1.099 job matcher din søgning 1.099 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.099 resultater.
Hjørring Kommune
Administrativ medarbejder til Center for Kompetenceudvikling og Undervisning Vendsyssel (CKUV)

Hjørring Kommune

CKUV søger en administrativ medarbejder på 30 timer ugentligt til tiltrædelse den 1. februar 2021.

CKUV er en virksomhed under Hjørring Kommune, der tilbyder en bred vifte af tilbud indenfor undervisning, vejledning og rådgivning samt arbejdsmarkedsafklaring.

Arbejdsopgaverne vil hovedsageligt bestå i:

 • elevadministration
 • administration af kørsel til elever/borgere
 • arbejdsmarkedsafklaring af borgere med erhvervet hjerneskade.
Hjørring Kommune
Frederikshavn KommuneAftensygeplejerske til Afd. Strandby Hjemme- og Sygeplejepleje

Frederikshavn Kommune

Vi leder efter dig, der:

 • er faglig kompetent og har fokus på borgeren som et unikt menneske
 • har lyst til at arbejde ud fra vores 4 rammesætninger: Glade borgere – Tilfredse medarbejdere – Sund økonomi og Udviklingsperspektiv
 • vil arbejde både med sin egen og den samlede faglige og personlige udvikling på arbejdspladsen.

Stillingen er på 30 timer i fortrinsvis aftenvagt, med weekendvagt hver 4. weekend. Ønsker du at arbejde hver 2. weekend, eller på et andet timetal, er dette også muligt.

Frederikshavn Kommune2 social- og sundhedsassistenter til Sæby Ældrecenter

Frederikshavn Kommune

Sæby Ældrecenter – et hjem med en ånd, der er præget af omsorg, nærvær og respekt for det enkelte menneske.

Vi søger 2 social- og sundhedsassistenter. Stillingerne er på 32 timer i blandede dag og aftenvagter. Der arbejdes hver 2. weekend henholdsvis om dagen og om aftenen.

Sæby Ældrecenter består af 74 boliger fordelt på 4 afdelinger. Man arbejder på tværs af afdelingerne, men har primært tilhørsforhold på en af afdelingerne.

Vi tilbyder:

 • En god arbejdsplads med beboerne i centrum.
 • En arbejdsplads, der vægter det gode samarbejde og tværfagligheden højt.
 • En arbejdsplads med faglighed i højsædet.
Frederikshavn KommunePædagog eller social- og sundhedsassistent til botilbud for udviklingshæmmede voksne borgere i Skagen

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til at arbejde med ADL træning og hjælpe borgerene der er specielt plejekrævende i deres daglige funktioner?

Stillingen er på 30 timer ugentligt og vi håber, du kan tiltræde stillingen snarest.

Bofællesskabet i Skagen er et botilbud for voksne borgere med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne. Der er 24 borgere med forskellige drømme, behov og handicaps. Her vil du blive tilknyttet et hus, hvor der bor 6 borgere.

Du kommer til at arbejde med borgere der er specielt plejekrævende og har særlige behov for hjælp i daglige funktioner, pleje og omsorg, samtidig med, de har brug for en pædagogisk indsats. Det er derfor vigtigt, at du er empatisk og god i kontakten til borgerne.

Frederikshavn KommuneAftenvagt til Ravnshøj hjemmepleje

Frederikshavn Kommune

Er du uddannet SSA eller SSH– så er det måske dig vi står og mangler i Ravnshøj hjemmepleje.

Timetal: 30 pr. uge
Der skal påregnes weekendvagt hver 2. weekend.

Vi tilbyder dig

 • Et varierende og udfordrende job, hvor faglighed er på dagsordenen
 • Et godt arbejdsmiljø baseret på åbenhed og tillid
 • Et tæt samarbejde mellem vores faggrupper
 • Indflydelse på egen mødeplan
OK Dygtige teknikere til OK Energiteknik

OK a.m.b.a.

Det energitekniske område vækster i OK – derfor har vi brug for flere dygtige teknikere til hele Danmark. Synes du, at energiteknik er interessant, og sætter du en ære i at give dine kunder den allerbedste service, er det måske dig, vi søger i OK Energiteknik.

Bag dig får du et dedikeret og professionelt team – OK Energiteknik– som hver dag sætter barren højt for at levere de allerbedste kundeoplevelser. Du får også en virksomhed, som har mere end 100 års erfaring med at rådgive om energiløsninger.

