306 job matcher din søgning 306 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Change Direction ApS
Brænder du for at optimere processer?

Change Direction ApS søger for Bredana Axcite i Aarhus eller Kolding

Optimering af processer og arbejdsgange ved hjælp af effektive IT-løsninger er essentielt for virksomheder. Har du både erfaring med og viden om enten intern logistik eller produktion, så er det måske præcis dig, Bredana Axcite leder efter.

Det går godt! Der er stor efterspørgsel efter løsninger fra Bredana Axcite og derfor udvider de igen med flere handlekraftige ERP-virksomhedskonsulenter til deres kontor i Aarhus eller Kolding.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Behovsanalyse med fokus på optimering af processer
 • Udarbejdelse af løsningsdesigns med efterfølgende tests
 • Udarbejdelse af vejledninger og undervisning i deres systemer
Change Direction ApS
Hovedstadens BeredskabTo beredskabsrådgivere

Hovedstadens Beredskab, Frederiksberg

Har du en solid beredskabsfaglig baggrund og kan du se dig selv i en central rolle i vores arbejde med at rådgive, undervise og forebygge i de 8 kommuner, der ejer Hovedstadens Beredskab? Vi søger to beredskabsrådgivere til Rådgivning & Uddannelse. Du vil få ansvar for at rådgive institutioner og virksomheder om eget beredskab, øvelser og kompetenceudvikling.

I praksis vil det være din opgave, at rådgive ledere på institutioner og i forvaltninger, og sammen med dem tilrettelægge et sammenhængende beredskab på den enkelte institution. Det betyder at du bl.a. skal:

 • Varetage den daglige kontakt med institutionsledere i offentlige institutioner.
 • Bidrage til deres vurdering af risici på eget område.
 • Yde rådgivning i forhold til beredskabsplaner og forebyggelse.
Lægerne I Sunds I/S
Sekretær til almen praksis

Lægerne I Sunds I/S

Vi søger en sekretær, der

 • er stabil, fleksibel og bevarer ro og overblik i en til tider travl, afvekslende hverdag
 • evner og trives med at arbejde selvstændigt og som en del af et hold
 • har et stort fagligt engagement.

Dine arbejdsopgaver vil typisk bestå af telefonpasning med visitation, tidsbestilling, receptfornyelser og patientbetjening ved skranken, IT-superbrugerfunktion, undervise nyt personale i vores lægesystem, udarbejde arbejdsskema, kontakt til leverandører, bestilling af varer, enkle sygeplejeopgaver og laboratoriefunktioner samt deltage i rengøring og sterilisation af instrumenter.

Det er et krav, at du har erfaring fra sundhedssektoren og gerne erfaring fra almen praksis. Kendskab til vores IT-system, XMO, vil være en fordel, men ikke et krav.

Lægehuset Nyvej 6 I/SLægesekretær eller social- og sundhedsassistent

Lægehuset Nyvej 6 I/S, Børkop

Lægesekretær, med ønske om direkte patientkontakt, eller social- og sundhedsassistent, med flair for administrative opgaver, søges til veldrevet lægehus pr. 3. januar 2022 eller efter aftale.

Vi har brug for en kollega, som kan varetage en sweeperfunktion på daglig basis. Der skal løses forskellige ad hoc-opgaver på gulvet, og du skal hjælpe til, hvor der er brug for ekstra hænder.

Opgaverne består blandet andet af blodprøver, urinundersøgelser, vaccination, telefonvisitation og suturfjernelse. Desuden skal der varetages indkøb, opfyldning og administrativ støtte til vores praksismanager i form af forskellige kontoropgaver.

Vi kan tilbyde en stilling på 30 timer i et velfungerende lægehus i Børkop.

Adeas Hospitaler
Er du vores nye operationsbooker, til vores team af operationsbookere?

Adeas Hospitaler, København

Adeas Hospitaler søger derfor dygtig operationsbooker til at varetage booking af operationer indenfor de kirurgiske specialer, vi tilbyder.

Din primære opgave som operationsbooker er booking af patienter så operationsprogrammet er optimalt udnyttet, tjek af betalingsgarantier, koordinering med lægerne og operationsgangen.

