742 job matcher din søgning 742 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ørsted
Operations Assistant

Ørsted, Hvidovre

Forestil dig en fremtid, hvor du er med til at sikre driften af vores termiske anlæg på Avedøreværket, når vi producerer el og varme.

Ørsted

I denne rolle vil du indgå i et fast vagthold med fire maskinmestre og en Operations Assistent. Du er med til at forestå driften af Avedøreværkets to el- og fjernvarmeproducerende blokke, der primært forbruger biomasse.

I jobbet vil du:

 • foretage fejlsøgning og fejlretning af halmtransport til halmkedel
 • rundere anlægget
 • udføre rutineopgaver
 • udføre generelle og forefaldende pasningsopgaver på hele anlægget.
Ørsted
Little Green Pharma Denmark ApSTekniker til drift og vedligehold

Little Green Pharma Denmark ApS, Odense

Har du en høj faglig stolthed og er du vedholdende og nysgerrig?

Stillingen som tekniker er alsidig, og du bliver i samarbejde med dine kollegaer ansvarlig for mange forskellige vedligeholdelsesopgaver samt maskiner og udstyr. Teamet står for vedligeholdelse af vores samlede facilitet. Stillingen indebærer en høj grad af fagligt ansvar, og du skal derfor have lyst til at arbejde selvstændigt. Du bliver en del af vores velfungerende Produktionssupport-team der, udover tre teknikere, består af to produktionssupportmedarbejdere. Teamet har en bred berøringsflade i hele virksomheden, og du vil komme til at arbejde med mange forskellige mennesker og udfordringer.

POULSENDriftstekniker til et af Danmarks mest moderne biogasanlæg

POULSEN søger for Nature Energy Månsson A/S i Brande

Vil du være med til at sikre kvaliteten og sikkerheden i en virksomhed, der bidrager engageret og massivt til Danmarks grønne omstilling? Har du lyst til at udvikle dig både personligt og professionelt, og kan du både tage initiativ og tage fat? Så kan du være den driftstekniker, vi søger til Nature Energy Månsson A/S i Brande.

Med direkte reference til anlæggets driftsleder indgår du både i den daglige drift og overvågning af produktionen. Dine arbejdsopgaver omfatter desuden vedligehold og optimering af produktionsudstyr, procesoperative opgaver samt prøvetagning og analyse af forskellige biomasser.

Din baggrund kan være maskinmester, elektriker, mekaniker, mejeritekniker, smed eller et andet håndværk. Har du erfaring fra et produktions- eller procesanlæg, er det et ekstra plus.

GEA Process Engineering A/S
Senior Project Manager

GEA Process Engineering A/S, Skanderborg

Would you like to work with state-of-the-art engineering projects in an extremely stable company in the Food, Dairy and Biotech Industry? And are you looking for a challenging job combining your skills within project management together with committed colleagues in a global organization?

With reference to Head of Project Execution, you will be part of a team of experienced people where we have an agile working mode and where we jointly seek for optimizing our cooperation as well as the procedures and tools we are using. Together we cover the various Liquid and Filling Technology areas.

The position is a challenging job that requires that you are both systematic and able to manoeuvre and perform even with a lot on your plate.

GEA Process Engineering A/S
Alfa Laval Kolding A/SDevelopment engineer for IoT

Alfa Laval Kolding A/S

Are you our new colleague who will further strengthen our department and take our market leading products to the next level? To support our ambitions around digitalization and connectivity, we are looking for a proactive development engineer to drive the continued development.

In this job you will become part of Sensing & Control in R&D, we build mechatronic and IoT solutions to support the digital transformation of our strong portfolio of pumps, valves, cleaning and mixing for the food and pharma industry. You will be responsible for driving the technical side of our IoT development. You will work with development in corporation with colleagues and partners locally as well as globally.

Key tasks:

 • Development of our condition monitor portfolio.
 • Product development from idea to launched product.
 • Understanding customer needs and find innovative solutions.

Alfa Laval Kolding A/S
PeopleLinkRecipe Specialist

PeopleLink søger for Trioworld i Nyborg

Trioworld Industrial Film er ambitiøse og vil i løbet af de kommende år udbygge produktions-kapaciteten i Divisionen og forøge andelen af genanvendt plast i produktporteføljen.