Vi har en specialiseret servicefunktion, som dels sidder på OK’s hovedkontor i Viby J., dels i Taastrup. Du bliver en del af vores tekniske team med 40 olie- og gasteknikere, som hver dag tager ud og hjælper vores kunder med service på gas- og oliefyr og på varmepumper. Vores primære fokus i dette team er vores høje faglighed og den service, vi yder.

Trackunit A/S
Technical Project Manager within IoT and SaaS

Trackunit A/S, Aalborg, Copenhagen og Kolding

Through the past two decades, Trackunit has been pushing digitalization within construction. Today, Trackunit is not only a leading IoT provider but a thought leader within a construction setting the agenda for the entire industry. By continuously challenging the status quo, Trackunit is determined to eliminate downtime. The question is: Are you in?

Trackunit A/S Join our exciting and fast-paced engineering organization where we challenge the status quo through innovation, customer engagement, and creative thinking. As a Technical Project Manager, you will be responsible for leading an agile engineering team developing features, APIs, and integrations for strategic customer projects in close collaboration with our Consulting Team.

Trackunit A/S
THISTED KOMMUNE
Ernæringsassistent til Børnehuset Skattekisten

THISTED KOMMUNE, Hurup Thy

Børnehuset Skattekisten søger en dygtig og engageret kok, ernæringsassistent eller anden erfaring, 37 timer om ugen pr. 1. januar 2021 eller snarest derefter.

Skattekisten er en 0-6-års institution med ca. 90 børn og 20 voksne

Vil du skabe dejlige, sunde og ernæringsrigtige madoplevelser for både store og små – så er det lige dig vi står og mangler.

Du skal som udgangspunkt være indstillet på og være bevidst om, at det er en pædagogisk virksomhed du søger job i. Derfor handler det ikke kun om at levere et færdigt produkt til børnene, men også tænke pædagogik og inddragelse af børnene i hverdagen.

HedeDanmark A/S
Salgskonsulent, Grøn Service

HedeDanmark A/S, Svenstrup J, Herning, Hinnerup

Brænder du for at arbejde med den samlede salgsproces – fra opdyrkning af kunder til ordren er lukket? Og er du eminent til at skabe nye relationer? Så har vi et spændende job!

HedeDanmark A/S

I HedeDanmark søger vi dig, der har de faglige kompetencer og motivationen til at understøtte kanvassalg af ydelser relateret til grøn service, renhold og vintertjeneste over for kunder i Vest-, Øst- og Nordjylland. Vores kunder er primært BtB, boligselskaber og grundejerforeninger.

Du bliver en del af divisionen Grøn Service i en afdeling med 6 medarbejdere, som har en bred kontaktflade i resten af organisationen. Velkommen til et stærkt netværk i en ambitiøs, landsdækkende virksomhed, hvor kollegial sparring og udvikling af faglige og personlige kompetencer er vigtige for os.

HedeDanmark A/S
Danløft a/s
Erfaren Area Sales Manager til Region Nord- og Vestjylland

Danløft a/s

Danløft A/S er en ambitiøs handels- og servicevirksomhed med kernekompetencer inden for salg og service af kraner, løftegrej, sikkerhedsudstyr, arbejdspladsindretning m.m. Med et højt serviceniveau arbejder vi altid med kunden i centrum, og det skal skinne igennem på hele kunderejsen.

Som ASM, bliver du en del af et salgsteam på 8 personer, og du har ansvar for salget i regionen. Til at supportere dig, har du et phoner-team der booker salgsmøder, stærk support fra back-office, samt teknisk kompetente kollegaer… men ansvaret for hele salgsprocessen er dit.

Dine opgaver er bl.a.:

 • Salgsansvar for egen region
 • Vedligeholdelse og udvikling af eksisterende kunder samt opsøgning af nye
 • Indgåelse af serviceaftaler
Danløft a/s
Resolva ApSSenior Legal Consultant – et fleksibelt arbejdsliv med spændende opgaver i førende danske erhvervsvirksomheder

Resolva ApS

Er du interesseret i et mere fleksibelt arbejdsliv, hvor du kan regulere dine arbejdstimer op og ned efter dine personlige behov og samtidig beskæftige dig med spændende opgaver som in-house jurist i førende danske virksomheder?

RESOLVA søger erfarne jurister og cand.merc.jur’er med minimum 5 års erfaring fra in-house roller og advokatkontorer, som har erfaring med selvstændigt at levere kommercielt orienteret juridisk rådgivning til erhvervsvirksomheder på højt fagligt niveau.

