195 job matcher din søgning 195 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hovedstadens BeredskabTo beredskabsrådgivere

Hovedstadens Beredskab, Frederiksberg

Har du en solid beredskabsfaglig baggrund og kan du se dig selv i en central rolle i vores arbejde med at rådgive, undervise og forebygge i de 8 kommuner, der ejer Hovedstadens Beredskab? Vi søger to beredskabsrådgivere til Rådgivning & Uddannelse. Du vil få ansvar for at rådgive institutioner og virksomheder om eget beredskab, øvelser og kompetenceudvikling.

I praksis vil det være din opgave, at rådgive ledere på institutioner og i forvaltninger, og sammen med dem tilrettelægge et sammenhængende beredskab på den enkelte institution. Det betyder at du bl.a. skal:

 • Varetage den daglige kontakt med institutionsledere i offentlige institutioner.
 • Bidrage til deres vurdering af risici på eget område.
 • Yde rådgivning i forhold til beredskabsplaner og forebyggelse.
ZBC
Lærer til automatikteknikeruddannelsen

ZBC, Ringsted

Vil du være en del af et dynamisk team i vores nye Industricenter?

Da vi oplever succes og elevfremgang på vores automatikteknikeruddannelse, har vi i ZBC’s Industricenter i Ringsted brug for flere lærerkræfter.

Vil du gå forrest med dine erfaringer og være en del af udviklingen inden for branchen, så er det dig vi leder efter. Vi vægter dynamik, struktur og et positivt udsyn højt, og det er vigtigt, at du har fokus på at lede vores elever igennem deres uddannelse med respekt og individuelle planer.

Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært.

Gem
Grønlands Selvstyre
Faglærer til automekanikeruddannelsen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vi søger en automekaniker med lyst til at undervise fremtidens automekanikere og give dem en personlig og faglig ballast. Undervisere der har evnen til at fange og engagere vores elever og kursister. Og gode kollegaer der er engagerede, team-orienterede og udadvendte.

Du skal sammen med dine kolleger planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen på uddannelsen.

Du bliver en del af en skole, der imødekommer de ønsker og behov, som vi ser på det grønlandske arbejdsmarked og blandt dem, der søger uddannelse.

Grønlands Selvstyre
Region Hovedstaden
Leder med ansvar for uddannelse til ledelsesteamet i Akutberedskabet

Region Hovedstaden, Ballerup

Brænder du for høj faglighed samt for at lede, inspirere og udvikle medarbejderne?

Vi søger en sektionsleder til Enhed for Ambulance og køretøjer, der brænder for uddannelse af medarbejderne i Akutberedskabet i Region Hovedstaden pr. 1. december eller snarest derefter.

Med den hastige udvikling og som led i styrkelsen af enheden, søger Region Hovedstadens Akutberedskab, Enhed for Ambulance og Køretøjer en sektionsleder med ledelsesmæssig tyngde og erfaring samt indgående kendskab til det præhospitale område og med særlig interesse og kompetence indenfor uddannelse.

Region Hovedstaden
TEC – Technical Education CopenhagenErfarne IT-medarbejdere med interesse for formidling

TEC – Technical Education Copenhagen, Ballerup

Sidder IT-faget, så meget på rygraden, at du er klar til at lære det fra dig? Har du lyst til at hjælpe unge på vej med stærke kompetencer inden for programmering, netværk og infrastruktur? Og trives du i et udfordrende, fleksibelt og afvekslende job? Hvis ja, så kan vi ikke vente med at byde dig velkommen på TEC.

TEC - Technical Education Copenhagen søger 2 specialister til at uddanne fremtidens IT professionelle – en der kan undervise i netværk og infrastruktur på data- og elektrikeruddannelsen, og en der kan undervise i programmering på datauddannelsen.

Du bliver en del af et engageret og fagligt dygtigt team på EUX uddannelsen. EUX på TEC er en af landets største EUX skoler, og vi giver eleverne en unik mulighed for at få svendebrev og studenterhue på samme tid. Vi uddanner inden for data- og kommunikations-, smede-, personvogns-, automatik- og elektrikerfagene.

