455 job matcher din søgning 455 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Egedal Kommune
HR i Egedal Kommune søger erfaren HR-partner (udviklingskonsulent)

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du en solid HR-baggrund og stærke udviklingskompetencer?

Har du lyst til at beskæftige dig med ledelse, rekruttering, talentudvikling, sygefravær og en del mere ved siden af den daglige understøttelse af ledere i kommunen, så kan dette være muligheden for dig.

Vi er 8 superdygtige og ansvarlige kollegaer i HR-funktionen, der har brug for en erfaren hånd til at varetage en partnerfunktion til kommunens centre.

Eksempler på opgaver, hvor ledelsen skal understøttes af en HR-partner:

 • Løbende dialog og sparring i forhold til centrenes trivsels- og sygefraværsindsatser
 • Understøttelse af særligt lederrekrutteringer med test (Thomas International, DISC) og evt. hjælp til stillingsopslag, samt bred understøttelse af effektive rekrutteringsprocesser i centrene
 • Forankring af Egedal Kommunes ledelsesgrundlag og ledernes personlige ledelsesgrundlag
Egedal Kommune
Vejdirektoratet
Vejdirektoratet søger en serviceminded HR-medarbejder

Vejdirektoratet, København

Hvis du brænder for at yde en ekstraordinær god service inde for personale- og lønadministration, så er denne stilling måske noget for dig.

Din arbejdsdag vil primært bestå af opgaver inden for personale- og lønadministration, hvor du servicerer både ledere og medarbejdere. Du vil indgå i et samarbejde med en HR-Partner, der er tilknyttet samme organisatoriske område som dig, og der vil ske en daglig sparring omkring opgaverne.

Vejdirektoratet

Opgaverne inden for personaleadministration vil blandt andet være:

 • Udarbejdelse af breve f.eks. ansættelsesbreve, barselsbreve eller breve vedr. ændringer i arbejdstid
 • Oprettelser af adgangskort eller andre systemmæssige adgange til vores ansatte
 • Fordeling af post fra vores fælles elektroniske postkasse
Vejdirektoratet
Wunderman A/S
RECRUITMENT CONSULTANT

Wunderman A/S, Copenhagen

Is searching for amazing talents and ensuring the very best candidate experience your one true passion? Are you a people person who likes a good challenge, and would you like to join a company where you can grow and put your recruitment skills to the test?

Wunderman

As our new Recruitment Consultant, you will play an essential role in the continued and rapid growth of our company. You will work closely with the remaining recruitment team, hiring managers and the wider company across technology, data, project management and consulting teams.

You will help to define requirements, build effective recruitment processes and source candidates from all over the world to all our offices.

Wunderman A/S
MercantecFagnørd med pædagogisk interesse søges til automatiktekniker-uddannelsen i Viborg

Mercantec

Holder du af at se mennesker udvikle sig? Brænder du for automatik-faget, og vil du gerne give din viden og passion videre? Så er det måske nu din indre underviser skal slippes løs…

Vi mangler en kollega, som har bred praktisk erfaring fra automatik-branchen, som er solidt teoretisk funderet og som har lyst til at nørde sammen med os og vores elever og kursister.

Du kan lide at tale med andre mennesker, og du kan forklare automatikkens komplekse sammenhænge i et klart og let forståeligt sprog.

At du ikke har pædagogisk erfaring eller erfaring med undervisning er helt ok. Vi hjælper dig i gang med lærerrollen blandt andet ved føl-tjeneste hos en erfaren underviser, og vi har naturligvis også fælles undervisningsmaterialer, så du skal ikke starte fra bunden med at udvikle dine egne materialer.

Gem
Aarhus MaskinmesterskoleEr du vores nye studievejlederkollega? Aarhus Maskinmesterskole søger 2 studievejledere på hver 30 timer til vores studievejledningsteam

Aarhus Maskinmesterskole

Er du en vejleder, der kan møde studerende i øjenhøjde og har fokus på trivsel?
Kan du kommunikere og samarbejde med undervisere, ledere og andre samarbejdspartnere?
Kunne du tænke dig et job, hvor vi vægter et fagligt netværk og samarbejder omkring de gode løsninger af vores opgaver, som giver os mulighed for at bidrage til at uddanne unge til at skubbe den grønne omstilling fremad ude i samfundet?