Som Senior Legal Consultant skal du være passioneret omkring at levere juridiske løsninger, der bygger på en kombination af et højt fagligt niveau og kommerciel og operationel indsigt. Du er vant til at arbejde med andre faggrupper, kan drive en proces og foretrækker at yde din rådgivning i et direkte samspil med kunden.

Resolva ApS
Carsoe A/STeamleder til tankafdelingen

Carsoe A/S, Aalborg

Carsoe er præget af vækst og udvikling, hvilket også afspejler sig i høj aktivitet i produktionen såvel i Danmark som i vores afdelinger i Norge, England og USA. Til at understøtte denne udvikling søger vi en teamleder til vores tankafdeling i produktionen i Aalborg.

Dit arbejde vil i høj grad være præget af at have det overordnede ledelsesansvar for afdelingens medarbejdere og for at koordinere den daglige drift. Du får en hverdag, hvor du skal sikre, at de daglige driftsopgaver efterkommes, samt sørge for at teamets ressourcerne anvendes optimalt i tæt samarbejde med planlægningsfunktionen.

Din hverdag bliver præget af:

 • Koordinering af teamets arbejdsopgaver
 • Udarbejdelse af arbejdsplaner/ruter i samarbejde med planlægger
 • Driftsopgaver
 • Personaleansvar
 • Udvikling af afdelingen generelt
Netcompany
Senior IT Con­sul­tant

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

Har du nogle års erfaring med udvikleropgaver og har du lyst til at sætte dit fingeraftryk på fremtidens løsninger og samtidig gøre en forskel? Kan du se dig selv spille en afgørende rolle for dit teams og projekts fremdrift, og være inddraget i alle dele af processen - lige fra design og udvikling til sikring af, at vi leverer et produkt af høj kvalitet til kunden.

Netcompany søger lige nu IT-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en rolle med ansvar for, at kundens krav og behov omsættes til færdige IT-løsninger, der skaber værdi.

Som Senior IT Consultant har du ansvaret for at have overblikket over delprojektet, herunder afholdelse af daglige stand-ups, statusrapportering med kunden og/eller projektlederen.

Netcompany
Nyuddannede Software Developers

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

Du vil være med til at udvikle nogle af branchens mest komplekse IT-løsninger, hvor kombinationen af programmering og kundekontakt vil præge din hverdag.

Som udvikler i vores Application Services-afdeling tildeles du en todelt rolle, hvor du både vil varetage analyse af kundebehov og formidling via kundekontakt, samt programmeringsopgaver, der vil spænde bredt. Videreudvikling, fejlretning, optimering og opretholdelse af eksisterende systemer samt nyudvikling af nye projekter fra A-Z bliver nøgleordene i din hverdag.

Udviklingsmulighederne for vores udviklere er store, og du vil på sigt få mulighed for at specialisere din karriere yderligere ved enten at bevæge dig imod et IT-teknisk lead spor eller et ledelsesspor – alt afhænger af dine personlige interesser.

AktivPersonale A/SProduktionsplanlægger til dynamisk virksomhed

AktivPersonale A/S søger for Lilleheden A/S i Hirtshals

Jobbet byder på mange alsidige opgaver, men dit job vil primært bestå i at udføre den daglige planlægning til produktionen og bidrage med at servicere salg og kundeservice med skarpe leveringstider.

En stor del af dine opgaver er rettet mod den daglige produktion, og opgaver som koordinering og udskrivning af produktionsplaner, gennemgang af produktionsdata, løbende vedligehold af systemer og statistikker vil være blandt dine daglige gøremål.

Du vil blive involveret i vedligeholdelse og udvikling af diverse lagere, samt hjemtagelse af råvarer.

Sweco Danmark A/S
Ingeniør med solid erfaring indenfor havnekonstruktioner

Sweco Danmark A/S, København, Kolding, Aarhus, Aalborg

Havneteamet i Sweco søger en ny kollega med erfaring og viden inden for havne- og jordtrykspåvirkede konstruktioner, der kan arbejde målrettet, løsningsorienteret og struktureret med de mange spændende opgaver, som teamet varetager.

Swecos havneteam er et særdeles erfarent og kompetent team med mangeårig erfaring med alle former for rådgivning og projektering for danske og udenlandske havne fra mindre renoveringer til store havneudvidelser.