Som Recipe Specialist får du ansvar for at skabe, vedligeholde og udbygge overblikket omkring de mulige materialesammensætninger og medfølgende produktionsprocesser, som en fortsat øget diversitet af materialer kræver.

Rollen er central i forhold til virksomhedens strategi, hvor fokus er at imødekomme kundernes efterspørgsel efter bæredygtige løsninger. Du samler viden fra alle produktrelaterede afdelinger - produktudvikling, sourcing, product management, kvalitet og teknisk afdeling og skaber og vedligeholder det system, hvor produktionsgrundlaget for virksomhedens mange produkter kan gøres tilgængelige for alle.

VELUX A/S
Faglært tekniker til implementering og optimering af produktionsteknologi

VELUX A/S, Brædstrup

Er du faglært tekniker med speciale i el, automation, proces eller tilsvarende, og har du lyst til at udnytte din faglige ekspertise til implementering af ny teknologi samt optimering af vores produktionsfaciliteter i Danmark, Ungarn, Tyskland, Frankrig og USA?

Så har du nu muligheden for at blive en del af vores Center of Excellence, som fokuserer på vores faciliteter inden for rudeproduktion. Her vil du som teknisk specialist supportere og samarbejde med vores fabrikker i Europa i udviklingen og implementeringen af nye teknologier og produktionsprocesser og derigennem sikre, at vi har den til alle tider passende/fornødne produktionskapacitet.

VELUX A/S
HumanTrust A/S
Indkøber og produktudvikler

HumanTrust A/S søger for Society of Lifestyle i Ikast

Er du passioneret omkring mad og gode råvarer, og har du lyst til at arbejde med gastronomisk produktudvikling og indkøb for det populære gourmetbrand, Nicolas Vahé? Så har vi måske jobbet til dig.

Society of Lifestyle er et innovativt livsstilsunivers, der siden 2001 har produceret produkter i tidens ånd og højeste kvalitet. Virksomheden består af de fem stærke brands: House Doctor, Meraki, Monograph, by Nord og Nicolas Vahé.

Du får blandt andet følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Tovholder på processer indenfor indkøb og produktudvikling
 • Skabe kreative input til ingredienser, smagsoplevelser og udseende og kvalitetssikre resultaterne
 • Identificere de rette leverandører og sikre de bedste aftaler gennem forhandling med leverandører
HumanTrust A/S
Salling GroupKlimaspecialist

Salling Group, Brabrand

I Salling Group har vi store ambitioner. Det har vi for virksomheden, og det har vi for vores ansvarlighedsindsats i hele vores værdikæde. Vi søger nu en klimaspecialist, der kan være med til at drive og implementere vores klare klimamål på tværs af hele Salling Group.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Udvikle, implementere og drive Salling Groups klimaindsats - fra strategi til eksekvering.
 • Gennemføre initiativer i samarbejde med drift, indkøbsfunktioner og butikskæder samt med eksterne samarbejdspartnere
 • Sikre systematik og engagement i hele koncernens værdikæde

Du bliver en del af afdelingen ’Communication, CSR & Public Affairs’, hvor vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden på tværs af opgaver og fagområder. Det er vigtigt, du er en holdspiller, men også kan arbejde selvstændigt. Du trives i et dynamisk miljø, hvor tingene kan ændre sig hurtigt.

Bavarian Nordic A/S
Kalibreringstekniker til Aseptisk Produktion

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Har du lyst til at blive en del af et stærkt team og arbejde på en nybygget fabrik, med udstyr til sterilisation, fyldning, inspektion og pakning? Er du erfaren og har lyst til at arbejde i Aspetisk produktion med kalibrering?

Vi er begyndt på en transformativ rejse mod at blive en af de største specialiserede vaccineproducenter ved at udmærke os inden for R&D innovation, produktion og kommercialisering, og vi leder derfor efter talentfulde medarbejdere til at hjælpe os med at drive forandringen. Kom ombord på vores rejse og lad os ændre flere liv sammen.

