Rødovre

Hos Racoon har vi vokseværk. Vi søger derfor en ny kollega til vores ad hoc rengøringsteam.

Vi søger medarbejdere til følgende områder:

 • Hovedrengøring af blandt andet trappeopgange, herunder polish, olie etc. behandlinger
 • Flytterengøring af lejligheder
 • Andre specielle rengøringsopgaver

Racoon is growing and therefore looking for our new colleague as part of the cleaning team.

We are looking for personal within the below areas:

 • Special cleaning / main cleaning
 • Main cleaning of, among other things, stairwells
 • Moving apartment cleaning
 • Other special cleaning tasks
Startlinjen S/INy rådgivningsfaglig kollega søges

Startlinjen S/I, Frederiksberg

Får du solskin i øjnene af at undervise, supervisere og samtale? Elsker du en kobling mellem aftenvagter (både hverdag, weekend og helligdage) og mange sammenhængende fridage? Trives du bedre på gulvet end bag et skrivebord? Så har vi måske dit drømmejob!

Startlinjen er en akkrediteret, landsdækkende og værdibåren telefonrådgivning, der tilbyder støttende og ressourceskabende samtaler til mennesker, der er i krise eller befinder sig i en vanskelig livssituation. Vi har åbent alle årets dage 16-23, og vores telefoner betjenes af en flok super engagerede frivillige, som på alle vagter støttes af en bagvagt.

Funktionen som bagvagt udgør halvdelen af dit nye job som rådgivningsfaglig medarbejder. Bagvagten er en blækspruttefunktion, hvor fingerspidsfornemmelse og mavefornemmelse bliver omsat til handling.

Erhvervsakademi SydvestBarselsvikar til undervisning på markedsføringsøkonom-uddannelsen i Esbjerg

Erhvervsakademi Sydvest

Erhvervsakademi SydVest søger en barselsvikar til undervisning i erhvervsøkonomi, samfundsøkonomi og statistik på vores markedsføringsøkonomuddannelse i Esbjerg. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men vi hører også gerne fra dig, hvis du ønsker at undervise på deltid eller timebasis.

Vi forventer at du:

 • Har en videregående uddannelse som cand.merc., cand.oecon. eller lignende.
 • Er en holdspiller og er parat til at indgå i et fagligt team
 • Kan undervise på både dansk og engelsk
 • Har erfaring med undervisning

Vi tilbyder:

 • En rummelig og foranderlig organisation, der arbejder efter en anerkendende organisationskultur og har et uformelt og udviklende miljø, som stiller krav til medarbejdernes lyst og evne til at arbejde i teams og tage medansvar i den daglige drift
 • Et spændende og udviklende job med mange menneskelige relationer
Lantmännen Unibake Danmark A/S
Rengøringsassistent, Pandrup

Lantmännen Unibake Danmark A/S

Vil du være med til at holde en høj rengøringsstandard i vores pakkeri, så søger vi rengøringsmedarbejdere til vores rengøringsteam fredage fra kl. 13-20.30.

Med reference til vores rengøringsleder har du i samarbejde med dine kollegaer ansvaret for rengøring af maskiner i vores produktionslokaler samt diverse gang- og gulvarealer.

Du skal som rengøringsassistent sætte en ære i kvaliteten af dit arbejde, være mødestabil og god til at samarbejde med dine kolleger.

Lantmännen Unibake Danmark A/S
ZBC
Dygtig og engageret lærer til elektrikeruddannelsen

ZBC, Slagelse

Vil du være med til at trække ledningerne til lyset hos vores unge mennesker på elektrikeruddannelsen?

Giver det dig energi at undervise og lære unge mennesker at være gode håndværkere?

Vi arbejder med at implementere aktionslæring og it-didaktik i undervisningen, og hvis du kan se dig selv som faglærer, facilitator og kontaktlærer for vores unge mennesker, er du lige den vi har brug for!

Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært elektriker. Derfor forventer vi, at du er engageret og har et højt fagligt niveau med lyst til at udvikle dig fagligt og menneskeligt.

Gem
Nordisk Polering ApSRutinerede vinduespudsere søges. Vi tilbyder også oplæring/omskoling Sjælland/Storkøbenhavn

Nordisk Polering ApS

Fordi du har erfaring som vinduespudser, ved du hvad det kræver at levere høj kvalitet hver dag, og du kender til glæden ved at yde en professionel og stabil service. Vi udvider og har brug for flere hænder.

Vi tilbyder nye i faget nødvendig omskoling/oplæring, du bliver introduceret til håndværket, og i løbet af kort tid vil du være en del af vores dygtige team.

Vores kunder bor på hele Sjælland og vi har mange opgaver i København, det er muligt at køre ud fra egen bopæl i gulpladebil.

NEXT Uddannelse KøbenhavnFaglærer til ejendomsserviceteknikeruddannelsen

NEXT Uddannelse København, Glostrup

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

NEXT Byggeri søger en ejendomsservicetekniker med interesse i at specialisere sig inden for dele af branchens specialer. Du skal varetage den praktiske og teoretiske undervisning på ejendomsserviceteknikeruddannelsen både på grundforløb og hovedforløb samt på vores AMU-uddannelser. Vores elever har forskellige forudsætninger, og vores mål er fagligt at udvikle hver enkelt elev bedst muligt. Du kommer til at indgå i et team med 10 kolleger og ledelse, der i fællesskab varetager evaluering og udvikling af uddannelsen, undervisningen og lærersamarbejdet om elevernes læring og trivsel.

Hans Knudsen InstituttetSelvstændige og grundige servicemedarbejdere søges

Hans Knudsen Instituttet, København

Har du lyst til at gøre en forskel for vores borgere og ansatte? Vi er flyttet i nye store lokaler i København Ø, hvorfor vi søger servicemedarbejdere, der kan holde vores lokaler rene. Som en af hverdagens helte sørger du for, at vores fine lokaler altid fremstår pæne og imødekommende. Er det dig, vi søger, så fat pennen og send os en ansøgning, hvor du fortæller os, hvorfor du er vores nye kollega.

Dine opgaver vil bestå af blandt andet:

 • Oprydning
 • Rengøring
 • Støvsugning
 • Gulvvask
 • Forefaldende ad hoc-opgaver, herunder køre ærinder m.m.