311 job matcher din søgning 311 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Snedkermester Arne Pedersen A/S
Tømrer/snedker med evner inden for kreative løsninger og kundekontakt, søges til serviceafdeling

Snedkermester Arne Pedersen A/S, Greve

Som løsningsorienteret ansat i vores serviceafdeling får du en fleksibel hverdag, hvor hurtige resultater og muligheden for at glæde kunden er i højsædet.

Er du servicesnedker/-tømrer hos os, har du stor indflydelse på din hverdag, som du organiserer i samarbejde med byggeleder og koordinator. Du har en stor grad af kundekontakt, og direkte mulighed for at opleve hvordan dine gode resultater glæder kunderne.

Snedker

En stor del af din hverdag består i at udføre mindre opgaver, både i boligforeninger, hos private- og erhvervskunder. Disse opgaver varierer fra små driftsopgaver, som justering af et vindue eller til at lægge beslag og hængsler i en ny dør, over i fuld istandsættelse af flyttelejligheder.

Snedkermester Arne Pedersen A/S
Hillerød KommuneUddannelseskonsulent for SSA-elever

Hillerød Kommune

Ønsker du at blive en del af en velfungerende, engageret og selvtilrettelæggende konsulentgruppe?

Uddannelsesområdet i Hillerød Kommune består af 3 uddannelseskonsulenter og 1 administrativ medarbejder, der varetager uddannelsesopgaven for SOSU-eleverne og de sygeplejestuderende på tværs af Hillerød Kommune.

Uddannelsesområdet har fået tilført ekstra midler gennem tilskud fra Socialstyrelsen over de næste tre år. Vi søger derfor en ny kollega, der kan være med til understøtte den målrettede indsats med rekruttering og fastholdelse af elever.

Opgaverne spænder bredt med blandt andet annoncering af stillingsopslag, ansættelsessamtaler, fordeling af praktikpladser på tværs af kommunen, planlægning og afholdelse af undervisning for elever i praktik samt et tæt samarbejde med SOSUH skolen.

Bygma
Sælger

Bygma, Amager

I Bygma er vi fagfolk, som handler med fagfolk. Vi går op i kundernes idéer – allerede på tegnebrættet. Og vi er godt klædt på til at give dem solid rådgivning. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med de eksterne sælgere om deres kunder og kundernes byggeprojekter, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
Tradium
Udadvendt uddannelsessekretær til elevadministration

Tradium, Randers

Tradium søger en ny, udadvendt og struktureret uddannelsessekretær til vores Campus Midt på Vester Allé 26 - gerne med start den 1. december 2021.

Arbejdsopgaverne spænder vidt - lige fra administrativ sagsbehandling til vejledning i forhold til elever og forældre. Opgaverne vil være koncentreret omkring tekniske grundforløb 1, hotel- og restaurantuddannelser, brobygning på tekniske uddannelser samt optagelsesprøver til erhvervsuddannelserne.

Eksempel på arbejdsopgaver:

 • Elevadministration Statistikdata - især udtræk til Excel
 • Afløsning i vores reception
 • Statistikdata - især udtræk til Excel
 • Afløsning i vores reception
Tradium
HusCompagniet A/SByggerådgiver - Herning

HusCompagniet A/S

Har du interesse for boligbyggeri kombineret med et godt salgs- og konkurrencegen?

Som vores nye kollega kan du se frem til en meget selvstændig rolle, hvor du sætter dagsordenen. Du søger selv kunderne og tager den indledende kontakt, fx på baggrund af leads, du har fået fra vores hjemmeside.

Dine kunder befinder sig i Midtjylland, og du arbejder fra vores kontor i Herning. Men det kan også være, at du møder dem i et af vores udstillingshuse, som vi har åbne hver weekend.

Gem
Milton Huse A/SByggeleder til Sjælland

Milton Huse A/S

Hos Milton Huse søger vi netop nu en ny dygtig kollega til et attraktivt job, hvor du via exceptionel byggeledelse bliver ansvarlig for at levere nybyggeri, der til en hver tid lever op til Milton Huses høje kvalitet og standarder.