Fælles for begge stillinger

 • Deltage i at informere og vejlede interesserede omkring alle uddannelser ved AAMS, samt deltage i informationsarrangementer.
 • Deltage i introuge på de respektive uddannelser.
 • Deltage i vejledning af studerende
 • Deltage i trivsels- og fastholdelsesinitiativer i samarbejde med skolens øvrige medarbejdere
Odgers Berndtson A/S
Business Researcher søges til Executive Search

Odgers Berndtson A/S, København

Odgers Berndtson er en af verdens førende Executive Search-virksomheder med 60 kontorer i over 30 lande. I Danmark har vi eksisteret siden 1979 og på vores kontor i Amaliegade er vi over 20 dedikerede medarbejdere. Vi har travlt og leder derfor efter en ny kollega til vores research-team.

Som Business Researcher arbejder du på tværs af organisationen i dynamiske teams, og du har en aktiv rolle i hele search-processen. Du får et selvstændigt, udfordrende og ansvarsfuldt job, hvor der stilles høje krav til kvalitet, metodik, kreativitet og samarbejde.

Ansvarsområde/opgaver er blandt andet:

 • Udarbejdelse af search-strategier på baggrund af virksomheds- og stillingsprofiler
 • Identificering af potentielle kandidater
 • Telefoninterviews og vurdering af kandidater
 • Indkaldelse af egnede kandidater til møde
Kokkedal Slot CopenhagenHR-MEDARBEJDER, DELTID

Kokkedal Slot Copenhagen, Hørsholm

Til en nyoprettet stilling på 20 timer om ugen søger vi en HR-medarbejder med god sans for ansættelsesretslige forhold og flair for økonomi.

Du har:

 • Arbejdet med HR professionelt i 3-5-år
 • Kendskab til overenskomster og ansættelsesretslige forhold (gerne hotel- og restaurantoverenskomsten)
 • Erfaring med at udfærdige ansættelsesretslige dokumenter
 • Erfaring med selektion, on-boarding, svære samtaler, MUS, of-boarding m.m.
 • Evner til at skabe gode HR-redskaber og HR-struktur som lederteamet kan benytte i deres arbejde med personalet

Vi tilbyder:

 • At du kan være med til at sætte dit præg på den fortsatte udvikling af Slottets kultur og arbejdsmiljø
 • Mulighed for at du selv kan være med til at definere dine arbejdsopgaver
 • Fleksibel arbejdstid
Danske BankGlobal Mobility Specialist

Danske Bank, Copenhagen

Are you excited about Mobility? In Danske Bank we want to push boundaries for how we work, and this means that our Global Mobility Team is really busy. We invite you to join our Mobility Team, and bring your expertise into play as you support out global workforce.

You enjoy being the go-to person in case of questions related to taxation, social security, immigration and relocation. This includes ensuring all internal stakeholders both business and employee, as well as vendors, are aligned to ensure the best possible support and experience for our colleagues, which allows them to get up to speed fast as possible.

Your tasks will also include:

 • Support the current mobility team in new cases and ensure best in class mobility support
 • General cross border employment law
 • External vendor management
EUC NordvestsjællandTimelærer til bygningsmalerfaget

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Er du en dygtig og erfaren bygningsmaler, og har du lyst til at prøve kræfter med jobbet som underviser? Så er du måske vores nye timelærer i malerafdelingen.

Vi søger en timelærer, der har erfaring fra branchen, evt. gerne som faglærer, og som brænder for at være med til at uddanne og efteruddanne unge og voksne inden for malerfaget.

Du udviser både stor interesse for faget og det pædagogiske arbejde, og du underviser med et stort engagement. Vores elever kommer med forskellige forudsætninger, også på det sociale og personlige plan. Du skal sammen med dine kolleger kunne håndtere dette og samtidig være entusiastisk og autentisk. I lærerteamet tror vi på, at vi med tydelighed, engagement og gode relationer kommer længst med eleverne.

Hansen Toft A/SCompensation & Benefits Consultant

Hansen Toft A/S søger for Orifarm i Søborg eller Odense

Vækstkoncernen Orifarm skal bruge en stærk kollega til fortsat at udvikle, opdatere og implementere C&B-strategier, værktøjer og procedurer, der understøtter den samlede forretning.

Du bliver en vigtig brik i forhold til at forme Orifarms C&B-område. Med den kolossale vækst, hvor forandringer og forbedringer løbende er på dagsordenen på tværs af landene, er det afgørende, at du har en international tankegang. Du ser en spændende udfordring i at skabe alignment i forhold til titelstruktur, bonus-/kompensationssystemer, pension/orlovspolitikker og bilpolitikker etc.

