259 job matcher din søgning 259 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hillerød KommuneUddannelseskonsulent for SSA-elever

Hillerød Kommune

Ønsker du at blive en del af en velfungerende, engageret og selvtilrettelæggende konsulentgruppe?

Uddannelsesområdet i Hillerød Kommune består af 3 uddannelseskonsulenter og 1 administrativ medarbejder, der varetager uddannelsesopgaven for SOSU-eleverne og de sygeplejestuderende på tværs af Hillerød Kommune.

Uddannelsesområdet har fået tilført ekstra midler gennem tilskud fra Socialstyrelsen over de næste tre år. Vi søger derfor en ny kollega, der kan være med til understøtte den målrettede indsats med rekruttering og fastholdelse af elever.

Opgaverne spænder bredt med blandt andet annoncering af stillingsopslag, ansættelsessamtaler, fordeling af praktikpladser på tværs af kommunen, planlægning og afholdelse af undervisning for elever i praktik samt et tæt samarbejde med SOSUH skolen.

Tradium
Udadvendt uddannelsessekretær til elevadministration

Tradium, Randers

Tradium søger en ny, udadvendt og struktureret uddannelsessekretær til vores Campus Midt på Vester Allé 26 - gerne med start den 1. december 2021.

Arbejdsopgaverne spænder vidt - lige fra administrativ sagsbehandling til vejledning i forhold til elever og forældre. Opgaverne vil være koncentreret omkring tekniske grundforløb 1, hotel- og restaurantuddannelser, brobygning på tekniske uddannelser samt optagelsesprøver til erhvervsuddannelserne.

Eksempel på arbejdsopgaver:

 • Elevadministration Statistikdata - især udtræk til Excel
 • Afløsning i vores reception
 • Statistikdata - især udtræk til Excel
 • Afløsning i vores reception
Tradium
Gem
Lavendla
Erfaren begravelsesrådgiver/-underviser

Lavendla, København

Lavendla har siden 2014 hurtigt vendt op og ned på begravelseindustrien. Nu søger vi efter dig i København, som vil med på vores rejse og gøre en virkelig forskel for mennesker i en svær situation.

Vil du være en del af en begravelsesvirksomhed, der benytter de allermest moderne teknologier og tiltag der levner plads til at holde fokus på det vigtigste - nemlig mødet med kunderne/de pårørende?

Din rolle i denne stilling bliver en kombination af at være begravelsesrådgiver og være med til at opbygge og tilpasse et uddannelsesforløb og undervise kommende begravelsesrådgivere ud fra Lavendlas værdier.

Lavendla
Polytech A/SIntern to Marketing – Brand & Communications

Polytech A/S

Do you dream about a career within marketing in an international company? Are you fluent in English and can you create clear professional communication? Does coordination and event planning sound interesting to you? Then take up the challenge and apply as our next Intern.

At Polytech, we work to create a world powered primarily by renewable energy. As Intern in Marketing, you will be part of that journey. The Marketing department in Polytech is an important player counting 13 colleagues divided in three areas: Commercial Excellence, Sustainability and Brand and Communications.

You will be part of the Brand and Communications team counting 6 dedicated colleagues all working to brand Polytech as the important wind industry player we are!

Polytech A/SIngeniørpraktikant til R&D Electrical & Mechanical - Maskin

Polytech A/S, Bramming

Har du mod på udfordringer i en global udviklingsafdeling i Vindmøllebranchen? Brænder du for innovation, er kreativ og har flair for detaljen? Kunne du tænke dig en lærerig praktik i en international virksomhed med bæredygtighed på agendaen, så er det måske dig, vi søger som vores næste praktikant.

Som praktikant bliver du en naturlig del af Polytechs globale udviklingsafdeling. Du kommer til at indgå i hverdagen på lige fod med resten af holdet, hvor vi hver dag arbejder for at udvikle innovative produkter til lynbeskyttelse, forkantbeskyttelse af vinger, samt aerodynamiske vinge add-ons og transportløsninger for vinger.

Du vil komme til at indgå i et af vore produktteams, hvor du dels vil kunne få selvstændige opgaver, samt indgå i sammensatte teams med en større fælles opgave i forbindelse med udvikling, fremstilling og afprøvning af løsninger til vindmøller.

