8.034 job matcher din søgning 8.034 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

easyTableBooking Danmark ApSNorsktalende sælger søges til easyTableBooking Agentursalg i København

easyTableBooking Danmark ApS

Hos easyTableBooking søger vi Danmarks skarpeste sælger, som vil være med på en uforglemmelig vækstrejse.

Kan du sælge et produkt som koster halvdelen i forhold til dine konkurrenter, men kan levere det dobbelte? Vil du planlægge din egen hverdag? Have en høj provision uden loft?

Du kommer til at have en arbejdsgang, hvor ikke en arbejdsdag er ens. Du styrer strategien, tager kontakt til restauratøren, afholder et enten fysisk eller online møde, sælger easyTableBooking og afslutter handlen. Det er canvas i sin fineste form, kombineret med en fantastisk relationsopbygning.

Alm. Brand
Leder af Front Office Support & Underwriting, Privat

Alm. Brand, København

Jobbet er todelt. Du vil tage lederskab af to individuelle teams: Front Office Support og Underwriting.

Du vil referere ind til lederen af Kvalitet og Support i privatorganisationen. Du vil sammen med din ledergruppe arbejde fokuseret på at afdelingen opererer i tråd med Fundament, Mission og Vision. Du vil som leder gå forrest i det strategiske samarbejde med ledelsen i kundecentret og assurandørkanalen. Du har som leder ansvaret for at:

 • Sætte det rigtige teams
 • Delegere og levere gennem andre
 • Coache og udvikle dine medarbejdere.
Alm. Brand
ISS Facility Services A/S
Er du vores nye floorhost til kunde i Hellerup?

ISS Facility Services A/S

Har du et stærkt servicegen, og kan du godt lide at have god kontakt med vores kunde? Så er det dig, vi søger netop nu.

ISS søger en floorhost til vores attraktive kunde i Hellerup. Du vil blive en del af et team bestående af 2 receptionister og 1 floorhost. Stillingen byder på en dag med masser af forskellige opgaver, hvor du som floorhost vil skulle levere god service til kunden.

Du vil komme til at arbejde 37 timer ugentligt, og arbejdstiden er mellem kl. 07:30 og 15:30 med forbehold. Der kan være bytning af vagter ved evt. sygdom.

DINE ARBEJDSOPGAVER SOM FLOORHOST BESTÅR AF:
Ad hoc-opgaver, servicering af køkkenerne samt ekspedering af receptionen – herunder:

 • Modtagelse og udlevering af post
 • Udlevering og oprettelse af adgangs- og medarbejderkort
 • Telefonbetjening og omstilling via Competella.
ISS Facility Services A/S
Ingeniørforeningen, IDA
Forsikringsrådgivere til IDA Forsikring

Ingeniørforeningen, IDA, København

Vil du yde professionel rådgivning og servicere IDAs mange medlemmer via telefonen med både ind- og udgående kald? Vil du være en del af et socialt og fagligt kompetent team? Og kunne du tænke dig at bruge din forsikringsfaglighed med tæt medlemskontakt? Så er du måske vores nye kollega.

Som vores nye kollega får du – i tæt samarbejde med erfarne kollegaer – ansvar for at servicere og rådgive vores medlemmer. Med medlemsoplevelser i fokus bliver din primære rolle, med telefonen som redskab, at besvare spørgsmål fra medlemmerne, udarbejde forsikringstilbud, ændre policer, oprette forsikringer, følge op på tilbud med udgående kald samt andre service- og loyalitetsskabende aktiviteter.

Ingeniørforeningen, IDA
PKA
Studentermedhjælper til skattefunktionen i PKA

PKA, Hellerup

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af skatterelaterede opgaver? Så kan du nu blive studentermedhjælper i en af Danmarks største pensionskasser.

Som vores nye studentermedhjælper i skattefunktionen i PKA bliver du en del af økonomiafdelingen, som hører under Finans. Finansafdelingen består af 18 medarbejdere, som er ansvarlige for blandt andet fondsadministration, risikostyring, compliance og økonomi, herunder skat.

