1.197 job matcher din søgning 1.197 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service
Projektleder/salgsingeniør

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service

Vi søger snarest muligt en udadvendt projektleder/salgsingeniør til at stå for salg af projekter, særligt til private rederier.

Hvide Sande Shipyard, Steel and Service har igennem mange år bygget og serviceret skibe. Det er en del af vores strategi at følge den nyeste, teknologiske udvikling. Diversey

Vi beskæftiger i alt ca. 225 medarbejdere. Du vil blive en del af et team af projektledere og formænd, der sikkert leder projekterne henimod et af vores fornemste mål, nemlig MEGET tilfredse kunder.

Opgaven er primært salg, men delvist også projektledelse, herunder:

 • Afsøgning af udbud
 • Ledelse af ugentlige salgsmøder
 • Opsøgende salg ved private rederier i Nordeuropa
Hvide Sande Shipyard, Steel & Service
Jysk DisplaySalgs- og projektkoordinator

Jysk Display, Viborg

Du vil få ansvaret for en række kunder helt fra ordremodtagelsen til den endelige afsendelse, og du skal sikre, at kunden føler sig i gode hænder igennem hele processen. For at sikre, at vi kan holde, hvad vi lover kunden, skal du arbejde tæt sammen med design, produktionen og planlægningen, ligesom du er back office support for vores eksterne sælgere.

Det er naturligt for dig at udfordre og følge op. Du sætter en ære i at være inde i de enkelte projekter og sikre at salgsafdelings data altid er valide og opdaterede, således design, produktion og projektledelse har et opdateret grundlag for planlægning, produktion og eksekvering.

Som en del af jobbet, skal du håndtere en række forskellige administrative forretningsgange, herunder skal du følge op på indgåede aftaler/kontrakter.

TIMENGO A/SCustomer Success Manager til Timengo

TIMENGO A/S, Ballerup

Cloud er en ny måde at tænke IT på og flytter grænserne for, hvad IT kan bruges til. Med den tilgang hjælper vi vores kunder med at realisere værdien af cloud og frigøre deres digitale potentiale.

Som kundens ambassadører stræber Customer Success efter at styrke kundens digitale forretningsrejse i et værdiskabende samarbejde.

Timengo er en virksomhed i konstant vækst, og vi får hele tiden nye kunder, der forventer service og rådgivning af højeste klasse. Din rolle bliver at opbygge stærke relationer til vores kunder og at være deres betroede rådgiver på deres cloudrejse. Jobbet som Customer Success Manager, har kunden som centralt fokuspunkt, og du skal være villig til at gøre det ekstra, for at give kunderne lige den service, de har brug for.

Brødrene DahlIntern værktøjssælger til Danmarks største grossist på VVS og VA, Herning

Brødrene Dahl

Brænder du for værktøj, og kan du sælge værktøj til industrien? Kan du spotte kundernes behov, overgå deres forventninger og skabe tillidsfulde forhold til dem? Så er det dig, vi leder efter!

Din arbejdsdag er præget af varierende opgaver, og du får ansvar for egne opgaver og frihed til at vejlede vores kunder omkring den bedste løsning.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omhandle:

 • fastholdelse og udvikling af kunderelationer
 • ordremodtagelse i butik og udskrivning af ordrer
 • rådgivning til kunden om den helt rigtige løsning
Brødrene Dahl
KRAMP DanmarkProduktspecialist til Hydraulik

KRAMP Danmark, Skjern

Er du glad for at tale med mennesker? Brænder du for at levere kompetent og teknisk rådgivning til kunder? Er det vigtigt for dig at yde en god service og gøre noget ekstra for kunden? Og er du proaktiv i forhold til at øge salget af dit produktområde? Så er det måske dig, vi mangler i vores team af interne sælgere hos Kramp!

Som Produktspecialist har du ansvaret for produktrådgivning, tilbudshåndtering, forespørgsler og kundeordrer. Ligeledes kan du komme til at deltage i kundebesøg/arrangementer, træning af kunder online/fysisk samt ad hoc-projekter. Vores mål er altid at være den bedste partner for vores kunder.

Du vil indgå i vores interne salgsafdeling i Skjern, som arbejder på tværs af vores danske organisation – men også sammen med vores internationale produktteams på tværs af Europa, hvilket giver os uanede muligheder i forhold til service- og vidensniveau.