Polytech A/SPraktik – IT og forretningsudvikling

Polytech A/S, Bramming

Brænder du for at arbejde med IT og forretningsprocesser? Kunne du tænke dig at være med i forretningsudvikling fra et IT-perspektiv og dermed understøtte Polytechs udviklingsrejse? Vi leder nu efter vores næste praktikant til IT – er det dig?

It-afdelingen i Polytech arbejder hver dag for at servicere og understøtte forretningen med de smarteste og bedste løsninger indenfor IT-området. Teamet består af 17 kollegaer, der med en serviceminded og faglig stærk baggrund, både står for IT-maskinrummet og er en meget aktiv partner i forretningsudviklingen i Polytech.

Som praktikant i IT vil du blive involveret i mange forskelligartede opgaver og dermed få en stejl læringskurve. Vi har forskellige praktikmuligheder, så vi alt efter din profil kan tilpasse praktikken til din uddannelsesretning og interesseområde.

Polytech A/SPraktik – Finans og økonomi

Polytech A/S, Bramming

Har du flair for tal, og kan du lide at arbejde med finansielle opgaver? Er du struktureret, og har du sans for detaljen? Kunne du tænke dig at omsætte din lærte teori til praksis og få erfaring fra en international virksomhed i hastig udvikling? Se her – måske er du vores næste praktikant til finans og økonomi.

I samarbejde med teamets øvrige kollegaer, vil du blive en del af en spændende udviklingsrejse. Hele virksomheden har netop fået en ny ERP-platform, Dynamics 365, og i den forbindelse er der være mange spændende opgaver at tage fat på.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med opbygning af KPI’er, hjælpe til med udvikling af ledelsesrapportering i Power BI og andre nøgleopgaver i finansfunktionen. Vi kan sammensætte dine opgaver efter dine interesser og kompetencer.

JN Data A/S
Praktikant til Planning and Control East

JN Data A/S, Roskilde

Vi søger en praktikant til vores afdeling Planning and Control East til forårssemesteret 2022, som har lyst til at opnå erfaring med alle de discipliner der er ved at arbejde på Mainframe - z/OS. Her er det vigtigt at have kendskab til programmering og analyse, og derfor også en stor grad af logisk tænkning og struktureret tilgang til opgaverne.

Som praktikant vil du komme til at arbejde med opgaver, som vil give dig indsigt i afdelingen. Derfor vil opgaverne især være præget af programmering og analyse.

JN Data A/S
Polytech A/SPraktikant – kontoradministration

Polytech A/S, Bramming

Er du vild med at have mange bolde i luften på én gang? Kan du lide administrative opgaver, hvor service er i højsædet? Er du god til at koordinere, og kan du bevare overblikket, når opgaverne er mange? Vi leder nu efter vores næste administrative praktikant – er det dig?

Som praktikant vil du komme til at indgå i Polytechs globale HR-team. Teamet består af flere funktioner hhv. HR partnering, lønadministration, reception og div. kontoradministrative opgaver.

Som praktikant indenfor kontoradministration er opgaverne mange og ikke to dage er ens. Opgaverne kommer fra forretningen, og det er derefter vores ansvar at løse dem på professionel vis. I tæt samarbejde med vores Office Manager, vil du få en bred pallette af opgaver hvor struktur, detaljer, overblik og koordinering er nøgleordene.

Grønlands Selvstyre
Instruktør til Imarsiornermik Ilinniarfik i Nuuk

Grønlands Selvstyre

Ønsker du at kvalificere mennesker i de maritime brancher i Grønland til at tage ansvar for deres egen og andres sikkerhed og velfærd samt for det miljø, vi færdes i?

En spændende og varierende stilling med fokus på undervisningen. Et udfordrende job med mange samarbejdspartnere inden for det maritime miljø. Dine primære opgaver bliver at gennemføre kurser i grundlæggende sø- og arbejdssikkerhed for fiskere, GMDSS-kurser ved brug af kursusafdelingens mobile kursussæt.

Herudover deltager du i udvikling og gennemførelse af afdelingens øvrige kurser, afhængigt af dine kompetencer og interesser. Endvidere deltager du i forvaltningen af afdelingens materialer, grej og både samt at strukturere vedligeholdelse, anskaffelser samt reparationer.