Du bliver en del af et dynamisk arbejdsmiljø med gensidig respekt, en uformel omgangstone og en høj grad af eksekveringskraft. Du får mange forskellige typer opgaver, som fx vil være:

PKA
 • Overvåge ændringer og udviklingen i: skattelovgivningen i Danmark og udlandet, EU-retlig regulering, dobbeltbeskatningsoverenskomster, Skattestyrelsens Juridiske Vejledning og retspraksis, administrativpraksis m.v.
 • Udarbejde og opdatere strukturdiagrammer
 • Bistå med udenlandske selvangivelser
PKA
Dansk Sundhedssikring
Vil du være sundhedsfaglig rådgiver i vores Frontline?

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Dansk Sundhedssikring

Har du lyst til at udfordre dig selv og bruge din sundhedsfaglige viden og erfaring på en anderledes måde? Brænder du for at yde kompetent sundhedsfaglig rådgivning, og vil du gerne gøre en forskel hver dag?

Så har du nu muligheden. Vi søger lige nu sygeplejersker med ortopædkirurgisk eller reumatologisk erfaring til at hjælpe vores mange forsikrede kunder.

Du bliver det første bindeled i den telefoniske kontakt med vores kunder, som ønsker sundhedsfaglig rådgivning, vejledning og visitation i forbindelse med brugen af deres sundhedsforsikring. Vigtigst af alt formår du at anvende dine faglige kompetencer og samtidig yde en god service til alle kunder uanset skadens omfang.

Dansk Sundhedssikring
Dansk Revision A/S
Revisor/revisorassistent til ambitiøst revisionshus

Dansk Revision A/S, Søborg

Har du en håndfuld års erfaring fra revisionsbranchen?

Du kan blive vores revisor, hvis du:

 • vil have en hverdag med høj faglighed i centrum
 • vil have gode udviklingsmuligheder og kan gå hele vejen og blive statsautoriseret – hvis du har lyst.

Som revisor får du din egen portefølje af virksomheder fra forskellige brancher. Du bliver kundernes personlige rådgiver og kommer til at følge dem tæt. Det betyder, at du kommer hele vejen rundt, når du:

 • laver revisionsopgaver for både nye og eksisterende kunder
 • opstiller regnskaber og udøver regnskabsassistance
 • deltager i kundemøder og laver afrapporteringer
Dansk Revision A/S
Behandlingsskolerne ApS
Dagbehandlingsskolen Fyrtårnet søger fuldtidspsykolog

Behandlingsskolerne ApS, Vanløse

Behandlingsskolerne er Danmarks største specialskole. Vi driver 15 forskellige tilbud til børn og unge med særlige behov i form af dagbehandlingsskoler, STU, samt døgn- og aktivitetstilbud.

Som psykolog på Fyrtårnet kommer du til at indgå som en del af en udvidet ledelsesgruppe sammen med skolens øvrige psykologer og ledere. Behandlingsskolerne

Du kommer til at blive primær behandlingsansvarlig for en gruppe af elever – typisk en sagsstamme omkring 20 børnesager. Her laver du både individuelle interventioner med den enkelte elev og supervisere det personale, der arbejder med elevens udvikling.

Behandlingsskolerne ApS
Safe Online ApSAmbitiøs International Sales Executive...

Safe Online ApS, København

Safe Online leder efter en energisk, passioneret og resultatorienteret Sales Executive til vores tech startup i hjertet af København. Branchen har et kæmpestort vækstpotentiale – og du kan komme med på rejsen sammen med os!

 • Drømmer du om en vækst- og udviklingsrejse i en spændende SaaS/tech-startup, hvor du vil være en central brik i den fremtidige, kommercielle succes?
 • Synes, du at det er meget spændende at udbrede innovative og intelligente softwareløsninger, der er bygget på Machine Learning og kunstig intelligens (AI)?
 • Har du også ambitioner om at arbejde med internationale markeder?
Volvo Danmark A/S
Logistikkoordinator

Volvo Danmark A/S, Taastrup

Brænder du for at få tingene til at ske i den korrekte rækkefølge, så de rigtige lastbiler bliver leveret på rette sted til rette tid? Og er du glad for tværfagligt samarbejde og netværk med både fabrikker og forhandlere? Så er stillingen som logistikkoordinator hos Volvo Danmark måske det rette job for dig.

Som logistikkoordinator vil du få en afgørende rolle i forhold til den logistiske proces fra ordre til levering af lastbiler. Stillingen er en nøglefunktion i vores organisation, hvor det bliver din opgave at supportere salgsprocessen i vores netværk, så vi får solgt flest mulige lastbiler.

