456 job matcher din søgning 456 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jema Agro A/SWeb Content Manager til vækstvirksomhed

Jema Agro A/S, Bjerringbro

Vi har travlt på JEMA og står netop nu og har brug for en ny kollega. Brænder du for at koordinere og optimere online markedsføring? Har du et digitalt mindset, og er du en stærk formidler? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver del af JEMA og får 48 dygtige og engagerede kollegaer. Du refererer til Jens-Peter Lundgaard, virksomhedens direktør.

Som Web Content Manager indgår du i samarbejde med vores salgsorganisationer på tværs af alle tre forretningsområder. Vi forestiller os, at du har en bred online fundering og arbejder scenevant på tværs af de sociale medier.

Du vil være en aktiv deltager i planlægningen og eksekveringen af vores salgsarbejde på tværs af vores tre forretningsområder. Du vil være ansvarlig for at drive vores digitale kampagner og strategier. Du ville skulle drive, skabe overblik og definere indhold og struktur på tværs af vores hjemmesider og webshops.

POWER A/S
Social Medie kundeservicemedarbejder

POWER A/S, Glostrup

Da en af vores dygtige Social Medie medarbejdere tager karriere rejsen videre internt i POWER, søger vi derfor en ny kollega til at hjælpe vores kunder til en god oplevelse via Powers sociale profiler og anmeldelses-platforme som fx Trustpilot.

Jobindex A/S

Da sproget på sociale medier kan være en anelse løssluppent, skal du være typen, der ikke så nemt lader sig slå ud. Den fødte ja-hat, som får energi af at få en arrig Facebook-terrier til at blive et blidt lam – og meget gerne ovenikøbet efterlader vedkommende med et smil på læben.

POWERs kunder skal have Danmarks uden sammenligning bedste kundeservice. Derfor er det helt afgørende, at du med direkte kontakt til vores kunder er løsningsorienteret, kreativ og kan se muligheder frem for forhindringer.

POWER A/S
Polytech A/SSenior Frontend Developer

Polytech A/S, Munich, Bramming, Herning or Hedehusene

Wind for life is a bold statement of our insistence that what is good for business and what is good for the planet must always go hand in hand. Become part of Polytech’s Digital Engineering & Knowledge Team and support us in this endeavor.

As a Senior Frontend Developer, your mission will be to build the interfaces for the customers to access information and insights about their wind farms and wind turbines, helping make wind energy more efficient and affordable.

Be part of our UI/UX team in the Digital Solutions department, and work closely with Data Analysts, Edge and Cloud experts inside cross-functional teams.

Pilgrim A/S
Digital grafisk designer

Pilgrim A/S, Skanderborg

Vi søger en erfaren grafisk digital designer, som med en kreativ tilgang og ikke mindst konceptuel forståelse kan designe og udvikle vores visuelle udtryk på tværs af alle online platforme, således at Pilgrims tilstedeværelse er i overensstemmelse med den nyeste udvikling - alt dette med afsæt i Pilgrims overordnede strategi og visuelle brand identitet.

Ansvarsområder

 • Ansvarlig for udarbejdelsen af kanalspecifikt indhold til vores B2C- og B2B webshops samt nyhedsbreve og online annoncering (Facebook, Instagram, Google, Snapchat etc.)
 • Sikre at alle online kanaler er i tråd med øvrigt visuelt materiale samt brand DNA
Pilgrim A/S
Styrelsen for PatientsikkerhedSoMe-redaktør

Styrelsen for Patientsikkerhed, København

Kan du udvikle og drive vores kommunikation på sociale medier? Har du erfaring og idérigdom til at arbejde med både tekst, grafik og video – så det bliver klart og forståeligt for sundhedspersoner, patienter, borgere og journalister?

Du bliver en del af styrelsens kommunikations- og pressesektion i Ledelsessekretariatet på Islands Brygge. Vi er syv medarbejdere, der arbejder praktisk og strategisk med ekstern og intern kommunikation, pressebetjening, web og sociale medier.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Monitorering og analyse af indhold på sociale medier, som vedrører styrelsens opgaveområde
 • Social Media Manager på Styrelsen for Patientsikkerheds SoMe-profiler, herunder strategiudvikling, monitorering og styring af debatten samt udvikling, produktion og planlægning af indhold
Sanistål A/S
Sanistål søger digital performance specialist til hovedkontoret i Aalborg

Sanistål A/S

Vi har travlt med masser af spændende projekter og søger derfor en digital performance specialist, der brænder for at arbejde med digital vækst.