Hammer Andersen Sales Recruitment
Account Manager - Emporium Partners

Hammer Andersen Sales Recruitment recruiting on behalf of Emporium in Taastrup

Question: Do you love to sell?

Emporium Partners is a global and multinational service company focused on delivering design, manufacturing and supply chain services to the electronics manufacturing and distribution industry.

At Emporium Partners we source products only from reliable sources with the aim to mitigate counterfeit products in the supply chain. Long time partnership is of high value and we believe in integrity, reliability and professionalism to ensure that Emporium Partners is our customers’ preferred partner in sourcing services.

To strengthen our global sales, we are recruiting a driven Account Manager for our office in Taastrup.

As our new Account Manager you are responsible for, together with the rest of the sales team, to meet the Emporium’s sales target and will help to achieve our vision and long term goals.

PANDORA A/SPart-time Sales Assistant, Amagertorv

PANDORA A/S, København

Værdsætter du materialer i højeste kvalitet og ekstraordinær service? Har du passion, for det du laver og besidder en altoverskyggende ”Can-do attitude”?

Drømmer du om at blive en del af et af verdens mest elskede smykkebrand? Så er du måske vores nye kollega i Pandora!

Vi søger lige nu en passioneret kollega med ovenstående kvaliteter til vores fantastiske butik på Amagertorv i hjertet af København. Du kommer til at indgå i et team bestående af ca. 8 personer, som alle gør deres bedste for at give kunderne en enestående oplevelse og service. Du vil blive ansat som timelønnet ca. 4-8 timer om ugen, afhængigt af travlheden i butikken.

Det er vigtigt for samarbejdet i teamet, at du er pligtopfyldende, ansvarsfuld samt overholder dine aftaler.

PANDORA A/S
Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Engageret Key Account Manager

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Hvad siger du til en unik mulighed for at sætte dit præg på vores videre udvikling? Med udgangspunkt i din faglighed og passion for salg, vil det blive din fornemste opgave proaktivt at servicere vores eksisterende samt fremtidige kunder. Er du serviceminded, forretningsorienteret og effektiv, så er du kollegaen vi søger.

Eurofins

Vi leder på nuværende tidspunkt efter en Key Account Manager til at styrke vores kunde- og salgsaktiviteter. Som Key Account Manager vil du være ansvarlig for at supportere primært vores nuværende Key Account kunder, identificere og opsøge potentielle kunder og projekter samt implementere aftaler.

Du vil få et spændende job med gode udviklingsmuligheder blandt dygtige og dedikerede kolleger. Du vil få en afvekslende hverdag i et arbejdsmiljø med tempo og godt humør, hvor fokus ligger på effektivitet og god kundeservice.

VORDINGBORG KØKKENET Sælger

VORDINGBORG KØKKENET, Odense

Er du til succes og glade kunder?

Vordingborg Køkkenet har travlt, og vi har brug for din hjælp. Vi søger derfor en butikskonsulent til vores eventyrlige butik i Odense!

Vi vil yde den bedste service! Dette gør vi ved hjælp af et smil på læben og oprigtig interesse i kunden. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at dine arbejdsdage ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Din motivation er glade kunder, ordentligt salgsarbejde, succes og frihed under ansvar.

Dine arbejdsdage er aldrig ens og kan bl.a. bestå af:

 • Kundekontakt, hvor et smil og oprigtig interesse er det første, du møder kunden med.
 • Møde hjemme hos din kunde, hvor behov og forventninger til et nyt køkken afstemmes.
 • Besøg hjemme hos din kunde, hvor du foretager grundig opmåling - det er derfor vigtigt, at du kan håndtere en tommestok, da vi hver gang skal sørge for, at det nye køkken kan passe ind.
VORDINGBORG KØKKENET
TEC – Technical Education CopenhagenKonsulent til salg og styrkelse af virksomhedsrelationer

TEC – Technical Education Copenhagen, Frederiksberg

TEC – Technical Education Copenhagen søger en ambitiøs og nytænkende konsulent til salg og udbygning af virksomhedsrelationer i det lærepladsopsøgende arbejde og til salg af efteruddannelsesforløb.

Du bliver en del af salgsafdelingen, som består af dedikerede salgs- og partnerskabskonsulenter, der hver dag arbejder fokuseret på at etablere det rette match mellem virksomhed og elev samt forsyne omverdenen med den rette kompetenceudvikling.