Det betyder selvfølgelig, at der er styr på byggeprocessen fra start til slut og ned til mindste detalje. Som den største selvfølge går vi fx op i at byggepladserne altid er ryddelige og ordentlige.

Din profil

 • Du har indblik i byggebranchen, en håndværksmæssig uddannelse og evt. flere års erfaring med styring af byggepladser.
 • Du er ansvarlig, selvstændig, struktureret og vant til at styre flere forskellige byggeprojekter i en dynamisk hverdag.
Camping-Parken, Herning A/SServicetekniker

Camping-Parken, Herning A/S

Er du fleksibel, udadvendt og parat til at yde den bedste service over for vores kunder og kollegaer, så har du muligheden for at blive en del af et serviceminded og dygtigt værkstedsteam.

Dine arbejdsområder omfatter blandt andet:

 • Klargøring af såvel nye som brugte køretøjer
 • Montering af udstyr
 • Servicering samt reparationer på køretøjer
 • Teknisk fejlfinding, bl.a. inden for el-styring

Hos Camping Parken tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kollegaer og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer.

Gem
DEKO p|s
Entrepriseleder

DEKO p|s

Som vores nye entrepriseleder indgår du i vores entrepriseafdeling. Vi udfører indvendige tømrerentrepriser i forbindelse med aptering/indretning af kontor-, industri- og institutionslokaler i Storkøbenhavn og på det øvrige Sjælland.

Når du får sagen tildelt, har du ansvaret for udførelsen. Det betyder, at du planlægger og bestemmer, hvordan du skaber den bedste udførelse ud fra aftalegrundlaget både med hensyn til kvalitet og indtjening. Hvis du mangler informationer, du ikke selv kan skaffe, er dine kolleger i teamet klar med sparring. Da det er dig, der følger du op på tidsplaner, kvalitet og økonomi på sagen, er du i høj grad også medvirkende til at kvalitetssikre den.

Du bliver en del af en spændende og succesfuld virksomhed med et sundt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder sammen om at skabe resultater, og hvor vi har det sjovt.

DEKO p|s
Gem
Lavendla
Erfaren begravelsesrådgiver/-underviser

Lavendla, København

Lavendla har siden 2014 hurtigt vendt op og ned på begravelseindustrien. Nu søger vi efter dig i København, som vil med på vores rejse og gøre en virkelig forskel for mennesker i en svær situation.

Vil du være en del af en begravelsesvirksomhed, der benytter de allermest moderne teknologier og tiltag der levner plads til at holde fokus på det vigtigste - nemlig mødet med kunderne/de pårørende?

Din rolle i denne stilling bliver en kombination af at være begravelsesrådgiver og være med til at opbygge og tilpasse et uddannelsesforløb og undervise kommende begravelsesrådgivere ud fra Lavendlas værdier.

Lavendla
Gem
DEAS
DEAS søger viceværter med fokus på flyttesyn i Århus

DEAS

Vi søger to serviceteknikere der kan indgå i vores Facility Services afdeling i og omkring Århus, med fokus på god service og sans for detaljen.

I Århus er vi inddelt i 3 teams, der dækker hver sit geografiske område. Hvert team består af både gartnere, viceværter og synsmedarbejdere, og løfter tilsammen alle opgaver i området. I dagligdagen har hver person i teamet sine egne ansvarsområder, og i flok løfter man de større opgaver.

Jobbet er meget alsidigt og indeholder blandt andet:

 • Ind og fraflyttersyn.
 • Gennemgang af mangelliste og kvalitetssikring af flyttelejligheder.
 • Tilsyn og opfølgning på ejendomme i tomgang.
DEAS
Gem
DEAS
DEAS søger en teknisk vicevært til Østjylland

DEAS

Vi søger en teknisk stærk vicevært der kan passe store komplekse ejendomme.

Vi forventer at finde en kandidat der tager ejerskab på sine ejendomme, og er fleksibel, selvstændig og god til samarbejde med kollegaer og kunder, med fokus på god service. Og løfter tilsammen alle opgaver i området. I dagligdagen har hver person i teamet sine egne ansvarsområder.