Du bliver en del af vores afdeling for Digitalisering og Koncepter, der leverer digitale services baseret på data og de nyeste digitale værktøjer. Vores specialist-teams indenfor e-handel, koncept- og forretningsudvikling, datadrevet marketing, softwareudvikling samt salgssupport til e-handel arbejder både med vores digitale afsætningskanaler såsom web og app men også personaliserede kunderettede indsatser på andre digitale platforme.

Du vil få en central rolle i vores Digitale forretningsudviklingsteam, hvor du vil arbejde med de nyeste digitale værktøjer, herunder CDP, Google Analytics og BI – og du vil have en stor del af ansvaret for at Sanistål også i fremtiden kan tilbyde nogle af de førende digitale services.

Sanistål A/S
MercantecFagnørd med pædagogisk interesse søges til automatiktekniker-uddannelsen i Viborg

Mercantec

Holder du af at se mennesker udvikle sig? Brænder du for automatik-faget, og vil du gerne give din viden og passion videre? Så er det måske nu din indre underviser skal slippes løs…

Vi mangler en kollega, som har bred praktisk erfaring fra automatik-branchen, som er solidt teoretisk funderet og som har lyst til at nørde sammen med os og vores elever og kursister.

Du kan lide at tale med andre mennesker, og du kan forklare automatikkens komplekse sammenhænge i et klart og let forståeligt sprog.

At du ikke har pædagogisk erfaring eller erfaring med undervisning er helt ok. Vi hjælper dig i gang med lærerrollen blandt andet ved føl-tjeneste hos en erfaren underviser, og vi har naturligvis også fælles undervisningsmaterialer, så du skal ikke starte fra bunden med at udvikle dine egne materialer.

Miinto A/SBusiness Analyst - Marketing

Miinto A/S, Copenhagen

Miinto is going through an aggressive and exciting expansion plan and we are looking for a talented business analyst to work with our digital marketing team who loves working with data - parsing, analyzing, investigating, interpreting, modeling, and extracting knowledge from large volumes of data to drive informed decision-making across the company and in specific the digital marketing team.

You will be asking questions and driving insights to the digital marketing team, but at the same time help answering questions given to you by the team.

Some of your tasks:

 • Responsible for reporting, and analyzing the performance of marketing activities and ad-hoc analytic requestsProvides actionable overall market and customer insights to address key strategic questions.
 • Create and maintain dashboards covering all main KPIs within digital marketing using PowerBI and Klipfolio
ABENA
Digital Project Manager - med fokus på B2B udvikling

ABENA

Du bliver en central del af udviklingsprocessen og vil være med til at lægge fundamentet for ABENAs digitale fremtid. Du tager ejerskab for projekterne og er med til at drive dem i mål fra start til slut i tæt samarbejde med eksterne leverandører og interne forretningsenheder.

ABENA er i gang med at gennemføre en ambitiøs international vækststrategi, herunder digitalisering af kunderelationer. Som Digital Project Manager hos ABENA har du ansvaret for at videreudvikle og udrulle vores B2B eCommerce-område samt det supporterende CMS setup.

I din rolle afklarer du forretningens behov samt validerer og kvalificerer disse for derefter at dokumentere og beskrive kravene i forbindelse med den løbende udvikling og implementering.

ABENA
Gem
Aarhus MaskinmesterskoleEr du vores nye studievejlederkollega? Aarhus Maskinmesterskole søger 2 studievejledere på hver 30 timer til vores studievejledningsteam

Aarhus Maskinmesterskole

Er du en vejleder, der kan møde studerende i øjenhøjde og har fokus på trivsel?
Kan du kommunikere og samarbejde med undervisere, ledere og andre samarbejdspartnere?
Kunne du tænke dig et job, hvor vi vægter et fagligt netværk og samarbejder omkring de gode løsninger af vores opgaver, som giver os mulighed for at bidrage til at uddanne unge til at skubbe den grønne omstilling fremad ude i samfundet?