Jobbet er særligt forbundet til salgsteamet for installationsuddannelser (bl.a. elektriker, bygningsmaler og VVS), og der vil være behov for, at du både plejer kontakten til eksisterende kunder og at du opdyrker nye kunderelationer – særligt i relation til elektrikerbranchen.

Københavns ProfessionshøjskolePædagogisk/didaktisk profil til postdoc-lignende stilling i et innovativt udviklings- og forskningsmiljø på uddannelseshospitalet i Frederikssund

Københavns Professionshøjskole, Nørrebro

I samarbejde med Nordsjællands Hospital i Frederikssund og Frederikssund Kommune har vi på Københavns Professionshøjskole (KP) etableret Uddannelseshospitalet Frederikssund. Formålet er at skabe innovativ udvikling af praksisfærdigheder samt uddannelse i patient-borgerforløb.

Til uddannelseshospitalet søger vi en postdoc-profil eller tilsvarende inden for det pædagogisk-didaktiske forskningsområde, der dels skal varetage rollen som projektleder for forskningen, foretage egen forskning, undervise samt binde forskningsaktiviteterne og udviklingen af uddannelseshospitalet sammen.

Dit overordnede ansvar bliver dels at drive forsknings- og udviklingsmiljøet på uddannelseshospitalet (50%) og herunder beskrive, dokumentere, validere og evaluere uddannelsesmodellen.

GEA Process Engineering A/S
Area Sales Manager Service

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Would you like to join a renowned technology leader within process equipment to work with sales and services for drying technology?

Unik System Design A/S As an area sales manager, you will be in charge of supporting and executing sales of a range of service offerings and products for GEA Spray Drying installations worldwide. This includes interacting with external and internal customers around the world, focusing among other things on our first service orders (FSO) and service products.

You will be responsible for making offers and following up on them, and for conducting commercial and technical contract negotiations – the export project sales process from A-Z.

GEA Process Engineering A/S
TeslaTesla Advisor- Part Time

Tesla, Hillerød

Do you want to help accelerate the world’s transition to sustainable energy?

Tesla

At Tesla, that’s our mission. Our Tesla Advisors are our front-line experts in accelerating the world’s transition to sustainable energy, giving customers a personalized experience as memorable as our products themselves.

You will…

 • Act as a Tesla ambassador: You will generate excitement about our products and build awareness about our mission, by welcoming customers to our stores, proactively networking, capturing new leads and conducting sales events
 • Manage the full 360 sales process: You will give customers an excellent experience: you will provide information and expert advice about products, perform test-drives, arrange financing solutions, and guide customers through the order process, up to the delivery of their new Tesla vehicles
Tesla
 XL-BYG,
Trælastmedarbejder

XL-BYG, Odense

XL-Centerbyg søger en frisk og motiveret medarbejder, der brænder for at yde en høj service til vore kunder.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Kundebetjening
 • Ordreregistrering/indkøb
 • Varemodtagelse

Du har erfaring med kundebetjening gerne med beskæftigelse indenfor branchen.

Du kan arbejde med IT på brugerniveau. Har du et truckcertifikat er det en fordel, men ikke et krav.

XL-BYG
TeslaTesla Advisor- Part Time

Tesla, Greve

Do you want to help accelerate the world’s transition to sustainable energy?

Tesla

At Tesla, that’s our mission. Our Tesla Advisors are our front-line experts in accelerating the world’s transition to sustainable energy, giving customers a personalized experience as memorable as our products themselves.

You will…

 • Act as a Tesla ambassador: You will generate excitement about our products and build awareness about our mission, by welcoming customers to our stores, proactively networking, capturing new leads and conducting sales events
 • Manage the full 360 sales process: You will give customers an excellent experience: you will provide information and expert advice about products, perform test-drives, arrange financing solutions, and guide customers through the order process, up to the delivery of their new Tesla vehicles
Tesla
Coda Octopus Products A/SBusiness Development Manager

Coda Octopus Products A/S, Nivå

Vi er en mindre gruppe med kontorer i Europa og USA og et verdensomspændende salgs- og distributionsnetværk. Vores marked er den globale offshore-industri og vi sælger high-end og unikke patenterede teknologiske produkter til offshore-industrien.