Din arbejdsdag vil foregå fra kontoret i Taastrup og vil indeholde opgaver, der sikrer problemfri køretøjslogistik og fakturering. Der vil være fokus på en grundig oplæring og stillingen giver mulighed for udvikling af opgaver og ansvarsområder.

Volvo Danmark A/S
Zeppelin Power Systems
Vi søger en salgskonsulenter med stort drive

Zeppelin Power Systems

Bliv en del af en markedsledende koncern
Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner i Danmark, Grønland og Færøerne.

Vi søger en dedikeret og entusiastisk salgskonsulent til vores succesfulde salgsteam (maskiner op til 10 tons). Du går gerne de ekstra skridt, der skal til, for at kunderne får den absolut bedste købsoplevelse og service. Vi søger til dækning af Midt- og Nordjylland og til dækning af Sjælland.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Power Systems
GC Nordic ABPRODUCT SPECIALIST

GC Nordic AB, Copenhagen

- to strengthen our GC Nordic team in Denmark with a result oriented professional to cover Zealand.

As a Product Specialist, you advise and sell dental products to dentists and dental hygienists. You are responsible for maintaining customer relationships and achieve various sales targets. You independently schedule appointments for the creation of new business with existing customers and to create new business with new account start ups. Daily acquisition of new customers is necessary for long-term success. Within the sales process, giving hands-on training and the usage of the CRM system are important roles.

What do we offer you?

 • A challenging job in an international and diverse company.
 • Flexible hours.
 • Competitive salary package including benefits.
 • A great company culture, based on respect and comradeship.
Frederiksberg KommuneBørneambassaden søger pædagog til vuggestue

Frederiksberg Kommune

Det er nu, du har muligheden for at være med til at udvikle Børneambassadens pædagogiske praksis i arbejdet med den styrkede læreplan.

Børneambassaden har brug for en ildsjæl, der skal være med til at skabe nærvær, omsorg, tid og plads til både leg og læring. Sammen med gode kollegaer vil du arbejde målrettet på at skabe de bedste læringsmiljøer for børn.

Er legen mere end bare fri leg og er kreativitet meget andet end maling og papirklip? Så er Børneambassaden måske noget for dig.

Vi arbejder med at styrke børnenes sociale, sproglige, kognitive og motoriske udvikling. Det gør vi for, at de bliver robuste, både til livet og skolen.

Inco CC København A/SSalgsassistent til isenkram-afdelingen i inco Cash & Carry i Kødbyen

Inco CC København A/S

Microplane, Witt og Bialetti, siger det dig noget? Og vil du være med til at udvikle isenkram-området i inco CC København?

I Isenkram er vi et lille team på to salgsassistenter og en salgsleder. Vores sortiment er bredt og dækker fra elpærer og køkkenmaskiner over bage- og kontorartikler til arbejdstøj og -sko.

Jobbet er alsidigt, og opgaverne består blandt andet af salg og rådgivning, varebestilling, -modtagelse, -opfyldning og fakturering. Du vil få ansvar for dit eget om­råde og kontakt til egne leverandører med mulighed for at sætte dit eget præg på afdelingen.

Børns Vilkår
Praktikant til Børns Vilkårs IT-team

Børns Vilkår, Valby

Brænder du for IT, og vil du være med til at stoppe svigt?
Bliv praktikant i vores IT-team i Valby.

Som praktikant i vores IT-team bliver du en del af en lille afdeling i fuld udvikling. Du får indblik i organisationsdrift og indgår i en hverdag med mangfoldige arbejdsopgaver. Nogle opgaver er faste mens andre opstår ad hoc.

Din viden og dine idéer er velkomne!

Børns Vilkår
Frederiksberg KommuneKompetent afdelingsleder søges til Lejlighederne LSV på Frederiksberg

Frederiksberg Kommune

Vi søger en fagligt stærk socialfaglig profil til stillingen som afdelingsleder.

En afdelingsleder, der kan gå foran og sammen med medarbejdere og ledelsesteamet sikre, at indsatsen over for borgerne har høj faglig kvalitet. Er du en leder, som kan formidle klare mål og forventninger, så der skabes fælles retning, ansvar og god holdånd? Og kan du drive faglige udviklingsprocesser, så der skabes de bedst mulige rammer for borgerne? Så er det måske dig, vi søger som vores nye afdelingsleder og kollega.

