183 job matcher din søgning 183 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hillerød KommuneUddannelseskonsulent for SSA-elever

Hillerød Kommune

Ønsker du at blive en del af en velfungerende, engageret og selvtilrettelæggende konsulentgruppe?

Uddannelsesområdet i Hillerød Kommune består af 3 uddannelseskonsulenter og 1 administrativ medarbejder, der varetager uddannelsesopgaven for SOSU-eleverne og de sygeplejestuderende på tværs af Hillerød Kommune.

Uddannelsesområdet har fået tilført ekstra midler gennem tilskud fra Socialstyrelsen over de næste tre år. Vi søger derfor en ny kollega, der kan være med til understøtte den målrettede indsats med rekruttering og fastholdelse af elever.

Opgaverne spænder bredt med blandt andet annoncering af stillingsopslag, ansættelsessamtaler, fordeling af praktikpladser på tværs af kommunen, planlægning og afholdelse af undervisning for elever i praktik samt et tæt samarbejde med SOSUH skolen.

Tradium
Udadvendt uddannelsessekretær til elevadministration

Tradium, Randers

Tradium søger en ny, udadvendt og struktureret uddannelsessekretær til vores Campus Midt på Vester Allé 26 - gerne med start den 1. december 2021.

Arbejdsopgaverne spænder vidt - lige fra administrativ sagsbehandling til vejledning i forhold til elever og forældre. Opgaverne vil være koncentreret omkring tekniske grundforløb 1, hotel- og restaurantuddannelser, brobygning på tekniske uddannelser samt optagelsesprøver til erhvervsuddannelserne.

Eksempel på arbejdsopgaver:

 • Elevadministration Statistikdata - især udtræk til Excel
 • Afløsning i vores reception
 • Statistikdata - især udtræk til Excel
 • Afløsning i vores reception
Tradium
Gerresheimer Vaerloese A/SServiceassistent

Gerresheimer Vaerloese A/S, Haarby

Befinder du dig godt i et arbejde med mange forskellige opgaver og sætter du en ære i at arbejde selvstændigt? Så er du måske den serviceassistent vi søger til vores fabrik i Haarby.

Med reference til vores teamleder får du ansvaret for rengøring af produktionslokaler, maskiner, diverse kontorer og gulvarealer.

Derudover bliver du ansvarlig for bestilling af rengøringsmidler og -redskaber samt opdækning og afrydning i forbindelse med møder.

Gerresheimer Vaerloese A/S
Egedal Kommune
Husassistent til rengøring og praktiske opgaver på Porsebakken i Egedal Kommune

Egedal Kommune

Da en af vores husassistenter har søgt videre, så vi mangler en husassistent der, sammen med en kollega, vil tage ansvar for rengøring og en række praktiske opgaver i hele huset.

Dine opgaver vil være:

 • Rengøring i boligerne i hele huset – og du vil få ansvar for et antal boliger
 • Bestilling af linned
 • Opfyldning af linned, handsker og diverse plejeartikler i boligerne i forbindelse med rengøringen
 • Fordeling af madvarer til afdelingerne
 • Håndtere egenkontrol, herunder den daglige registrering af temperatur i alle køleskabe, både i afdelinger og modtagerkøkken
Egedal Kommune
Gem
Lavendla
Erfaren begravelsesrådgiver/-underviser

Lavendla, København

Lavendla har siden 2014 hurtigt vendt op og ned på begravelseindustrien. Nu søger vi efter dig i København, som vil med på vores rejse og gøre en virkelig forskel for mennesker i en svær situation.

Vil du være en del af en begravelsesvirksomhed, der benytter de allermest moderne teknologier og tiltag der levner plads til at holde fokus på det vigtigste - nemlig mødet med kunderne/de pårørende?

Din rolle i denne stilling bliver en kombination af at være begravelsesrådgiver og være med til at opbygge og tilpasse et uddannelsesforløb og undervise kommende begravelsesrådgivere ud fra Lavendlas værdier.

Lavendla
Sondrup Bilcenter A/S
KUNDEMODTAGER

Sondrup Bilcenter A/S, Viby J

Sondrup Bilcenter søger en kundemodtager til vores team i Skadescenteret, som i dag består af 8 højt kvalificerede medarbejdere og 6 lærlinge. Som vores nye kundemodtager skal du tage imod kunderne, indskrive bilerne til reparation, samt fakturere de færdige biler. Udarbejdelse af tilbud vil også blive en del af jobbet. Det er en forudsætning i jobbet at du har kørekort.