Jobbet er meget alsidigt og indeholder blandt andet:

 • Tilsyn med forsyningsinstallationer og tekniske anlæg.
 • Vedligeholdelse af bygninger og tekniske anlæg.
 • Mindre reparationer, inden for el, VVS og tømreropgaver.
DEAS
Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag - Kommuneqarfik Sermersooq søger én vicevært til Rådhuset i Nuuk/job-nr. 567/21

Kommuneqarfik Sermersooq

Kan det være noget for dig at står for tilsyn af forsyningsinstallationer og tekniske anlæg for Kommuneqarfik Sermersooqs rådhus i Nuuk? Har du hænder, der er gode til at fikse de praktiske en vicevært skal kunne?

Viceværtens væsentligste arbejdsopgaver er at holde tilsyn med forsyningsinstallationer og tekniske anlæg, herunder elektronisk styret anlæg. Medvirke til planlægning af langsigtede vedligeholdelsesplan. Rekvirere mindre bygningsvedligehold af leverandører samt at være tilsynsførende under vedligeholdelsesarbejdet. Brugerservice ved ommøblering, lampeopsætning, ophængning af billeder og lignende forefaldende arbejde. Tilsyn af rengøring og snerydning ved indgange samt ved nødudgange til Kommuneqarfik Sermersooqs administrationsbygninger.

Kommuneqarfik Sermersooq
Fjernvarme Fyn A/S
Vedligeholdstekniker

Fjernvarme Fyn A/S, Odense

Er du ansvarsbevidst, motiveret og praktisk anlagt? Og har du lyst til at arbejde med mange forskellige bygningsrelaterede opgaver i vores serviceafdeling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye vedligeholdelsestekniker.

Du bliver en del af vores serviceafdeling. Vores vigtigste formål er at sikre god service til hele organisationen og ensartet vedligehold af alle vores bygninger.

Dine primære opgaver vil være:

 • Generel vedligehold af bygninger
 • Rope access
 • Beton- og tømrerarbejde

Du er enten uddannet tømrer, murer, tagdækker eller lignende. Og så har du naturligvis flair for vedligehold af bygninger. Derudover vil du gerne lære at bruge klatring til at løse nogle af dine opgaver.

SSG A/S
Vi søger en fugttekniker til Aalborg

SSG A/S

Er du uddannet tømrer eller murer? Har du en god byggeteknisk indsigt? Har du erfaring med projektstyring? - Så er du måske den fugttekniker vi søger.

Med udgangspunkt fra SSG’s center i Aalborg bliver du sammen med vores øvrige fugtmedarbejdere en del af hverdagen i fugtafdelingen.

Dine primære ansvarsområder er

 • Vurdering af skadesomfang samt igangsætning af nødvendige tiltag
 • Etablering af affugtning, herunder udførelse af opskæring/nedbrydning af bygningsdele efter behov
 • Udførelse af løbende tilsyn inkl. fugtmålinger, rapportering og dokumentation i diverse IT-systemer
 • Koordinering med øvrige parter i sagsforløbet
 • Priskalkulation og beregning
 • Deltage i skadeservicearbejde og vagtordning
SSG A/S
Grønlands Selvstyre
Instruktør til Imarsiornermik Ilinniarfik i Nuuk

Grønlands Selvstyre

Ønsker du at kvalificere mennesker i de maritime brancher i Grønland til at tage ansvar for deres egen og andres sikkerhed og velfærd samt for det miljø, vi færdes i?

En spændende og varierende stilling med fokus på undervisningen. Et udfordrende job med mange samarbejdspartnere inden for det maritime miljø. Dine primære opgaver bliver at gennemføre kurser i grundlæggende sø- og arbejdssikkerhed for fiskere, GMDSS-kurser ved brug af kursusafdelingens mobile kursussæt.

Herudover deltager du i udvikling og gennemførelse af afdelingens øvrige kurser, afhængigt af dine kompetencer og interesser. Endvidere deltager du i forvaltningen af afdelingens materialer, grej og både samt at strukturere vedligeholdelse, anskaffelser samt reparationer.