Bavarian Nordic A/S

Dine primære arbejdsopgaver

 • Ansvarlig for at udføre daglige kalibreringer i samarbejde med din kollega
 • Udarbejde og godkende kalibreringsdokumentation i vores kalibreringssystem
 • Give input til udstyrsansvarlige i forhold til kalibreringsdata, intervaller i forbindelse med opdateringer på eksisterende udstyr eller ved indkøb af nyt udstyr
Bavarian Nordic A/S
Arla Foods Ingredients Group P/S,
Driftssupporter til Danmark Protein i Nr. Vium

Arla Foods Ingredients Group P/S,

Som driftssupporter bliver du ansat i en stilling, hvor dit primære ansvar er at være tæt på driften, og agere som højre hånd for teamlederen. Desuden at være bindeled holdene imellem og assistere i dagligdagen. Derudover er du med til at sikre en løbende driftsoptimering ved bl.a. at behandle diverse driftsdata og nøgletal i samarbejde med afdelingen.

Du assisterer på vores kvalitetsstyringssystem Centuri og vil komme til at arbejde med vores afvigelser, samt OEE-opfølgning. Desuden opdaterer du SOP’er og samarbejder på tværs af fabrikken.

Der vil være tale om et job på fast daghold, og samtidig vil nogle af opgaverne blive meget ”hands-on”, og nogle skal du selv bringe i mål.

Arla Foods Ingredients Group P/S,
Grønlands Selvstyre
Instruktør til Imarsiornermik Ilinniarfik i Nuuk

Grønlands Selvstyre

Ønsker du at kvalificere mennesker i de maritime brancher i Grønland til at tage ansvar for deres egen og andres sikkerhed og velfærd samt for det miljø, vi færdes i?

En spændende og varierende stilling med fokus på undervisningen. Et udfordrende job med mange samarbejdspartnere inden for det maritime miljø. Dine primære opgaver bliver at gennemføre kurser i grundlæggende sø- og arbejdssikkerhed for fiskere, GMDSS-kurser ved brug af kursusafdelingens mobile kursussæt.

Herudover deltager du i udvikling og gennemførelse af afdelingens øvrige kurser, afhængigt af dine kompetencer og interesser. Endvidere deltager du i forvaltningen af afdelingens materialer, grej og både samt at strukturere vedligeholdelse, anskaffelser samt reparationer.

Grønlands Selvstyre
Oticon MedicalRegulatory Affairs Manager, Oticon Medical BAHS

Oticon Medical, Smørum

We are looking for a dedicated regulatory affairs manager to join our team, who will enjoy working close to the real world, where we see the difference, we make every day. One of your key roles is to facilitate cross-functional work.

Your primary focus will be within the Bone Anchored Hearing System (BAHS), more specifically on the sound processors (active medical devices), software, and related accessories.

Typical work tasks will be to ensure regulatory compliance of the products and guide the project in quality system compliance, establish the products technical file, drive the risk management activities and review and summarize scientific and technical data and support the developers in relation to requirements, testing and acceptable deviations and prepare the CE-marking file and FDA submission.

Gem
Grønlands Selvstyre
PI/SPS søger en underviser

Grønlands Selvstyre, Ilulissat

UNDERVISER søges til SOCIALPÆDAGOGISKE UDDANNELSER I GRØNLAND

Har du mod på nye udfordringer og er klar til nye horisonter, så har vi en spændende stilling som underviser ved PI/SPS Socialpædagogisk Seminarium i Ilulissat. PI/SPS er det eneste socialpædagogiske seminarium i Grønland, beliggende tæt op ad verdens største og smukkeste Isfjord, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Du bliver en del af et underviserteam ved PI/SPS med mulighed for at præge og videreudvikle undervisningsforløb i tråd med Seminariets vision om at bidrage til og gøre en forskel i det socialpædagogiske praksisfelt i hele Grønland.

Vores nye kollega skal primært kunne varetage undervisning på vores socialpædagogiske bacheloruddannelse og socialassistentuddannelsen.

Grønlands Selvstyre
Gem
Vestas Wind Systems A/S
Team Leader

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk

Are you a natural leader with good interpersonal skills and a technical background? Do you thrive working with safety and continuous improvement projects alongside being responsible for a large and high-performance team? If you would like a exciting and versatile job with great development opportunities, then this could be your next career move.