Vi tilbyder et selvstændigt, inspirerende og personligt udfordrende job i et spændende team på et stort skadesværksted, med højt kvalificerede kollegaer. Sondrup Bilcenter er en veletableret arbejdsplads med fokus på udvikling og kvalitet. Vi har alle fokus på glade og tilfredse kunder – som ønsker at besøge Sondrup Bilcenter igen.

Grønlands Selvstyre
Instruktør til Imarsiornermik Ilinniarfik i Nuuk

Grønlands Selvstyre

Ønsker du at kvalificere mennesker i de maritime brancher i Grønland til at tage ansvar for deres egen og andres sikkerhed og velfærd samt for det miljø, vi færdes i?

En spændende og varierende stilling med fokus på undervisningen. Et udfordrende job med mange samarbejdspartnere inden for det maritime miljø. Dine primære opgaver bliver at gennemføre kurser i grundlæggende sø- og arbejdssikkerhed for fiskere, GMDSS-kurser ved brug af kursusafdelingens mobile kursussæt.

Herudover deltager du i udvikling og gennemførelse af afdelingens øvrige kurser, afhængigt af dine kompetencer og interesser. Endvidere deltager du i forvaltningen af afdelingens materialer, grej og både samt at strukturere vedligeholdelse, anskaffelser samt reparationer.

Grønlands Selvstyre
Gem
Grønlands Selvstyre
PI/SPS søger en underviser

Grønlands Selvstyre, Ilulissat

UNDERVISER søges til SOCIALPÆDAGOGISKE UDDANNELSER I GRØNLAND

Har du mod på nye udfordringer og er klar til nye horisonter, så har vi en spændende stilling som underviser ved PI/SPS Socialpædagogisk Seminarium i Ilulissat. PI/SPS er det eneste socialpædagogiske seminarium i Grønland, beliggende tæt op ad verdens største og smukkeste Isfjord, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Du bliver en del af et underviserteam ved PI/SPS med mulighed for at præge og videreudvikle undervisningsforløb i tråd med Seminariets vision om at bidrage til og gøre en forskel i det socialpædagogiske praksisfelt i hele Grønland.

Vores nye kollega skal primært kunne varetage undervisning på vores socialpædagogiske bacheloruddannelse og socialassistentuddannelsen.

Grønlands Selvstyre
Forsea Helsingør ApSTerminalassistenter til ForSea's terminal i Helsingør

Forsea Helsingør ApS

Som terminalassistent ved ForSea i Helsingør indgår du i et team, der har hele vores terminalanlæg på havnen i Helsingør som arbejdsområde, og som løser en mængde alsidige opgaver i vores intensive færgeoperation.

Opgaverne omfatter bl.a.

 • Service til kunder
 • Dirigering af biler til og fra færgerne
 • Adgangs- og billetkontrol
 • Fejning, snerydning, oprydning og renholdelse
 • Pasning af grønne arealer

Vi uddanner dig naturligvis til dine opgaver, men en håndværksmæssig baggrund og/eller erfaring fra servicefag vil være en fordel.

PraxisEngageret læringsingeniør til fremtidens digitale adaptive læringsmaterialer

Praxis, København eller Odense

Hos Praxis Forlag er vi inde i en rivende udvikling og står nu over for en spændende fremtid med at udvikle adaptive læringsmaterialer. Derfor søger vi en initiativrig læringsingeniør som dig.

Din kerneopgave består i at være projektleder og udføre konvertering af eksisterende læringsmaterialer inden for de naturvidenskabelige fag til nye digitale, adaptive læringsforløb i Area9-platformen Rhapsode.

Dine daglige opgaver vil primært være at:

 • strukturere, didaktisere og granulere viden så det henvender sig til målgruppen på en enkel og letforståelig måde.
 • samarbejde med vores fagredaktører om digitale læringsforløb.
 • indgå i et team med 10 andre læringsingeniører, som udgør kernen i vores udviklingsafdeling.
 • arbejde i grænselandet mellem teknologi og uddannelse.
HERAXEr du vores nye rengøringsassistent/picoline/picolo?