Københavns ProfessionshøjskoleTimelærere til pædagoguddannelsen

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Vil du være med til at uddanne fremtidens pædagoger, og brænder du for at bidrage til udviklingen af pædagoguddannelsen? Så er stillingen som timelærer måske noget for dig.

Som underviser får du ansvar for at forberede og gennemføre undervisning, som du planlægger i samarbejde med dine dedikerede og fagligt dygtige kollegaer. Undervisningsopgaven indebærer både facilitering af læreprocesser og ansvar på studie- og læringsmiljøet på holdene. Du får derudover ansvar for vejledningsaktiviteter og for at føre studerende til prøve.

Stillingerne vil primært have fokus på undervisningsopgaver på uddannelsens grundfaglighed, men du kan også forvente at skulle undervise på en eller flere af uddannelsens tre specialiseringer og vejlede SPS-studerende og bachelorprojekter.

Genitor ApSEfter- og videreuddannelseschef

Genitor ApS søger for UC SYD i Esbjerg

Kan du lede på tværs af en stor organisation med mange fagområder og samtidig skabe fælles retning? Vil du have en central rolle i en organisation under konstant udvikling, hvor du kan sætte dit aftryk på eksisterende og nye efter- og videreuddannelsestilbud?

Som chef for efter- og videreuddannelse (EVU) i Syd- og Sønderjyllands største vidensinstitution har du mulighed for at præge udviklingen af EVU-tilbuddene for vores samfunds- og velfærdskritiske professionsuddannelser.

Du bliver en del af en organisation i forandring, og særligt EVU-området spiller en central rolle i det, der skal kendetegne UC SYD fremadrettet. Du får det overordnede ansvar for EVU-området og skal i et tæt samarbejde med dine chef-kollegaer sikre samspillet imellem grunduddannelse, EVU og forskning.

Du kan også læse og se mere om UC SYD på www.ucsyd.dk og i videoen her.

SuperUsers
Vil du være i team med Danmarks bedste IT-formidlere?

SuperUsers, Hillerød

Vi søger ny kollega, som har lyst til at arbejde med konsulentopgaver og undervisning inden for et eller flere af områderne:

 • Microsoft Power Platform
 • Udvikling i C# og Azure
 • Azure DevOps

Du vil indgå i vores team af konsulenter og instruktører — nok Danmarks bedste, når det gælder system-konfiguration/udvikling og databasehåndtering på højt teknisk niveau. Du vil komme til at arbejde med og undervise i et/flere af ovenstående punkter, og derudover er der rig mulighed for at udvide med andre IT-fagområder.

SuperUsers
FGU NordsjællandBarselsvikar til AGU-undervisning i Frederikssund og Skibby

FGU Nordsjælland

FGU Nordsjælland er en nyoprettet statslig selvejende uddannelsesinstitution, som tilbyder Forberedende Grunduddannelse til unge i Allerød, Egedal, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Hillerød, og Rudersdal kommuner.

Forberedende grunduddannelse (FGU) er hovedvejen for unge op til 25 år, som har brug for et samlet uddannelsestilbud efter grundskolen for at blive klar til en erhvervsuddannelse, gymnasial uddannelse eller beskæftigelse.

Vi søger snarest muligt en underviser i et barselsvikariat indenfor følgende fag:

 • Dansk
 • Engelsk
 • PASE

Vi tilbyder blandt andet et meningsfyldt arbejde samt en stor mulighed for udvikling af en ny uddannelse.

TECHCOLLEGE
Dygtig og engageret gourmetslagter - faglærer

TECHCOLLEGE, Aalborg

Vil du være med til at uddanne de bedste gourmetslagtere i branchen på en skole, hvor ambitionen er at være et nationalt fyrtårn inden for de kulinariske uddannelser?

Vi er et frisk team bestående af mænd og kvinder, som brænder for gourmetslagterfaget og savner en sød og dygtig kollega.

Vi søger en faglærer, der vil være med til at planlægge og gennemføre teoretisk og praktisk undervisning på gourmetslagteruddannelsen. Jobbet kræver, at du har lyst til at samarbejde med os i teamet og de øvrige medarbejdere på skolen, vil være med til at tænke i nye retninger og brænder for at lege med nye og kreative måltidsløsninger.