You will be the leader of a team with the following areas of responsibility:

 • Project and resource planning of personnel
 • Recruit, motivate and assist as good as possible to encourage quality work
 • Ensure that the Vestas personal development plans (CPD) for the team members are followed
Vestas Wind Systems A/S
Vestas Wind Systems A/S
Director Supplier Quality & Development

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Are you ready to create a culture of Quality for Everyone, Everywhere, in Everything we do? And are you ready to guide our quality change and empower your employees to make quality decisions?

Your primary responsibilities will include:

 • Guide, develop and secure a solid quality culture in the Supplier Quality and Development department, including organisational and talent development
 • Secure sourcing for quality and design for quality within our cross-functional module teams
 • Make sure we ‘walk the talk’ on quality ensuring high degree of accountability from all internal as well as external stakeholders
Vestas Wind Systems A/S
Vestas Wind Systems A/S
Loads & Control Floating Engineer

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus or Porto/Portugal

Do you hold experience within offshore innovation? Are you on the lookout for your next big career move?

As a Floating Loads and Control Engineer you will be responsible for:

 • Delivering design loads, power curves, and noise assessments
 • Perform product level design studies within loads, including blade design iterations, tower iterations, wind turbine aeroelastic stability, etc.
 • Support the certification process of wind turbines, including performing the load test campaign in the prototype wind turbine
Vestas Wind Systems A/S
PraxisEngageret læringsingeniør til fremtidens digitale adaptive læringsmaterialer

Praxis, København eller Odense

Hos Praxis Forlag er vi inde i en rivende udvikling og står nu over for en spændende fremtid med at udvikle adaptive læringsmaterialer. Derfor søger vi en initiativrig læringsingeniør som dig.

Din kerneopgave består i at være projektleder og udføre konvertering af eksisterende læringsmaterialer inden for de naturvidenskabelige fag til nye digitale, adaptive læringsforløb i Area9-platformen Rhapsode.

Dine daglige opgaver vil primært være at:

 • strukturere, didaktisere og granulere viden så det henvender sig til målgruppen på en enkel og letforståelig måde.
 • samarbejde med vores fagredaktører om digitale læringsforløb.
 • indgå i et team med 10 andre læringsingeniører, som udgør kernen i vores udviklingsafdeling.
 • arbejde i grænselandet mellem teknologi og uddannelse.
ITW Construction Products ApS
Production Assistant

ITW Construction Products ApS, Aulum

Har du gode samarbejdsevner, er detaljeorienteret og har du lyst til at blive en del af en international koncern? Så er du måske vores nye Production Assistant!

I tæt samarbejde med produktionsmanageren vil du være ansvarlig for at identificere produktionsforbedringsområder, med henblik på at forenkle processen og løse opståede problemer.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • At tage ejerskab for stamdataprojektet vedrørende materialekreditter til stedet og produktserierne
 • Være ansvarlig for behandling og oprettelse af produktionsordrer og indkøbsordrer på stedet
 • Opdatering af ERP-systemet med relevante produktionsplanlægningsoplysninger
ITW Construction Products ApS
AGC Biologics A/S
Upstream Technician for Mammalian Manufacturing

AGC Biologics A/S, Søborg

Vil du arbejde med det nyeste udstyr og teknologier, har du en baggrund som procesteknolog, procesoperatør, håndværksmæssig baggrund eller lignende, og trives du i et dynamisk miljø med et højt arbejdstempo? Så er denne stilling noget for dig!

Som tekniker i vores mammale Upstream team vil du sammen med dine kolleger være ansvarlig for at planlægge samt udføre de forskellige arbejdsgange fra tø, opformering af mammale celler i op til 2000 L bioreaktorer til og med høst. Herudover vil du deltage i klargøring af produktionsrum og udstyr, oprydning, line change over, såvel som deltagelse i kvalificering, vedligehold, kalibrering af udstyr. Sammen i teamet leverer vi høsten til oprensing i Downstream-teamet, sikrer høj kvalitet af batch-dokumentation i samarbejde med QC, QA og andre afdelinger.

AGC Biologics A/S