HERAX, Gentofte

HERAX leder efter en uafhængig, omhyggelig, hårdtarbejdende rengøringsassistent/piccoline/piccolo til vores kontor i Gentofte. Jobbet er alsidigt, så du skal være i stand til at håndtere nye udfordringer, bevare en positiv indstilling og tage hurtige beslutninger.

Jobbet består af rengøring 2 gange om ugen (en gang i ugen og en gang i weekenden). Dette indebærer rengøring af vores kontorfaciliteter, gangarealer, tekøkken og toiletter.

Dertil diverse ad hoc-opgaver som f.eks. ekstra rengøring, bestilling af rengøringsartikler, hjælp til vores firmaarrangementer og events.

Dine primære opgaver vil være:

 • Rengøring af kontoret 2 gange om ugen
 • Vedligeholde printere og scannere
 • Vedligeholde kontorartikler og lagerplads
 • Assistere med forberedelse til firmaarrangementer
Recover
Bliv sanitør i vores indbosegment i Hvidovre

Recover

Bliv en del af et professionelt team, hvor der er plads til alle.

Recover Nordic ApS

Du vil møde stort engagement fra vores medarbejdere på alle niveauer, og kommer således til at arbejde sammen med åbne, kompetente og engagerede kollegaer.

Vi tilbyder:

 • en stilling på en uformel arbejdsplads
 • et godt og sikkert arbejdsmiljø
 • en god og konstruktiv ledelse
Recover
Gem
Toma Facility Danmark A/S
Stationær tilsynsførende søges til Århus-området

Toma Facility Danmark A/S

Toma Facility Danmark er landsdækkende med hovedkontor i Aarhus og afdelinger i alle større byer i Danmark. Du vil få 750 dedikerede kolleger i Danmark, som hver og én bidrager til at gøre vores vision til virkelighed – nemlig at give vore kunder gode serviceoplevelser hver dag.

Du kan lide at samarbejde med alle typer af mennesker og trives med at være i en funktion, hvor arbejdsdagen byder på mange forskellige slags opgaver. Det vil være godt, hvis du har kendskab til branchen, men det er ikke et krav.

Som Stationær tilsynsførende kommer du til at være en nøgleperson mellem serviceleder og servicemedarbejdere. Dine arbejdsopgaver vil være rengøring, instruktion af nye servicemedarbejdere, opfølgning på kvalitetsrapporter, daglig kontakt med kunder og servicemedarbejdere og varebestilling.

MercantecFagnørd med pædagogisk interesse søges til automatiktekniker-uddannelsen i Viborg

Mercantec

Holder du af at se mennesker udvikle sig? Brænder du for automatik-faget, og vil du gerne give din viden og passion videre? Så er det måske nu din indre underviser skal slippes løs…

Vi mangler en kollega, som har bred praktisk erfaring fra automatik-branchen, som er solidt teoretisk funderet og som har lyst til at nørde sammen med os og vores elever og kursister.

Du kan lide at tale med andre mennesker, og du kan forklare automatikkens komplekse sammenhænge i et klart og let forståeligt sprog.

At du ikke har pædagogisk erfaring eller erfaring med undervisning er helt ok. Vi hjælper dig i gang med lærerrollen blandt andet ved føl-tjeneste hos en erfaren underviser, og vi har naturligvis også fælles undervisningsmaterialer, så du skal ikke starte fra bunden med at udvikle dine egne materialer.

Gem
Aarhus MaskinmesterskoleEr du vores nye studievejlederkollega? Aarhus Maskinmesterskole søger 2 studievejledere på hver 30 timer til vores studievejledningsteam

Aarhus Maskinmesterskole

Er du en vejleder, der kan møde studerende i øjenhøjde og har fokus på trivsel?
Kan du kommunikere og samarbejde med undervisere, ledere og andre samarbejdspartnere?
Kunne du tænke dig et job, hvor vi vægter et fagligt netværk og samarbejder omkring de gode løsninger af vores opgaver, som giver os mulighed for at bidrage til at uddanne unge til at skubbe den grønne omstilling fremad ude i samfundet?