TECHCOLLEGE
Testrup HøjskoleHøjskolelærer til Teaterlinjen

Testrup Højskole, Mårslet

Testrup Højskoles teaterlinje har fokus på Den skabende spiller. Det betyder, at der undervises i en bred vifte af skuespilteknikker og metoder som værktøjer til at forløse den enkeltes kreative potentiale og evne til selv at skabe – alene og som del af et ensemble.

Formålet er at give eleverne en bred forståelse af teatret. Der undervises både i klassiske teaterformer, hvor tekst og karakteropbygning er i fokus, i dramatisk skrivning, i nonverbalt- og fysisk teater samt i blandformer som devising og performance. Vi skaber som oftest selv materiale til forestillinger direkte på gulvet.

Som lærer på teaterlinjen ser man det som sin fornemste opgave at skabe et trygt og tillidsfuldt undersøgelsesrum, at inspirere, udfordre og anerkende elevernes arbejde med teater ud fra deres respektive faglighed og ambitionsniveau.

Gem
Grønlands Selvstyre
Faglærer til Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenlands malerafdeling

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Er du en dygtig maler, der er så god til dit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge- og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende malersvende?

Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede malere.

Vi tilbyder:
 • Et job med udfordringer og et team, der lægger vægt på dialog og samarbejde.
 • Muligheder for selvstændigt at udfylde jobbets indhold.
 • Erhvervspædagogisk kursus, ifald du ikke har gennemført dette.
 • En skole i udvikling med vilje til at gøre en forskel i det grønlandske samfund.
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Faglærer til VVS-området ved Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenland

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Er du en dygtig VVS-Energimontør / VVS-installatør, der er så god til sit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge- og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende VVS-energimontører?

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så er det DIG, vi søger.

Teknikimik Ilinniarfikfik (KTI) er en underliggende enhed under Grønlands Selvstyre, der på adresser i Nuuk og Sisimiut udbyder erhvervsuddannelser inden for områderne Jern og metal, Byggeri og Anlæg, Råstoffer, Sprogkurser, samt Gymnasiale Uddannelser GUX.

Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede VVS-energimontører.

Grønlands Selvstyre
Tradium
Underviser til Lager- og Logistikuddannelser i Randers

Tradium

Tradium søger en engageret underviser til et længere barselsvikariat (formentlig ca. 1 år) til lager- og logistikuddannelserne.

Du skal have engagement for at undervise og understøtte vores elevers uddannelsesforløb – og være klar til både at møde unge mennesker, som kan møde op med forskellige udfordringer og behov, samt voksne erfarne branchefolk.

Dit primære arbejdssted er hos Transport, Lager- og logistik i Randers, hvor du skal undervise både på erhvervsuddannelserne til lageroperatør samt evt. et antal voksen- og efteruddannelser, der spænder fra IT-lagerstyringskurser til teleskoplæsser certifikat.

Tradium
Gem
Grønlands Selvstyre
Tømrerfaglærer til Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenland

Grønlands Selvstyre

Er du en dygtig snedker eller tømrer, der er så god til dit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende tømrersvende?
Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så er det DIG, vi søger.

Teknikimik Ilinniarfik (KTI) er en underliggende enhed under Grønlands Selvstyre, der på adresser i Nuuk og Sisimiut udbyder erhvervsuddannelser inden for områderne Jern og metal, Byggeri og Anlæg, Råstoffer, Sprogkurser, samt Gymnasiale Uddannelser GUX.

Grønlands Selvstyre
DSBUddannelseskonsulent med erfaring i SAP

DSB, Taastrup

Er du erfaren bruger af SAP? Brænder du for at lære fra dig? Og arbejder du struktureret og selvkørende? Så er du måske vores kommende uddannelseskonsulent.

Dine konkrete opgaver bliver at

 • facilitere og understøtte al uddannelse i SAP, herunder kursusklienter og bistå undervisere med møde- og lokalebooking o.a.
 • indgå i tæt samarbejde med procesintegratorer for gennemførelse af projekter og omsætte materiale til brug for undervisning.
 • bistå med pixie-bøger, instruktionsvideoer m.m.
DSB
TECHCOLLEGE
GENOPSLAG: Vil du uddanne fremtidens bedste datateknikere?