Hansen Toft A/S
Nigel Wright Consultancy DenmarkRESEARCH CONSULTANT

Nigel Wright Consultancy Denmark, København

Nigel Wright Group er Europas ledende rekrutteringsvirksomhed inden for forbrugsvaresektoren

Blandt vores klienter findes de største globale virksomheder inden for forbrugsvaresektoren men også lokale danske virksomheder. På vores kontor i København rekrutterer vi på sr. specialist-, leder- og direktørniveau. Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores services, og har planer om at vores kontorer skal vokse yderligere. Vi søger derfor en Research Consultant til vores team i København.

Som Research Consultant vil du bl.a. arbejde med flg. opgaver:

 • Markeds-, virksomheds- og kandidatresearch
 • Identificere og headhunte kandidater
 • Interview og vurdering af kandidater

Vi har kontor på en af de bedste placeringer i indre København med en god frokostordning, kajakker og fredagsbar og så er vi et team med højt humør, hvor vi ofte fejrer vores succeser.

Skive College
Elektriker søges til undervisning

Skive College

Er du uddannet elektriker, og vil du være med til at give dit engagement og viden om faget videre? Så er det dig, vi søger som underviser til vores elektriker og offshore uddannelser.

Vi er et velfungerende team med 4 friske el-faglærere, der pga. travlhed og øget elevtilstrømning søger en ny kollega. Vi har fokus på at skabe et rummeligt arbejds- og skolemiljø med plads til forskellighed og humor.

Det er vigtigt for os at have en positiv tilgang til andre mennesker. Samtidig lægger vi vægt på faglighed og på at være rollemodeller, så de unge og voksne, der uddannes på Skive College, får de bedst mulige kompetencer med i deres videre arbejdsliv.

Skive College
Randers KommuneLeder af Ydelseskontoret i Randers Kommunes Arbejdsmarkedsafdeling

Randers Kommune

Er du den, vi mangler til at lede Ydelseskontoret og sikre korrekte ydelser til tiden?

Vores hidtidige leder af Ydelseskontoret i Randers har fået en ny stilling som sekretariatschef i vores forvaltning. Vi søger derfor snarest hendes afløser.

Som afdelingsleder vil du få det daglige ansvar for flere af afdelingens teams, hvor du skal være med til at understøtte en god borgerbetjening og et konstruktivt samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Herudover skal du være med til at sikre trivsel og det gode arbejdsmiljø i afdelingen, ligesom du har ansvaret for afdelingens driftsbudget.

I Arbejdsmarkedsafdelingen er der højt til loftet. Du har i princippet eget budget og frie hænder til opgaveløsningen, der dog samlet set skal flugte med hele Arbejdsmarkedsafdelingens og Randers Kommunes behov og udfordringer.

Grønlands Selvstyre
To jurister til Personaleafdelingen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Er ansættelsesret noget for dig? Er du god til at rådgive og konfliktløse i personalespørgsmål? Vil du være med til at forhandle overenskomstaftaler?

Vi har to stillinger ledige, hvor der for den ene lægges vægt på personalesagsbehandling og den anden lægges vægt på forhandling og fortolkning af overenskomster. Der vil for den rette erfarne kandidat være mulighed for ansættelse som specialkonsulent/chefkonsulent.

Økonomi- og Personalestyrelsen hører under Departementet for Finanser og er en del af Naalakkersuisut (Landsstyret). Økonomi- og Personalestyrelsen servicerer hele centraladministrationen. Personaleafdelingen består af en blanding af jurister og konsulenter som håndterer det samlede sagskompleks fra forhandling og fortolkning af overenskomster til den praktiske håndtering af personalesager.

Grønlands Selvstyre
Kulturministeriet, DepartementetRektor for Den Danske Scenekunstskole

Kulturministeriet, Departementet, København

Kulturministeriet søger en rektor for Den Danske Scenekunstskole, der kan sikre skolens fortsatte bidrag til et levende kunst- og kulturliv både som uddannelses- og kulturinstitution.

Rektor skal være en samlende leder, der med afsæt i menneskelige og faglige kompetencer kan realisere visionen for hele Den Danske Scenekunstskole som uddannelsesinstitution, kulturinstitution og arbejdsplads med den kunstneriske praksis som fundament.