Som afdelingsleder bliver du en del af den samlede ledelse for bofællesskabet Lioba og Lejlighederne LSV. Din primære funktion vil være som daglig leder af Lejlighederne LSV, med ansvaret for 30 beboere og 12 fuldtidsansatte medarbejdere i dag-, aften-, og rådighedsvagt.

Byggesagkyndig.nu ApS
Byggesagkyndig med flair for mennesker

Byggesagkyndig.nu ApS, Herlev

Vi søger lige nu en dygtig medarbejder til vores kontinuerligt voksende forretning, og vi vil meget gerne modtage en henvendelse og et CV fra dig.

Byggesagkyndig.nu er en 100 % uvildig rådgivningsvirksomhed, hvis mål det er at rådgive private husejere.

Brænder du for stor kundekontakt indenfor den private sektor, og ved du lidt om alt, men ikke alt om det hele? Så kan du gøre en synlig forskel for nuværende og kommende boligejere i vores sjællandske afdeling hos Byggesagkyndig.nu.

Din hverdag ligger i ret faste rammer, styret af vores målsætning om typisk 3 kundebesøg pr. dag. Du har samlet to timer til hvert kundebesøg, og indenfor denne tidsramme skal du lykkes med både at lytte, afstemme forventninger, undersøge, vurdere, skabe overblik, rådgive, anbefale handlingsplan, udarbejde et notat og ikke mindst skabe tryghed og sikre et smil i døren, når du kører.

Børne- og Undervisningsministeriet
AC-fuldmægtig med erfaring med politisk betjening (Barselsvikariat)

Børne- og Undervisningsministeriet, København

Vil du være med til at gøre en forskel for elever og studerende med en funktionsnedsættelse?

Har du erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation? Interesserer du dig for det specialpædagogiske område og rammerne for specialpædagogiske indsatser for børn og unge i skole og uddannelse? Så er du måske vores nye AC-fuldmægtig i Enheden for Specialpædagogisk Støtte (SPS-enheden) i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Vi administrerer de statslige specialpædagogiske støtteordninger (SPS) i forbindelse med skole og uddannelse. Støtten skal sikre, at elever og studerende med en funktionsnedsættelse kan gennemføre en uddannelse på lige vilkår med andre.

Børne- og Undervisningsministeriet
Moment IT-rekrutteringskonsulent

Moment søger for Netgen i København

Vil du matche de rette IT-talenter med nogen af Danmarks største virksomheder? Så søg jobbet som IT-rekrutteringskonsulent hos Netgen i hjertet af København.

Som IT-rekrutteringskonsulent hos Netgen får du nogle af Danmarks største virksomheder som kunder i din portefølje og det bliver dit ansvar at matche dem med IT-konsulenter og kandidater inden for en bred vifte af opgaver.

Hos Netgen søger vi nu to nye IT-rekrutteringskonsulenter, der har lysten og evnerne til at drive rekrutteringsprocesser af tunge IT-profiler og at være bindeleddet i at placere vores egne IT-konsulenter hos kunder.

I Netgen samarbejder vi tæt om kunderne, og din forretningsforståelse og evne til at sætte dig ind i forskellige virksomheders branche og specifikke behov kommer derfor i spil i denne stilling.

Alm. Brand
Leder af Portefølje Management, Privat

Alm. Brand, København

Brænder du for at bringe strategier til live, levere gennem et team, forvandle indsigter til handling og skabe resultater gennem samarbejde på tværs af en organisation?

Vi søger til Privat en kommunikerende og relations-skabende leder for porteføljestyrings-teamet, der qua sin erfaring fra forsikring og kundevendte fokus kan sikre forståelse for og leverance af segment-, produkt- og pris-strategier til glæde for kunderne, virksomheden og aktionærerne.

Din ultimative opgave er at optimere Alm. Brands kundetilfredshed, vækstambitioner samt lønsomhedsmål, hvilket du og dit team på fem porteføljemanagere klarer ved at spille bold på tværs i hele organisationen, således at data bliver til indsigter, der udmønter sig i initiativer til fordel for Alm. Brands kunder.

Alm. Brand