575 job matcher din søgning 575 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CB Svendsen A/SHardwareingeniør

CB Svendsen A/S, Værløse

Interesserer du dig for elektronik og trådløs kommunikation, og vil du arbejde sammen med kompetente ingeniører, der gerne vil udfordres af dine gode ideer?

I CB Svendsen bliver du en del af vores dynamiske udvikling-team bestående af 9 engagerede medarbejdere, der dækker alt fra analog og digital elektronik, embedded software, produkttest og verifikation til PTA, mekanisk design, web design, launch-to-marked, løbende service og meget mere.

Primære arbejdsopgaver

 • Udvikling af hardware, analog og digital
 • Designoplæg og budgettering af hardware-delen af produkter
 • Udformning af produkt-dokumentation
 • Test og verificering af prototyper
Hovedstadens BeredskabTo beredskabsrådgivere

Hovedstadens Beredskab, Frederiksberg

Har du en solid beredskabsfaglig baggrund og kan du se dig selv i en central rolle i vores arbejde med at rådgive, undervise og forebygge i de 8 kommuner, der ejer Hovedstadens Beredskab? Vi søger to beredskabsrådgivere til Rådgivning & Uddannelse. Du vil få ansvar for at rådgive institutioner og virksomheder om eget beredskab, øvelser og kompetenceudvikling.

I praksis vil det være din opgave, at rådgive ledere på institutioner og i forvaltninger, og sammen med dem tilrettelægge et sammenhængende beredskab på den enkelte institution. Det betyder at du bl.a. skal:

 • Varetage den daglige kontakt med institutionsledere i offentlige institutioner.
 • Bidrage til deres vurdering af risici på eget område.
 • Yde rådgivning i forhold til beredskabsplaner og forebyggelse.
Silkeborg Forsyning A/SDriftstekniker til varmeforsyningen

Silkeborg Forsyning A/S

Vi søger en dygtig medarbejder til at indgå i et team bestående af håndværkere og maskinmestre, der med udgangspunkt i kraftvarmeværket varetager drift og vedligehold af de mange og forskelligartede tekniske anlæg.

Du kan glæde dig til at beskæftige dig med et moderne produktionsanlæg, hvor der kontinuerligt sker en hastig udvikling frem mod en grøn fjernvarmeforsyning.

Vi har stor fokus på samarbejde, synlighed, miljø, klima og forsyningssikkerhed.

Arbejdsområder:

 • Drift og vedligeholdelse af produktions- og distributionsanlæg
 • Koordinering af vedligeholdelsesopgaver med eksterne samarbejdspartnere
 • Vedligeholde driftsinstruktioner og dokumentation indenfor eget arbejdsområde
Scandinavian Energy Contractor A/S (SEC)Construction Coordinator

Scandinavian Energy Contractor A/S (SEC)

Do you want to be part of an ambitious new venture delivering world-class, sustainable energy solutions? Headquartered in Allerød, Scandinavian Energy Contractor (SEC) A/S is committed to a future of energy-from-waste (EfW) plant building and operation in the UK and Europe.

Do you excel at visualising complex construction projects, all the while taking cost and time management into consideration? Do you obtain professional satisfaction from refining the building process? And do you want to help deliver world-class, sustainable energy solutions for millions of people around the world? Then you might be the Construction Coordinator that SEC is looking for.

If selected for the position, you will join an ambitious, innovative company. Our company culture promotes a creative, engaged workforce where you will have considerable influence on decision-making.

ZBC
Lærer til automatikteknikeruddannelsen

ZBC, Ringsted

Vil du være en del af et dynamisk team i vores nye Industricenter?

Da vi oplever succes og elevfremgang på vores automatikteknikeruddannelse, har vi i ZBC’s Industricenter i Ringsted brug for flere lærerkræfter.

Vil du gå forrest med dine erfaringer og være en del af udviklingen inden for branchen, så er det dig vi leder efter. Vi vægter dynamik, struktur og et positivt udsyn højt, og det er vigtigt, at du har fokus på at lede vores elever igennem deres uddannelse med respekt og individuelle planer.

Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært.

BEUMER Group A/S
Project Manager for global sortation solutions

BEUMER Group A/S, Aarhus

Would you like to contribute to the success of one of the leading global providers of automated sortation solutions, and do you enjoy collaborating with customers and suppliers across cultures?

Beumer As Project Manager, you will be technical- and commercial lead of the entire project/projects (project size up to €50m) – right from contract negotiation to implementation and final handover to the customer. You organize the full team, manage and allocate resources, project time plans, risk assessments and oversee project budgets. You build strong and professional relationships towards customers and other stakeholders, and you ensure coordination, follow-up and progress. By doing so, you ensure successful the project deliverables are in full compliance with our customers and the contract requirements.

BEUMER Group A/S
Terma A/SLinux DevOps Engineer for Radar Development

Terma A/S, Lystrup

Are you aspiring to pursue a career as a DevOps engineer, and do you find automation exciting? In Terma, you can make your DevOps Dream become reality.

We are looking for a DevOps engineer to help us develop and implement automation tools and platforms for our Radar Development department. You will be part of a team of highly qualified developers and engineers, who work to further develop and create new and improved products within the radar domain.

Some of your primary tasks will be to

 • Configure, maintain, and improve our build system and pipeline.
 • Maintain and upgrade our tools stack
 • Security updates of 3rd party libraries
N1 A/SKLS-specialist med fokus på sikkerhed

N1 A/S, Esbjerg

Brænder du for, at dine kollegaer kommer sikkert igennem arbejdsdagen? Har du sans for detaljer, kendskab til bek. 1608 og EN 50110, og er du klar til at være vores driftsansvarliges højre hånd? Så er det lige dig, vi mangler!

Dine opgaver og ansvarsområder er at

 • bidrage med el-teknisk viden i forbindelse med udarbejdelse af arbejdsinstrukser
 • følge op på KLS-afvigelser, nærvedhændelser og -ulykker
 • kommunikere med Sikkerhedsstyrelsen i forbindelse med afvigelser
N1 A/S
Ørsted
Senior WTG Troubleshooting Specialist

Ørsted, Gentofte, Skærbæk, Barrow-in-Furness or Grimsby

Imagine a future where you’re responsible for world-class Diagnostics WTG troubleshooting capabilities for Offshore Operations.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be responsible for supporting and guiding development for WTG troubleshooting tools as well as driving continuous improvement initiatives.

You’ll play an important role in:

 • formulating requirements and guiding the development of our Diagnostics troubleshooting tools
 • building and maintaining training packages for technical site supervisors and senior wind turbine technicians in Diagnostics WTG troubleshooting
 • supporting the implementation and roll-out of new features for WTG troubleshooting
 • driving continuous improvement dialogues with OEMs.
Ørsted
Gem
Grønlands Selvstyre
Faglærer til automekanikeruddannelsen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vi søger en automekaniker med lyst til at undervise fremtidens automekanikere og give dem en personlig og faglig ballast. Undervisere der har evnen til at fange og engagere vores elever og kursister. Og gode kollegaer der er engagerede, team-orienterede og udadvendte.

Du skal sammen med dine kolleger planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen på uddannelsen.

Du bliver en del af en skole, der imødekommer de ønsker og behov, som vi ser på det grønlandske arbejdsmarked og blandt dem, der søger uddannelse.

Grønlands Selvstyre
Region Hovedstaden
Leder med ansvar for uddannelse til ledelsesteamet i Akutberedskabet

Region Hovedstaden, Ballerup

Brænder du for høj faglighed samt for at lede, inspirere og udvikle medarbejderne?

Vi søger en sektionsleder til Enhed for Ambulance og køretøjer, der brænder for uddannelse af medarbejderne i Akutberedskabet i Region Hovedstaden pr. 1. december eller snarest derefter.