Det er afgørende, at rektor har en stærk organisatorisk forståelse og kan sikre tydelige beslutningsprocesser med klare ansvarsdeling og relevant inddragelse. Der lægges endvidere vægt på, at rektor er visionær og formår at inspirere og engagere, er dynamisk og kan agere med stor gennemslagskraft både internt og eksternt.

Københavns ProfessionshøjskoleStudenterundervisere til socialrådgiveruddannelsen

Københavns Professionshøjskole, Frederiksberg

Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetencer? Så er jobbet som studenterunderviser måske noget for dig!

Vi søger to fagligt stærke, engagerede studerende fra socialrådgiveruddannelsen, der som studenterundervisere kan bidrage til udviklingen af fremtidens socialrådgivere. Den ene stilling er primært på voksne udsatte området og den anden skal have erfaring fra beskæftigelsesområdet.

Du skal hovedsageligt undervise på 2. semester, hvor du skal indgå i undervisningen både sammen med underviserne og varetage selvstændige undervisningsopgaver.

Din rolle som underviser er særlig på den måde, at du er i øjenhøjde med dine medstuderende, fordi du for nyligt selv har været dér, hvor de er nu.

Erhvervsakademi Dania
Underviser til fremtidens it-udviklere (genopslag)

Erhvervsakademi Dania, Skive

Behovet for datamatikere i it-branchen er stort. Datamatikere udgør den primære arbejdskraft inden for softwarekonstruktion i it-branchen. Vil du være med til at uddanne disse eftertragtede it-udviklere?

Hos Erhvervsakademi Dania i Skive søger vi en underviser til den 2½-årige videregående uddannelse til datamatiker. Vi er fleksible, så stillingen kan tilrettelægges som en fuldtids- eller deltidsstilling.

Du vil især skulle undervise og fordybe dig i emner som fx:

 • systemudviklingsmetoder som Scrum
 • analyse og design af it-løsninger
 • forretningsforståelse i relation til systemudvikling
Erhvervsakademi Dania
MAN Energy Solutions
Recruitment Partner

MAN Energy Solutions, Copenhagen

Are you motivated to work in an HR team whose main task is to support a business that is on the way to a sustainable transition? Then we have the perfect position for you! In HR, we are currently looking for a Recruitment Partner for our Talent Acquisition department.

MAN

As our new Recruitment Partner, you will assist managers in choosing the right candidates for achieving the company’s strategy. This entails being responsible for the whole recruitment process from:

 • Conducting start-up meetings with hiring managers
 • Fine tuning job ads
 • Conducting in-depth personality and ability interviews with candidates
MAN Energy Solutions
NEXT Uddannelse KøbenhavnUdviklingsorienteret teamkoordinator til Kursusservice

NEXT Uddannelse København, Glostrup

Genopslag

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu en udviklingsorienteret medarbejder til at koordinere driften i Kursusservice, og som kan hjælpe os videre med vores ambitioner.

Med reference til vores afdelingsleder, søger vi en stærk profil med arbejdsopgaver inden for kursus og AMU-området, hvor du får ansvaret for koordination af arbejdsopgaver på tværs af et antal medarbejdere og sikring af kvalitet i den samlede opgaveløsning. Du vil skulle koordinere meget bredt både internt i organisationen og også til eksterne interessenter. Du skal kunne trives i et meget dynamisk miljø, hvor evnen til at bevare det kølige overblik er i højsædet.

Aarhus Kommune
HR-udviklingskonsulent til Børn og Unge

Aarhus Kommune, Viby J

God ledelse er afgørende for, at vi kan lykkes med visionen om det gode børne- og ungeliv i Aarhus Kommune. I Børn og unge har vi derfor fokus på ledelse og arbejder målrettet og strategisk med at udvikle vores ca. 650 ledere.

Vi søger en ny kollega i HR og Organisation, som kan omsætte organisationens visioner om god ledelse til konkrete indsatser med fokus på kompetence- og udviklingsaktiviteter for organisationens ledere. Så har du en god teoretisk og praktisk viden indenfor HR, udvikling og læring, så er stillingen måske noget for dig?

Din primære opgave bliver at være ansvarlig for en række udviklings- og implementeringsopgaver inden for lederudvikling på tværs af Børn og Unge. Din opgave bliver at beskrive, udvikle, planlægge og gennemføre kompetence- og udviklingsforløb for organisationens ledere eksempelvis ledertalentudviklingsforløb og lederkonference.