Operationsbooker er en nøglefunktion, der er med til at sørge for patienterne får den bedst mulige oplevelse hos Adeas.

Vi ønsker os, at du blandt andet:

 • Har erfaring som sygeplejerske eller lægesekretær.
 • Brænder for at yde en service af høj kvalitet, hvor patienten altid er i fokus.
 • Har kendskab til kirurgiske speciale.
 • Struktureret og løsningsorienteret.
Adeas Hospitaler
ZBC
Lærer til automatikteknikeruddannelsen

ZBC, Ringsted

Vil du være en del af et dynamisk team i vores nye Industricenter?

Da vi oplever succes og elevfremgang på vores automatikteknikeruddannelse, har vi i ZBC’s Industricenter i Ringsted brug for flere lærerkræfter.

Vil du gå forrest med dine erfaringer og være en del af udviklingen inden for branchen, så er det dig vi leder efter. Vi vægter dynamik, struktur og et positivt udsyn højt, og det er vigtigt, at du har fokus på at lede vores elever igennem deres uddannelse med respekt og individuelle planer.

Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært.

Gem
Grønlands Selvstyre
Faglærer til automekanikeruddannelsen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vi søger en automekaniker med lyst til at undervise fremtidens automekanikere og give dem en personlig og faglig ballast. Undervisere der har evnen til at fange og engagere vores elever og kursister. Og gode kollegaer der er engagerede, team-orienterede og udadvendte.

Du skal sammen med dine kolleger planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen på uddannelsen.

Du bliver en del af en skole, der imødekommer de ønsker og behov, som vi ser på det grønlandske arbejdsmarked og blandt dem, der søger uddannelse.

Grønlands Selvstyre
Region Hovedstaden
Leder med ansvar for uddannelse til ledelsesteamet i Akutberedskabet

Region Hovedstaden, Ballerup

Brænder du for høj faglighed samt for at lede, inspirere og udvikle medarbejderne?

Vi søger en sektionsleder til Enhed for Ambulance og køretøjer, der brænder for uddannelse af medarbejderne i Akutberedskabet i Region Hovedstaden pr. 1. december eller snarest derefter.

Med den hastige udvikling og som led i styrkelsen af enheden, søger Region Hovedstadens Akutberedskab, Enhed for Ambulance og Køretøjer en sektionsleder med ledelsesmæssig tyngde og erfaring samt indgående kendskab til det præhospitale område og med særlig interesse og kompetence indenfor uddannelse.

Region Hovedstaden
TEC – Technical Education CopenhagenErfarne IT-medarbejdere med interesse for formidling

TEC – Technical Education Copenhagen, Ballerup

Sidder IT-faget, så meget på rygraden, at du er klar til at lære det fra dig? Har du lyst til at hjælpe unge på vej med stærke kompetencer inden for programmering, netværk og infrastruktur? Og trives du i et udfordrende, fleksibelt og afvekslende job? Hvis ja, så kan vi ikke vente med at byde dig velkommen på TEC.

TEC - Technical Education Copenhagen søger 2 specialister til at uddanne fremtidens IT professionelle – en der kan undervise i netværk og infrastruktur på data- og elektrikeruddannelsen, og en der kan undervise i programmering på datauddannelsen.

Du bliver en del af et engageret og fagligt dygtigt team på EUX uddannelsen. EUX på TEC er en af landets største EUX skoler, og vi giver eleverne en unik mulighed for at få svendebrev og studenterhue på samme tid. Vi uddanner inden for data- og kommunikations-, smede-, personvogns-, automatik- og elektrikerfagene.

Københavns ProfessionshøjskoleTimelærere til pædagoguddannelsen

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Vil du være med til at uddanne fremtidens pædagoger, og brænder du for at bidrage til udviklingen af pædagoguddannelsen? Så er stillingen som timelærer måske noget for dig.

Som underviser får du ansvar for at forberede og gennemføre undervisning, som du planlægger i samarbejde med dine dedikerede og fagligt dygtige kollegaer. Undervisningsopgaven indebærer både facilitering af læreprocesser og ansvar på studie- og læringsmiljøet på holdene. Du får derudover ansvar for vejledningsaktiviteter og for at føre studerende til prøve.