Med den hastige udvikling og som led i styrkelsen af enheden, søger Region Hovedstadens Akutberedskab, Enhed for Ambulance og Køretøjer en sektionsleder med ledelsesmæssig tyngde og erfaring samt indgående kendskab til det præhospitale område og med særlig interesse og kompetence indenfor uddannelse.

Region Hovedstaden
VestasStandard Work Technician – Bredebro

Vestas, Videbæk

Vi tilbyder et job i en spændende organisation, hvor du er med til at gøre en stor forskel for Vestas og skabe en grønnere fremtid for os alle Vi tilbyder en dynamisk hverdag, hvor du vil blive en del af et positivt arbejdsmiljø. Du vil få en stor del af frihed under ansvar samt en høj grad af indflydelse.

Ansvarsområder

 • Vi forventer, at du er villig til at udvikle en detaljeret viden om vores vindmøller, så du kan udføre den daglige vedligeholdelse og andre field service-relaterede opgaver
 • Udføre dit job til de højeste sikkerheds- og miljøstandarder og samtidig sikre, at vore servicemål er opfyldt
 • Du vil være en del af et team af teknikere, der arbejder på tværs af landet

Vi tilbyder et job i en spændende organisation, hvor du er med til at gøre en stor forskel for Vestas og skabe en grønnere fremtid for os alle.

TEC – Technical Education CopenhagenErfarne IT-medarbejdere med interesse for formidling

TEC – Technical Education Copenhagen, Ballerup

Sidder IT-faget, så meget på rygraden, at du er klar til at lære det fra dig? Har du lyst til at hjælpe unge på vej med stærke kompetencer inden for programmering, netværk og infrastruktur? Og trives du i et udfordrende, fleksibelt og afvekslende job? Hvis ja, så kan vi ikke vente med at byde dig velkommen på TEC.

TEC - Technical Education Copenhagen søger 2 specialister til at uddanne fremtidens IT professionelle – en der kan undervise i netværk og infrastruktur på data- og elektrikeruddannelsen, og en der kan undervise i programmering på datauddannelsen.

Du bliver en del af et engageret og fagligt dygtigt team på EUX uddannelsen. EUX på TEC er en af landets største EUX skoler, og vi giver eleverne en unik mulighed for at få svendebrev og studenterhue på samme tid. Vi uddanner inden for data- og kommunikations-, smede-, personvogns-, automatik- og elektrikerfagene.

Vestas Wind Systems A/S
Innovation Engineer for Power-to-X solutions

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Are you enthusiastic about innovating Power-to-X solutions to tackle the next phase of decarbonization? Do you have the motivation to develop and commercialize concrete technical solutions for green hydrogen based on renewables?

If yes, we have the opportunity for you to join an exciting journey in Power-to-X with the energy industry’s global partner on sustainable energy solutions.

As Power-to-X Innovation Engineer your key responsibility will be to develop technical solutions for wind-to-hydrogen solutions while at the same time using your solid project management skills and energy business understanding to navigate in a fast-changing environment.

Vestas Wind Systems A/S
Københavns ProfessionshøjskoleTimelærere til pædagoguddannelsen

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Vil du være med til at uddanne fremtidens pædagoger, og brænder du for at bidrage til udviklingen af pædagoguddannelsen? Så er stillingen som timelærer måske noget for dig.

Som underviser får du ansvar for at forberede og gennemføre undervisning, som du planlægger i samarbejde med dine dedikerede og fagligt dygtige kollegaer. Undervisningsopgaven indebærer både facilitering af læreprocesser og ansvar på studie- og læringsmiljøet på holdene. Du får derudover ansvar for vejledningsaktiviteter og for at føre studerende til prøve.

Stillingerne vil primært have fokus på undervisningsopgaver på uddannelsens grundfaglighed, men du kan også forvente at skulle undervise på en eller flere af uddannelsens tre specialiseringer og vejlede SPS-studerende og bachelorprojekter.

Oticon MedicalAudiology and Signal Processing Engineer

Oticon Medical, Smørum

Are you an engineer passionate for technology and advances in science? Do you want to improve the life experience of people with a hearing disability? And do you have a strong experience in technical audiology and signal processing?