Kandidaten til stillingen skal have erfaring med salg af produkter til et relevant område, såsom olie- og gassektoren, undervandsbyggeri, offshore vindmøller, havundersøgelser og -kortlægning og maritimt forsvar.

Den succesfulde kandidat vil have så mange som muligt af de følgende kvalifikationer:

 • Tidligere produktsalgserfaring til et eller flere relevante områder nævnt ovenfor
 • God til at udvikle og vedligeholde kontakter
 • Evnen til at finde salgsmuligheder og gennemføre disse til endeligt salg
 • Evnen til at nå de aftalte salgsmål
 • God og effektiv kommunikator
OK Salgskonsulent til OK's erhvervscenter

OK a.m.b.a., Viby J.

Har du erfaring med kundeservice og søger du nye udfordringer? Har du lyst til at arbejde i en virksomhed med et stærkt brand i ryggen og et helt unikt fokus på kunder?

I OK’s erhvervsafdeling har vi lige nu en ledig plads på holdet til en dygtig salgskonsulent. Vi er ca. 20 medarbejdere i vores afdeling – en god blanding af fastansatte og studerende. Til daglig sidder vi på OK’s hovedkontor i Viby sammen med mere end 400 kolleger.

Vores fornemmeste opgave er levere den allerbedste kundeoplevelse til vores eksisterende erhvervskunder – lige fra den lokale malermester til den store erhvervskunde.

Opgaverne kan f.eks. være fakturaforklaring, ændring eller oprettelse af bestillinger og lettere administrative opgaver på mail. Når vi har kunden i røret, vil vi meget gerne skabe merværdi både for kunden og for OK. Derfor spørger vi gerne ind til salg af andre produkter, når vi vurderer, det har værdi for kunden.

Omnicom Media Group
Account Manager til Danmarks mest prisvindende mediebureau

Omnicom Media Group, København

Er du klar til en karriere hos et af Danmarks førende mediabureauer?

OMD Danmark søger lige nu en dygtig og erfaren Account Manager til en spændende kundeportefølje med mulighed for stor personlig udvikling. Har du 1-2 års erfaring med medier og markedsføring fra bureauverdenen – meget gerne mediebureau, så er det måske dig vi leder efter?

Dine typiske arbejdsopgaver og dit ansvar vil bl.a. være:

 • At udarbejde velbegrundede og -argumenterede mediestrategier og medieplaner, som bidrager til løsning af annoncørens kommunikationsmæssige udfordringer
 • At udarbejde og gennemføre detaljeret brief til kompetenceenhed, der er afstemt med annoncøren og indeholder alle nødvendige informationer.
Omnicom Media Group
T. Hansen Gruppen A/S
Hvis du vil udvikle dig, kan du blive sælger i thansen!

T. Hansen Gruppen A/S, Sønderborg

Det er nemlig ikke kun bilnørder, der er sælgere i thansen.

Hvis du er energisk og har lyst til at lære en masse, giver vi dig:

T. Hansen Gruppen A/S
 • Erfaring og viden om forretningsdrift i en landsdækkende og international virksomhed
 • Ansvar og mulighed for at få ledererfaring
 • En løn og en bonus, der gør dine venner blå af misundelse

Daniel gik fra at være sælger til at blive souschef på under et år. Klik ind på annoncen og se videoen, hvor han fortæller om jobbet.

T. Hansen Gruppen A/S
Gem
Hallgruppen ASSælger

Hallgruppen AS, Stege

Vi leder efter en dygtig sælger til vores hal-afdeling, som oplever et stigende pres! Hallgruppen udvikler og leverer haller og arbejdstelte, og på grund af et stigende antal projekter har vi behov for flere gode mennesker til at styrke vores fagligt dygtige team. Vi leder efter dig, der drømmer om at være en del af en virksomhed i stærk vækst, som ser muligheder og ikke udfordringer. Brænder du for salg og kan lide at opbygge gode kunderelationer? Vi leder efter en sælger af haller og arbejdstelte med baggrund fra byggeriet. Er det dig?

Som sælger i Hallgruppen vil dine hovedopgaver være salg af haller og arbejdstelte og opbygge relationer til nye og eksisterende kunder.

Vi tilbyder:

 • Spændende stilling i en dynamisk og fremadrettet virksomhed, der sigter højt
 • Gode muligheder for personlig udvikling
 • Et udfordrende og stimulerende arbejdsmiljø, både fagligt og socialt