Stillingerne vil primært have fokus på undervisningsopgaver på uddannelsens grundfaglighed, men du kan også forvente at skulle undervise på en eller flere af uddannelsens tre specialiseringer og vejlede SPS-studerende og bachelorprojekter.

Genitor ApSEfter- og videreuddannelseschef

Genitor ApS søger for UC SYD i Esbjerg

Kan du lede på tværs af en stor organisation med mange fagområder og samtidig skabe fælles retning? Vil du have en central rolle i en organisation under konstant udvikling, hvor du kan sætte dit aftryk på eksisterende og nye efter- og videreuddannelsestilbud?

Som chef for efter- og videreuddannelse (EVU) i Syd- og Sønderjyllands største vidensinstitution har du mulighed for at præge udviklingen af EVU-tilbuddene for vores samfunds- og velfærdskritiske professionsuddannelser.

Du bliver en del af en organisation i forandring, og særligt EVU-området spiller en central rolle i det, der skal kendetegne UC SYD fremadrettet. Du får det overordnede ansvar for EVU-området og skal i et tæt samarbejde med dine chef-kollegaer sikre samspillet imellem grunduddannelse, EVU og forskning.

Du kan også læse og se mere om UC SYD på www.ucsyd.dk og i videoen her.

Adeas Hospitaler
Er du vores nye lægesekretær?

Adeas Hospitaler, København

Adeas Hospital mangler en dygtig lægesekretær, kunne dette mon være noget for dig.

Din primære opgave som lægesekretær er at guide vores patienter, så de får den bedst mulige oplevelse hos Adeas. Du er den røde tråd i hele patientforløbet. Dine arbejdsopgaver vil være telefonbetjening, håndterer patientjournaler herunder skrivning og anmodninger til samarbejdspartnere samt bookning af tider.

Vi ønsker os, at du blandt andet:

 • Er lægesekretær
 • Brænder for at yde en service af høj kvalitet, hvor patienten altid er i fokus
 • Kan håndterer patientjournaler
 • Gerne kendskab til flere specialer

Vi tilbyder en arbejdsplads i rivende udvikling samt mulighed for at blive en del af et stærkt fagligt team, hvor vi hjælper hinanden og løfter i flok.

Adeas Hospitaler
SuperUsers
Vil du være i team med Danmarks bedste IT-formidlere?

SuperUsers, Hillerød

Vi søger ny kollega, som har lyst til at arbejde med konsulentopgaver og undervisning inden for et eller flere af områderne:

 • Microsoft Power Platform
 • Udvikling i C# og Azure
 • Azure DevOps

Du vil indgå i vores team af konsulenter og instruktører — nok Danmarks bedste, når det gælder system-konfiguration/udvikling og databasehåndtering på højt teknisk niveau. Du vil komme til at arbejde med og undervise i et/flere af ovenstående punkter, og derudover er der rig mulighed for at udvide med andre IT-fagområder.

SuperUsers
Birgitte From og Pia Brønlund Olesen I/SLægesekretær til almen praksis nær Aarhus

Birgitte From og Pia Brønlund Olesen I/S, Trige

Vi er en velfungerende praksis med to læger, to sygeplejerske og en sekretær. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor vi sammen gør os umage med at servicere og hjælpe vores 3100 patienter. Hverdagen er til tider travl og hektisk og samtidig spændende og afvekslende. Samarbejde, højt fagligt niveau og humor er noget af det, vi vægter højt.

Vi søger en lægesekretær, ideelt set på 30 timer ugentligt (mandag til fredag 8-14).

Praksiserfaring er en fordel men ikke et krav, hvis blot du har en sundhedsfaglig uddannelse og er parat til at lære nyt. Dine arbejdsopgaver vil være alsidige så som telefonvisitation og rådgivning, medicinbestillinger og klassiske sekretæropgaver. Det er en stor fordel hvis du har flair for it (vi arbejder i systemet XMO)

Stillinger er et barselsvikariat frem til 15/7 2022.

FGU NordsjællandBarselsvikar til AGU-undervisning i Frederikssund og Skibby

FGU Nordsjælland

FGU Nordsjælland er en nyoprettet statslig selvejende uddannelsesinstitution, som tilbyder Forberedende Grunduddannelse til unge i Allerød, Egedal, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Hillerød, og Rudersdal kommuner.