Grønlands Selvstyre
Gem
Grønlands Selvstyre
PI/SPS søger en underviser

Grønlands Selvstyre, Ilulissat

UNDERVISER søges til SOCIALPÆDAGOGISKE UDDANNELSER I GRØNLAND

Har du mod på nye udfordringer og er klar til nye horisonter, så har vi en spændende stilling som underviser ved PI/SPS Socialpædagogisk Seminarium i Ilulissat. PI/SPS er det eneste socialpædagogiske seminarium i Grønland, beliggende tæt op ad verdens største og smukkeste Isfjord, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Du bliver en del af et underviserteam ved PI/SPS med mulighed for at præge og videreudvikle undervisningsforløb i tråd med Seminariets vision om at bidrage til og gøre en forskel i det socialpædagogiske praksisfelt i hele Grønland.

Vores nye kollega skal primært kunne varetage undervisning på vores socialpædagogiske bacheloruddannelse og socialassistentuddannelsen.

Grønlands Selvstyre
Forsea Helsingør ApSTerminalassistenter til ForSea's terminal i Helsingør

Forsea Helsingør ApS

Som terminalassistent ved ForSea i Helsingør indgår du i et team, der har hele vores terminalanlæg på havnen i Helsingør som arbejdsområde, og som løser en mængde alsidige opgaver i vores intensive færgeoperation.

Opgaverne omfatter bl.a.

 • Service til kunder
 • Dirigering af biler til og fra færgerne
 • Adgangs- og billetkontrol
 • Fejning, snerydning, oprydning og renholdelse
 • Pasning af grønne arealer

Vi uddanner dig naturligvis til dine opgaver, men en håndværksmæssig baggrund og/eller erfaring fra servicefag vil være en fordel.

PraxisEngageret læringsingeniør til fremtidens digitale adaptive læringsmaterialer

Praxis, København eller Odense

Hos Praxis Forlag er vi inde i en rivende udvikling og står nu over for en spændende fremtid med at udvikle adaptive læringsmaterialer. Derfor søger vi en initiativrig læringsingeniør som dig.

Din kerneopgave består i at være projektleder og udføre konvertering af eksisterende læringsmaterialer inden for de naturvidenskabelige fag til nye digitale, adaptive læringsforløb i Area9-platformen Rhapsode.

Dine daglige opgaver vil primært være at:

 • strukturere, didaktisere og granulere viden så det henvender sig til målgruppen på en enkel og letforståelig måde.
 • samarbejde med vores fagredaktører om digitale læringsforløb.
 • indgå i et team med 10 andre læringsingeniører, som udgør kernen i vores udviklingsafdeling.
 • arbejde i grænselandet mellem teknologi og uddannelse.
Gem
TDC NET20 fiberteknikere søges til København og Nordsjælland – vi giver uddannelsen

TDC NET

Vil du være fremtidens fibertekniker i København og Nordsjælland? – Så giver vi dig en certificeret fiberuddannelse.

Fiberteknikere søges til udbygning af fiberinfrastrukturen i København og Nordsjælland.

Vi arbejder på fremtidens fiberinfrastruktur i København og Nordsjælland. Dine opgaver indebærer arbejde med anlæg af fiberinfrastrukturen ude i nettet herunder opsætning af hoved- og lokalfordeler og husinspektion sammen med slutbrugerkunden i forbindelse med placering af KAP-stik.

Gem
Ordnung ApS
Teamleder — Facility Service/Vicevært

Ordnung ApS

Hos ordnung office hotel søger vi en serviceminded og handlekraftig vicevært/arbejdsmand til en nyoprettet stilling. Du vil blive en del af vores nuværende team består af tre kollegaer, der servicerer vores 13 kontorhoteller i Storkøbenhavn med en bred vifte af opgaver inden for drift og vedligeholdelse på ejendommene.

Du får en vigtig rolle med en omskifteligt hverdag, der byder på forskelligartet udfordringer - og som kræver du er løsningsorienteret, empatisk og selv kan tage fat.

Vi søger en person med:

 • Relevant ledelses- og joberfaring.
 • Hænderne ”skruet ordentligt på”; en uddannelse som tømrer, maler eller elektriker vil være en fordel.
 • Gode kommunikationsevner — på såvel dansk som engelsk.
 • Kørekort til personbil.
Ordnung ApS