Fælles for begge stillinger

 • Deltage i at informere og vejlede interesserede omkring alle uddannelser ved AAMS, samt deltage i informationsarrangementer.
 • Deltage i introuge på de respektive uddannelser.
 • Deltage i vejledning af studerende
 • Deltage i trivsels- og fastholdelsesinitiativer i samarbejde med skolens øvrige medarbejdere
Bullerbox ApSCustomer Experience Manager hos BullerBox kundeservice

Bullerbox ApS, Taastrup

Vi søger nogle fantastisk søde og hundetossede "Customer Experience Managers" til at udvide vores kundeservice team. Customer Experience teamets fornemmeste opgave er at sørge for at vores pjuskede medlemmers haler altid logrer, og det lykkedes vi med, ved at yde den mest fantastiske service hver gang nogen er I kontakt med os. Gør lige så meget for vores pjuskede medlemmer, som du ville ønske andre gjorde for dig.

Du elsker at hjælpe andre, og du er samtidig god til at lytte samt sætte dig i andres sted (og så synes du i det hele taget bare at det er super hyggeligt at småsludre og skrive med andre.)

Du forstår at du er vores allervigtigste ambassadør og at det er dit ansvar at sikre at der ikke render skuffede hunde, eller ejere, rundt efter de har været i kontakt med dig.

Du formulerer dig legende let på skrift, og uden stavefejl.

EUC NordvestsjællandTimelærer til bygningsmalerfaget

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Er du en dygtig og erfaren bygningsmaler, og har du lyst til at prøve kræfter med jobbet som underviser? Så er du måske vores nye timelærer i malerafdelingen.

Vi søger en timelærer, der har erfaring fra branchen, evt. gerne som faglærer, og som brænder for at være med til at uddanne og efteruddanne unge og voksne inden for malerfaget.

Du udviser både stor interesse for faget og det pædagogiske arbejde, og du underviser med et stort engagement. Vores elever kommer med forskellige forudsætninger, også på det sociale og personlige plan. Du skal sammen med dine kolleger kunne håndtere dette og samtidig være entusiastisk og autentisk. I lærerteamet tror vi på, at vi med tydelighed, engagement og gode relationer kommer længst med eleverne.

Gem
ISS Facility Services A/S
ISS søger en servicemedarbejder til praktiske ejendomsserviceopgaver hos vores kunde i Ørestad/København S

ISS Facility Services A/S

Er du en struktureret og proaktiv person, der trives i et miljø med et varieret jobindhold og løsning af praktiske opgaver i bygningen? Så har ISS det rette job for dig!

Da opgaverne er mangeartede og opstår løbende, er succeskriteriet i dette job, at du har en struktureret og fleksibel tilgang til dine opgaver. Den rette kandidat til jobbet er serviceminded til fingerspidserne, god til at holde mange bolde i luften og ikke mindst formår at prioritere og danne sig et hurtigt overblik over opgaverne.

De primære opgaver:

 • Kørsel af intern post i Københavnsområdet
 • Sikre opfyldning af kontorartikler på hele lokationen
ISS Facility Services A/S
Gem
ISS Facility Services A/S
Servicemedarbejder til praktiske ejendomsserviceopgaver hos vores kunde i Glostrup

ISS Facility Services A/S

Jobbet som servicemedarbejder indeholder en række praktiske opgaver som eksempelvis postomdeling, udskiftning af lyskilder og servicering af tjenestebiler. Da opgaverne er mangeartede og opstår løbende, er succeskriteriet i dette job, at du har en struktureret og fleksibel tilgang til dine opgaver.

DE PRIMÆRE OPGAVER:

 • Postomdeling
 • Sikre opfyldning af kontorartikler på hele lokationen
 • Udskiftning af lyskilder
ISS Facility Services A/S
Skive College
Elektriker søges til undervisning

Skive College

Er du uddannet elektriker, og vil du være med til at give dit engagement og viden om faget videre? Så er det dig, vi søger som underviser til vores elektriker og offshore uddannelser.

Vi er et velfungerende team med 4 friske el-faglærere, der pga. travlhed og øget elevtilstrømning søger en ny kollega. Vi har fokus på at skabe et rummeligt arbejds- og skolemiljø med plads til forskellighed og humor.

Det er vigtigt for os at have en positiv tilgang til andre mennesker. Samtidig lægger vi vægt på faglighed og på at være rollemodeller, så de unge og voksne, der uddannes på Skive College, får de bedst mulige kompetencer med i deres videre arbejdsliv.

Skive College