TECHCOLLEGE, Aalborg

Så er det måske dig, vi leder efter!

TECHCOLLEGE søger en dygtig timelærer inden for IT, der har lyst til at lære fra sig og uddanne næste generation af dygtige IT-håndværkere.

Som timelærer på data- og kommunikationsuddannelsen kommer du til at uddanne næste generations dygtigste IT-håndværkere. Du skal inspirere og løfte vores elever både fagligt og socialt, og dine arbejdsopgaver spænder derfor vidt.

Du vil derfor være med til at løse mange forskellige opgaver, i tæt samarbejde med dine kollegaer, herunder planlægning, udvikling og eksekvering af både teoretisk og praktisk undervisning.

Som timelærer på TECHCOLLEGE bliver du en del af et ambitiøst undervisningsteam med kompetente og engagerede kollegaer. Du får stor indflydelse på din egen dagligdag og kan således være med til at skabe et spændende og kreativt job med gode muligheder for at udvikle dig personligt.

TECHCOLLEGE
Grønlands Selvstyre
Kursuschef til Imarsiornermik Ilinniarfik Nuuk

Grønlands Selvstyre

ER DU MARITIM LEDER?

Imarsiornemik Ilinniarfik, søger kursuschef til kursusafdelingen i Nuuk. Er du handlekraftig, robust, har erfaring fra søfartserhvervet og er klar til tage ansvar for den fortsatte udvikling af vores kursus afdelingen i Nuuk? Så er det måske dig vi søger. Vi har brug for dig til at lede kursuscenter under Imarsiornermik Ilinniarfik.

Grønlands førende uddannelsesinstitution på det maritime område er i gang med udvikling og stabilisering af vores uddannelser. Derfor søger vi en person med stor personlig motivation for at stabilisere og udvikle organisationen i samarbejde med dne øvrige ledelse i Imarsiornermik Ilinniarfik.

Grønlands Selvstyre
Professionshøjskolen Absalon
Engageret og fagligt stærk underviser til Center for Pædagogik

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Center for Pædagogik i Roskilde søger en adjunkt eller lektor til at planlægge, gennemføre og evaluere undervisning på pædagoguddannelsens grundfaglighedsmoduler, i vores efter- og videreuddannelse samt til at indgå i forsknings- og udviklingsopgaver.

Du får en vigtig funktion i forhold til at undervise kommende og nuværende pædagoger.

Som underviser i Center for Pædagogik vil dit arbejde komme til at foregå inden for tre områder:

 • Grunduddannelsen. Dine underviseropgaver ligger på grundfagligheden, hvor fokus er på udviklingen af grundlæggende professionsfaglighed.
 • Efter- og videreuddannelsen. Du skal være klar til at indgå i et teamsamarbejde omkring at planlægge og gennemføre efter- og videreuddannelsesforløb.
 • Forskning og udvikling. Du skal forvente at deltage i praksisnære og innovative forsknings- og udviklingsprojekter.
Gem
Coop Danmark A/SBrugsforeningen TRYG søger direktør

Coop Danmark A/S, Ry

Brænder du for forretningsudvikling, der er funderet i vores grundværdier omkring fællesskab, bæredygtighed og købmandskab?

Vores nuværende direktør stopper efter 22 år ved roret, for at hellige sig andre projekter. Brugsforeningen er i rivende udvikling og nu skal retningen sættes for arbejdet frem mod 2030 hvor vi fortsat understøtter visionen: ”Vi handler sammen og støtter det gode lokale liv”.

Det er direktørens opgave at sikre drift og udvikling af den samlede forretning og fortsat skabe vækst på de enkelte forretningsområder. Der skal særligt fokus på etableringen af nye butikker i Virklund og Ry Øst, ligesom flere projekter er på vej i ejendomsforretningen. Det er en helt central opgave for direktøren, at sikre finansiering og styring af disse projekter, så de når i mål til tiden og indenfor budgettet.

Vi tilbyder et særdeles spændende og selvstændigt job i en sund og stor virksomhed i vækst.