Then we have an exciting position as Audiology and Signal Processing Engineer at Oticon Medical.

In your new role, you will be part of a highly skilled team focusing on audiology, signal processing. As our team is cross functional you will also work closely with FW & Mechanics engineers within the same team. We develop our products within projects and here you will work closely with several stakeholders, like System Engineering, Electro acoustics, Research & Technology, Clinical etc.

WS Audiology
IPR counsel, EPA

WS Audiology, Lynge

Driven by the passion to improve quality of people’s lives, WS Audiology continues to grow as market leader in the hearing aid industry, by bringing innovation and best quality in our products. Our internal IPR team, which is anchored in our R&D department, acts as a strong business partner and enabler for growth through strategic business-oriented patent management.

You will specifically be expected to:

 • Facilitate and promote invention capture (invention disclosure filing) in collaboration with inventors
 • Draft and file new patent applications for international protection
 • Prosecution of a global patent portfolio with direct responsibility for European, Danish and PCT applications and indirect through detailed instructions to foreign counsel for foreign applications
WS Audiology
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Teknologirådgiver til højteknologisk videnscenter

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse, Ballerup

Har du lyst til at arbejde med de nyeste teknologier og forskningstiltag inden for forsvarsområdet, med stor national og international kontaktflade? Så har vi igen en spændende og udfordrende stilling som teknologirådgiver i et stærkt team af tekniske specialister i vores Videnscenter i Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen (FMI).

Du skal varetage selvstændig forsknings-, innovations- og eksperimentelt baseret rådgivning og formidling af resultater til gavn for Forsvarsministeriets koncern og dets myndigheder.

Du skal generelt yde rådgivning i materielfaglige anliggender, og vil indgå som ekspert i diverse projekter og foretage analyser vedrørende fagligt brede problemstillinger.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
GEA Process Engineering A/S
Digitalization Engineer for Digital Products

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Er du en lærenem, nysgerrig og udadvendt ingeniør med grundlæggende forståelse for fødevareprocesser/produktionslinjer og reguleringsteknik?

Unik System Design A/S Vi forestiller os, at du er diplom- eller civilingeniør inden for kemi- eller elektroretningen. Du må gerne være nyuddannet, da du vil gennemgå en oplæring af dygtige kolleger, men det er vigtigt, at du kan lide at lære nyt, at kommunikere med mange forskellige slags mennesker i mange forskellige lande.

Du er tovholder og supervisor, når der skal installeres servere og software på et nyt site. Du commissionerer optimeringsalgoritmerne, dvs. kommunikerer med produktionsledere omkring produktionsplan. Du tuner PID loops, du indhenter oplysninger fra proceseksperter om grænser for procesudsving og udfører excitationsprogrammer, der genererer data til modelering af procesen. Du oplærer produktionsfolk i brugen af vores software.

GEA Process Engineering A/S
Genitor ApSEfter- og videreuddannelseschef

Genitor ApS søger for UC SYD i Esbjerg

Kan du lede på tværs af en stor organisation med mange fagområder og samtidig skabe fælles retning? Vil du have en central rolle i en organisation under konstant udvikling, hvor du kan sætte dit aftryk på eksisterende og nye efter- og videreuddannelsestilbud?

Som chef for efter- og videreuddannelse (EVU) i Syd- og Sønderjyllands største vidensinstitution har du mulighed for at præge udviklingen af EVU-tilbuddene for vores samfunds- og velfærdskritiske professionsuddannelser.

Du bliver en del af en organisation i forandring, og særligt EVU-området spiller en central rolle i det, der skal kendetegne UC SYD fremadrettet. Du får det overordnede ansvar for EVU-området og skal i et tæt samarbejde med dine chef-kollegaer sikre samspillet imellem grunduddannelse, EVU og forskning.

Du kan også læse og se mere om UC SYD på www.ucsyd.dk og i videoen her.