Fælles for begge stillinger

 • Deltage i at informere og vejlede interesserede omkring alle uddannelser ved AAMS, samt deltage i informationsarrangementer.
 • Deltage i introuge på de respektive uddannelser.
 • Deltage i vejledning af studerende
 • Deltage i trivsels- og fastholdelsesinitiativer i samarbejde med skolens øvrige medarbejdere
Region Hovedstaden
Forretningskonsulent, der skaber bånd mellem it og hospitaler

Region Hovedstaden, København

Vil du være med til at hjælpe hospitalerne i Region Hovedstaden med at udnytte potentialet i ny sundhedsteknologi? Center for It og Medicoteknologi (CIMT) søger en forretningskonsulent til analyseopgaver og udvikling af it-systemer inden for det diagnostiske- og kliniske område.

Som forretningskonsulent er du med til at løse opgaver i krydsfeltet mellem hospitalernes behov og ønsker, regionale interesser og krav samt CIMT’s rammer og services. Dine opgaver vil blandt andet bestå af følgende:

 • Gennemførelse af forretningsrelaterede analyser
 • Deltagelse i projekter med analyse-delleverancer
 • Udarbejdelse af projektgrundlag og planer på it-området
 • Gennemførelse af udviklingsopgaver sammen med andre faggrupper
Region Hovedstaden
Danmarks Tekniske UniversitetEvent and Marketing Manager

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Are you passionate about supporting an emerging space entrepreneurship community in Denmark? Do you want to contribute to the development of new successful startup businesses through strategic marketing? And do you thrive with lots of responsibility?

European Space Agency Business Incubation Centre Denmark is looking for an ambitious, talented and result-oriented event and marketing manager.

We are searching for a skilled, independent and versatile event and marketing manager who can manage all aspects of our marketing activities from strategy development to implementation and be our primary lead in planning all events, both physical and digital.

Ørsted
Digital media analyst

Ørsted, Gentofte

Imagine a future where you translate data into actionable insights to improve digital campaigns and have fun while doing it

Join us in this role where you’ll be a key driver for our digital future success You’ll play a pivotal part in providing insights during campaign development, tracking performance, and ensuring ongoing optimization of how we deliver results in pursuit of a world that runs entirely on green energy.

Ørsted

You’ll be part of Channel Marketing where you, together with your colleagues, will work closely with dedicated digital marketing specialists spanning multiple disciplines. You’ll apply your structured and analytical approach to translate complex marketing data sets and user journey signals into tangible insights and recommendations for the business. Data visualization is one of your strengths and you’ll assist in building dashboards and reports and support ongoing efforts to expand our tracking capabilities.

Ørsted
Erhvervsstyrelsen
UX-designer

Erhvervsstyrelsen, København

Hvorfor skal du søge jobbet somUX-designer hos os?

Det vi ved, vi kan tilbyde:

 • En række spændende og udfordrende opgaver med at skabe de bedste brugeroplevelser for danske virksomheder.
 • Stor frihed i arbejdet og stor indflydelse på løsningen.
 • En række store websites og digitale løsninger, der hele tiden skal lære af de bedste og blive bedre.

Erhvervsstyrelsen tror på, at UX spiller en afgørende rolle og skaber værdi i hele processen omkring udvikling af en digital service. Derfor kan dine opgaver være alt fra strategiske indspark, analyse af bruger- og forretningsbehov over design af brugergrænseflade til implementering i en agil proces og løbende optimering i drift.

DAMM Cellular Systems A/S
Senior Software Developer

DAMM Cellular Systems A/S, Sønderborg

Join us to develop next generation software solutions

We are looking for someone to drive the development of the next generation of software solutions together with a team of experienced developers. Is that you?

You will be working on a growing portfolio targeted for virtual and physical machines, with tasks including data management, testing and debugging tools for applications for the DAMM TetraFlex network.

You will be serving as an expert on our applications and will be responsible for:

 • Writing clean code using .NET programming languages
 • Creating high-quality application with other developers

We offer you a unique opportunity to make an impact and shape an exciting career in a professional international environment.