Grønlands Selvstyre
Gem
Grønlands Selvstyre
PI/SPS søger en underviser

Grønlands Selvstyre, Ilulissat

UNDERVISER søges til SOCIALPÆDAGOGISKE UDDANNELSER I GRØNLAND

Har du mod på nye udfordringer og er klar til nye horisonter, så har vi en spændende stilling som underviser ved PI/SPS Socialpædagogisk Seminarium i Ilulissat. PI/SPS er det eneste socialpædagogiske seminarium i Grønland, beliggende tæt op ad verdens største og smukkeste Isfjord, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Du bliver en del af et underviserteam ved PI/SPS med mulighed for at præge og videreudvikle undervisningsforløb i tråd med Seminariets vision om at bidrage til og gøre en forskel i det socialpædagogiske praksisfelt i hele Grønland.

Vores nye kollega skal primært kunne varetage undervisning på vores socialpædagogiske bacheloruddannelse og socialassistentuddannelsen.

Grønlands Selvstyre
Polytech A/SPraktikant til HR og Employer Branding

Polytech A/S, Bramming

Har du mod på udfordringer i en HR-afdeling i rivende udvikling? Brænder du for employer branding og kommunikation? Kunne du tænke dig en lærerig praktik i en international virksomhed med bæredygtighed på agendaen, så er det måske dig, vi søger som vores næste praktikant.

Som praktikant bliver du en naturlig del af Polytechs globale HR-team. Du kommer til at indgå i hverdagen på lige fod med resten af holdet, hvor vi hver dag arbejder for at supportere forretningen. I teamet har vi hver vores ansvarsområder, men vi vægter samarbejde og sparring højt, og der er derfor rig mulighed for læring.

Gem
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
København - Få forsmag på revisorlivet som praktikant i Danmarks mest lærerige rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2022 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm.

Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner og sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor.

Hos os er det altid rart at komme på arbejde. Du kan glæde dig til en behagelig arbejdsdag omgivet af gode og fagligt stærke kolleger i alle aldre, der har blik for, at du er ny i faget og på arbejdspladsen, og som vil gøre alt for, at du finder dig til rette og får prøvet dig selv ordentlig af. Du kommer helt sikkert til at få både noget fagligt og socialt med, som du får nytte af.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
PraxisEngageret læringsingeniør til fremtidens digitale adaptive læringsmaterialer

Praxis, København eller Odense

Hos Praxis Forlag er vi inde i en rivende udvikling og står nu over for en spændende fremtid med at udvikle adaptive læringsmaterialer. Derfor søger vi en initiativrig læringsingeniør som dig.

Din kerneopgave består i at være projektleder og udføre konvertering af eksisterende læringsmaterialer inden for de naturvidenskabelige fag til nye digitale, adaptive læringsforløb i Area9-platformen Rhapsode.

Dine daglige opgaver vil primært være at:

 • strukturere, didaktisere og granulere viden så det henvender sig til målgruppen på en enkel og letforståelig måde.
 • samarbejde med vores fagredaktører om digitale læringsforløb.
 • indgå i et team med 10 andre læringsingeniører, som udgør kernen i vores udviklingsafdeling.
 • arbejde i grænselandet mellem teknologi og uddannelse.
Gjensidige Forsikring
Finansbachelor (praktik)

Gjensidige Forsikring, København

Brænder du for den finansielle sektor, og vil du yderligere fordybe dig i forsikringsbranchen? Er du en ildsjæl med lysten, viljen og ikke mindst evnerne til at skabe unikke kundeoplevelser, så har du nu chancen for at have dit praktikophold i 5. semester i Gjensidige Forsikring – Danmarks 5. største forsikringsselskab og et af Nordens allerstørste.

Gjensidige Forsikring

Vi kan tilbyde dig at lære om skadebehandling og kundebetjening på vores helt egen måde – også kaldet Gjensidigeoplevelsen. Dertil kommer, at du får inspiration til dit bachelorprojekt, alt imens du lærer en masse kolleger at kende, har det sjovt hver dag, og eventuelt kan fortsætte i et studenterjob hos os.

Gjensidige Forsikring
AGC Biologics A/S
Laborant praktikant med start 1. februar 2022

AGC Biologics A/S, Søborg

Vi søger i øjeblikket 2 praktikanter med start 1. februar 2022 til vores Analytical Development HPLC og ELISA afdelinger i Søborg. Vi tilbyder 1 års praktik i en dynamisk og voksende virksomhed med gode muligheder for at arbejde med en bred og varieret palet af opgaver og udfordringer til gavn for patienter verden over.