Forberedende grunduddannelse (FGU) er hovedvejen for unge op til 25 år, som har brug for et samlet uddannelsestilbud efter grundskolen for at blive klar til en erhvervsuddannelse, gymnasial uddannelse eller beskæftigelse.

Vi søger snarest muligt en underviser i et barselsvikariat indenfor følgende fag:

 • Dansk
 • Engelsk
 • PASE

Vi tilbyder blandt andet et meningsfyldt arbejde samt en stor mulighed for udvikling af en ny uddannelse.

TECHCOLLEGE
Dygtig og engageret gourmetslagter - faglærer

TECHCOLLEGE, Aalborg

Vil du være med til at uddanne de bedste gourmetslagtere i branchen på en skole, hvor ambitionen er at være et nationalt fyrtårn inden for de kulinariske uddannelser?

Vi er et frisk team bestående af mænd og kvinder, som brænder for gourmetslagterfaget og savner en sød og dygtig kollega.

Vi søger en faglærer, der vil være med til at planlægge og gennemføre teoretisk og praktisk undervisning på gourmetslagteruddannelsen. Jobbet kræver, at du har lyst til at samarbejde med os i teamet og de øvrige medarbejdere på skolen, vil være med til at tænke i nye retninger og brænder for at lege med nye og kreative måltidsløsninger.

TECHCOLLEGE
Testrup HøjskoleHøjskolelærer til Teaterlinjen

Testrup Højskole, Mårslet

Testrup Højskoles teaterlinje har fokus på Den skabende spiller. Det betyder, at der undervises i en bred vifte af skuespilteknikker og metoder som værktøjer til at forløse den enkeltes kreative potentiale og evne til selv at skabe – alene og som del af et ensemble.

Formålet er at give eleverne en bred forståelse af teatret. Der undervises både i klassiske teaterformer, hvor tekst og karakteropbygning er i fokus, i dramatisk skrivning, i nonverbalt- og fysisk teater samt i blandformer som devising og performance. Vi skaber som oftest selv materiale til forestillinger direkte på gulvet.

Som lærer på teaterlinjen ser man det som sin fornemste opgave at skabe et trygt og tillidsfuldt undersøgelsesrum, at inspirere, udfordre og anerkende elevernes arbejde med teater ud fra deres respektive faglighed og ambitionsniveau.

Gem
Grønlands Selvstyre
Faglærer til Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenlands malerafdeling

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Er du en dygtig maler, der er så god til dit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge- og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende malersvende?

Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede malere.

Vi tilbyder:
 • Et job med udfordringer og et team, der lægger vægt på dialog og samarbejde.
 • Muligheder for selvstændigt at udfylde jobbets indhold.
 • Erhvervspædagogisk kursus, ifald du ikke har gennemført dette.
 • En skole i udvikling med vilje til at gøre en forskel i det grønlandske samfund.
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Faglærer til VVS-området ved Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenland

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Er du en dygtig VVS-Energimontør / VVS-installatør, der er så god til sit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge- og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende VVS-energimontører?

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så er det DIG, vi søger.

Teknikimik Ilinniarfikfik (KTI) er en underliggende enhed under Grønlands Selvstyre, der på adresser i Nuuk og Sisimiut udbyder erhvervsuddannelser inden for områderne Jern og metal, Byggeri og Anlæg, Råstoffer, Sprogkurser, samt Gymnasiale Uddannelser GUX.

Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede VVS-energimontører.

Grønlands Selvstyre
Tradium
Underviser til Lager- og Logistikuddannelser i Randers

Tradium

Tradium søger en engageret underviser til et længere barselsvikariat (formentlig ca. 1 år) til lager- og logistikuddannelserne.

Du skal have engagement for at undervise og understøtte vores elevers uddannelsesforløb – og være klar til både at møde unge mennesker, som kan møde op med forskellige udfordringer og behov, samt voksne erfarne branchefolk.

Dit primære arbejdssted er hos Transport, Lager- og logistik i Randers, hvor du skal undervise både på erhvervsuddannelserne til lageroperatør samt evt. et antal voksen- og efteruddannelser, der spænder fra IT-lagerstyringskurser til teleskoplæsser certifikat.

Tradium