I havneteamet løser vi opgaver inden for projektering og gennemførelse af nye havneprojekter og kystsikringsprojekter, kystnære jorddepoter, D&V, forundersøgelser samt numeriske simuleringer. Vi arbejder fx med udarbejdelse af skitse- og projektforslag, detailprojektering og udbud samt tilsyn, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering.

Sweco Danmark A/S
Keyselector
CNC-servicetekniker til Junget A/S – Jylland og Fyn

Keyselector søger for Junget A/S

Junget A/S forhandler maskiner og bearbejdningsanlæg fra førende europæiske producenter til træ-, plast- og aluminiumsindustrien. Hertil kommer en yderst velfungerende teknisk afdeling.

Som CNC-servicetekniker hos Junget får du ansvaret for servicering af maskiner og anlæg til træ- og møbelindustrien i Jylland og på og Fyn.

Du bliver desuden oplært til at være husets specialist indenfor Biesses lagringssystem Winstore.

Dine konkrete opgaver vil især omfatte:

 • Opstilling og indkøring af maskiner og bearbejdningsanlæg.
 • Fejlfinding og reparation.
 • Gennemførelse af planlagt vedligehold.
 • Støtte til og samarbejde med andre kolleger i afdelingen.
 • Og sikkert en række ikke planlagte opgaver.
Lagkagehuset
Vil du udvikle dit salgstalent og lære at skabe succesfuld drift?

Lagkagehuset, Bagsværd

Lagkagehuset søger en salgselev (Convenience med kaffeprofil) i Bagsværd. Så nu en fantastisk mulighed for personlig og faglig udvikling.

Lagkagehuset

Har du lyst til at blive en motiverende og inspirerende kollega, og brænder du for at give gæsterne en fantastisk helhedsoplevelse? Som salgselev i Lagkagehuset vil du få en sjov og travl hverdag med en masse læring både i form at praktiske opgaver, og fra dine skoleophold med dine nye kollegaer.

Uddannelsen har speciale i convenience, men med en ny spændende profil, nemlig kaffe. I Lagkagehuset går vi op i kaffen, vi har bønner af højeste kvalitet og uddanner baristaer på alle niveauer, helt op til dem som drømmer om at deltage i danmarksmesterskaberne.

Lagkagehuset
AS3 Work&CareAUTORISEREDE PSYKOLOGER MED EGEN KLINIK - Hele landet

AS3 Work&Care

Som samarbejdspartner til AS3...

 • Du bliver en del af et af DKs største landsdækkende netværk af autoriserede psykologer.
 • Stort metodefrihed til opgaveløsningen
 • Adgang til relevante kontaktpersoner, så du altid kan søge hjælp ift. faglighed, it-system osv.

Vi tilbyder både korttids-terapeutiske forløb til børn/unge (alle alderstrin -typisk fra 7 år) og voksne. Du kan arbejde med én eller flere målgrupper.

BØRN OG UNGE: Formålet er at afdække problemstillingen, afhjælpe denne og støtte videre i forløbet. Typiske problemstillinger kan eksempelvis være stress, angst, depression, sorg, krise, lavt selvværd, perfektionisme og skoleværing.

VOKSNE: Formålet er at hjælpe til at opnå bedre trivsel og til at takle de udfordringer, der har indvirkning på deres trivsel og livsførelse. Problemstillingerne spænder bredt og kan være relateret til livsomstændigheder og/eller arbejdsmæssige omstændigheder.

THISTED KOMMUNE
Ernæringsassistent til Rampen og Værestedet

THISTED KOMMUNE, Hanstholm

Er du uddannet køkken- eller ernæringsassistent og kan du lide at arbejde med udsatte borgere, så er dette stedet for dig.

Køkkenet på Rampen
Opgaverne på Rampen er daglige tilberedelse af morgen- og varm middagsmad på alle hverdage. Der er mulighed for at købe en madpakke med hjem. Du vil sammen med dine kollegaer stå for indkøb og planlægning af menuer, som borgerne også har indflydelse på.

Køkkenet på Værestedet
Opgaverne på Værestedet er daglig tilberedelse af morgen- og varm middagsmad på alle hverdage. Der tilbydes eftermiddagskaffe med brød hver dag. Planlægning af menu foregår i samråd med de ansatte, hvor borgerne også har indflydelse. Brugerne på Værestedet samt stedets frivillige er en aktiv del af husets køkken, derfor skal du være indstillet på et tæt samarbejde.