Vi forventer du kommer med stor faglig viden fra dine skoleophold, drive og en stor lyst til at lære både på det faglige og personlige plan. Vi vil sørge for, at du får en fast praktikvejleder tilknyttet og at du vil blive undervist af et bredt udsnit af vores akademikere med ekspertise i de relevante områder for Jer/dig. Lære noget om CDMO branchen og får indblik i analyse udvikling for rigtig mange forskellige stoffer. I bliver en del af et rigtigt godt socialt sammenhold hos arbejdsfamilien (AD).

AGC Biologics A/S
AGC Biologics A/S
Laborant praktikant med start 1. august 2022

AGC Biologics A/S, Søborg

Vi søger 2 praktikanter med start 1. august 2022 til vores Analytical Development HPLC og ELISA afdelinger i Søborg. Vi tilbyder 1 års praktik i en dynamisk og voksende virksomhed med gode muligheder for at arbejde med en bred og varieret palet af opgaver og udfordringer til gavn for patienter verden over.

Vi forventer du kommer med stor faglig viden fra dine skoleophold, drive og en stor lyst til at lære både på det faglige og personlige plan. Vi forventer at du er ivrig for at lære og har lyst til udvikle dig i en bred analytisk retning.

Vi vil sørge for, at du får en fast praktikvejleder tilknyttet og at du vil blive undervist af et bredt udsnit af vores akademikere med ekspertise i de relevante områder for Jer/dig. Lære noget om CDMO branchen og får indblik i analyse udvikling for rigtig mange forskellige stoffer. I bliver en del af et rigtigt godt socialt sammenhold hos arbejdsfamilien (AD).

AGC Biologics A/S
Coop Danmark A/SInvestment intern

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vil du kickstarte din karriere og arbejde med investeringsanalyser og bidrage til datadrevne forretningsbeslutninger i en af Danmarks største og mest spændende detailvirksomheder?

Som vores Investment Intern får du muligheden for at være med til at bygge Danmarks eneste venture organisation i en detailvirksomhed. Ved at være med fra start får du mulighed for at sætte dit præg på dannelse og udvikling af virksomheden. Du vil i dit arbejde få ejerskab over dele af investeringsprocesser samt drift af porteføljeselskaber. Dine arbejdsopgaver vil derfor bl.a. være:

 • Screening og evaluering af target-selskaber
 • Udarbejde præsentationsmateriale til diverse formål
 • ‘Desktop-research’ og administrative opgaver
Privatinstitutionen GrønnebakkenMedhjælper 19 timer pr. uge til vuggestuen

Privatinstitutionen Grønnebakken, Vanløse

Grønnebakken er en mindre daginstitution med 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn, som har været non-profit privat siden 2011. Vi bruger vores tid sammen med børnene og ikke på unødig dokumentation.

Grønnebakken har en meget stabil personalegruppe, har ansat personale af begge køn og har et godt arbejdsklima og lavt sygefravær. Vi arbejder med åbent plan, og vi har en rigtig god legeplads, som vi bruger meget. Vi vægter udeliv højt; børnehaven og de største vuggestuebørn deltager i vores skovprojekt, som kører det meste af året.

Vi har 3 Christianiacykler som både vuggestue og børnehave bruger. Du må gerne være initiativrig, udadvendt og god til at være tæt på børnene.

Selvfølgelig skal du også være klar på at deltage i det praktiske arbejde.

MercantecFagnørd med pædagogisk interesse søges til automatiktekniker-uddannelsen i Viborg

Mercantec

Holder du af at se mennesker udvikle sig? Brænder du for automatik-faget, og vil du gerne give din viden og passion videre? Så er det måske nu din indre underviser skal slippes løs…

Vi mangler en kollega, som har bred praktisk erfaring fra automatik-branchen, som er solidt teoretisk funderet og som har lyst til at nørde sammen med os og vores elever og kursister.

Du kan lide at tale med andre mennesker, og du kan forklare automatikkens komplekse sammenhænge i et klart og let forståeligt sprog.

At du ikke har pædagogisk erfaring eller erfaring med undervisning er helt ok. Vi hjælper dig i gang med lærerrollen blandt andet ved føl-tjeneste hos en erfaren underviser, og vi har naturligvis også fælles undervisningsmaterialer, så du skal ikke starte fra bunden med at udvikle dine egne materialer.