DAMM Cellular Systems A/S
Politiets EfterretningstjenesteInformationsspecialist til PET

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Kan du finde nålen i høstakken på internettet?

Vi tilbyder en central rolle som informationsspecialist i Sektionen for Open Source Intelligence (OSINT) i PET. I OSINT-sektionen indsamler og bearbejder vi information fra internettet og fra andre kilder. Vi arbejder tæt sammen med analytikere og efterforskere, som bruger vores resultater i analyser og andre efterretningsprodukter.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver hvor du som informationsspecialist har ansvaret for at levere information til PET’s operationer:

 • Du er onlinedetektiv, og du graver dybt på internettet, som er din primære kilde.
 • Som informationsspecialist skal du også bruge dine evner til at finde informationer i politiets systemer og andre lukkede kilder.
EUC NordvestsjællandTimelærer til bygningsmalerfaget

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Er du en dygtig og erfaren bygningsmaler, og har du lyst til at prøve kræfter med jobbet som underviser? Så er du måske vores nye timelærer i malerafdelingen.

Vi søger en timelærer, der har erfaring fra branchen, evt. gerne som faglærer, og som brænder for at være med til at uddanne og efteruddanne unge og voksne inden for malerfaget.

Du udviser både stor interesse for faget og det pædagogiske arbejde, og du underviser med et stort engagement. Vores elever kommer med forskellige forudsætninger, også på det sociale og personlige plan. Du skal sammen med dine kolleger kunne håndtere dette og samtidig være entusiastisk og autentisk. I lærerteamet tror vi på, at vi med tydelighed, engagement og gode relationer kommer længst med eleverne.

WhiteawayGroup
E-commerce Sales Specialist

WhiteAway Group A/S, Risskov

Er du af natur kommerciel tænkende? Motiveres du af salgsperformance samt udvikling og potentialer heraf? Og er du en glad og smilende person, der går engageret til værks? Så er du vores nye E-commerce Sales Specialist.

WhiteAway Group søger en central medspiller til at skabe stærke resultater for vores E-commerce-forretning. Vi søger en person, som kan koordinere, eksekvere, analysere og optimere vores salgsdrivende aktiviteter på tværs af flere webshops.

Jobbet

 • Planlægning og koordinering af nationale salgskampagneplaner på tværs af flere webshops
 • Opsætning og eksekvering af salgskampagner og øvrige salgsdrivende aktiviteter
 • Performanceanalyse og evaluering af salgskampagner og salget generelt – varierende fra generelle
WhiteAway Group A/S
Skive College
Elektriker søges til undervisning

Skive College

Er du uddannet elektriker, og vil du være med til at give dit engagement og viden om faget videre? Så er det dig, vi søger som underviser til vores elektriker og offshore uddannelser.

Vi er et velfungerende team med 4 friske el-faglærere, der pga. travlhed og øget elevtilstrømning søger en ny kollega. Vi har fokus på at skabe et rummeligt arbejds- og skolemiljø med plads til forskellighed og humor.

Det er vigtigt for os at have en positiv tilgang til andre mennesker. Samtidig lægger vi vægt på faglighed og på at være rollemodeller, så de unge og voksne, der uddannes på Skive College, får de bedst mulige kompetencer med i deres videre arbejdsliv.

Skive College
Kulturministeriet, DepartementetRektor for Den Danske Scenekunstskole

Kulturministeriet, Departementet, København

Kulturministeriet søger en rektor for Den Danske Scenekunstskole, der kan sikre skolens fortsatte bidrag til et levende kunst- og kulturliv både som uddannelses- og kulturinstitution.

Rektor skal være en samlende leder, der med afsæt i menneskelige og faglige kompetencer kan realisere visionen for hele Den Danske Scenekunstskole som uddannelsesinstitution, kulturinstitution og arbejdsplads med den kunstneriske praksis som fundament.

Det er afgørende, at rektor har en stærk organisatorisk forståelse og kan sikre tydelige beslutningsprocesser med klare ansvarsdeling og relevant inddragelse. Der lægges endvidere vægt på, at rektor er visionær og formår at inspirere og engagere, er dynamisk og kan agere med stor gennemslagskraft både internt og eksternt.